Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csubííí
senior tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Egyetértek.
A többi böngészőhöz képest, több kezelhetőséget segítő funkció van a Samsungban.dnelb- Veled is egyetértek. Asztali gépen használom a Chrome és a Brave. Ki van kapcsolva a háttér semmi értelme, simán sötétszürke, ennyi.
-
dnelb
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
nem is értem mi a fasznak háttérkép, amikor max új lap nyitáskor látod. És ezt, mint fontos funkciót próbálja eladni, sírok
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
NiNCs hÁtTérKép mekkora érv.
Nekem pl olyan böngésző nem kéne, amiben nem tudom teljes kijelzőre rakni a böngészőt, illetve az alsó menüsort nem tudom testreszabni. Kicsit fontosabb dolgok, mint háttérképet berakni, mint a dedósok. -
dnelb
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
a samsung böngésző még reklámblokkóval is a legjobb fogyasztású droidon. A chrome szabályosan zabál hozzá képest.
Őszintén nem értem mi bajod az appal. Ennyi erővel semmi más appot se telepíts, csak azt használd ami gyárilag jön a telóval lmao. Ez csak kötekedés, semmi érv nincs mögötte.
-
dnelb
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
és ez miért baj? tökéletesen működik évek óta
-
spect80
senior tag
de ugye ez nem chromium alapú? mert akkor sok értelme nem lesz a többi mellett
-
Bareszotron
tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Egy olyan böngésző ahol külön appként kell letölteni hozzá a "bővítményt", az annyit is ér.
-
bigrock
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Senkit nem érdekel az öklendezésed.
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Akkor nézegesd...
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Mintha probléma lenne a választás lehetősége.
Gondolod, szval ki se próbáltad, csak jött a büfi.
Nincs háttér, nem is értem, hogy minek kéne egy böngészőhöz. Én szeretem a kék színt. -
Bareszotron
tag
Androidon a Samsung böngészőben még egy beépített reklám blokkoló sincs. Külön le kell töltsd appként. és ami "van hozzá" így, gondolom azok is a gagyi fajták.
Háttérképek sincsenek.
És utálom a kék színt. -
És amúgy valakinek sikerült már PC-n elindítani a böngészőt? A fentebb adott gdrive-os link sammobile-on is fent van, feltelepítve, de nem indul el
Lehet régióhoz van kötve? -
sfefe
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig az egyik legjobb mobilon....
Ennyi erővel a többinek is szemete van..
De hát kinek mi -
Jadro
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Megkérdeztél már mindenkit, hogy ezt így tudod?
Engem pont érdekel.
-
Bareszotron
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
(is)
-
-
sfefe
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Az mi lenne?
-
Bareszotron
tag
Senkit nem érdekel a Samsung szemete
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem anno kevés volt, viszont a 2 content blocker kifejezetten hasznos volt, szóval ha még nem tetted fel őket, szerintem ajánlottak.
Meg valami jó dns szerver se árt, ami szűr is.
Perpill mondjuk leggyakrabban iOS-t használok főként Brave böngészővel.
-
csubííí
senior tag
Akkor azért van még nálad a fordítási lehetőség, mert régi verzión vagy.
A te általad írt Android-on és a 13,14,15 még van, de a 16-on és One UI 8-on már nincs, ezért is kérdeztem melyiken vagy.
Ez a lehetőség az új rendszerrel már nem elérhető egyenlőre, később talán megint lesz, ki tudja. -
csibe1
addikt
"Ami pedig az AI-t illeti, asztali verzióban is elérhető a böngészősegéd, amely telefonon összefoglalja magyarul a lapok tartalmát, bár fordítani magyarról vagy magyarra még nem tud."
Akkor minek is van segéd, ha ezt se tudja megugrani?

Marad az Edge, Brave, Firefox; azok le tudnak fordítani egy oldalt, még ha külön addon is kell hozzá.
Telefonon fent van, nem rossz; de ott meg főleg a Brave-t használom.
-
sfefe
addikt
Néztem párom telóját ( 22 ultra ) azon nincs... Mármint azt mutatja a Galaxy Store -ból fel van téve a fordító meg be van építve....
De a beállítás, keresősegéd, fordítás alatt nyelvi csomagokat kell letölteni...de itt nincs a magyar...
Érdekes ( egyre nyomibb a Samsung )
De jó, hogy enyémre nincs már frissités
-
Lajmund
őstag
Fasza csak rendesen nem tud fordítani mivel nincs hozzá magyar nyelv csomag. Elég nyomi így hiába lenne nagyon jó. De érdekes a videok feliratozása működik. Szerencsétlenek..
-
Anno azért kezdtem el használni Samsung telefonon, mert takarékosabban bánik az erőforrásokkal és az akkumulátorral, mint a Chrome és társai. Aztán ahogy fejlesztette a Samsung, más okok miatt is megszerettem.
Laptopon viszont kérdéses, de meglátom majd... -
cami][us
senior tag
A Samsung Pay valahogy nem akar idejönni, ez az n+1 chromium skin meg nem érdekel.

-
-
-
Nem találom. Valaki? Link?
-
janeszgol
félisten
Már évek óta alapértelmezett böngészőnek szerettem volna használni, de mindig visszatértem a Chrome-hoz. Talán majd most.
Jó lenne egy iOS verzió és a magyarra fordítás integrálása. Akkor biztosan nem gondolkodnék tovább. -
Mobilra tényleg nagyon dicsérik, de vajon desktop is lesz olyan jó? S vajon mikor ér el hozzánk egy stabil, nem béta verzió?
-
kengyel
nagyúr
A legjobb böngésző, ezt már ideje volt meglépni.
-
Régebben én is sokat használtam telón, és szerettem, de aztán mintha a reklámszűrés gyengesége miatt leszoktam volna róla, pedig mindig 3-4-5 böngésző van nálam feltelepítve. UBlock Origin kiegészítő vajon van már hozzá?
Rálesek azért most megint, és ha tetszik, megy fel asztalira is. Egy időben szerintem is a legjobbak között volt mobilon.
Mondjuk iOS-ra még mindig nem hozták ki, annak is itt lenne az ideje.
-
csubííí
senior tag
Már régóta várom, telón csakis ezt használom. Szerintem a legjobb, legkezelhetőbb és a legjobban testreszabható böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem pl olyan böngésző nem kéne, amiben nem tudom teljes kijelzőre rakni a böngészőt, illetve az alsó menüsort nem tudom testreszabni. Kicsit fontosabb dolgok, mint háttérképet berakni, mint a dedósok.
Gondolod, szval ki se próbáltad, csak jött a büfi.
Lehet régióhoz van kötve?