Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
-
kraftxld
félisten
-
-
Gero
tag
ha nepszerusegre torekednek akkor be nem allna a szam, es evek alatt nemcsak ennyi hozzaszolasom lenne... pedig minden nap itt vagyok es olvasok...
azert adtam ezt a cimet, hogy sokan nezzek meg ezt a videot, mert szerintem izgalmas es felelmetes
e'lvezze'tek a cim, nem ekezet nelkul...
hat ujra elolvastam az elso hozzaszolasom, de nekem meg mindeg az ejtornyo szorol az ejtoernyo jut eszembe
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
persze, h trú, menj el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vhogy így képzelem: a B7 Citadella VIP teraszon türelmes bádigárdok ácsorognak és ügyelnek a rendre. fogalmuk sincs, h ki az a kis anna, meg úgy egyáltalán arról, h a terasz pompás szülinapi parti színtere lesz
csend, rend, béke, nyugalom
az idő telik, először csak 1 ember jön, és mondja el a bűvös mondatot: kis anna szülinapjára jöttem
- miva??
az idő telik
aztán még egy ember jön
- mivanmá???
meg még egy
- miazistenvanmá????
majd még egy
........nehezebb és keményebb érvek kerülnek elő.......
a tizedik password után kihívják a mentőket
a huszadik után a rohamrendőröket
az ötvenedik után a tűzoltókat
a buli jól sikerül, már csak egy százfős taxis csapatot kell megállítani, akik mind kis annát keresik...kurblikkal, feszítővasakkal...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
hat, imho a jelszavas belepo a buktato
Neo...: mondtam amr, hogy Bővebben: link -
parandroid
félisten
Langyos tej, (tejes)kávé, krémes sajtok, meg gondolom egyéb tejtermékek. Javasolnám még az alapvetően zsíros ételeket is, de az nemcsak hogy hashajtó hatású, de egy rakás más belső szervedet is túlzottan megterheli, ergo most nem javallott. Gyümölcsöknek szintén van ilyesmi (hashajtó) hatása, de az megint túlzottan megdolgoztatja a gyomrodat. Nyomj be egy nagy kupac vajas piritóst jó sok mackósajttal, igyál meg hozz fél liter langyos kakaót meg egy nagy pohár kávét és rendben leszel. Egyébként megnyugodhatsz - alkoholtól még senkinek nem lett maradandó gyomorbaja. A májad, az más kérdés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
Husky
aktív tag
Reszelt hegyű kulccsal elvileg ki lehet. Simával nem, mert nem fér bele teljesen ha már van a zárban egy kulcs. De előtte a te kulcsodat fordítsd el félig, mert amúgy a túloldalról ki lehet lökni pár miliméternyit, aztán a zár elfordítása után beragad és kuvva nehéz lesz kiszedni, koleszban eljátszottuk néhányszor...

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... Bazz, pedig milyen büszke vagyok arra hogy tetszőleges körülmények között is úgy tudok aludni mint egy darab fa. Amikor a szomszédban buli van, hasznos funkció. De most elgondolkodtattál... 
/.