- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
nagyatt #3394 üzenetére
BotW és TotK esetében sem ismert a pontos összeg, a chatgpt kamuzik, nekem nem is mondot csak annyit, hogy valszeg több tízmillió dollár, te meg tényként hozod. A becsült összeg (“iparági szakértők szerint”) előbbinél 120, utóbbinál 150 millió. Egyébként a csapat méret ezeknél is 300 fő körül volt. Amúgy 34 millió ment el csak a BotW, az ha még 700 millióval számolva is több mint 3x haszon.
Légyszi ha valami infót hozol gugliz utána, mert chatgpt és társainak az a feladata, hogy válaszoljon neked és ezért ha nem tudja is kamuzik.
-
Szabi®
addikt
válasz
nagyatt #3223 üzenetére
Ez a copilot mindent tud . . .
Visszatérve a Switch 2-re igen, a belsős címek ha minőségiek, márpedig az esetek nagy többségében azok, ott még van egy olyan , hogy oké, új a konzol, most jelent meg, drágák rá a húzócímek. Ez tiszta sor. De azért a directben is látható kosárlábadás játék, hát nem tudom kinek ér 30-35 ezret innét meg.
Mert egy Zeldába ott a munka, több száz óra játékot ad, ott még a 40 ezer sem sok.
Én sokkal jobban várom az új Zeldát, mint ezt a generációváltosdi kínlódást.#3224 TrishtanAG "F-Zero-val és Metroiddal a 2000-es évek elején pedig nem lehetett konzolháborút nyerni."
Az biztos, elképesztő húzócímek voltak a konkurenciánál. -
markknight
veterán
-
-
Szabi®
addikt
válasz
nagyatt #1627 üzenetére
Oké, csak ezen logikád mentén akkor nem kell Switch 2, mert minek ? Hát ha mindig minden ugyanúgy néz ki, és ezt fogadd el, akkor minek generáció váltás ? Akkor te se vedd meg a Switch 2-öt, mert ott az 1 amin van elég backlogod és annyi . . .
Tudod azért a szó hogy "next-gen" kell hogy takarjon is valamit. Ha megint 15 éves játékok jönnek, és az új Zelda megint nem tud 30 fps-t sem, és újabb címekből sem tud meríteni a konzol vállalható minőségben, akkor az nem "next-gen" , cserébe nincs is értelme azon felül, hogy a nintendo szépen megél. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
nagyatt #1619 üzenetére
Nem a mával van/lesz a gond, hanem hogy ez a HW akar majd 2032be is megfelelni az elvárásoknak. Legalábbis ha jó eladásokat fog produkálni (és szerintem az ziher), akkor megint nem fognak kapkodni a leváltásával.
És persze, most azt mondjuk hogy az már bőven elég, mert a GoW is milyen faja, de emlékezz vissza annak idején PS3nál a Last of Us-ra...én személy szerint letettem a hajam tőle, majd PS4en jött a Remaster, és akkor megint csak pislogtam...aztán jönn a Part 1.
Érted. Ma azt mondod hogy a GoW brutál jól néz ki..de vajon azt mondod majd 5 év múlva is?
Egyébként meg nekem mindegy, csak jöjjön már ki minden Zelda felújított változata 60FPS-el...azokkal én elleszek a Switch 3ig -
Szabi®
addikt
Nekem mindegy mennyi lesz, de legyen benne kakaó. Nyilván nem raytracinget várok 4k 60 fps mellett, de egy full hd 60 fps 2025/6/7-ben már a minimum minimuma, főleg azokkal a címekkel, amikkel a Nintendo adja a gépét.
Egy Gta v-nek mondjuk örülnék a jövőben hordozható formában tőlük. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Subaru topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged