Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
válasz
koncsik #8002 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam.
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
válasz
gainwardgs #1298 üzenetére
LCD is lehet szép ha nem a leghitványabbat teszik bele.
-
kr:sz
tag
-
JanR
addikt
válasz
hombre[EU] #1296 üzenetére
Aha, köszi!
Mindenestre áprilisban biztosan okosabbak leszünk
Csak tartanánk már ott.. -
JanR
addikt
válasz
hombre[EU] #1294 üzenetére
Ezt honnan tudod ilyen biztosan?
-
pzstm
titán
New Switch 2 leaks:
- Process: 5nm
- Storage: 256GB
- TDP: 15-20
- 2 Type-C
- CPU: DRAKE T239
- Architecture: Ampere
- CUDA cores: 1280 -
morfondőr
addikt
Ez tiszta sor, és nagyon remélem, hogy így is lesz!
Viszont én a cross-gen címekre gondoltam, pl. Mario Kart 9-nek lesz Switch 1 és 2 verziója. Az 1-ben marad a 12 játékos, alacsony felbontású textúrák, kevesebb effekt stb. A 2-es verzióban meg 24 játékos, csilli-villi. És ezeket a boltban is külön lehet venni. Akinek jelenleg Switch 1 van és azt a verziót fogja megvenni, majd később vált Switch 2-re, az le fogja játszani az 1-re kiadott MK9 játékot, csak maradnak a megkötések. Szvsz valahogy így fogják megoldani sajnos. -
Norb79
őstag
válasz
morfondőr #1290 üzenetére
Már sok esetben az is nagy öröm lenne, ha a nyers erő kisimítaná a frémet.
Kb, mint az xbox one és az series x között, hogy ami kapott one x vagy series x patchet, az szebb, de ami nem kapott, az ugyan 900p maradt, de legalább nem esik be a "fix" 30 vagy 60 frém a feléig, hanem tényleg fix.
Zekdáknál (Echoes of wisdomot is ideértve) pl így a frém beesés nyers erőből meg tudna lenni, akkor is, ha a 4kDLSS és RT verzió fizetős patch, mint mondjuk a sony játékoknál, vagy egyenesen külön 70 eurós verzió.
Meglássuk. A lényeg, hogy nem semmit fogunk kapni a pénzünkért, kérdés, hogy mindent is, vagy csak amit muszáj, a többi meg fizetős lesz. Nintendo esetén nem lenne meglepő az utóbbi valóban.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #1278 üzenetére
Jó, mondjuk a MK-nál olyan 5-7 méter magasan van a kamera, a FHnél meg olyan 200
-
válasz
hombre[EU] #1276 üzenetére
Én is reménykedem a nyári megjelenésben.
De (beszélgettem egy szakértővel):
Simán kinéz-ek/-ünk ez alapján egy októberi megjelenést az áprilishoz képest.
Az "Experience" tapasztalait még be tudják tenni...Bocs az ünneprontásért, remélem tévedés.
-
-
kr:sz
tag
Szerintetek lesz majd új pro controller is vagy megtartják a régit? Illetve ha érkeznek majd remasterd játékok akkor azokkal vajon a régi oledes konzolon is lehet majd játszani? Nem terveznék azonnal váltani, mert csak most szereztem be az oledet is, de jó lenne ha olyan játékot vennék amivel majd tökre tudnám élvezni a switch2-t.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
valamivel villogni kell, hogy milyen patent a hardver, mert ránézésre semmi generációs változást nem látok az mk8-hoz képest
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #1279 üzenetére
És Carmageddon szintű brutalitás
-
hombre[EU]
veterán
válasz
és ha openworld akkor mehet a battle royale powerupokkal
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #1277 üzenetére
Ráadásul ennek a 90%a fixen nem látszik verseny közben.
hàt ez az. akkor minek mutogatják,minek készítették el. az,hogy kevés tereptárgy látszik az lehet a LoD miatt, mert nagyon messze a kamera. akkor tölti be,ha majd ott vagy lent.
a fh5 is így néz ki fentrōl [kép] -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #1273 üzenetére
Nemsok minden van a háttérben..pár kaktusz meg 1-2 dombocska. Ráadásul ennek a 90%a fixen nem látszik verseny közben.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sidorovich #1274 üzenetére
szerintem nem lesz nagy hiány,mert nyáron érkezik, nem pedig holidayre,amikor az is vesz konzolt,akinek egyébként nem is kell
karácsonyi szezonig lesz 3-4hónap,amikor csak az fog rendelni,akinek tényleg kell (+scalperek persze)
-
3L1T3
addikt
válasz
Sidorovich #1274 üzenetére
Semmilyen hiány nem lesz, nyugalom.
-
A PS5 megjelenése az nem a covid közepén volt?
Emlékeim szerint chiphiány, globális ellátási láncok felborulása, lezárások voltak, mindenki otthon kockult még az is aki amúgy nem ezt tenné. Meg persze a scalperek.
Én nem számítok olyan hónapokig tartó hiányra, legfeljebb az első pár héten. A PS5-öt én 2021 júniusában rendeltem (megjelenése után több mint fél évvel), és bő 2 és fél hónappal később kaptam meg akkor is. Ekkora várólista volt még. -
hombre[EU]
veterán
minél többet olvasok az új mario kartról annál inkább kezdem azt hinni,hogy átmentek Forza Horizonbe
felesleges ekkora tereket legyártani/renderelni
és a versenypálya klasszikusan zárt, szūkebb térben van
a CrashTeamRacing-hez hasonlóan szerintem lesz egy nagyobb "openworld", amiben ki vannak alakítva a pályák -
-
Szabi®
addikt
Én annyit láttam személyesen ebből hogy a boltokban készlet soha nem volt, a net meg rogyott a 4-600 ezres gépektől, messzemenőkig 20k feletti számban. Volt gép, csak nem a boltokban. Itt a Ha-n az egyik nepper házat vett akkor, ami befolyt összeg. (ő maga írta nekem)
Annak idején volt egyetlenegy Stadlbauer kft ami ki tudta szolgálni az ország Nintendo gépeinek egészére a szükségletet beleértve a Nes,Snes,N64,és az összes Game Boy, jutott konzol mindenkinek, és csodák-csodájára nepperkedés/üzérkedés sem volt. Most van (legalább) 30 konzolbolt az országban, és mindenből köhög az ellátás.
-
3L1T3
addikt
"Egyébként sztem kottára ugyanaz lesz, mint a Ps5-nél, "állítólag csak keveset kapunk", azt a boltok kipörkölik gyorsan a haverok magánkezeibe (kartellkodás) , és felbukkannak majd ezek a meg nem kapott konzolok vaterán/Ha-n/marketpalcen, mint a Ps5 esetében."
Van rá mód, hogy ezt a mendemondát alátámaszd és megnevezz üzleteket is? Vagy egy újabb hülyeség amit osztanak egyesek a neten?Ugyanis PS5 megjelenéskor Bő 20K előrendelésre jött csepegtetve heti 1-2K gép.
-
morfondőr
addikt
Egy fejlesztő megmutatta mire jó a titokzatos "C" gomb: [link]
-
Szabi®
addikt
Akkor meg a scalperek miatt nem lesz, és az ára 4x-szer annyi lesz. Közben a konzolboltok kiírják hogy nincs raktáron, de Lakatos Pikácsuéknál meg lesz 25 ezer db.
Egyébként sztem kottára ugyanaz lesz, mint a Ps5-nél, "állítólag csak keveset kapunk", azt a boltok kipörkölik gyorsan a haverok magánkezeibe (kartellkodás) , és felbukkannak majd ezek a meg nem kapott konzolok vaterán/Ha-n/marketpalcen, mint a Ps5 esetében.
-
Szabi®
addikt
Meg a világfájdalmú siránkozok, hogy
ki kapta már meg a csomagot, és kinek hol tart a rendelése, és b@zi az összes konzolbolt Magyarországon, mert másoknak már két hete megjött, azt írja kézbesítették, az asszony kiment, de nem jött senki!
és hasonló röghöz kötött, beszűkült, 1bites foscunami lesz ránk zúdítva heteken át. -
válasz
Farkassacred #1254 üzenetére
es jonnek majd a scalperek… bar talan nem lesz olyan rossz a helyzet, mint a ps5-nel volt
-
Peaceliker
addikt
válasz
Farkassacred #1248 üzenetére
Világítás pwm függő. Sok oled kijelző van, ami rendesen oda tud vágni az ember szemének... Illetve persze az is számít ki mennyire érzékeny az ilyenekre
-
Mondjuk az így elég gáz, hogy sehogy se oldható meg.
Azért ez elég sokat elvesz a SnowRunner vagy Forza Horizon 5 (ha kiadják rá) élvezhetőségéből. Pedig gondolom nem lenne nagy kihívás. Olyan jó lenne, ha 3rd party játékokra is értelmes handheld lenne. Értem én, hogy saját címeken kívül semmi nem érdekli a Nintendo-t, de ennyi erővel minek nyitják meg másoknak a store-t? -
pzstm
titán
Across all socials and all territories, Switch 2’s reveal teaser has over 120m views in 24 hours.
Switch has 146m sales to date. Leaks and coverage of leaks have nothing on reaching the general consumer base.
Nintendo even advertised the trailer on those 146m Switch units. We can’t know how many more views that added.
This has been a massive success and if you get away from the niche hardcore areas of gaming, the general consumer sentiment seems to be excitement.
Be mad at Nintendo for not giving more if you want, but they knew what they were doing. It worked. It worked brilliantly. -
pzstm
titán
-
Elderath
addikt
Remélem a mostani Pro kontroller kompatibilis lesz a konzollal és nem kell venni újat
-
3L1T3
addikt
válasz
Sidorovich #1239 üzenetére
Pontosan. Meg hát azért sincs licenszelt third party kontroller, mert hát nem engedi az N
-
-
Vajon drágábbak lesznek a játékok?
-
cSuwwi
senior tag
Eddig rdr2 volt az egyik launch cím, most már elden ring (is). Vajon mi derül ki még megjelenésig? A júni közepe validnak tűnik, április bemutató, utána kicsivel (az ndo nem egy apple, nah)
Botw remaster nem tudom érdemben mit adna. Felskálázás miatt nem feltétlenül lenne rá szükség, ha ezért hozzá kell nyúlni az pedig egy patchben megoldható lenne. Inkább plusz húzócím lehet, és ezek alapján a totk is így járhat max. 1 éven belül.
Analóg kar végül nem lett (ránézésre), marad az autós cuccoknál a van gáz-nincs gáz, hát ez gáz
-
morfondőr
addikt
Aki a kijelző körüli káva miatt aggódik: a tablet két oldalán 1-1 bemélyedés van, amibe a joy-con-ok bele mennek. Itt nem lehet kijelző, nem férne el. Ez miatt lehet két oldalt olyan széles káva, ami persze nem túl esztétikus, de szükségszerű. Hátha így már nem lesz olyan bántó a látvány!
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #1229 üzenetére
Kep nem sajat, de gondoltam hasznos/erdekes lehet
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #1230 üzenetére
Jaja…lehet most “gyorsan” lezarom “nyaralas” utan februar kozepeig es nem merulok el annyira benne
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1230 üzenetére
Ezt nem is értem. Az új gép hardveresen nem tudja felhúzni az eredetit ahogy tették azt a betiltott emulátorok? Vagy így újra el tudja adni a Nintendo?
-
Breath of the Wild-ot 2022 végén nyomtam végig, lassan ideje ismételni. Odyssey-be pedig csak belenéztem pár órára, még a listámon van 1x elölről elkezdeni és végignyomni.
Remélem ezek beigazolódnak.
Egyedül a ToTK miatt bánom, hogy nem jött ez az egész egy évvel előbb, azt is jobb lett volna legalább stabil 30 (de inkább 60) FPS-el nyomni. Most vagyok kb. a felénél.
-
pzstm
titán
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #1222 üzenetére
Ott van rajta, hogy LED hát nem látod ?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Farkassacred #1220 üzenetére
ezzel csak a thirdparty kontroller gyártók életét (és ezzel a miénket is
) keserítik meg.
2025, nyugodtan lehetett volna wireless kapcsolat, táplálással együtt -
Farkassacred
őstag
Ezt már nevezem. Nyárig ezzel már kibírom.
Vajon ez a mágnesen megoldás a joyoknál jó lesz e ezen agyalok.. A mostani is sok sebből vérzik, de az legalább mechanikus.
Egyébként ez az lcd is egy érdekes dolog. Nekem volt már tabletem és laptopom is ilyen kijelzővel és nagyon szép képet adtak ám. A switch sima verziójáról ez viszont már nem mondható el. Dokkolva rendben van, de egyébként ipari hulladék kategória az a kijelző.. -
Sonja
nagyúr
-
gainwardgs
veterán
Ezt az új donkey kong country returns hd-t eléggé jól beárazták....24k
pedig anno abbahagytam kb 2-ik szint után 3ds xl-en annyira játszhatatlan volt, de ennyiért komolyan nintendo...
-
válasz
Sirandrish #1211 üzenetére
sztem temuról ilyesmi 2.000FT körül lesz kb
-
cactuar
senior tag
Mario Kart 9 kormány a Nacontól
Folding Steering Wheel for Joy-Con™ Controllers Nintendo Switch™2 -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Farkassacred #1206 üzenetére
Az tuti...és atomstabil 60FPS
Mondjuk az RDR2 azon kevés játék közé tartozik ahol a fix 30 simán elég -
Farkassacred
őstag
válasz
Sirandrish #1204 üzenetére
Kizárt dolog, az az Rdr2 lesz..
Egyébként kíváncsi leszek azok a leak-ek igazak lehetnek e, hogy jön majd arra konzolra. Az egyre is mennyit kellett várni..
-
NF-
tag
4K megerősítve [kép]
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #1190 üzenetére
Mondjuk a sínekkel nekem nem volt bajom, meg amúgy is lesz valami mágnes állítólag, szóval nem csak a csati fogja tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest