Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Minek? Ezen még a kernelt sem lehet újraforgatni... 

-
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nesztek, pingvin: Bővebben: link
-
WN31RD
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A bonsaikitten.com-ra gondolsz, ugye? Az köztudottan fake, semmi nem valóságos, amit ott bemutatnak.
-
WN31RD
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Leginkább nosztalgia (anno jókat vitáztam ennek kapcsán itt a PH!-n
), kisebb részben polgárpukkasztás. 
Egyébként viccesnek találom, hogy egy ennyire abszurd (értsd: teljesen kivitelezhetetlen, értelmetlen, a valóságtól elrugaszkodott tevékenységet bemutató
) oldalon sokat problémáznak egyesek. Ezenkívül ellenzem az állatvédelmi törekvéseket, mert fölösleges pazarlásnak és értelmetlen dolognak tartom őket. Ez nálam tisztán elméleti megfontolásokon alapuló vélemény, indokolt esetektől eltekintve nem bántok állatokat (sem), főleg nem élvezettel. -
WN31RD
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Ha rajtam múlott volna, nem rendelem el a ''kivégzését'', szóval alapvetően nem értek egyet az ilyen módszerekkel. Nem örvendezek akkor sem, ha egy gengsztert gyilkolnak meg a ''haverjai'', és ugyanígy nem örvendezek most sem. De kb. ugyanannyira sajnálom mindkettőt (teljesen hidegen hagy), mert az én szememben a kettő kb. ugyanaz a kategória: szemét gazember, függetlenül attól, hogy a munkásságukat mennyire bünteti a helyi törvénykezés.
-
WN31RD
addikt
''regebb ota regeltem, mint aki kioktat, csakeppen nem irogattam csak olvastam, ezert nem lettem felisten meg miazmas...''
1. Szerintem egyáltalán nem volt kioktató a hangnem (már ha rám gondoltál).
2. Teljesen irreleváns, hogy valaki 1000 vagy 1200 napja regisztrált-e (vicces dolog ilyesmire hivatkozni).
3. Ha érdemi kifogásod van a moderálással kapcsolatban, akkor azt a Jogos moderálás topicban tárgyald ki, ne itt.
(4. ''4-5 moderator altal uralt terulet''
)
Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minek? Ezen még a kernelt sem lehet újraforgatni... 

) oldalon sokat problémáznak egyesek. Ezenkívül ellenzem az állatvédelmi törekvéseket, mert fölösleges pazarlásnak és értelmetlen dolognak tartom őket. Ez nálam tisztán elméleti megfontolásokon alapuló vélemény, indokolt esetektől eltekintve nem bántok állatokat (sem), főleg nem élvezettel.