Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
válasz
hombre[EU] #1499 üzenetére
Egy oc-s újabb "mariko" refresh switch 95%-ban tartja a 60-at Botw-ban
elég siralmas lenne ha ezt az új switch nem ugraná meg
-
stefi76
aktív tag
Szerintem a Switch2-nél már az jó pont, illetve gondolom egy realitásnak kell lennie, hogy erőből megoldja azt, hogy az egyes széria játékai simábban és egy kicsivel szebben tudjanak futni.
Alapból egyébként ennyi hiányzik csak, mert az emulátorok ugyan abból a programból dolgozva a pc-k erőtöbbletéből hozzák a 60 fps-t meg a sokkal részletesebb felbontást/grafikát.
Szóval az elv fennáll illetve szerintem teljesen normális elvárás is ez irányban, hogy ha már van egy erősebb hardver, akkor a ráadásként a teljesen optimalizált szoftver rádobjon vagy minimum 50%-ot a kettes gép esetén az egyes játék megjelenítésére mind sebesség és stabilitás, mind kinézet esetében.
Én ezt várom illetve mondhatnám azt is, hogy elvárom, mint vásárló, vevő., ha már az első szériás játékok futtatása be van ígérve.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1494 üzenetére
Egész biztos, de azt a Nintendótól kapták
-
tl-x
addikt
válasz
Peaceliker #1491 üzenetére
Nekem van PS Portalom is, nagyon szép a 8 colos LCD kijelzője.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Farkassacred #1489 üzenetére
Amúgy LCD kijelzőnből is van elég szép. Asus rog ally is több mint élhető
-
válasz
Sirandrish #1484 üzenetére
Minimum annyi lesz, beleszámolják még a forint romlását is.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1484 üzenetére
Azért az durva lenne érte az OLED Steam Deck volt annyi amikor megjelent.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1483 üzenetére
Nem semmi mert lesz gép. Mondjuk anno (2019-ben) az egyik konzolboltban előlehetett rendelni a Metroid Prime 4-et is
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Baltazár123 #1479 üzenetére
199 990 Ft
-
tl-x
addikt
válasz
Baltazár123 #1479 üzenetére
Hát ha jól számoltam, az ottani ár 144e kb forintban. Erre nyilván a magyar még rátesz, plusz az áfa, bfa stb...
Én 180-ra tippelek. -
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1477 üzenetére
Ezt írják az oldalon: "A mostani előrendeléssel garantálhatod a kedvezményes árat! A szállítás mindig a hivatalos megjelenés napján történik, azonban a GamesAndMovies.co.uk ezt nem tudja garantálni, mivel nem felelős a futár vagy a forgalmazó késedelméért."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
morfondőr #1475 üzenetére
Biztos van valamelyik menü almenüjében egy olyan pont hogy az esetleges elírásokért nem vállalnak felelősséget. Ergo ha alálőttek árban, biztos hogy nem fogják odaadni bukóval. Szerintem inkább csak megnézték hogy mennyire kapnak majd rá az emberek. Lehet hogy csináltak egy előzetes "felmérést" ami alapján majd szeretnék berendelni a megfelelő mennyiséget..
Vagy csak szimplán túlbuzgó volt a rendszergazda, mi meg túlvizionálunk egy egyszerü félrekattintástMellesleg szerintem ezutóbbi a legvalószínübb
-
morfondőr
addikt
válasz
Sirandrish #1472 üzenetére
Az áron lenne a hangsúly! A 365 euró nem tűnik túl valósnak, de elvileg oda kellene adniuk ennyiért ha valaki megrendeli. Nyilvánvaló hogy reklámfogás, de hátha tudnak valamit az árról és nem akarják túl nagy bukóval adni és inkább 400 körül lesz, mint 500.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1473 üzenetére
Derejét akartam írni
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1469 üzenetére
Bízzunk az új masina erejében!
-
morfondőr
addikt
Egy olasz üzletnél már előrendelhető, de az ár eléggé különös: [link]
Szerk.: bocsánat! Előrendelhető volt, de az ár még kint maradt. Gondolom a fél világ lecsapott rá!
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1465 üzenetére
Felhő(ben)ből fog menni
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #1465 üzenetére
-
Baltazár123
őstag
válasz
Rigormortiis #1459 üzenetére
FB-on olvastam, egy ausztrál kamionsofőr beszélt arról, hogy van 1 switch a kamionjában, 3 db otthon, 1-1 minden gyerekének, de venni fog 2 switch2-t is. Ahogy kivettem a szavaiból használtként csak gombokért lehetne eladni, az más piac egy kicsit, mint a magyar, bár az N árpolitikája is mozgatja a használt árakat. Arra gondolok, hogy árcsökkentés a vason vagy programokon ritkán van és akkor is csak átmenetileg valami akció keretében. A lényeg, hogy megtartja a switch 1.0-kat is, lesz neki 5 switch a családban így már.
Sokat el fognak adni, bár azt nem tudom tényleg, hogy mondjuk egy kamionosnak, ha nem N fan, akkor nem lenne-e jobb egy steam deck, de szerintem N fan
Külföldön nem tétel, megveszik a gyerekeknek külön egy másodikat, harmadikat, ne legyen veszekedés rajta és akkor a programokat is gyakran több példányban.
-
taki01
őstag
válasz
Rigormortiis #1459 üzenetére
Itthon nem biztos, de a világ többi részén tuti. Nálam első napos vétel lesz.
-
taki01
őstag
-
tl-x
addikt
Röviden: "A Microsoft játékipari vezérigazgatója dicsérte a Nintendo Switch 2-t, és elmondta, hogy Xbox-játékok portjaival tervezi támogatni a készülő platformot. A Nintendo végül a hónap elején jelentette be az új Switchet, és bár hivatalosan még nem jelentettek be játékokat a platformra, az Xbox csapatai állítólag több kiadást is előkészítenek, köztük a Diablo 4-et, a Halo: The Master Chief Collectiont és a Microsoft Flight Simulátort. A Microsoft által frissen felvásárolt Activision az FTC-vel kötött megállapodásán keresztül azt is vállalta, hogy Call of Duty-játékokat ad ki Switch 2-re. A Gamertag Radio pénteken megjelent új interjújában Spencer megerősítette, hogy az Xbox támogatni fogja a platformot, és elmondta, hogy a Switch 2 leleplezése után üzenetet váltott a Nintendo elnökével."
-
Elmegy az angol néha, de lehetőleg ragaszkodjunk a magyar nyelv használatához. KÖSZI
-
pzstm
titán
Nintendo's stock hit another all time high in Japan today.
There is significant excitement for Switch 2! -
tl-x
addikt
válasz
Baltazár123 #1449 üzenetére
Értem, én is sokmindent eladtam anno mert nem volt pénzem és utólag már bánom, hiányoznak. Ilyen volt az első Gameboy, PSP, PS Vita OLED. Mondjuk gameboyt szeretzem azóta a szekrénynek
-
Baltazár123
őstag
Nem is erről van szó, csak hogy tartja az árát (- infláció persze). A wii-t se adtam el végül, patent okosított kis gépecske, sok cuccal, működő lépő paddal, fekete, megkímélt (nem dohányzó stb
), pedig már megvolt rá a vevő, de aztán gondolkodtam rajta, hogy mennyivel vagyok beljebb azzal a huszonpárezer forinttal? Inkább simogatom a drágaszágom a polcon
amúgy jól néz ki a doboza.
Van egy szinte nullkilométeres c64-em, amigám, ismerőstől, aki megvette, de kis túlzással még bekapcsolni se tudta egyiket se. Meg 2+1 rosszabb állapotú, tartalék alkatrésznek. Mondjuk akkor durrant majdnem szét a fejem, amikor egy patent spectrum + microdrive + több tucat kazetta, amit még egyetemistaként vettem osztálytárstól és a szülői házban tartottam és a szüleim odaadták a festő gyereknek, merhogy elviszi játszani a gyerekeinek. Jó, oké, persze, játsszon a gyerek, de azért rákérdezhettek volna, mert nem adtam volna el. Apám még egy jó állapotú, működő simson robogót is neki adott ingyen, merthogy olyan rendes gyerek szerinte.Én meg úgy hallottam, hogy mindenhol ezt csinálja, elkunyizgat öregektől ilyen régi cuccokat.
Na mindegy ez off nagyon már, a lényeg, hogy vissza switch generáció váltáshoz, most is azt tervezem, hogy amikor megveszem a switch2, de ez nem valószínű, hogy az elején lesz, akkor lezsírozva megy vissza a dobozába a switch 1.0, meg most már nem adok el több fizikai játékot.
A fene se lát ennyire előre, de lehet, hogy nem fog semmit érni ez a pakk, lehet, hogy igen. Valószínűbb a gyerekeim megöröklik majd egyszer. Enni nem kér, a dobozában szépen elvan minden, arra pénzre, amit ki tudnék venni belőle nincs szükségem.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1446 üzenetére
Igen pont erre gondoltam, hogy később se fog annyit érni amiért érdemes őrizgetni.
-
morfondőr
addikt
válasz
Sirandrish #1439 üzenetére
Ha ez így volna, akkor 2-3 óránál hosszabb játékok nem is léteznének! Inkább úgy közelíteném meg a dolgot, hogy ha többször végig játszol egy 100+ órás játékot ami esetleg kapott valami feljavítást vagy plusz tartalmat, akkor jó eséllyel tele kürtölöd a fórumokat és a haveri társaságot, hogy ez milyen jó játék és ők is megveszik.
-
tl-x
addikt
válasz
Baltazár123 #1443 üzenetére
Ez igaz, de kinek van ideje 10-20 évet várni rá, hogy dupla/tripla áron adhassa el a konzolt vagy a játékot? Gameboy esetén is látszik ez, de azért nem lehet belőle meggazdagodni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Baltazár123 #1443 üzenetére
Oh ne tudd meg hány játszatlan játék van a könyvtáraimban
-
Baltazár123
őstag
válasz
Sirandrish #1442 üzenetére
ennek mondjuk nem sok értelme van, de a te pénzed. A switchre azért éri meg használt fizikait venni, mert a többi platformmal ellentétben jól tartja az árát. Sőt ha kifut a konzol, akkor meg elkezd szépen emelkedni. Egy ideig csere-berélgettem, de egy haverom elmagyarázta ezt nekem. Most mennyivel vagyok beljebb, ha van 10e forintom? szemben azzal, hogy a jövőben akár komoly értéket is jelenthet egy dobozos szép állapotú játék, konzollal
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #1441 üzenetére
Hát ez érdekes megközelítés. Csak magamból tudok kiindulni, de hiába köt le egy játék X platformon, attól még megveszem a játékot Y platformra is ha érdekel. Elfér a digitális polcon, és még csak nem is porosodik
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #1439 üzenetére
Még valamelyik nagyobb sandbox cím kapcsán olvastam (talán gtav, de nem akarok hülyeséget mondani), hogy a hosszú játékok nem csak eladás tekintetében hoznak hasznot, hanem amíg az user 100 órákat tesz valamibe, addig jó eséllyel nem vagy kevesebbet vesz más kiadótól.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #1438 üzenetére
Az igaz, de az hogy te mégegyszer végigviszel egy már korábban megvett játékot, az nem hoz pénzt az N-nek
Persze belemehetünk hogy ha már korábban eladtad, akkor most ezért visszavennéd, de ugye valszeg ezen "plusz" vásárlások zöme a használt piacon zajlana, ami megintcsak nem hoz pénzt
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #1437 üzenetére
Azért ilyen Zelda BotW, TotK, Xenoblade Chronicles vonalon minimál befektetéssel elérhetnék, hogy címenként 100+ órákat ismét beletegyenek az emberek
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #1436 üzenetére
Hát akkor újra bekéne szereznem mindent
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #1435 üzenetére
Én sem bánnám főleg, ha a nagyobb címek visszafelé is kapnának.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #1434 üzenetére
Én örülnék neki. Nagyon nem szokott meghatni, de ha kvázi "céllal" lehetne szanaszétttolni azt a néhány címet amit én játszom, az kafa volna
-
Rigormortiis
veterán
Kíváncsi vagyok, lesz-e acsi/trófea támogatás...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #1432 üzenetére
Pár rövid videót nyilván néztem, de tudtam hogy egyszer majd végig szeretném vinni így próbáltam kerülni a spoilert. Jaj de messze van ez még
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #1426 üzenetére
+1
Teljesen vállalható játék szerintem is. Azt a pár ezrest, amit mostanában kérnek érte, kérdés nélkül megéri!
-
Crus
őstag
válasz
Sirandrish #1426 üzenetére
DLC-kkel együtt ment végig, nekem abszolút a mediocre szinonimája. Lopott a Zeldától is, meg AC: Ody-tól, de még a GoW-tól is, de embertlenül repetitív lett, az ellenfelek száma is rémesen vérszegény volt, a sztori az meh.
-
Crus
őstag
válasz
Bencus88 #1407 üzenetére
Ezeket még azért dobd mellé, erősen ajánlott:
- Mario Rabbids
- Captain Toad Treasure Tracker
- New Super Mario U Deluxe
- Hyrule Warriors - ha tetszik majd a Zelda, 1x simán érdemes lenyomni
- Astral Chain
- Xenoblade mindegyik is...
- Paper Mariók
- Bayonetták
- Fire Emblemek
- PikminekAsszonnyal/nak: Just Dance, Ring Fit, Fitness Boxing
-
Crus
őstag
válasz
Bencus88 #1418 üzenetére
A Botw semmilyen közös ligában nincs a Fenyx-szel. Előbbi egy elit szint, egy etalon, utóbbi meg pár játék szolgai koppintása, rettenetesen sok repetitív elemmel és 1 bites humorral. Mentségére legyen mondva, hogy volt benne pár jópofa puzzle platform rész, de úgy kb. ennyi.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
kicsako #1420 üzenetére
ha magad választhatod hogy egy adott versenyen legyen-e, box kiállás, az szerintem belefér. Első körben kíváncsi vagyok, hogyan múködne egy ilyen játék mechanika.
#1421 peternac
Az open world irány valami új lenne, csak töltsék meg élettel meg tennivalóval úgy ahogy a Mario Odyssey vagy Zelda-k csinálták.szerk: Anno a Lego Racers2-ben volt ilyen semi-Open World szerű kialkítás, kistacskó fejjel nagyon szerettem - szerintem egész jól működött, az más kérdés hogy a "mellékküldetések"' elég gyengék voltak itt-ott (szedj össze x valamit y idő alatt).
-
kicsako
őstag
Azért remélem ez nem így lesz. Maradjon meg a kis árkád bohóckodásnak.
-
l.skywalker
titán
3 új játék az Online katalógusban:
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred #1417 üzenetére
Ps5ön a fenyx immortal is rohadtul imádtam ami egy copy lényegében, szeretem a fejtörőket, akkor azzal kezdek majd
Beszerezném a játékokat is de ki tudja lesz e switch2 verzió, vagy fut e mindegyik majd rajta stb, még 2 hónap és kiderül
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred #1414 üzenetére
Ezek amik nagyon érdekelnek, de ezek mellett is van sok, azt hiszem lesz programom
Szabi:jézusom
A BotW is ilyen hosszú? Gondolom azzal érdemes kezdeni majd
-
Szabi®
addikt
válasz
Bencus88 #1411 üzenetére
Én ilyen 200/230 óra alatt raktam le a Totk-ot, de akkor még számtalan dolog vissza volt, Korok Seedek, Addison segítős küldik, Korok Puzzle-ok ,Koltin 100 bullfrog küldije, tonnányi rejtett chest/barlang Tehát nem tudtam maxolni ennyi idő alatt, és akkor még a lenti rész nem volt 100%-ig felderítve, csomó értékes páncélt meg sem találtam . . . Hát ilyen ez a Totk.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred #1412 üzenetére
Szuper már én is nagyon várom, hogy bele vágjak
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred #1410 üzenetére
Elkezdtem már sajna, de még nem vészes
Én is ettől félek, hogy a zelda mellett másra nem lesz idő, lehet előbb a rövidebbeket kellene végig tolni. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Sidorovich #1408 üzenetére
Jah ezekkel legalább 1-2 évet számoltam😂😅
-
-
Bencus88
nagyúr
Mivel Nekem a teljes switch kimaradt, igy ha megjelenik a 2 szeretném pótolni a hiányosságokat. Eddig ezeket Írtam fel:
Mario kart
Legend of Zelda BotW, Zelda ToK, Zelda Echoes of wisdom, Zelda awakening
Mario odyssey
Luigis Mansion 2, 3
Super mario 3d World
Kirby
Donkey Kong Country return, Donkey Kong Tropical
Yoshi
Metroid
Tudom szubjektÍv, de ha hasonló kategóriába kihagytam valami, jöhet az ajánlás. -
David888
tag
Egyébként így, hogy nagyobb lett a kijelző, már azért szeretnék egy hivatalos Nintendo DS emulátort a Switch Online keretein belül. A két kijelző emulálása talán elférne vertikálisan is
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR