Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TasiA

senior tag

válasz urban racer #3502 üzenetére

Első körben, nagyon nézd meg az alvázat, FŐLEG A HÁTSÓ NYÚLVÁNYOKAT a rugótányérnál, illetve körülötte. Ha az már szar, akkor felejtős az egész kocsi.általában frissen vanak alvázvédőzve, hogy ne lásd. Jótanács, én elkezdtem a régi Vectrámmal a tortúrát, de gyorsan ráhagytam, mielőtt többe került volna, mint amennyiért vettem a mostanit. Szal első a kasztni! HA a motor esetleg egy picit gyenge, számomra nem kizáró ok, de akkor minden más patent legyen. Kasztni, fék, váltó, egyebek. Egy komplett generál megvan 150-200ezerből és akkor vacsi új a motor. HA szar a kasztni, ennek a pénznek a kétszeresét símán rálocsolod. Alja 100 ezer, küszöbök ívek, megint 100, és még nem beszéltünk első nyúlványról, motorháztetőről ilyesmi +fényezés. Így hirtelen ennyi jutott eszembe. JA és ezekben az autókban mind 200-ezer fölött van, de ha szeretnéd, még én is bármikor beállítom neked a kívánt számsort a km órádra, kb 20perc.

HA nem akarsz sportolni, akkor jó a C20NE, de nem fog vele repülni a masina.Viszont olcsón lehet bele +15-20 lovat varázsolni.
    A C20XE=151 ló sokkal jobban mozgatja.

Új hozzászólás Aktív témák