- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Saját gyárral adna választ a memóriakrízisre a Huawei
- Az AMD technikai igazgatója szerint ebben a hónapban jön a Zen 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Ezert erdemes akciot varni. A szemelyest anno 500 ft-ert, a csaladit 6000 ft-ert vettem.
Van, hogy a hivatalos honlapja olcso, de van olyan is, mikor 3rd party szoftver kereskedo oldalon akcios.
Érdemes figyelni a BestBuy topikot. -
mSchumi87
senior tag
-
Kasya
nagyúr
-
mSchumi87
senior tag
-
Kasya
nagyúr
-
mSchumi87
senior tag
Adguard + uBlock Origin ezt a kettot tesztelem persze nem egyszerre
-
GEPESZ66
veterán
Telefonon az Adguard-ot használom hozzá.
Számítógépen is próbáltam ezt a bővítményt hozzá.
De nem enged annyi szűrőt engedélyezni az Adguard-on belül, mint pl. a Chrome vagy Edge esetében.
Ti melyik reklámblokkolót használjátok hozzá számítógépen? -
mSchumi87
senior tag
-
FMBY
őstag
-
mSchumi87
senior tag
Nekem nagyon tetszik, a reklámokat is jol blokolja, kinézetre is szép
-
csibe1
veterán
Ehhez még hozzá jön a felhasználók sok esze, mert frissítsünk mindent is, egyből.
Aztán meg megy a rinya utána.
Ismerősnek is mondtam, hogy kapcsolja ki a frissítést, de hiába.
Utána meg jött sírni, hogy tök másképp néz ki az új android, meg ez se jó, meg az se; nem lehet mindig bekapcsolva tartani a képernyőt tükrözésnél megmegmeg stb.
Annyit mondtam rá, hogy így jártál, én szóltam.
-
btprg
senior tag
Akkor azért van még nálad a fordítási lehetőség, mert régi verzión vagy.
A te általad írt Android-on és a 13,14,15 még van, de a 16-on és One UI 8-on már nincs, ezért is kérdeztem melyiken vagy.
Ez a lehetőség az új rendszerrel már nem elérhető egyenlőre, később talán megint lesz, ki tudja.Jó példa a modern informatika negatív trendjeire: minden frissüljön állandóan magától, kikényszerített módon, csak aztán gyakran szarabb lesz mint volt és akkor "így jártál".
-
Narxis
nagyúr
Samsung telókon ez jön gyárilag... amúgy meg megint csak 1 Chromium böngésző az amúgy is túltelített piacon. Ha funkciógazdag böngésző kell akkor ott a Vivaldi.
Kicsit úgy érzem, hogy ez is egy Samsung trükk arra, hogy becsaljon a Samsung ökoszisztémába.
-
csubííí
őstag
NiNCs hÁtTérKép mekkora érv.
Nekem pl olyan böngésző nem kéne, amiben nem tudom teljes kijelzőre rakni a böngészőt, illetve az alsó menüsort nem tudom testreszabni. Kicsit fontosabb dolgok, mint háttérképet berakni, mint a dedósok. Egyetértek.
A többi böngészőhöz képest, több kezelhetőséget segítő funkció van a Samsungban.dnelb- Veled is egyetértek. Asztali gépen használom a Chrome és a Brave. Ki van kapcsolva a háttér semmi értelme, simán sötétszürke, ennyi.
-
dnelb
veterán
Nekem pl olyan böngésző nem kéne, amiben nem tudom teljes kijelzőre rakni a böngészőt, illetve az alsó menüsort nem tudom testreszabni. Kicsit fontosabb dolgok, mint háttérképet berakni, mint a dedósok. nem is értem mi a fasznak háttérkép, amikor max új lap nyitáskor látod. És ezt, mint fontos funkciót próbálja eladni, sírok
-
LosBlancosRM
őstag
Végig csak az érveket soroltam.
És haptikus visszajelzés sincs benne oldalak bezárásakorEgyébként Brave és Firefox a legjobb telefonra.
Nekem pl olyan böngésző nem kéne, amiben nem tudom teljes kijelzőre rakni a böngészőt, illetve az alsó menüsort nem tudom testreszabni. Kicsit fontosabb dolgok, mint háttérképet berakni, mint a dedósok. -
Bareszotron
aktív tag
Végig csak az érveket soroltam.
És haptikus visszajelzés sincs benne oldalak bezárásakorEgyébként Brave és Firefox a legjobb telefonra.
-
dnelb
veterán
Talán jobban meríti az akkut is.
Meghát, tudjon már ennyit egy böngésző legalább, hogy ne egy külön appot kelljen letölteni hozzá.
És a háttérkép az kell.a samsung böngésző még reklámblokkóval is a legjobb fogyasztású droidon. A chrome szabályosan zabál hozzá képest.
Őszintén nem értem mi bajod az appal. Ennyi erővel semmi más appot se telepíts, csak azt használd ami gyárilag jön a telóval lmao. Ez csak kötekedés, semmi érv nincs mögötte.
-
Bareszotron
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
-
dnelb
veterán
Egy olyan böngésző ahol külön appként kell letölteni hozzá a "bővítményt", az annyit is ér.
és ez miért baj? tökéletesen működik évek óta
-
spect80
őstag
-
spect80
őstag
de ugye ez nem chromium alapú? mert akkor sok értelme nem lesz a többi mellett
-
csubííí
őstag
-
Bareszotron
aktív tag
Mintha probléma lenne a választás lehetősége.
Gondolod, szval ki se próbáltad, csak jött a büfi.
Nincs háttér, nem is értem, hogy minek kéne egy böngészőhöz. Én szeretem a kék színt. Egy olyan böngésző ahol külön appként kell letölteni hozzá a "bővítményt", az annyit is ér.
-
bigrock
addikt
Senkit nem érdekel a Samsung szemete
Senkit nem érdekel az öklendezésed.
-
pusszycat
nagyúr
Mintha probléma lenne a választás lehetősége.
Nincs háttér, nem is értem, hogy minek kéne egy böngészőhöz. Én szeretem a kék színt. Akkor nézegesd...
-
LosBlancosRM
őstag
Androidon a Samsung böngészőben még egy beépített reklám blokkoló sincs. Külön le kell töltsd appként. és ami "van hozzá" így, gondolom azok is a gagyi fajták.
Háttérképek sincsenek.
És utálom a kék színt.Mintha probléma lenne a választás lehetősége.
Nincs háttér, nem is értem, hogy minek kéne egy böngészőhöz. Én szeretem a kék színt. -
Jadro
veterán
Én próbáltam, de nekem sem indul. Nem néztem meg jobban a dolgot, így a régiós dolog is lemaradt nekem mint info. Elengedtem, majd a véglegest megnézem.
-
Bareszotron
aktív tag
Androidon a Samsung böngészőben még egy beépített reklám blokkoló sincs. Külön le kell töltsd appként. és ami "van hozzá" így, gondolom azok is a gagyi fajták.
Háttérképek sincsenek.
És utálom a kék színt. -
Energie X
őstag
-
Kasya
nagyúr
-
Energie X
őstag
És amúgy valakinek sikerült már PC-n elindítani a böngészőt? A fentebb adott gdrive-os link sammobile-on is fent van, feltelepítve, de nem indul el
Lehet régióhoz van kötve? -
sfefe
addikt
Pedig az egyik legjobb mobilon....
Ennyi erővel a többinek is szemete van..
De hát kinek mi -
csubííí
őstag
-
Jadro
veterán
Megkérdeztél már mindenkit, hogy ezt így tudod?
Engem pont érdekel.
-
Bareszotron
aktív tag
(is)
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
sfefe
addikt
Az mi lenne?
-
Bareszotron
aktív tag
-
cami][us
őstag
-
sfefe
addikt
A te általad írt Android-on és a 13,14,15 még van, de a 16-on és One UI 8-on már nincs, ezért is kérdeztem melyiken vagy.
Ez a lehetőség az új rendszerrel már nem elérhető egyenlőre, később talán megint lesz, ki tudja.Akkor párom telóján a 16 meg one UI 8 miatt nincs már...
De ez szánalmas...Na igen....:
[link]
Értem Én, hogy csak 9.5 millió de EU -ban vagyunk ... . -
túró:gombóc
kezdő
Egyet értek. Ezt használom én is az első naptól, ha ugyanúgy egy az egybe kiadják Windowsra, mint ahogy a telefonokon/tableteken van, szerintem nagyon jó kis böngésző lehet.
-
Fred23
nagyúr
Nekem anno kevés volt, viszont a 2 content blocker kifejezetten hasznos volt, szóval ha még nem tetted fel őket, szerintem ajánlottak.
Meg valami jó dns szerver se árt, ami szűr is.
Perpill mondjuk leggyakrabban iOS-t használok főként Brave böngészővel.
-
csubííí
őstag
Ez a lehetőség az új rendszerrel már nem elérhető egyenlőre, később talán megint lesz, ki tudja. -
csibe1
veterán
-
sfefe
addikt
"Ami pedig az AI-t illeti, asztali verzióban is elérhető a böngészősegéd, amely telefonon összefoglalja magyarul a lapok tartalmát, bár fordítani magyarról vagy magyarra még nem tud."
Akkor minek is van segéd, ha ezt se tudja megugrani?

Marad az Edge, Brave, Firefox; azok le tudnak fordítani egy oldalt, még ha külön addon is kell hozzá.
Telefonon fent van, nem rossz; de ott meg főleg a Brave-t használom.
Ezt nem értem Én sem.. nálam ott van működik ( S10e ) de a nagy szuper AI csoda alatt meg nem tudja a magyar nyelvet mikor amúgy meg telepítve lett... ( Újabb telókon )
-
csibe1
veterán
"Ami pedig az AI-t illeti, asztali verzióban is elérhető a böngészősegéd, amely telefonon összefoglalja magyarul a lapok tartalmát, bár fordítani magyarról vagy magyarra még nem tud."
Akkor minek is van segéd, ha ezt se tudja megugrani?

Marad az Edge, Brave, Firefox; azok le tudnak fordítani egy oldalt, még ha külön addon is kell hozzá.
Telefonon fent van, nem rossz; de ott meg főleg a Brave-t használom.
-
sfefe
addikt
Néztem párom telóját ( 22 ultra ) azon nincs... Mármint azt mutatja a Galaxy Store -ból fel van téve a fordító meg be van építve....
De a beállítás, keresősegéd, fordítás alatt nyelvi csomagokat kell letölteni...de itt nincs a magyar...
Érdekes ( egyre nyomibb a Samsung )
De jó, hogy enyémre nincs már frissités
-
sfefe
addikt
-
sfefe
addikt
12es droid ( Samu S10e) one UI 4.1.
Bővítmények, további bővítmények letöltése, és ott volt... Vagyis van...
Samu böngésző: 29.0.0.59 es verzió.
-
Lajmund
őstag
Fasza csak rendesen nem tud fordítani mivel nincs hozzá magyar nyelv csomag. Elég nyomi így hiába lenne nagyon jó. De érdekes a videok feliratozása működik. Szerencsétlenek..
-
Bjørgersson
félisten
Régebben én is sokat használtam telón, és szerettem, de aztán mintha a reklámszűrés gyengesége miatt leszoktam volna róla, pedig mindig 3-4-5 böngésző van nálam feltelepítve. UBlock Origin kiegészítő vajon van már hozzá?
Rálesek azért most megint, és ha tetszik, megy fel asztalira is. Egy időben szerintem is a legjobbak között volt mobilon.
Mondjuk iOS-ra még mindig nem hozták ki, annak is itt lenne az ideje.
ABP nem opció? Én évek óta használom és hibátlanul működik.
-
kali
legenda
Anno azért kezdtem el használni Samsung telefonon, mert takarékosabban bánik az erőforrásokkal és az akkumulátorral, mint a Chrome és társai. Aztán ahogy fejlesztette a Samsung, más okok miatt is megszerettem.
Laptopon viszont kérdéses, de meglátom majd... -
PELLE
tag
-
cami][us
őstag
A Samsung Pay valahogy nem akar idejönni, ez az n+1 chromium skin meg nem érdekel.

-
Kasya
nagyúr
+1
Nem is ertem, hogy miert vartak vele eddig.A 3-ik hely szep teljesitmeny mobilon, foleg, hogy teljesen csak Samsung telefonokon lehet kihasználni a funkcioit.
-
Klaus Duran
senior tag
SwiftKey. Gyári egy szeméthalmaz, bank app-on kívül szerencsére nem is kell használnom.
-
janeszgol
félisten
-
pusszycat
nagyúr
-
csubííí
őstag
-
sfefe
addikt
Samsung böngészőbe bővítménykéntvtettem fel a feliratok meg fordítást... És van egy külön gomb a fordításnak...
-
sfefe
addikt
-
Jadro
veterán
IOS-ra Samsung böngésző, ami Samsung cloudon keresztül szinkronizál? Persze, lehet hogy lesz, de előbb lesz épkézláb magyar billentyűzet IOS-en mint Samsung böngésző. Pedig az is nagy kihívás egyelőre.

-
Whynot?
aktív tag
-
csubííí
őstag
-
pusszycat
nagyúr
Nem találom. Valaki? Link?
-
csubííí
őstag
Fordítás egy ideje már nem probléma (megoldva), igaz nem a Samsung böngésző tudja hanem a Google féle.
Már tudja a görgetéses fordítást is, így ha be van kapcsolva folyamatosan csinálja.

-
janeszgol
félisten
Már évek óta alapértelmezett böngészőnek szerettem volna használni, de mindig visszatértem a Chrome-hoz. Talán majd most.
Jó lenne egy iOS verzió és a magyarra fordítás integrálása. Akkor biztosan nem gondolkodnék tovább. -
csubííí
őstag
Régebben én is sokat használtam telón, és szerettem, de aztán mintha a reklámszűrés gyengesége miatt leszoktam volna róla, pedig mindig 3-4-5 böngésző van nálam feltelepítve. UBlock Origin kiegészítő vajon van már hozzá?
Rálesek azért most megint, és ha tetszik, megy fel asztalira is. Egy időben szerintem is a legjobbak között volt mobilon.
Nekem nincs gond a reglámszűréssel.
Adguard bővítménnyel használom, ami a telefonra is le van töltve. -
Hegyirabló
veterán
Mobilra tényleg nagyon dicsérik, de vajon desktop is lesz olyan jó? S vajon mikor ér el hozzánk egy stabil, nem béta verzió?
-
pècsimunkás
addikt
-
kengyel
nagyúr
A legjobb böngésző, ezt már ideje volt meglépni.
-
Fred23
nagyúr
-
csubííí
őstag
Már régóta várom, telón csakis ezt használom. Szerintem a legjobb, legkezelhetőbb és a legjobban testreszabható böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ! PC-DVD Játékok (Olvasd a Listát!!!) UP 2026.07.13.!!!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerel garanciával hibátlan
- Apple MacBook Pro 16 (2019) Intel Core i7 2.6GHz / 16GB / 500GB SSD / Radeon Pro 5300M Szép álla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron

Nekem pl olyan böngésző nem kéne, amiben nem tudom teljes kijelzőre rakni a böngészőt, illetve az alsó menüsort nem tudom testreszabni. Kicsit fontosabb dolgok, mint háttérképet berakni, mint a dedósok.
Lehet régióhoz van kötve?