-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #4856 üzenetére
Lol
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight #3848 üzenetére
Ezek a karakterek mind voltak valahol valamelyik játékban. SW-s takaritot még nem. láttam, de ha ugyanazokkal a fegyverekkel menne ő is mint a rohamosztagosok, akkor mit számítana?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight #3846 üzenetére
Mintha nem teljesen k*rvamindegy lenne hogy ki ül abba a nyamvadt Gokartba
-
Norb79
őstag
válasz
markknight #3828 üzenetére
Ajjajj, a 480p videóhívás 10 fps lesz és a játék lesz csak 4k@60? Gáz, mennyire jobb lenne fordítva!
-
playmore
tag
válasz
Respect, hogy meg sem próbálják rejtegetni a valós élményt, de ezen a ponton ez már negatív reklám. Szegény marketingesek izzadhatnak rendesen.
-
bbmt
senior tag
válasz
Hehe, ez ennek a reklámnak a remastere ugyan azzal a szinésszel (Paul Rudd)
-
pzstm
titán
válasz
markknight #3271 üzenetére
Alzanal igen, kv-nal nem. Bar EUR is valtozott elmult napokban sajnos megint
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #3271 üzenetére
SF6-ot én veszem szerintem. Nem tudom, ez mit takar, de kíváncsi vagyok rá:
A Nintendo Switch 2 exkluzív módjai, a Gyro Battle és a Calorie Contest, forradalmasítják az irányítást. A mozgásérzékelős Gyro Battle módban valódi testmozdulatokkal irányíthatod a harcost, míg a Calorie Contest kalóriagyűjtésre ösztönöz, miközben szórakoztatóan mozgat meg!
Nyilván ez is game-key card lesz csak... -
vg
addikt
válasz
markknight #3202 üzenetére
Ezek a 70e pénzek amikor bruttó 90e volt az átlagfizetés... Szar idők voltak (mint a modemes korszak), most sokkal jobb minden szempontból. Nincs értelme ezen vitatkozni.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #3253 üzenetére
Jó, hát mondjuk az se mindegy hogy a dollár vagy a forintban mért árat vesszük figyelembe.
Illetve hogy mi lesz ennek a vámháborúnak a vége.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #3253 üzenetére
Ahogy most állunk? Lesz egy konzol még 400-500k is hamarosan nem kell félni.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #3247 üzenetére
megvárom a ps6-ot 😂
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #3199 üzenetére
Mennyibe mersz fogadni? Simán olcsóbb lesz a Ps6 mint az 5 Pro
-
Rony949
őstag
válasz
markknight #3247 üzenetére
A DLSS 3.5-tel lehet korrekten fog kinézni. PS5-ön (a Fat verzión) ugye csak FSR van.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #3233 üzenetére
“Mondjuk olyan jókat se játszottam sehol mint Switchen” en is igy vagyok ezzel
PS-en csak olyan game (DS2, FFVII Rebirth) érdekelne most, ami majd jon valszeg Switch 2-re is… -
Balazs_
senior tag
válasz
A Nintendo még mindig olcsóbb és hiába erősebb bármelyik a fentiek közül a Nintendoé az célhardver, míg a többi egy összebugázott PC. Azokra nem fognak tudni úgy optimalizálni, egyébként is microlag királyság az összes.
Azért azt ne felejtsük el, hogy lehet akármilyen királyságos a gép papíron, ha a proci visszafogja, akkor nem lesz itt kánaán - ugye láttunk ilyet a PS4/XB1 szériánál.Nagyon remélem, hogy a leakelt 1.1 ghz-t megugorja végül. Mondjuk kétszeresen.
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #3206 üzenetére
Emu elviszi . . .
Ez a gép 8.6 tflopsot tud, a Switch 2 3-at talán ? lehet még azt is elbírná emuval . . .Bayonetta az nálam amolyan "ördögtől" való . . . Soha többet
-
ldave
félisten
válasz
markknight #3202 üzenetére
-
Szabi®
addikt
válasz
És 70 fps-el viszi a Red Dead 2-öt Medium peset
-
szabonagyur
félisten
válasz
markknight #3192 üzenetére
Kérdés honnan szerzi be a KV meg Alza itthon...
Mert a Nintendo.hu ugyan hivatalos partnernk írja, de ha jól rémlik az oldal is csak valamelyik legyen/szlovák hasonló oldalnak a magyarra fordítása.
-
kicsako
őstag
válasz
markknight #3189 üzenetére
Mint ahogy a PSből sem volt, vagy az új gen videókártyákból? ja mi
Preorderben biztos nagyot fog menni, kérdés hogy a hű fanok után megveszi-e még valaki.
Épp nemrég olvastam hogy a WII U is nagyot ment preorderben worldwide, utána meg kb. már senkinek sem kellett. -
pzstm
titán
válasz
markknight #3157 üzenetére
De nyilvan meg kell venni/varni a reszleteket, hands-on tapasztalatokat. De szerintem is igy teljesen okes/logikus
-
Rony949
őstag
válasz
markknight #3100 üzenetére
Nem hiszem. Switch 2-n ugyanúgy megvásárolhatóak lesznek a Switch 1 -es játékok. Legalább is szerintem ez így lenne logikus.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight #3107 üzenetére
Az lehet mondjuk
-
Baltazár123
őstag
válasz
markknight #3100 üzenetére
Nekem fizikaiban van meg a BoTW, elméletben azt is lehet upgradelni, a gyakorlatban meg majd kiderül. Tudtam én, hogy miért nem fejeztem be
vártam a jobb grafikát, mert többször is átment diafilm vetítésbe. Majd most adok neki egy új esélyt.
-
Scarletiel
őstag
válasz
markknight #3043 üzenetére
Én speciel amióta saját keresetem van igyekszem kerülni minden warez-t. Sajnos az én hülyeségem de Switch-et 4-szer vásároltam újra, így a 4-nél úgy éreztem termeltem annyit az N konyhájára, hogy CFW-s Lite-ot vegyek és nem bántam meg. Itt a 2-nél lehet megvárom míg kijön egy fixen jól működő CFW verzió, azt megveszem és én így tudok szavazni/üzenni (gyerekes módon) a kapzsiság ellen.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight #3072 üzenetére
A topik 30% a negatívumokról szól, egy másik 30%a meg erre reflektál. Elég erős ferdítés hogy itt ezekről nincs szó..
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #3072 üzenetére
Sztem Koncsiktól személy szerint jobb arc moderátort még nem láttam, de komolyan. Ők azon vannak, hogy az topik egysége nyugalma megmaradjon. Sajnos sokszor én is hajlamos vagyok nem véka alá rejteni az igazságérzetemet és részemről is megy a fingreszelés. Ha megnézed a Ps5 topikot, ott akkora cirkuszok voltak, hogy sztem vagy 5-6 tagot biztos örök bannra küldtek a viselkedésük miatt az elmúlt 6 hónapban. Itt már egy-egy tag érzékenységének az is elég, ha te elégedetlen vagy valamivel, viszont akkora csörték sztem nem voltak, mint máshol. Panaszkodás nyilván lesz, ez is a topikok velejárója. Emberi reakció. Ilyenkor másoknak kellene megérteni ezt. Ahogy Sirandrish is fogalmazott igazából nem tudunk mit csinálni. Most kijönne az Astral Chain 2 40-ért, és már rendelném is meg
Igazad van am. és nekem is igazam van. De tenni nem tudunk ellene tényleg. -
Szabi®
addikt
válasz
markknight #3038 üzenetére
Ha kódos lesz, és ez meggátol abban hogy önrendelkezési jogom legyen, akkor én elengedem ezt. Nem csípem ha ilyen módon határolnak be. Akkor elég lesz a Ps5 és kifújt. A reddit már rogy attól, hogy ekkora szemetek nem lehetnek a japánok. És jogosan.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #3038 üzenetére
Alza meg kb placeholder ar, ha lesz vegleges valtoztatnak rajta….szerintem egysegesedni fog ez a kovetkezo napokban/hetekben.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #3034 üzenetére
Igen, bar nalam a ket nagy Zelda itthon van dobozosan, szoval azokat nem kell kulon megvenni. (Akinek van elofizetese hasznaltpiacrol beszerzi sima switch valtozatot es upgradel “ingyen”)
azon kivul viszont a Mariokart, DonkeyKong es uj Metroid nekem kell
(illetve Kirby Airriders-t megvarom milyen lesz)
-
Rony949
őstag
válasz
markknight #3030 üzenetére
Arról ne is beszéljünk hogy ez a szöveg box kifejezetten elcsúfítja a játék borítóját. Az a b*szott nagy piros csík a tetején már alapból nem tetszik, de ez a szöveg rátesz egy lapáttal.
Ezeket a Switch 2 Edition kiadásokat lehet hanyagolni fogom. A legtöbb alap Switch játék már amúgy is megvan, aztán ha nagyon akarok játszani az S2 verzióval kipengetem azt a 10-15 eurós upgrade árat.
-
playmore
tag
válasz
markknight #3026 üzenetére
Inkább majd azt eredményezi, hogy átvágják a gordiuszi "Dehát a Nintendo játékok megérik mert tartják az árukat!" csomót. Megveszed a negyvenezres remastert, beírod a kódot, azonnal lefelezted az árát és buktál húszezret
Üzletileg akkor lesz jó döntés ha nem fognak hegyekben állni az eladatlan Switch 2 Editionok...
Egyébként utánaolvastam és az infó egy külsős support cégtől jön akik nem biztos, hogy tudják merre van az előre, de sajnos kinézem a Nintendoból. Ki kéne dobniuk egy tűzoltásos Directet azonnal az utóbbi napok reakcióira, kiéve ha nincs mit cáfolni persze. -
30z.Samu
titán
válasz
markknight #3004 üzenetére
Nem nyerek vele semmit, nem is ez a cél. Nem azt várom hogy olcsóbb legyen vagy ilyesmi.
De amúgy az inflálódással "mondasz" valamit.
-
RangerFox
veterán
válasz
markknight #2981 üzenetére
De ki az, aki ennyiért megveszi ezt? Feleannyiért megveheti dobozosan a sima switches verziót, és 3 ezer forint körül behúzza rá az upgrade-et...
Ráadásul ez alapján ugyanúgy csak a switches kiadás lesz a dobozban, meg voucher kód az upgrade-hoz, így még el sem lehet majd adni teljesértékű Switch 2-es játékként.
-
pzstm
titán
válasz
Mario Kart tuti, két Zelda nem rémlik, mivel az az upgrade "ingyen" lesz
-
Szabi®
addikt
válasz
Majd kapsz, hogy feszegeted az árat, teljesítményt, a gamecard jellegét, a remasteredek +20 ezres árnövekedését stb. stb.
-
válasz
markknight #2953 üzenetére
Pedig az utóbbi lesz szvsz.
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #2929 üzenetére
Nem vagyok hasra esve ettől a "kézi" 540p verzától.
Steamdecken 1280x800 as felbontásban tud 40-60fpst . . .
Ennyit arról hogy a Switch 2 olyan erős lesz, mint a Steamdeck. Merthogy ezt hangoztatták a "szakértők" kizökkenthetetlenül a topikokban . . . -
nagyatt
tag
válasz
markknight #2809 üzenetére
Nekem is van több ismerősöm legalább 4-et tudok kapásból, ahol apuka játszott gyerekkorában nintendót most pedig már kisgyerekesek és nekik is megvették a konzolt.
Ebből az egyikőjüknél mind a 3 gyereknek van 1-1 példánya. -
válasz
markknight #2788 üzenetére
Nagyon sok pletyka jellegű hírben ez volt, meg ezt várták az emberek. Főleg hogy a Nintendo is veri magát, hogy ez most milyen jó lesz.
Nem vagyok benne biztos, hogy mi okoz nagyobb profit csökkenést: ingyen szerelni gari időn kívül is az összes driftelős f*s joyt, vagy értelmes Hall effektes joy-okkal szerelni a kontrollereket, amik nem fognak driftelni?
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #2802 üzenetére
Hidd el, hogy nem. Én több olyan családot ismerek, ahol apa-anya azt sem tudja mi az az okostelefon, de a gyereknek vettek Nintendót, mert mikor ők fiatalok voltak akkor is Nintendó volt. Szerintem több off-topik Nintendo tulajdonos ismerősöm van, mint ahányan ide írunk aktívan egy nap
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #2795 üzenetére
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #2793 üzenetére
Ő a világ legbutább legfelszínesebb youtubere. Az édesanyja haldoklott rákban , ő azzal volt elfoglalva hogy Tim Cookot ölelgesse az iphone 12 bemutatón. Nah amit kapott mondjuk utána a rajongóitól, azt nem rakta zsebre. És ezek az emberek érvényesülnek, és ők az elismertek ők élveznek előnyt bármiben. . . . Szép világ lett.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight #2738 üzenetére
Sajnos sikerül is nekik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight #2733 üzenetére
A boltból is lehet lopni, és akkor tök olcsón megvan a bevásárlás
-
pzstm
titán
válasz
Vagy megvan eredeti olcson es elofizetes miatt “ingyen” van🤓🤣
-
gainwardgs
veterán
válasz
Látom itt sem szabad már negatívumokat írni
-
nagyatt
tag
válasz
markknight #2690 üzenetére
Én nem látok ég és föld különbséget, ahhoz képest, hogy
mennyivel erősebb a vas…
De messzebb megyek a PS4pro és PS5 között sincs óriási csoda. Kb hozza azt a grafikai szintet magasabb felbontás és FPS mellett. -
F-ECT$
titán
válasz
markknight #2544 üzenetére
Nem lesz kasszasiker? Szerintem hozza majd az S1 számokat. Nem túl drága, nagyon kellett már az új hardver, és a Nintendo játékok meg megtalálják a közönségüket.
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #2556 üzenetére
Jaja
#2557 playmore Azt az apró tényt mindenki elfelejti, hogy a Switchet nem(csak) azért vették, mert olyan szuper, hanem mert a nintendo volt olyan (rossz)jófej és beszántotta a saját handheld piacát. Ergo saját maga terelte a játékosokat ide-oda.
Így lett a chocapic . . . 130 millió egységesített játékos.
Egyébként a Nintendo 64 nem jött be nekik pont az árazás miatt. Utána sok-sok évnek kellett eltelnie amire előálltak a Gamecube-al.
Pl a Switch 1-et meg azért kellett 9 évig benntartani, mert amit a Wii U bukott, azt is kb ki kellett termelni. -
Szabi®
addikt
válasz
markknight #2539 üzenetére
igen, az is ps1 szint sajnos. Mondjuk az új Donkeyn meglepődtem. Mertek nyitni egy teljesen új séma felé.
-
adalbert1
veterán
válasz
markknight #2239 üzenetére
Miért, a 3-vice city-san andreas remastert is megvették az emberek, nem?
Szerintem az, hogy handheld játszhatsz akár csak a story móddal is, anélkül, hogy mondjuk ezt PS portalon tennéd amihez kell egy PS5 is, jó dolog, leárazás esetén én tuti megvenném, annak ellenére is, hogy nekem is a Nintendo saját címei miatt van Switchem. -
kicsako
őstag
válasz
markknight #2239 üzenetére
Mai napig az egyik legnagyobb játékosbázisa van a GTA V-nek, szerintem simán topolná az eladásokat.
-
Rony949
őstag
válasz
markknight #2172 üzenetére
Jaaa....bocs.
Mondjuk az nem is lenne rossz választás. De szinte biztosra veszem, hogy az emberek nagy része fel lenne háborodva miatta, mennének a review bomb-ok meg ilyenek.
Anya-Taylor Joy is passzolna a szerepre, de már Princess Peach-et is ő játszotta a Mario filmben, szóval elég nagy önismétlés lenne.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight #2172 üzenetére
Rátesznek két elf-fület és kész is.
-
Rony949
őstag
válasz
markknight #2170 üzenetére
Ő mondjuk túl magas lenne Linknek szerintem.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight #2163 üzenetére
Meg a Gamesir G8 plus is kibáló, ami egy olyan pro controller, amibe bele is rakhatod a Switchet.
-
válasz
markknight #2163 üzenetére
A horiban nekem a hátsó plusz gomb ami eléggé bejön, én ahhoz nagyon hozzászoktam, ha azon játszom utána a dualsense-ről nagyon hiányolom
-
playmore
tag
válasz
markknight #2158 üzenetére
Pro kontrollert miért ne? A kompetitív userek alsó gombos kontrollereket használnak amúgy is még PS/Xboxon is. Na az az igazi "így is lehet" élmény. Mikor rájössz, hogy nem kell abbahagyni nézelődni/célozni azért mert újratöltesz vagy kinyitsz egy akármit.
Amúgy személyes vélemény, hogy mondjuk Splatoonon kívül nem tudom melyik kompetitív cucc van amiért nagyon főne a fejem Switchen hiszen mindegyik minimum alatti szinten fut rajta a többi géphez képest miközben crossplatformok. Bár az is lehet, hogy csak kifogás mert rajtam a 120Hzes high end setup sem segített -
l.skywalker
titán
válasz
markknight #2156 üzenetére
Igen én is hasonlóképpen vagyok. FPS és nagyon akció dús játékot nem Switchre veszek. De én 99%-ban handheldben használom
-
válasz
markknight #2158 üzenetére
Engem nem zavar. Rendszeresen játszom pl. Fortnite-ot PS5-ön és Switchen is öcsémmel, a Dualsense jó, a Switchen meg a Hori Split Pad Pro a gyári joy con helyett és ott sincs problémám. Egy darabig joy connal nyomtam Switchen is a Fortnite-ot, de zavart, hogy túl kicsi. Amúgy azzal is eredményesen játszottunk, de azért a Hori jobb.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #2156 üzenetére
konzolokon is ilyenkkel irányítod, meg a Pro kontrollerrel. Nem nagyon volt egyik platformon sem bajom vele
-
törölt tag
válasz
markknight #2143 üzenetére
Itt érthetően leírják, hogy 2 gép között lehet adogatni egymásnak játékokat, gyakorlatilag digitális vásárlásod meg tudod osztani valakivel.
Illetve lesz lehetőség "családon" belül 14 napig kölcsönadni a játékaid.
Szerintem hatalmas, ninti nem erről híres, sőőőőt...Linkeltem volna gamepod-os hírt róla...
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #2145 üzenetére
Ha macera, akkor kevesebben csinálják, inkább megveszik 2x, és így nő a bevétel. Nem olyan bonyolult ez.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #2143 üzenetére
A vállalat érdeke nem az hogy neked egyszerűbb legyen, hanem hogy minél több pénzt szerezzen
-
Haart
addikt
válasz
markknight #2129 üzenetére
Hát az event is elég tré volt
Volt benne 1-2 jobb játék a többi hulladvány mind kb.
Ennek sok értelme nem volt igy 1 héttel a bejelentés előtt.
De reméljük ennek fényében a bejelentés sokkal jobb lesz. -
l.skywalker
titán
válasz
markknight #2129 üzenetére
Ezek Switch 2-re is elérhetőek lesznek ill. nem tűnik el hirtelen többmillió Switch 1, sok tulaj marad. Az sem baj, hogy ha róluk nem felejtkeznek el.
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #1186 üzenetére
Ugyanez volt a sínnel is
Szerintem elég mélyen van ez a pöcök. De amúgy nekem is jobban tetszik a Switch 1-es megoldás, de biztos vagyok abban, hogy ez is megfelelő lesz. -
morfondőr
addikt
válasz
Ez nagy hülyeség! Körbe veszi a konzol burkolata! Vagy törik az egész színes rész, vagy a burkolat törik szét. Nem lehet ferdén bele tenni, vagy kivenni így ránézésre! Max a gyerek az ujjával piszkálja levett joy-connál a csatlakozót és úgy töri le. Azt el tudom képzelni és még azt, hogy idővel esetleg elkoszosodik, tele megy porral a joy-conon lévő nyílás de egy porszívóval szerintem segíteni lehet rajta.
-
kicsako
őstag
válasz
Magyarázzátok már el, hogy mégis hogyan törne le? Pár helyen leírták értelmesen hogy nem lóg túl a konzol szélén, és a kontroller is pontosan illeszkedik szóval azzal sem igazán tudod letörni.
Kivéve ha egy 6éves gyerek elkezdi kézzel hajlítgatni, de azok meg bármit tönkre tudnak tenni
-
törölt tag
válasz
markknight #1160 üzenetére
Teflon kellene rá, hogy megfelelően közlekedjen, bár ahhoz egérpad is kellene. Ráadásul a két végén lévő mágnest kellene bevonni vele.
Van itthon egy minden felületen használható "kanapé egér", gyakorlatilag a műanyag házat tolod a különböző felületeken, úgyhogy bármi előferdülhet, de ránézésre nagyon nem lesz komfortos. -
3L1T3
addikt
válasz
markknight #1160 üzenetére
Nem tudom de biztos lesz hozzá vasalós játék.
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #1109 üzenetére
De tudod dokkolni otthoni Oledre, és akkor Oled a gameplay. A hordozható lcd meg egy mentőöv lenne az esetedben.
Először én is néztem anno 17-ben, hogy sima lcd, főleg hogy már a Ps Vita is előzte sok-sok évvel és Oled kijelzővel, de aztán behúzott így is, életem legszebb Skyrim/Zelda gameplay-ét adta akkor hordozható formában. -
kicsako
őstag
válasz
markknight #1016 üzenetére
én már annak örülnék ha a store nem akadna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Engem is kellemesen érintene ha a Zeldába nem lenne 0-24 "köd"
-
Balazs_
senior tag
válasz
Hát van ami nem fog változni, várom is az 540p-s 15 fps-es új Pokemont az új Switch-re.
-
Szabi®
addikt
válasz
Én is, nyilván, de pont ezért nem várok semmit a kövi vastól, mert már az elődjén is elszámolták magukat a japók. Épp ezen analógia mentén nem számítok current gen konzolok featurejeire (akárhová skálázás).
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #891 üzenetére
Voltak kilengései a nintendonak, ott van a n64 ami a maga korában egy nagyon erős konzol volt, erősebb, mint a Ps1, de mégis csupán 30 milliót adtak el belőle. Vagy a gamecube, ami nagyon fejlett volt, erős, de eladásokban mégsem remekelt a konkurenciához képest. Sztem ezek a döccenők voltak azok, ahol a nintendo úgy gondolta, többé hardverbe nem fektetnek bele, inkább az címekbe. A kétezres években jelentek meg tőlük a legjobb Donkey-k, Metroidok, Mariok, Wariok, Zeldák, Harvest Moon, Paper Mariók stb. stb. és ezek húzták a szekeret a hardver helyett.
Megint pontosan ott tartunk, hogy ezeknek a címeknek a jövőbeni megjelenése alá legyen vas, és annyi. Hogy abba belefér-e multiplatfrom játék, teljesen mindegy, ők arra soha nem alapoztak. -
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #891 üzenetére
"drágább lenne az eszköz" Itt a lényeg, drágább. Több 100+ milliós eladás sose lesz egy 250-300 ezres konzolból.
Például a ps5 pro esetében se hiszek túlzottan magas eladási számokat.. -
ldave
félisten
válasz
markknight #862 üzenetére
És mit csinálsz a V1-es géppel 10+ év múlva?
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #754 üzenetére
A fehér az valami extra tokos cuccnak tűnik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight #369 üzenetére
Bejelentenek egy mikrót?
-
válasz
markknight #372 üzenetére
Nekem csak ps5 van mellette, azt nem adom el, mert azert olyan heti 1x osszeulunk valami coop jatekra online a haverokkal. Meg amugy van ra iszonyat mennyiségű jatekom amit nyomni kene, csak hosszuak (pl Fordbidden West stb) es nincs idom / kedvem belekezdeni. Sokkal konnyebben eloveszek 20-30 percre a Switchet.
Ugyhogy nalam most nem is kerdes, hogy Switch 2 vagy PS5 Pro. Az alap PS5 jo lesz nekem ebben a generacioban
-
válasz
Jöhetne mán
Bár én meglepően elvagyok még a switch oleddel is, alig használom mellette a ps5-ot.
-
válasz
Megszorítások?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest