Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Hogy tudok másik telefonhoz csatlakozniaz órával, az se baj hogy ha az uj telefon lesz az egyetlen ?
az Ohealt - Device - + ( nem találja )
Attila -
Látom elaludt a topik...
Na akkor fújok egy kis ébresztőt...
Egyéni értesítőhang:
- Global - Bármelyik alkalmazáshoz - Telefon lecsatlakozása - Óra- teljes töltöttsége - Óra alacsony töltöttség - Óra töltés megkezdése (Minden érték %-osan állítható)
- Értesítés emlékeztető
- Csende órák
Mindezt a Custom Wear Notifications Pro-val.
3 gombóc fagyi az ára. -
fuzics
tag
Szia, köszönöm a Wearmedia javaslatot, jól működik az órán, a streamek között viszont nem találok magyar rádiókat, léteznek ott, vagy tudnál javasolni másik rádió appot amiben magyar állomások is elérhetők?
Igazából netes rádiókat csak a telefonon láttam, azokat valahogy át lehet rakni az órára? -
doongoo
addikt
válasz
manokaki #164 üzenetére
éjszakára én az ágy (sleep) módot használom. Ebben nem kapcsolja be a kijelzőt kézmozdulatra, de a háttérben a méréseket végzi, amiket kérsz tőle. Be lehet kapcsolni még esetleg a repülő módot is, ezzel bontja a bluetooth (és wifi) kapcsolatokat is, de szerintem tovább mér, ami be van állítva.
Ha amúgy sem akarsz méréseket (gondolom pulzus, véroxigén, alvás, ilyesmik), akkor azokat célszerű a telón az Ohealth appban a workout and health settings alatt kikapcsolni -
doongoo
addikt
válasz
manokaki #159 üzenetére
be lehet állítani, hogy a kapcsolódási állapot változásakor (értsd lecsatlakozás vagy visszacsatlakozás) rezegjen, de egyéb értesítést nem fog megjeleníteni, csak a legördülő menüben mutatja majd az ikont. Ezt a fejlesztői beállításoból lehet bekapcsolni. "Vibrate on connectivity change"
-
manokaki
addikt
Ha kapok gmail-t azt nem jelzi vissza az óra ? Pedig bevan állitva
-
Sziasztok!
Ide is beteszem, hátha valakit érdekel.
Találtam egyet, amit az órán is megszólaltatja a zenét.
Github fejlesztés.: Music Player -
doongoo
addikt
Akit érdekel, most még 2 napig a Watch 2 Nordic blue edition 179 € (ajándék fülessel és szíjjal)
-
blueye
veterán
Tévedtem és ez jó
Watch 3 topic-ból:
''Btw itt is megerősítik a frissítés tényét:
[link]
Watch 2 és a Watch 3 és 3-3 év verzió frissítést és security updatet kap" -
Hát persze, nekem ez elég is, mert szerintem az egész egy marketing fogás.
Nem mondom, hogy nincsenek valós problémákra készített frissítések, de nem mondja már nekem senki, hogy kb 10 éve egyetlen hónap sem maradhatott ki.
Hát mivel lehetne eladni a mostani "szinte" semmi újítást nem hozó telefonat a már előre beetetett népnek, ha nem a 6-8-20? évnyi szoftver és biztonsági frissítés reklámjával?
Az pedig ne felejtsük el, hogy előbb van a lyuk, utána a folt.
Ha illetéktelenek találják meg előbb a lyukat, akkor bebújnak rajta, mielőtt még a gyártó észhez kapna.
Szóval, ha valakinek álmatlan éjszakái vannak ez miatt, akkor számára nincs megnyugtató válasz, csak reménykedhet. -
Ebből kifolyólag szerintem azt sem tudják, hogy mit tartalmaz, de a lényeg, hogy még changelog-ot sem lehet találni róla. Sőt, ha rákeresel a FW verzióra, akkor nulla találatba ütközöl a neten.
A Wallet miatt meg ne aggódj, mert azt foltozza a Google és arra jön frissítés. -
fuzics
tag
Ezt kaptam
Thank you for contacting OnePlus Customer Support and for your interest in our devices.
The estimated date for your order's delivery is February 24th.
Yet, I would like to kindly inform you that the OnePlus Watch 3 is currently being restocked and a new estimated date has been offered, this being March 5th.
I assure you that our team is doing their best to have the watch available again in our warehouses and to send them to our customers as soon as possible, yet there might be some delays for which we sincerely apologize.
When the package will be ready to be shipped and a delivery company will pick it up from us, you will receive the tracking number and you will be able to further follow the delivery status.
If you require any further information or have additional questions, please don't hesitate to reach out to our customer support team, and we will be happy to guide you through the process.
And because your feedback is a valuable part of our continuous improvement process, you can grade the service I provided in our e-mail chain once the final resolution is offered and the case is marked as solved and closed. Also, if you want to provide a feedback for OnePlus as well, the comment section in the survey is dedicated for this.
Thank you for your understanding and continued interest in our products.
Thank you and have a great day!
Kind regards,
Diana
OnePlus Customer Support -
blueye
veterán
Itt és ezt láthattad:
Add-on Bundles.
Up to 50% OFF
OnePlus Watch 2
From 164,50 €
Up to 50% OFF
Tehát ha veszel egy hármast akkor vehetsz hozzá ennyiért egy kettest. -
-
-
Igen, azt észrevettem, hogy vannak hiányosságai. (A wear OS-nek is)
Holnap indul az értékesítés, meglátjuk, hogy mennyi lesz az annyi.
LTE-t is rebesgettek, de nem minden régióban lesz elérhető (nem hinném, hogy tucat számra rohannak az emberek 2. SIM kártyáért, hogy a telefonba dughassák)"így ha ezt megugorja az OP W3 akkor az is jó vétel lesz"
Majd 1 év múlva, ajándékokkal. -
Obyboy
addikt
Én kedvezménnyel 249€-ért vettem és kaptam hozzá egy OP Buds3-at. A Buds3-at a feleségem használja az órát pedig én. Így számunkra jó vétel volt.
Persze egyetértek veled, hogy a legtöbb ember számára úgy jobb vétel lenne ha nem járna hozzá ajándék fülhallgató (amire lehet nincs is szüksége) hanem annyival kevesebbe kerülne.Ami nekem feltétel (wearOS rendszer, NFC-s fizetés, több napos üzemidő, zafír üveg) volt az órával szemben azt teljesíti és nem is tudok más alternatívát, ezért mondtam, hogy szerintem jó vétel volt, így ha ezt megugorja az OP W3 akkor az is jó vétel lesz.
Nem olvastam cikkeket a várható induló árról így nem gondoltam, hogy a +1 nap üzemidő és az EKG funkció több mint 100€-t dobhat az árhoz. -
fuzics
tag
Az Oppo verzió kicsit jobban néz ki, de úgy tűnik, hogy az Oneplust lehet EU-ban venni.
Korábban tudott valaki Oppot venni direktben az Oppotol? -
"Ha olyan jó lesz az OPW3 is mint a W2 akkor simán megéri megvenni."
Ugyanolyan szép, elegáns az új óra, mint az elődje, De...
Nekem egy kicsit más a véleményem a vásárlásról:
239€-ért vettem ajándék szíjjal és egy Nord 3 Pro fülhallgatóval.
Ha ezek értékét levonom, akkor kb 130€-ba került a OPW2.
A bemutatókat végignézve azt láttam, hogy (számomra) nem hoz akkora változást, hogy megérje az akár 350-390€-os árat.Nem akarok senkit lebeszélni róla, sőt! Akinek teszik, úgymond "beleszerelmesedett"
az vegye meg, élvezze, használja egészséggel.
De mielőtt megveszi én ajánlom, hogy hasonlítsa össze a két órát és hozzon jó döntést.Én azért jöttem át a Huawei Watch GT2-ről erre a márkára, mert a Huawei GT 3-4-5 számomra semmi olyat nem hozott, hogy lecseréljem a GT2-őt és plusz pénzt locsoljak rá.
-
Obyboy
addikt
Smart módból (wearOS) pár másodperc alatt átvált butább módba (valami zárt OS). Visszafelé kb 30-40 másodperc.
Fizetni csak Smart módban lehet a Google walleten keresztül.
Szinte csak Smart módban használom 100%-ról kb15%-ra 4 nap alatt merül nekem.
Ha olyan jó lesz az OPW3 is mint a W2 akkor simán megéri megvenni.
-
Ha esetleg valaki szeretne tartalék töltőpadot venni hozzá, akkor ezt merem ajánlani.
Én a kettő darabost vettem 15,12€-ért.
Eddig kétszer töltöttem vele és jól működik.
- Nincs melegedés, tökéletesen érintkezik.
- Jól tartja a mágnes
- Elég hosszú a kábel, , ami adatkábel is egyben
- Hátránya, hogy nem lehet kábelt cserélni és a vége USB-A -
Szia!
Bár nem engem kérdeztél, de válaszolok, ha nem gond."A Tied smart mode- ban mennyire gyorsan vált Wear mode-ra?"
A Smart módban fut a Wear OS, az energiatakarékos módban pedig a butább OS.
"Egyáltalán egy fizetésnél hogyan kell a váltással foglalkozni?
Csak indítod a Walletet és kész?"A Wallet csak Smart módban fut, tehát ha Energiatakarékos módban használod a telefont, akkor először átváltasz, ami egy újraindítással jár és a Pin kód, megadásával, ami után indul a teljes rendszer és ez nagyjából 45mp-et vesz igénybe.
Fizetésnél megnyitod a Wallet-et (ez az alsó gomb kétszeri gyors megnyomásával is elérhető), kiválasztod a kártyát, ha több van és odaérinted a leolvasóhoz. Néha előfordul, hogy még1x meg kell adni a Pin kódot.
"Mennyi ideig bírja az aksi?"
Ez eléggé felhasználás függő.
Nálam kb 6-7 napig megy el Smart módban, de én nem használom edzésre, kikapcsoltam az automatikus Alvásmód-ot.
ADB-vel letiltottam azokat az appokat, amiket nem használok (Messages, Térkép, Youtube Music) -
fuzics
tag
Szia, gondolkozom a Watch 3 vételén.
A Tied smart mode- ban mennyire gyorsan vált Wear mode-ra?
Egyáltalán egy fizetésnél hogyan kell a váltással foglalkozni?
Csak indítod a Walletet és kész?
Vagy smart mode-ban beindítod a Maps-et és annyi?
Mennyi ideig bírja az aksi?
Köszönöm szépen. -
Pénteken töltöttem több töltővel is. Valahogy most ment gyorsan majdnem minden töltővel, ezért nem készítettem videót róla.
Azt tapasztaltam, hogy a több portos GaN rendszerű töltőkkel nem akar normálisan tölteni.
Egyébként úgy van, ahogy írtad. Az elején gyorsan (cca 1A), a vége felé már lassan tölt, kevesebbet vesz fel.
A 100% elérése után még kb 10 perc, mire az áramfelvétel 0. -
Az első nap, amikor megérkezett 66%-on volt és vagy 2-3 óra alatt töltődött fel. Ahogy már több fórumon is olvastam, sok embernél így volt és az újraindítás segített.
Nos én is megtettem, de már csak másnap tettem fel újra tölteni, mert az első nap "a használatba vétellel" lemerítettem kb 30%-ra"Vagy az óra nem veszi rendesen a töltést vagy a töltőegység nem adja át rendesen"
"Az óra és a töltőegység csatlakozói nem piszkosak vagy érintkeznek rendesen?"Nem és nem, mert a laptop usb-ről és a Huawei P30 töltőjéről tölt gyorsan.
Holnap tesztelem újra és majd meglátjuk.
-
Obyboy
addikt
Valami nincs rendben nálad a töltéssel. Vagy az óra nem veszi rendesen a töltést vagy a töltőegység nem adja át rendesen. Nekem a OnePlus telefonoknál már megszokott villámgyors sebességgel tölt az óra is. Gyakorlatilag hozza a promóban leírt sebességet.
Az óra és a töltőegység csatlakozói nem piszkosak vagy érintkeznek rendesen? -
válasz
garibaldi123 #85 üzenetére
Örülök, hogy neked nincsenek ilyen problémáid...
Olvass egy picit feljebb is hogy milyen töltőkkel, kábelekkel próbáltam.
Nincs itt semmi "régi vackokkal" kínlódás, de nyilván miután nem töltött az új generációs töltőkkel, kipróbáltam a régebbieket is.
Holnap jön a töltés ideje és akkor majd készítek képeket a különböző töltőkkel, hogy egyenesbe hozzam, ami félrement nálad.
Rendelkezem USB-s mérőeszközökkel, nem a hasamra ütöttem, amikor arról írtam, hogy "Rángatja a töltőt" és nem tölt. -
Zolás
addikt
-
Sziasztok!
Holnap lesz egy hetes az óra.
Minden szép, de van egy két dolog, ami problémás.
Az egyik a töltése. Bár még csak 2x töltöttem, de az első rohadt lassan ment.
Közben olvastam fórumokon, hogy újra kell indítani és akkor már tölt rendesen.
Na most az a helyzet, hogy van itthon kb 10-12 db töltő a 10W-tól a 100W-ig, régi Samsung, Huawei, Hama, Naboo, Normál és GAN technologiás, de csak két eszközzel tudom tölteni úgy, hogy az elfogadható sebességű legyen.
Az egyik a Lenovo laposom USB 3-as portja.
Itt nem látszik csak egy pillanatra a VOOC és utána zöld a kijelző (gondolom, hogy az adatátvitel miatt.)
A másik töltő, amivel normálisan tölt, az egy Huawei P30 töltője.
Az összes többi töltővel úgy tölt, hogy rángatja a töltőt és ez miatt órákig tart a töltés.
Pillanatra kiugrik 0,1-0,2 Amperig, majd nullát mutat (teszek fel majd képeket, de lehet, hogy videót is) Próbáltam a saját kábelével, USB A-C és C-C kábelekkel a normáltól a chippelt 240W-os verzióig, az USB 2.0-tól a 3.1-ig, de nincs különbség, vagyis nem a kábelekkel van a gond.
Ti milyen töltőt használtok és vettetek-e esetleg valami utángyártott töltőpadot hozzá?A másik probléma, hogy fájlkezelővel sem látok semmit a tárhelyen lévő mappákban. (AnExplorert is próbáltam, engedélyek megadva)
Nem tudtam rá MP3-at másolni, hogy később esetleg az óráról is tudjak zenét hallgatni.
Van valami trükk vagy 5let?#75Zolás Köszi, én is így jártam el és működik minden rendben.
Az lenne még a kérdésem, mert nem próbáltam, hogy a wallet megnyitása nélkül nem megy a fizetés az alapértelmezett kártyával ?
Mert azt tapasztaltam, hogy ha a telefonomon és az órán is be van kapcsolva az NFC, akkor a telefon jelzi, ha közelitek hozzá, hogy talált valamit.Sajnálatos még, hogy az Energiatakarékos és a Smart módot nem lehet automatizálni egy adott időpontra.
MacroDroidot telepítettem, de sajnos csak értesítések megjelenítésére jó, másra nem. (Pedig tudtam volna vele egy két dolgot, ha lenne hozzáférése az eszközhöz) -
blueye
veterán
Nem arról volt szó hogy tegnap érketzik az új?
EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3 -
Köszönöm még1x mindenkinek!
Akkor megrendelem. Van valami 100ezer alatti ajánlat Mo-n ? Árukeresőt és Árgép-et néztem, de ott elég húzós.
Ha nincs, akkor megveszem itt Au-ban. -
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel az órával. Egy Huawei GT2-őt váltanék vele.
A kérdésem inkább az NFC-s fizetéssel kapcsolatban: Megy zökkenőmentesen, esetleg macerás, van valami nehézség a kártyák regisztrálásában?
Megjelennek a telefonos wallet-ben regisztrált kártyák, vagy mindent újra hozzá kell adni?
Köszönöm a segítő válaszokat és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! -
Zolás
addikt
Ma megvolt az első bug, watch2r óra oneplus 12r telefon. Ébresztőt a telefonon állítottam be, az óra pedig csak egy rövidet rezzent reggel. A telefon ébresztett rendesen, nyomtam egy szundit, utána az óra is jelzett ahogy kell.
-
blueye
veterán
Mennyire sűrűn érkeznek rá a frissítések? Bizonsági jön külön is vagy csak a Wear OS frissítéssel együtt?
-
Zolás
addikt
Üdv mindenkinek.
Szereztem egy Watch2r órát a 12r telefonomhoz, eddig minden oké. Huawei Watch gt2 pro után elég fura, kicsit fapados a program. Remélem majd összeszokom vele. -
Levwi
aktív tag
Végre sikerült megoldanom a problémát. Nem volt egy könnyű menet. A support rendes volt csak az első ember akivel beszéltem félreinformált. Megbeszéltük, hogy cserélik az órát, addig rendbe is volt, de azt mondta semmit ne küldjek vissza csak az órát se szíjat se dobozt. Itt már gynus volt, de így tettem mivel ezt mondta. Itt vártam, aztán egyszer csak írnak egy e-mail-t, hogy elutasítják a cserét, és küldik vissza, de nem írták miért. Mondom ok ha visszajön beszélek velük, hogy mi ez. Persze a szállítás ups-el zajlott akik elkeverték a csomagot, és a garantált másnapi szállításból(a szervíz expressz csomagként szállíttat) egy hét lett, ott volt más mizéria is a ups-el, hogy a csomag keresését, én mint címzett nem kérvényezhetem, ekkor már egy hete a depóba volt a csomag. Akkor újra supportnak írni ők megkerestették, megjött, és itt derült ki, hogy mindent visszakellett volna küldenem a promóciós ajándékokat is. Szóval ismét csomagoltam visszaküldtem persze ups jött érte. Már gyomoridegem volt, hogy megint elhagyják. De végül ma a dhl meghozra az új bontatlan órát az új bontatlan buds pro 2-vel, mert most ez jár mellé vagy szíj. Remélem másodjára nem fogok ki még egy gyárihibás példányt.
Szóval a tanulság, jó a support,ha olyan emberrel beszélsz aki érti a dolgát. És a ups-t messziről kerülni kell.Ja és angol nyelvtudás legyen, mert csak úgy értenek.
-
VWati
csendes tag
Sziasztok. Beszereztem egy ilyen órát, (igazából oppo x) de jó kis cucc. A kérdésem aki ilyet használ, jó minőségű szíjat hol találhatok hozzá?
-
Levwi
aktív tag
Sikerült egy hete beszereznem egy ilyen órát. Eddig minden jó volt. Tegnap óta elkezdte azt csinálni, hogy melegszik mint állat és zabálja az akksit. Még emergiatakarékos módban is lemerül 4 óra alatt. Már mindent próbáltam amit neten fel lehet lelni ilyenkor. De gondoltam hátha tudtok valami okosságot. Ha nem akkor megy szervízbe vissza.
-
Obyboy
addikt
Nem ismerem a XW2Pro-t. Gyorsan átfutottam a MA tesztjét.
Nem tudom a WOS3.5 mivel tud kevesebbet a WOS4-től, így nem szeretnélek rábeszélni a váltásra.
Ami részemről saját tapasztalat alapján az OPW2 mellett szól:
- gyors és fürge rendszer
- valós használat mellett megvan a 3 nap 1 töltéssel
- ha takarékoskodni szeretnél az energiával át tudsz váltani az RTOS rendszerre, itt bukod az NFC-s fizetést és az értesítésekre való válaszolást az óráról viszont elmegy 1 hetet egy töltéssel
- zafír üveg védi a kijelzőt és rozsdamentes acél a háza -
Obyboy
addikt
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
Napi szinten használom az NFC-s fizetést és a többi okos funkciót. Az én használatommal lazán viszi a 3 napos üzemidőt. A töltése tényleg villámgyors, egy zuhanyzásnyi idő alatt bő 1 napi töltés belemegy, és a teljes töltés is hamar megvan. -
rajd
tag
Sziasztok! Megtudná nekem valaki mondani aki használ ilyen órát, hogy van-e az applikációban a funkciók között olyan beállítási lehetőség, hogy ha a telefon és az óra bluetooth kapcsolata megszakad, abban az esetben az óra figyelmeztet? Van ahol "anti-lost" funkciónak hívják, és pl a Xiaomi órák nem igazán tudják. Fontos lenne nekem, de erre nem nagyon térnek ki általában a tesztek...
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Van már hozzá magyar nyelv? -
Kiskakukk
csendes tag
Elég erős a rezgése? Észre lehet venni, hogy ha üzenet érkezik?
-
Kiskakukk
csendes tag
Három kérdésem lenne:
1. Az órán lejönnek a WhatsApp képüzenetek is?
2. Van lehetőség válasz adásra is?
3. A menüje állítható magyarra? -
citizen05
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani olyan applikációt amivel zenét tudok feltölteni az órára és nem fizetős?
Válaszokat előre is köszönöm. -
citizen05
tag
https://youtu.be/qcB0wkjf8rw?si=qo_iMy10ST2lO8hh egészen jó véleményt mondtak az óráról.
-
citizen05
tag
Nekem kb. 2 nap alatt lement 20%-ra.
Ha 3-4 napot kibír az óra okosmódban és erről egy elfogadott YT- er / Mobilarena,Tech2 Laci/ feltesz egy tesztet biztos megnő az isnertsége és elfogadása .
S van IP68, 50m vizállóság ,zafír üveg és bizonyos amerikai katonai szabványnak is megfelel külső behatások tekintetében.
Szóval úgy néz ki,hogy jól jártunk ezen az áron ez az óra pillanatnyilag best buy vétel volt .szerintem. -
Obyboy
addikt
válasz
citizen05 #34 üzenetére
Először az óra szólt, hogy jött frissítés a második esetben viszont én találtam rá. Szerintem egy idő után szól ha nem találsz rá.
Nem hallottam, hogy valaki készül teszttel csak bízom benne.Valahol be lehet állítani, hogy automatikusan lezárja a kijelzőt? AOD ki van kapcsolva, csak csukló mozdulatra ébred, nem tudom van-e esély így elnyomkodni de jobban örülnék ha lezárna a kijelző ugyan úgy mint a telefonokon.
-
citizen05
tag
Igen így,hogy 250€ kb.100 e.ft.- re jött ki
jó volt mert nekem is ez volt a lélektani határ s így belefért még. Az meg,hogy adtak egy fülest az még + volt.
A OPNord 2 .- ért is 69€ kellett volna adni így neg már bőven jó az ára.
Ténylett itt nekem kell az esetleges frissítéseket keresnem vagy az óra ajánlja fel?
S2 nekem is opció volt de én is olvastam róla problémákat így elengedtem.
Hallottál róla,hogy lesz magyar tesztelés is? Ha igen az jó lenne mert az általad említettek eléggé korrektek. -
Obyboy
addikt
válasz
citizen05 #32 üzenetére
Honor Band 6 után hasonló nagy ugrás neked mint nekem az Amazfit Bip S után.
Az egy töltéssel ki mennyit tudja használni dolog mindig téma minden (elektromos autós, telefonos, okosórás) topikban/fórumban amit olvasok. Mindig vannak power userek akiknek kevés amit bír az adott termék egy töltéssel és mindig megvan a másik véglet is aki annyira spórol a fogyasztással, hogy már szinte nem is használja a terméket csak, hogy neki bírja legtovább egy töltéssel. Én ezt már elengedtem, használom és ha merül töltöm.
Azt nem szerettem volna, hogy spórolni kelljen az órával nehogy lemerüljön mire hazaérek. Ezzel az órával nem fog ilyen történni mert ha 10%-ra csökken a töltöttség akkor automatikusan átvált energiatakarékos módba, ezzel pedig szerintem bőven elmegy még közel egy napot.Ha jól fog fogyni és nem jön gyorsan az utód, lehetséges, hogy kap tovább támogatást
Nekem 100k volt a lélektani határ amit okosórára szántam, elővásárlással ez alatt tudtam maradni és kaptam mellé egy fülest is. A Xiaomi watch S2 olcsóbb de a watch S1-re többen panaszkodtak, hogy itt-ott bugos, ritkán van rá frissítés ami egy bugot javít és hoz egy újat.
Kíváncsian várom a mobilaréna és a Tech2 tesztjeit az OPW2-ről.
-
citizen05
tag
Köszi a választ .
Én is még szokom nekem az előző egy honor band 6 volt .
Egészen nagy a változás még tanulnom kell főleg ,hogy nem tudok angolul.
Érdekes ,hogy tegnap töltöttem 100%-ra és du.-ra már csak 64-et mutat.
Talán úgy néz ki ,hogy nem nyúltunk nagyon mellé ezzel az órával legalábbis az általam nézett tesztekben dicsérték. Sokan kifogásolták,hogy az óra felső gombját ha tekered akkor nem történik semmi.
Ha még frissítést is több mint 2 évig kapnánk akkor egy szavam sem lehetne.
Úgy néz ki,hogy pillanatnyilag ár érték arányban ez az egyik legjobb ! -
Obyboy
addikt
válasz
citizen05 #30 üzenetére
Eddig pozitívak a tapasztalatok.
Hívás kihangosítása jól érthető mindkét oldalt.
Lehet sokat nyomkodom (ismerkedés és tesztelés közben) de a 100 óra üzemidőtől messze vagyok, inkább 50-60 amit az én használatommal teljesít eddig. (AOD: Off, kézmozdulatra kapcsol a kijelző: On, alvásmonitor : On, értesítéskor: rezeg és hangot is ad, kétnaponta evezőpados edzés 30min)
Vasárnap reggel 20%-os akksival átkapcsoltam energiatakarékos módba és este is ennyit mutatott az app, mire visszakapcsoltam smart módba 15% maradt. -
citizen05
tag
Hello.
Képzeld mire hazaértem / családi ház/.
addigra be volt dobva az óra egy kemény papír dobozban.
Pedig a csomagkövetés azt írta ,hogy 04 04.- re jön meg. Azután láttam,hogy tegnap reggel már Németországban volt.DHL. szállította ki .. /Pedig nem fizettem érte./
Tudtam frissíteni mert 76%-on volt a töltöttség.
Még szoknom kell ,. lehet ,hogy láma a kérdés de hol tudom beállítani,hogy ébresszen? -
Degeczi
nagyúr
válasz
citizen05 #21 üzenetére
Semmilyen hasonló eszközt nem tudsz tönkretenni nagyobb teljesítményű töltővel, hiszen az csak azt jelenti, mire képes az adott töltő - de önmagától nem tud többet beletolni az eszközbe, mint amennyit az fölvesz.
Probléma max abból lehet, ha annyira kicsi az áramfölvétele, amit a töltő már küszöb alattinak érzékel, ezért lekapcsol (de persze ez is csak abban nyilvánul meg, h nem tölti föl, más bajt nem okoz vele)
-
citizen05
tag
Igen én is néztem sok tesztet a YT.-on és sokan mondták ,hogy a kicsomagolás után
már jött is frissítés. Csak oda kell figyelni főleg az első alkalommal ,hogy eléggé fel legyen töltve az óra a frissítés előtt.
Tényleg te ,hogy töltöd?Szerinted lehet a telefonom 25w-os töltőjével?
Nem fogja hazavágni ? Vagy inkább számitógépről vagy powerbankról töltsem mert az biztosan nem tesz neki rosszat . -
citizen05
tag
Köszönöm a gyors választ.
Talán azért is nehezebb mert az óra váza acél s nem műanyag.
Most láttam,hogy az ALZA is árulja 113.ezerért és a fülest azt lenyelik.
Úgy tűnik ,hogy 250 euróért jó áron vettük. Nekem is elsőre o4.19.-et írtak de a csomagkövetésnél már 04.04. van.
Viszont azt olvastam,hogy csak 2 évig lesz rá frissítés. Míg a többi nagyobb név általában 3 évet ígér. No majd meglátjuk. -
Obyboy
addikt
válasz
citizen05 #16 üzenetére
OP app alapján március 28-ig kell ideérnie, egy héttel hamarabb ide is ért.
Meglepetésemre a Posta hozta mindenféle értesítő nélkül, egyszer csak hívott az MPL-es, hogy hozna egy csomagot.
Nagy kartonszerű borítékban volt, az óra doboza vonalában meg volt szakadva kicsit (néhány centi) de postás ragasztóval le is ragasztották.
Első felvételes tapasztalaotok (Radiant Steel-t vettem):
- nagyon jó anyaga van a szíjnak, tapintásra és viselve is kellemes.
- azt hittem baromi nagy lesz de a Bip S-hez képest nem érződik annyival nagyobbnak mint amennyivel nagyobb ha egymás mellett nézzük.
- súlya viszont viselve is jelentősen több mint a Bip S-nek nem csak papíron, de nem megszokhatatlan.
- egy frissítést már fel is tett a wearOS -
citizen05
tag
Hello.
Én is megrendeltem az órát,amíg vaciláltam már csak nord buds 2 füles volt hozzá. Neked melyik futár cég hozta? Nem volt sérült a csomagolás ?
Sok jót olvastam róla a tesztekben.
Megírnád egy pár nap után ,hogy mik a tapasztalataid. Mennyire pontosak az érzékelők,nem túl nagy nem zavaró alvás közben stb.
Válaszodat előre is köszönöm.
Sok sikert és pozitív tapasztalatokat az órához! -
Obyboy
addikt
Ma megjött az OP Watch 2, Amazfit Bip S-t vált. Még csak beállítottam pár dolgot és ismerkedem vele.
-
Dottorei
tag
meg kell várni a teszteket mennyire pontos pulzus-hely-alvás stb.
-
sirály69
őstag
válasz
Sterilzona #9 üzenetére
Hogy zafir üveges-e ezt nem tudom, de Huawei Watch GT 3 Pro órámon egy karcolás sincs több mint egy év alatt, pedig kapott párszor, sőt korláthoz is odavágtam rendesen(véletlen volt)....
ui: Leírás szerint zafir üveg van rajta... -
Freeman961
csendes tag
válasz
Sterilzona #9 üzenetére
Xiaomi Watch S1 az az, és támogatja a fizetést is 1-2 banknál(/appnál). Nekem olyan van, eddig nagyon bevált.
Az újabbakból nem tudom, hogy melyik lehet az, aminél megtartották a zafírt
-
Obyboy
addikt
válasz
Sterilzona #9 üzenetére
Sajnos nem sok, az Amazfit Falcon esetleg.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Van esetleg meg olyan masik ora, ami zafiruveges? -
Az első órájuk egy hulladék lett, rendkívül pontatlan aktivitáskövetőnek bizonyult, biztosan nem ugranék bele tesztek nélkül.
-
szabi__memo
nagyúr
Ez a hibrid os nagyon jó fejlesztési irány. 100 óra működés azért elég jó
-
Obyboy
addikt
A watch2 töltő méretét látva nem értem miért nem tettek bele egy pár száz mAh aksit, így powerbank is lehetne.
-
juuzer
addikt
Szerintem baromi jól néz ki. Egyetlen bajom a külsővel, amit MKBHD is megjegyzett, hogy a felső gomb koronának néz ki és tekerhető is, de a valóságban csak egy gomb.
Illetve lassú a váltás a rendszerek között, nem tudom, hogy ezt mennyire lehet még szoftveresen csiszolni.
-
MMMMMM
tag
A vastagsága "Including PPG sensor 13.65mm"
-
Obyboy
addikt
Előrendelési akcióban kuponnal csak 250€, így már 100eFt alatt el lehet hozni és adnak hozzá egy OP Buds3-at. Így elég jó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A OnePlus Watch 2 kétféle felhasználási módot kínál, két különböző operációs rendszerre és lapkakészletre építve.
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- SSD kibeszélő
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Commodore 64
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen TV-t vegyek?
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 1 49mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4118
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest