- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS frissítés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #3001 üzenetére
Biztos, hogy nagy munkák folynak a háttérben a versenyzőknél, mert igen nagy a csend mostanában
. Talán mindenki kalapálja a verdát, hogy az első futamon megmutassa ki a legény a gáton
. Offlineban én is ezért tesztelem minden nap egy kicsit a rizsrakétámat, hogy időmérőn (na meg majd a futamon is) megmutassam, mégis mit tud a szekér
.
Bár azzal, hogy kipróbáltam más típusokat is (Cruze, Lacetti, BMW) kissé elszomorodtam, hogy jelenleg a Hondaból túl sokat már nem tudok kicsikarni. Az istennek sem megy úgy ahogy, pölö a Cruze, de még a Lacetti-vel is jobb időt megyek
.
Egyébként meg tegnap, hogy írtad adyznak, zsomboornak és Syriusnak is meg van a lehetősége kormánnyal csapatni csak még jobban elszomorodtam, hogy a kategóriánkban milyen kevesen maradtunk
. Lehet köv. idényre nekem is át kell pártolnom a kormányosok közé, csak akkor be kell szerezni valami tekergetnivalót
. De ez még a jövő zenéje
.
Összegezve: Már csak bő 2 nap és csapatunk 1000L
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független ÚJ 1 év Apple jótállás
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest