Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
KelemenUhr #176493 üzenetére
A koronazár becsavarásakor teljesen normális, hogy a rugót is húzza, ez nem hiba.
A belső lünetta a WR200-as Alpinistán és Atlason se zárható, ui. ezeket nem lehet kihúzni és amúgy is a tengelyen lévő gyűrű tömít.
Azért mielőtt vízbe vinnéd, érdemes egy nyomáspróbát csináltatni, én ebből a szempontból nem bíznék a kínaiakban. Mármint abban igen, hogy a tervek alapján vízálló az óra, de a minőségbiztosítás hiánya okozhat kellemetlenséget.kvazy: Nagyon gratulálok!
-
válasz
KelemenUhr #176493 üzenetére
Ha Miyota, akkor húzható. 10ATM-ig koronazár nélkül is simán. Afölött meg akkor sem, ha rá van írva, és csupa koronazáras. Még mérni se tudják.
-
KelemenUhr
aktív tag
Csuklón a Debert! Az első nap benyomásai:
Nem egy kis darab, cserébe vastag is. Nekem eléggé határeset (a kép csalóka, nem lóg túl szerencsére a csuklómon), kimondottan nem szeretem a malomkerekeket, meglátjuk, hogy ez a méret megszokást követően hosszabb távon mennyire lesz kényelmes.
Kidolgozása korrekt, egy apró hibát találtam csak az egyik index festésén, ezt leszámítva rendben van a polír és a szálhúzás, élek stb. Szép a domború üveg, próbálom majd nem lezúzni... Ami nem tetszik még, hogy a furat nagyon közel van a tokhoz, így a vastahabb Steinhart stiftekkel a perlon szíj pl. már nem fér el...
Szerkezetről még nem tudok érdemben nyilatkozni, de elvileg Miyota, szóval gondolom rendben lesz.
Ami meglepő: koronazáras, igaz csak az egyik koronánál, a lünettaállítónál nem, így a vízállósága kérdéses.
Összességében érdekes "kis" óra, ennyiért rendben van, bár én liciten nyertem, a fix árát már nem biztos, hogy kiadnám érte. Nem helyettesíti a végcélt, de talán kihúzom addig vele.U.i.: Illetve van még egy furcsa dolog: a koronazárat befelé tekerve is olyasmi "nyöszörgő" hangot ad, mint amit felhúzásnál. Koronáról is húzható lenne? Ha igen, baj, hogy a betekerésnél is van ez a hang?
-
törölt tag
Sulinak vége bizonyítvány a zsebben.
Ezért is nem voltam a fórumon mert ezt az órát is csináltam, akit érdekel nézze meg az összeállítást róla.
A végén mindenki aláírta a plexit körben, ezt kapta a tanárnő tőlünk.
[link] -
fagyalllo
őstag
válasz
cintula187 #176489 üzenetére
A P1-et időnként elhagyják a végéről, nincs jelentősége, ugyanaz a típus. Az első ár korrekt.
-
Spet
addikt
válasz
cintula187 #176487 üzenetére
Javítsd a linket, mert nem működik.
-
cintula187
addikt
Segítsetek kérlek.
Mi a különbség a két ajánlat között? A felső csak a szíj? Vagy speciális akció?
-
csabulaxi
senior tag
APÁK napja volt
Jövőre érdemes lesz előre kutakodni, én csak most már talán későn i s találtam erre a listára, de hátha még él valamelyik, meg hát új ötletek esetlegBAU Watches - The BAU 963 is already on sale for $107, and you can get two for $192 with code LOVEBAU
Bertucci Watches - Free ground shipping
Carpenter Watches - 10% off everything with code FATHER
Christopher Ward - Use code 65SUN17 for $65 off purchases of $375 or more, and 125SUN17 for $125 off purchases of $625 or more, through June 30.
DaLuca Straps - 25% off through a June 18 with code SACRIFICE
Deep Blue - Take 40% off with code DAD40
Florjin - Remaining stock is on sale for 40% off (€195/$201 USD)
Hemel - Get a $40 watch pouch free with watch purchase (no code required) and knock 10% off the price just by signing up for the mailing list.
Janis Trading Co. - Use Code DADS2017 for 20% off any in-stock Orthos or Phantom through June 19.
McDowell Time - 20% off with code FATHER20
Nodus - Take $30 off a Trieste with FATHERSDAY2017 and get free shipping with FREEESHIPPING
SNPR Straps - Use code FATHERSDAY for $40 off your order through June 24.
Spinnaker Watches - 30% off all full priced watches with code DAD30
Stranger Watches - Take a whopping 50% off with code FATHERS50
Straton - Not strictly a Father's Day deal, but for 48 hours, get 10% off a VDC MK2 Automatic Chronograph with code VDC48. According to my email log, that means it ends Wednesday at 5:28 PM, US Eastern Standard Time.
Timex - 20% off and free shipping on orders over $50 with code IHEARTDAD
Todd & Marlon - Get one for you and one for dad. Use code TIMEBUM for 50% off through June 19.
Torgoen - Sale prices up to 35% off
Watches.com - In addition to sale prices of up to 75% off, use codes BESTDAD for 10% off orders over $99, SUPERDAD for 15% off orders over $350, and FAVORITECHILD for 20% off orders over $700.
Watch Bandit - Sale prices up to 50% off
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
nem tudom milyen tartós lehet, mikor akkora esése van néhány alkatrésznek, üt, mint a kalapács
amatőr leírást olvashattak -
csabulaxi
senior tag
-
Veron
addikt
Mutatót milyen festékkel szokás festeni? Van erre valami speciális anyag?
-
g0n21
senior tag
válasz
mr.perfect #176465 üzenetére
Az öröknaptár nem mai találmány, elég régi. Vannak, akik még simogatják, fejlesztgetik. A Moser pont ilyen. Aránylag ritka az olyan dátumkomplikáció, főleg öröknaptárasnál, ahol nyugodt szívvel tekerheted visszafele a dátumot, és nem csak mondjuk 15-ről 14-re, hanem hó, vagy akár szökőév fordulásnál is. Szóval azért ez nem semmi.
És az Endevour-t 40k usd-ért adják, ami a kategóriájában nem egy őrült összeg. -
g0n21
senior tag
válasz
mr.perfect #176462 üzenetére
Úgy van ez, hogy a mini-mutató középen mutatja a hónapot, a dátumablak a hanyadikát, hátul a 321-fekete pedig a szökőévet. Ezt hívják öröknaptárnak, tudja mikor van szökőév, mert ott lépked évente egyet a hátul látható "tárcsán".Amikor nincs szökőév, akkor febr.28-ról ugrik márc.1-re, amikor van, akkor febr.29-ről.
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #176458 üzenetére
Inkább csak csalódás szerintem!
Olyan, mint amikor kiderül a szűzlányról, hogy nem is az.
Amúgy pedig nem biztos, hogy sokkal olcsóbb egy profi, rejtett hajtogatással elkészített lemez szíjat összehozni, mint egy tömör szemest.(#176460) @mriya@
Volt nekem az a brutális Pulsar ana-digi, ami egy kicsit hajazott az Omega Speedmaster tokjához, csere előtt öt perccel jöttem rá, hogy hajtogatott szíja volt.
Pedig megesküdtem volna az ellenkezőjére.
-
fagyalllo
őstag
-
ricsik
őstag
Idáig mindig nagyra tartottam a G-met, hogy tömör szemes acél szíja van. Hétvégéig. Látszatra.
Előkerült néhány pótszem és direkt úgy van csinálva, hogy nem látszik, ha órán van, de a szemen látszik merre hajlították a lemezt.. Nagy csalódás, kapják be. Nem tudom az összes fém szíjas G ilyen e, de a GW810 biztos.
A fele annyiba kerülő Irony-m tömör szemes. Legalábbis azt hiszem, már semmiben sem vagyok biztos. -
fagyalllo
őstag
válasz
mr.perfect #176453 üzenetére
Perpetual calendar, azaz öröknaptár.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #176451 üzenetére
Szökőév.
-
5-ös kezelő
senior tag
Éreztem, h a mondat eleje félrecsúszott, esetleg sokan nem tudják, h a VIM súrolószEr.
Mriya : Kézzel is húzható, de nem mp stopos. Cibálni kell a tengelyt kifelé, és átugorhat mutatóállító pozícióba. Nem túl szimpatikus, de ez ilyen werk. Ha csak ritkán kell csinálni, nem vészes. De nálam nem mindennapos használat, csak alkalmi járatás v nosztalgia a számlap egyes elemei iránt.
-
SÖ
addikt
válasz
5-ös kezelő #176413 üzenetére
"Ha csak nem volt rajta rászáradt... " Ezen egy pillanatig elgondolkodtam 😁 Érdekes az én Steinhardom lünettáján már több karc van mint festék de az üveg patika.
-
csabulaxi
senior tag
-
fagyalllo
őstag
Új Orient Star csúcsmodell jelent meg, valódi holdfázis, nem csak Sun&Moon: [link]
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #176413 üzenetére
Az a szerkezet húzható koronáról?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
C0RVUS #176416 üzenetére
Akkor ez lehet a bibi, én is így pontosítom. Csak hackelés után nem akar elindulni. Rázogatásra nagy nehezen, de később még megáll. A többi mutató is, el lehet késni miatta rendesen. 100819 viszont nem csinálja, cserébe jóval pontatlanabb /-10s is belemehet egy műszak alatt, amit éjjel behoz lapjával letéve/.
Vettem lume port mutató festéshez, de végül nem álltam neki. Félek, túl ronda lesz.
Orient Flight egyhavi pihenő után vasárnap megjáratva igen pontos még mindig. Hálás darab, és még a mutatóit is látom szürkületi zóna után. -
KelemenUhr
aktív tag
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu
Megérkezett végre a sötétkék perlon szíj, ezt az összeállítást a szürke számlappal már a vétel pillanatában így képzeltem el, nekem tetszik. Maga a perlon is, az anyaga miatti sok csalodott leírást olvasva sokkal rosszabbra számítottam, szerintem kimondottan kellemes viselet így nyáron, pedig ez egy pár dolláros verzió csak.
Kicsit sajnálom is, hogy ha érkezik a Debert, akkor mennie kell, de öcsémnek megtetszett, és hát örülök, ha én leszek az, akitől az első automatáját kapja...De fog ezért később haragudni.
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #176390 üzenetére
Köszi 5-ös.
-
busman
veterán
válasz
alphaville #176421 üzenetére
-
alphaville
aktív tag
Apák napja van, s a gyerek egy rohadt 124ezres órával sem lepett meg!
-
Deskdiver
senior tag
Köszi. Szíj [Bonetto Cinturini 303]
-
@mriya@
őstag
válasz
C0RVUS #176416 üzenetére
Mivel nálam a karóra használati tárgy, és a munkám miatt nem íróasztal mellett ülök (pedig már jó lenne), nekem kizárólag csak zafíros óra felel meg.
Azok közül is elsősorban a digitális kvarcok, vagy másodikként az automaták.
Csakis legalább wr100-as vízállósággal.
Analóg kvarcok, és kézihúzósok kiejtve.
Nagyon leszűkítettem a lehetőségeket, és kettő darab karóra maradt fent a rostán: Steinhart Ocean Vintage gmt, Casio ProTrek prw-3100fc-1jf. -
C0RVUS
tag
válasz
@mriya@ #176414 üzenetére
Semmit sem törtem még be, viszont plexit vertem már oda nagyon brutálisan vassarokba, amitől bármi másnak egyértelműen annyi lett volna, és adott pillanatban meg voltam győződve róla, hogy az már ennek is sok kellett legyen. De kutyabaja sem lett egy csak nagyon közelről látszó kicsi pöttyön kívül.
Nyilván, ha van vagy 2,5-3 milliméter vastag, akkor sokat kibírhat egy zafír is. De tudván, hogy ridegebb, mint a sima üveg, én biztos, hogy jobban félteném.(#176413) 5-ös kezelő: Egy időben nekem is előfordult hasonló néhányszor az egyikkel, de annál igazából csak a másodpercmutató állt meg. És ugyanúgy csak használatbavétel/beállítás után, és asszem leginkább olyan eset után, amikor "hackelésre" kényszerítettem a koronával kicsit visszafele ellentartva. Aztán elmúlt.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Lauda #176409 üzenetére
Még ha éles törött kerámia lett volna, érteném. Nem létezik, hogy ennek a lekerekített felülete megkarcolja. Ha csak nem volt rajta rászáradt VIM, de még akkor is. Peches vagy. Domború üveget én sem szeretem éppen ezért. Monstereket jól megcsinálták, sehol egy karc eddig. Pedig koppan néha nekem is.
Amfíbia tankos napok óta rendesen jár, ezt a meg-megállást csak pihenőből elővéve csinálja /ha koronáról húzom fel, miután elővettem a dobozból, akkor is/. Ha már viseltem fél napot, már nem kell félnem a leállástól úgy néz ki. Miért csinálja, nem jöttem rá. Bolond Iván.
-
C0RVUS
tag
válasz
Lauda #176409 üzenetére
"Mi lenne ha valami éles tárgyhoz ütné oda az ember."
Akkor betörne. A zafír is, talán még könnyebben.
Domború üveget leginkább csak plexiből lenne ildomos csinálni, mint egykor. Sajnos elfelejtkeztek erről a gyártók (kivéve a nemíromlemertmindenkitudjamiregondolokot, annál nincs is mitől fosni). -
evo87
őstag
válasz
gipsztigris #176403 üzenetére
De a jobb vízállóságon kívül nem tudom... egyszerűen nem fog meg.
-
válasz
@mriya@ #176405 üzenetére
Kb így lett rajt két karc:
pulutodurumo Igen használati tárgy, ezzel nincs is probléma. Csak tényleg vigyázok rá , erre azonban nem számítottam, hogy egy ehhez hasonló valamihez odaütve megsérül az üveg. Mi lenne ha valami éles tárgyhoz ütné oda az ember.
-
gipsztigris
addikt
válasz
evo87 #176393 üzenetére
Ausztriában a Parndorfi outletben volt (lehet, hogy még mindig van) egy nagyobb készlet amit dömpingáron értékesítettek. Aki közel van, vagy gyakran jár arra az gondolom bevásárolt. Nemrég a FB csoportban valaki berakott képeket. Azok tanulsága szerint 130 EUR volt egy normál Blue Ribbon. A kronográf pedig 170-180 EUR között volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest