Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
DuncanGhola #3 üzenetére
hát -nem rosszból, de a- logi cucc egy rakás kaka jóformán bármely keychron-hoz képest. Drága, cserélbe nem cserélhetők a kapcsolók, stb.
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #12 üzenetére
Nagyon koszonom az infot!
-
-
-
-
-
aginor
veterán
Nem szeretnék nagyon kötekedni, de a végére idegzsábát kaptam az állandó harmadik személytől. Ezt a jövőben érdemes lehet valamiféle keretek közé szorítani, de persze ez csak magánvélemény, és nem minősíti a szakmai tartalmat.
-
-
-
-
Sokáig én is így gondoltam, de amúgy az a része annyira nem para szerintem. A Q8-on is átszoktam a SpaceFn/backspaceFn-re, a két eredeti Fn gomb meg unbound.
Szerintem kényelmesebb 2,25 és 2,75u széles billentyűket használni rétegváltáshoz, és létre lehet hozni egy külön gaming réteget, ahol a(z egyik) spacebar sima spacebar marad.
-------------------------------------------------------------
(#1) AxBattler: Egyáltalán nem törvényszerű, hogy hangosabb. Sőt, taktilis kapcsolókkal egyszerűbben meg lehet tanulni touch type-olni (mivel fizikai visszajelzést is kapsz az aktuációs pont eléréséről), és akkor nincs bottom out, ami halkabb, mint ha lenne. Abban más, hogy enyhén taktilis.
(#3) DuncanGhola:
(#4) S_x96x_S: Beleraktam a táblázatba, de arra készülj fel, hogy a HU ISO kupakok minősége gyengébb lesz. Az ár kb. ugyanannyi.
-
Jó ez a Q10, de kár, hogy az Fn + space blokk nem a Q8 elrendezését követi.
-
S_x96x_S
addikt
Köszi a tesztet!
javaslat/kérés :
(legközelebb) a "HU ISO" elérhetőségét nem-e lehetne betenni a táblázatba is ?
Most el van rejtve a cikkben és én laikusként a "magyar" szóra akartam volna keresni,
Ráadásul a táblázat meg nem említi a magyart csak a többi nyelvet .. és majdnem már feladtam.
És az esetleges HU ISO felárát is érdemes lenne beletenni.De amúgy jó teszt !
és legközelebb alaposabb leszek. -
DuncanGhola
aktív tag
most hirtelen ugy érzem eladó lett a g915 TKLem
-
Sirus86
aktív tag
Koszi a tesztet, mindketto nagyon bejovos. Jo lenne kiprobalni oket, aztan annak alapjan valasztani. Esetleg tudod, hogy hol lehet ezeket kiprobalni?
-
Köszi a tesztet, ez a K3 Max most nagyon betalált, főleg hogy magyar kiosztással is elérhető, ahogy nézem!
A barna változat miben lehet más a hangosabb leütésen kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kínai vállalat két, 75 százalékos fiókáját vizsgáltuk meg közelebbről, amelyek gyökeresen eltérő követelményeknek akarnak eleget tenni.
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS PRO Essential P2520LA, 15,6" FHD, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év
- I5 10400 , Rx6650xt , 32GB Ram , 1TB SSD
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 3070 , 32GB RAM , 500GB NVME , 1TB HDD
- HP ProBook 650 G1, 15,6" FHD, I5-4200M CPU, 16GB DDR3, 256GB SSD, AMD VGA, W10, 27% áfás számla, 1 é
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest