Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4102 üzenetére
Gyakorló futamok ideje alatt kaptam egy +5mp-es büntit két "vágásért" és az időmérőn való egyszeri pálya szélesítésért, ha jól emlékszem, de ezt nem vita indítónak szántam!
Biztosan tudom hogy nem direkt vágtam amit a 300 méteres fékutam is megerősít.
Aztán hogy volt az a béna szabály, hogy aki "akárhogy is, de vág az utána még fékezzen is" szabályt nem tartottam be, na bumm.(#4104) b-type
Viccnek szántam!
Dani tudja a legjobban hogy mit lehet vagy sem, mert a fent említett gyakorló futamon ő is kitett magáért és megfizette érte a tanuló pénzt., de egyet értek azzal amit írtál.
Időmérőn kell figyelni a vágásra, honlapon megtalálod hogy az erre vonatkozó szabály.
Az viszont, nem vicc.(#4121) dugojancsi
Szia!
Üdv. köztünk! Sok sikert és ne ad fel!
Én ebben a játékban még bénább vagyok, mint a Grid-ben.(#4156) Satan_Claus
Force EX-el meg vagyok elégedve, de mást még sosem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest