Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Hát az az igazság, hogy az olyan mókákban, amiket az aláírásod középső szegmense is ecsetel én sosem szerettem részt venni.
Ennek ellenére volt benne részem, de az még életem sötétbe burkolódzó rég elfeledett hajnalán volt. Én csak hangulatot rontanék ilyenkor.
Már konszolidálódtam
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós kamerák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Powerbank topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest