- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave #19 üzenetére
Jó cuccok ezek. Az Imprintet bármikor elfogadnám. A bal trackball helyén lehetne egy knob. Egyébként franc tudja, lehet, hogy jó a két trackball, intenzív használatnál néha váltogatni és kímélni a jobb kezet.
Az a Svalboard nekem viszont túl extrém, valahogy nem tudom elképzelni, hogy én azt értelmesen használnám napi szinten. Ennek ellenére zseniális, szívesen kipróbálnám egyszer.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Előbb-utóbb csak beérik az a háromsoros, nylonházas Cyboard Imprint, de kettő helyett jobb oldali trackballal + tenting kittel. Mondjuk nem mostanában lesz erre 600 dodóm.
Meg ha másnak nem, de léleküdvözítőnek jó volna még egyszer benyelni egy custom Kinesis Advantage2 Signature Editiont. Több, mint 20 éves szerelem a konstrukció. Amúgy középre pont fel lehet rá erősíteni egy Logitech Trackman Marble-t, az meg épp akad a sufni tövén™.
Egyébiránt kicsit a Svalboard is pöcörögteti hópihe lelkecském senyvedő bugyrait, de az 1000 órjó miatt szerencsére még nem ANNYIRA.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
DuncanGhola #3 üzenetére
hát -nem rosszból, de a- logi cucc egy rakás kaka jóformán bármely keychron-hoz képest. Drága, cserélbe nem cserélhetők a kapcsolók, stb.
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #12 üzenetére
Nagyon koszonom az infot!
-
-
aginor
veterán
Nem szeretnék nagyon kötekedni, de a végére idegzsábát kaptam az állandó harmadik személytől. Ezt a jövőben érdemes lehet valamiféle keretek közé szorítani, de persze ez csak magánvélemény, és nem minősíti a szakmai tartalmat.
-
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sokáig én is így gondoltam, de amúgy az a része annyira nem para szerintem. A Q8-on is átszoktam a SpaceFn/backspaceFn-re, a két eredeti Fn gomb meg unbound.
Szerintem kényelmesebb 2,25 és 2,75u széles billentyűket használni rétegváltáshoz, és létre lehet hozni egy külön gaming réteget, ahol a(z egyik) spacebar sima spacebar marad.
-------------------------------------------------------------
(#1) AxBattler: Egyáltalán nem törvényszerű, hogy hangosabb. Sőt, taktilis kapcsolókkal egyszerűbben meg lehet tanulni touch type-olni (mivel fizikai visszajelzést is kapsz az aktuációs pont eléréséről), és akkor nincs bottom out, ami halkabb, mint ha lenne. Abban más, hogy enyhén taktilis.
(#3) DuncanGhola:
(#4) S_x96x_S: Beleraktam a táblázatba, de arra készülj fel, hogy a HU ISO kupakok minősége gyengébb lesz. Az ár kb. ugyanannyi.
-
Jó ez a Q10, de kár, hogy az Fn + space blokk nem a Q8 elrendezését követi.
-
S_x96x_S
addikt
Köszi a tesztet!
javaslat/kérés :
(legközelebb) a "HU ISO" elérhetőségét nem-e lehetne betenni a táblázatba is ?
Most el van rejtve a cikkben és én laikusként a "magyar" szóra akartam volna keresni,
Ráadásul a táblázat meg nem említi a magyart csak a többi nyelvet .. és majdnem már feladtam.
És az esetleges HU ISO felárát is érdemes lenne beletenni.De amúgy jó teszt !
és legközelebb alaposabb leszek. -
DuncanGhola
aktív tag
most hirtelen ugy érzem eladó lett a g915 TKLem
-
Sirus86
aktív tag
Koszi a tesztet, mindketto nagyon bejovos. Jo lenne kiprobalni oket, aztan annak alapjan valasztani. Esetleg tudod, hogy hol lehet ezeket kiprobalni?
-
Köszi a tesztet, ez a K3 Max most nagyon betalált, főleg hogy magyar kiosztással is elérhető, ahogy nézem!
A barna változat miben lehet más a hangosabb leütésen kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kínai vállalat két, 75 százalékos fiókáját vizsgáltuk meg közelebbről, amelyek gyökeresen eltérő követelményeknek akarnak eleget tenni.
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest