Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem semmi srácok. Párom is annyit mondott, hogy bezzeg a csalók vígan lubickolnak rajta. a jófogást már rég hanyagolom. Tele van csalóval meg type c vel... PC ilyesmit már rég csak hardveraprón hirdetek.
-
futo001
senior tag
Ez a face egy röhelyes hely, de mindent elmond az emberekről, hogy az egyik legértékesebb platform ma is.
Engem tiltottak olyanok leírásáért, mint pl: matematikai analízis, bell curve. De leszedték a Bell Piston hirdetésemet is, mert tiltott termék (ez egy bringás sisak).
De mikor ugyanazt az uzenetet kapom x darab csalótól, azt nem tudják szűrni. 3 éve véget is ért a kapcsolatunk. -
Viktor S
csendes tag
Kb másfél éve én is így jártam. Volt egy értetlen érdeklődő (de nem volt üzlet), töröltem a vele történt beszégetést, majd jött az értesítést, hogy számomra a marketplace nem elérhető. Sehogy nem tudtam visszaállítani.
Egyrészt azóta nem bánom, igyekszem minimalizáni a fb használatomat. Jófogás + a szakmai oldalak egész jól helyettesítik, de vannak kivételek. Használt IKEA bútorokat hirdettünk meg. Feleségem marketplacen, azonnal volt rá egy csomó valós érdeklődő. Az én jófogásos hirdetésemre pedig az egy-két boton kívül senki sem jelentkezett.
-
Semmit nem tudsz tenni.
Regisztrálsz másik profilt, max. annyi. Nekem is 2 van emiatt (én csalónak szóltam be, és gondolom 1000 profil jelentett egyszerre).
(De azt aztán nézik, hogy honnan és hogyan regelsz, nekem is egy régebbi telefonon kellett emiatt fb alkalmazást feltenni. Mondjuk ezen személyes adat nincs)
@Sanya : Reddit a fb-al ellentétben elég értelmes hely.
@8th : Jaja. Egyáltalán válaszadás előtt megnézem, ki az, és ha valami idióta, akkor nem kap választ.
-
Aryan
senior tag
-
norbx
aktív tag
Engem meg fel se engedett mert nem vagyok hajlandó telefonszámot közzétenni stb
-
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Rendszeresen szoktam hirdetni is vásárolni is marketplace-en. Pl. a jófogással ellentétben ott legalább látom ki jelentkezik a portékára ami baromi jó.
-
Sanya
nagyúr
Facebook-reddit egykutya. Hanyagold.
-
"Lehet valamit tenni vele?"
Igen, nem kell ilyen f.stalicska helyeken hirdetni.
Én magán a fészbúkon sem jártam már vagy 5 éve.
Minden terméknek meg van a maga platformja, autónak a használtautó, egyébnek PH és jófogás továbbá audió termékeknek még ott van az avx fórum adás-vétel ahol én is már jó pár cuccot adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Igen a facebook szerint egy Csaló vagyok és azonnal letiltott.Történt ugyanis, hogy meghirdettem ugye a Mercit...
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest