Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
El nem tudnám képzelni, hogy szervizbe vigyem olajcserére. Így biztos az kerül bele, amit bele szántam, nem dobok ki plusz pénzt olyasmiért, amit fél óra alatt én is megcsinálok.
Nyilván azok is meg tudják indokolni, akik szervizbe járnak. Nem értenek hozzá, nem hajlandóak a kocsi alatt fetrengeni, drága az idejük, stb. De ha valaki technikailag nem analfabéta, és mutat rá hajlandóságot, nem egy megoldhatatlan feladat.
Mondjuk eddig kétszer bemondta a járgány az unalmast, magam kerestem, és javítottam a hibát, de hát szegény ember vízzel főz. Az, hogy mi bonyolult, relatív
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Eladó KTM női kerékpár!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged