Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
JJ: Nem történt semmi
. Nekem valamitől átváltott a kép máshoz, aztán mire visszataláltam magamhoz, ott állt az autóm a pálya szélén, gázt meg hiába adtam egyszerüen az autó meg sem mozdult
(megposhadt a rizs?
).Neuro: Részben egyetértek azzal amit leírtál: több gyakorlás = kevesebb baleset (remélhetőleg
), de...még mindíg azt veszem észre a futamokon, hogy amint zöldre vált a lámpa szinte mindenki nyomja neki, mint süket a csengőt és utána 100%, hogy jön a balhé. Ez eddig minden futamon így volt (totál mindegy, hogy most az adott versenyző, aki bajt okoz, milyen vezérlővel megy!) és így is lesz amíg az: első kanyarban kell eldönteni mindent szabály fog érvényesülni.Részemről a hétvégi történések itt le vannak zárva. Örülök, hogy túl vagyok ezen a &@#*&@ (síííp) pályán és többet nem kell rajta menni
(nagyon remélem a köv. idényben kimarad Macau
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem valamitől átváltott a kép máshoz, aztán mire visszataláltam magamhoz, ott állt az autóm a pálya szélén, gázt meg hiába adtam egyszerüen az autó meg sem mozdult
(megposhadt a rizs?
).
), de...még mindíg azt veszem észre a futamokon, hogy amint zöldre vált a lámpa szinte mindenki nyomja neki, mint süket a csengőt és utána 100%, hogy jön a balhé. Ez eddig minden futamon így volt (totál mindegy, hogy most az adott versenyző, aki bajt okoz, milyen vezérlővel megy!) és így is lesz amíg az: első kanyarban kell eldönteni mindent szabály fog érvényesülni.