Hirdetés
- Fapados gaming monitorokat újít be az LG
- Alaposan kitett magáért a Noctua idén is – Computex 2026
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Projektor topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Fél év múlva nem a cpu esetében lévő 10e-res különbség lesz a legfőbb kérdés, hanem a memória árak hova szállnak még el és kell e ddr5-öt venni vagy rendelkezik vele, aki fejlesztene...
Ha bemegy 100e alá az ára, akkor a 7500x3d-t vágja el, a 7600x3d-t nem is nézem, az eleve vicc áron van, ha meg túl magas lesz a végső ár, akkor meg a 7800x3d miatt nem fogja megérni, hacsak nem az lesz itt is a terv, mint volt am4 esetében, hogy az 5700x3d megjelenése után idővel megszűnt az 5800x3d gyártása...Na ez a lutri) ha vennék gépet 100e-ért simán venném ezt, az biztos.
-
Dragon3000
nagyúr
Fél év múlva nem a cpu esetében lévő 10e-res különbség lesz a legfőbb kérdés, hanem a memória árak hova szállnak még el és kell e ddr5-öt venni vagy rendelkezik vele, aki fejlesztene...
Ha bemegy 100e alá az ára, akkor a 7500x3d-t vágja el, a 7600x3d-t nem is nézem, az eleve vicc áron van, ha meg túl magas lesz a végső ár, akkor meg a 7800x3d miatt nem fogja megérni, hacsak nem az lesz itt is a terv, mint volt am4 esetében, hogy az 5700x3d megjelenése után idővel megszűnt az 5800x3d gyártása... -
Chaser
legenda
Csak azt nem értem, ha valaki cserélne, akkor minek vár egy új termékre, ami minimálisan gyengébb, amikor már kb 1 éve is ki lehetett fogni jó áron a 7800x3d-t. Mi az, hogy mutyis oem, régen is voltak tálcás verziók, ugyanúgy megvolt rá a garancia, innen kezdve kit érdekel, hogy adnak hozzá dobozt vagy sem? Nekem egy papírdoboz nem ér meg 20e Ft-ot.
Amúgy attól, hogy a 7800x3d tálcás verzió olcsóbb, nem jelenti, hogy a 7700x3d esetében is így lesz, mert van elég sok megoldás, ahol pl a tálcás verziót drágábban adják a boltokban, mint a dobozost.Amíg be nem áll a "rend" addig drágább.
Te a jelenről beszélsz, ez még egyelőre meg sem jelent) 3-6 hónap múlva is lesz aki gépet épít. Ideális esetben addigra megéri azt venni, mint a 7800-at. Most 100e-ért életképes lenne. De majd jön oszt' kiderül mennyi az annyi. -
Dragon3000
nagyúr
Csak azt nem értem, ha valaki cserélne, akkor minek vár egy új termékre, ami minimálisan gyengébb, amikor már kb 1 éve is ki lehetett fogni jó áron a 7800x3d-t. Mi az, hogy mutyis oem, régen is voltak tálcás verziók, ugyanúgy megvolt rá a garancia, innen kezdve kit érdekel, hogy adnak hozzá dobozt vagy sem? Nekem egy papírdoboz nem ér meg 20e Ft-ot.
Amúgy attól, hogy a 7800x3d tálcás verzió olcsóbb, nem jelenti, hogy a 7700x3d esetében is így lesz, mert van elég sok megoldás, ahol pl a tálcás verziót drágábban adják a boltokban, mint a dobozost. -
Chaser
legenda
110e-ért is van már 7800x3d boltban...
Tom', az enyhe mutyis oem. Ha ebből is lesz olyan, szintén olcsóbb lesz.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Chaser
legenda
Ha 100e-ért ez bestbuy lenne, akkor aprón az új 3év garanciával árult 7800x3d 100e-ért mi?
Aprós árakat azért ne tegyük már a bolti mellé, annyi erővel a 7700x3d aprón 90 lesz.
-
Dragon3000
nagyúr
Végülis így belegondolva lehet igazad van. Már csak az 5700X3D/5800X3D közti erő különbséget is nézzük ami nem számottevő.
Csak nehogy ez is a 7600X3D sorsára jusson, ami soha nem volt jó vétel... minimum árát nézve az árukeresőn ami 106 000 FT volt, a 7500X3D meg már kb 80 000FT alatt is kapható.( attól függ hogy tálcás vagy dobozos). Tényleg minimális a különbség köztük erőben, mégis jóval többe kerül az előbbi,nem is értem
Na de bízzunk benne hogy majd lemegy és beáll a 7700X3D ára.
Én már a 9800X3D "selejteket" várom
A 7600x3d nem globális piacra szánt termék, ha jól emlékszem, így eleve korlátos a készlet, ami ide eljut, így nem is csoda, ha nem éri meg az ára, aki megveszi ennyiért, annak csak gratulálni tudok, elvégre boltban 110-115e-ért van már tálcás 7800x3d, aprón meg új 3 év garanciás megoldások már 100e-től is találhatóak.
-
Dragon3000
nagyúr
Ha 100e-ért ez bestbuy lenne, akkor aprón az új 3év garanciával árult 7800x3d 100e-ért mi?
-
heavygrip
senior tag
Ami tesztet láttam a 7500x3d-ről, ott játékok mellett szinte a 7800x3d szintjén volt, ahol kevés a 6 mag, ott elhúzhat a 7800x3d, ebből kiindulva nem hiszem, hogy ez másképp lenne a 7700x3d esetében.
Végülis így belegondolva lehet igazad van. Már csak az 5700X3D/5800X3D közti erő különbséget is nézzük ami nem számottevő.
Csak nehogy ez is a 7600X3D sorsára jusson, ami soha nem volt jó vétel... minimum árát nézve az árukeresőn ami 106 000 FT volt, a 7500X3D meg már kb 80 000FT alatt is kapható.( attól függ hogy tálcás vagy dobozos). Tényleg minimális a különbség köztük erőben, mégis jóval többe kerül az előbbi,nem is értem
Na de bízzunk benne hogy majd lemegy és beáll a 7700X3D ára.
Én már a 9800X3D "selejteket" várom
-
Chaser
legenda
Ami tesztet láttam a 7500x3d-ről, ott játékok mellett szinte a 7800x3d szintjén volt, ahol kevés a 6 mag, ott elhúzhat a 7800x3d, ebből kiindulva nem hiszem, hogy ez másképp lenne a 7700x3d esetében.
Én simán venném ha nem elszállt árazása van. Amit "átlagember" vesz vga-t qhdn-n alig hagy benne valamit 9700xt/5070ti-vel.
Meg gondolom unlocked, akinek kell még clock boostol rajta ha engedi. -
Dragon3000
nagyúr
-
Chaser
legenda
-
heavygrip
senior tag
-
Dragon3000
nagyúr
Sajnos ebben is van valami. A kérdés a versenyképességét illetően mindössze annyi lesz, hogy a 7800X3D ára felemelkedik-e annyira, hogy mellette ennyyiért is megérje? Ha igen, akkor az nekünkl rossz lesz, mert 7800X3D áráért 7700X3D-t kapunk, ha nem, akkor meg a kutya nem fogja venni.
Mindenestere kiváncsian várom, mert 1+ éve motoszkál a fejemben az AM5-re váltás valami X3D CPU-val, idébn januárra terveztem, csak a DDR5 árak eltántorítottak, de ott most volt egy jó kis csökkenés, éppen ezért ismét elkezdett foglalkoztatni annyira a gondolat, hogy örüljek az ilyen híreknek. CPU-ért nagyon max 100-at adnék, annyi a lélektani keret határ rá.
Az 5800x3d ára sem változott az 5700x3d esetében, idővel az 5700x3d ára csökkent.
-
Geller72
veterán
Az órajelcsökkentésnek nem örülök..így eleve ki is esik.
-
KROK640
félisten
Az eddigi tendenciákat nézve eleinte simán a 7800x3d áráért fog menni, csak kérdés, hogy a tálcás 110e-res megoldásokén vagy a dobozos 130e-res megoldásokén...
Sajnos ebben is van valami. A kérdés a versenyképességét illetően mindössze annyi lesz, hogy a 7800X3D ára felemelkedik-e annyira, hogy mellette ennyyiért is megérje? Ha igen, akkor az nekünkl rossz lesz, mert 7800X3D áráért 7700X3D-t kapunk, ha nem, akkor meg a kutya nem fogja venni.
Mindenestere kiváncsian várom, mert 1+ éve motoszkál a fejemben az AM5-re váltás valami X3D CPU-val, idébn januárra terveztem, csak a DDR5 árak eltántorítottak, de ott most volt egy jó kis csökkenés, éppen ezért ismét elkezdett foglalkoztatni annyira a gondolat, hogy örüljek az ilyen híreknek. CPU-ért nagyon max 100-at adnék, annyi a lélektani keret határ rá.
-
KROK640
félisten
-
Dragon3000
nagyúr
-
olymind1
senior tag
-
Chaser
legenda
-
KROK640
félisten
100K hufért szerintem erősen megfontolandó ajánlat lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fapados gaming monitorokat újít be az LG
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +GIGABYTE Z890 AORUS ELITE X ICE! Bolti ára közel 700e Ft
- Eladó használt Intel processzorok: Xeon, i3, i5, i7, i9 több generáció, több db.
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5,) 3dMark-al tesztelve!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X3D 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Én simán venném ha nem elszállt árazása van. Amit "átlagember" vesz vga-t qhdn-n alig hagy benne valamit 9700xt/5070ti-vel.