Hirdetés
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Mezga Aladár #80876 üzenetére
Ha barátokat gyűjtenék, a minimax csoportba írogatnék, azt hittem, ez itt egy szakmai csoport, de nem, úgy látszik, hozzáértés, vagy legalább kicsi tapasztalat nélkül is megpróbálnak többen tanácsokat osztogatni...
Gondolom azért annyit átlátsz, hogy nem tanácsért járogatok ide, de egy percig se hidd, hogy rosszul érzem magam, ha kinyomom a topicot a kedvencek közül, maradhat itt pár nagyokos, aki tovább rombolhatja a színvonalat az igazságtól fényévnyi távolságra lévő állításaival, nekem ettől nem lesz rosszabb életem!
Mindössze néhány embernek szerettem volna segíteni, másik néhánynak a fejében szeretném eloszlatni a lila ködöt, van akiében lehet, van akiében nem. Van aki minden tény és észérv ellenére a hülyeségeit fújja, személyeskedik is mellé, ami valahol szánalmas, ennek ellenére én az ilyeneken jót szoktam nevetni, mikor megírja, hogy nincs öt perce csati takarításra, de harmadszor fut neki a 25 soros kommentírásnak..Kicsit disszonáns viselkedés, de ez is csak a feltételezésemet igazolja.
De mivel annyi okos van a csoportban, hogy minden kérdező minden kérdésére lesz válasz tőlük, nekem meg más dolgom is akad, simán kinyomom a topicot, és csá!
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Cserélném vagy eladnám patika állapotú karcmentes redmi note 10 pro 6/128 gb-os telefonom.
- Eladó, egy alig használt , Gyári Xiaomi 67W-os gyári töltő + a hozzá tartozó usb type-c kábel
- HP LaserJet Pro M26a monochrome lézer nyomtató eladó
- Motorola G32 8/256 - Bontatlan
- Iphone SE 2020 64GB 100% akku, nagyon szép
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest