Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #697 üzenetére
A Wii-ből meg elment 105 millió, és nem volt hordozható. Tehát működik az asztali front is.Itt sztem nem is a hordozhatóság, de sok esetben a címek adták el a vasat. Mert valaki a zeldáért vette, valaki a marioért, valaki pedig családi party játékokért. De ez a bázis kb eddig is megvolt.
-
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #694 üzenetére
"eddig az volt,hogy miért nem teljesértékū tv konzol"
Nem tudom mikor kapcsolódtál be a konzolozásba, de a nintendonak nem is olyan régen még volt handheld, asztali konzol szekciója, amik nem 1-2 évre tekintettek vissza kronológiailag. Nah most értelemszerűen ha valaki ezeket vette követte évtizedeken át, az most azért joggal néz bután, hogy jelentős visszaesés történt a piac többi szereplőjéhez képest, ráadásul a nintendo saját magát szívatja, hogy a két szekciót egybezárta.
Meg kell várni a Switch 2-öt, és akkor tudunk biztosabbat. Inkább kisebb hardvert jósoljanak és legyen nagyobb a valóságban, mint a nagyobb hardvert jelentenek be, és kiderül 3-szor kisebb, mint ami be lett harangozva.
Nyilván az lenne a jobb, ha nagyobbat tudna meríteni abból a játékpalettából, amit a másik konzolok is megkaptak.
Nincs nagy elvárás, de jelenleg a Switch 1-en még a sport játékok is az irgalmatlan downgrade mellett tartalmilag is kevesebbek, és az a bizonyos 25fps sincs meg sok esetben, ami egy sport játéknál esszenciális. Nem nagy elvárás, hogy ezek a jövőben úgy fussanak, nézzenek ki, ahogy ki kell nézniük.Nem 4090 Ti teljesítményt várok/várunk.
-
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #694 üzenetére
Egy szóval se írtam, hogy szűnjön meg mint kézikonzol.
Valszeg pont emiatt is annyira különleges ez a kis kütyü egyébként, meg persze a Zelda miatt.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Farkassacred #686 üzenetére
eddig az volt,hogy miért nem teljesértékū tv konzol...most hirtelen pedig az elvárás az 5-8éves ps4 portok legalja minōségben
nyugi az meg lesz...ps4 portok minimum minōségben az garantált
-
morfondőr
addikt
Azt felejtitek el, hogy a SteamDeck, ROG Ally és társai PC alapú konzolok és a PC szoftver fut rajta ami PC-re van optimalizálva 1000 féle hardverre. A Switch 2 egy fix hardver lesz, amiből ugyanúgy ki fognak facsarni minden csepp teljesítményt, mint a Switch 1 esetében. Ha ez 1-1,5 évvel ezelőtt jelenik meg, akkor hatalmasat durrant volna, most már valamivel kisebb lesz a pukk, mert a "konkurencia" is fejlődik folyamatosan. Bár szvsz a Nintendoék nem tekintik versenytársnak a SteamDecket és társait, mert a két célközönség nagyon kis részben metszi egymást.
-
Szabi®
addikt
válasz
Farkassacred #690 üzenetére
Vagy egy GTA 6-nak . . .
-
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #687 üzenetére
Pont ez lenne a lényeg, hogy azok a játékok is elfussanak. Én egy red dead kettőnek és egy gta 5-nek is örülnék ám kézben tartva switchen.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #687 üzenetére
Ezzel mi a a gond ? Ezek a játékok még a Switch 2 esetében is elképzelhetetlenek, hogy egyáltalán megjelennek, nem hogy elfutnak.
Nagyon-nagyon örülnék egy full hd Cyberpunknak a Switch 2 esetében, még ha low-ba is fut.Csak halkan megjegyzem, hogy itt egy jó pár játéknál mehetne följebb a preset csúszka. Akár very high-ra is.
-
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #684 üzenetére
Igen azért érdemes reális keretek között maradni, egy ilyen kis masinát megerőszakolni nem lehet. Bár a steam deck fölött képzeltem kicsit a teljesítményt, most már kíváncsi vagyok rá csak azért is.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #684 üzenetére
Rog Ally Amd Z1. 200k
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #682 üzenetére
Nincs a hybridséggel gond, rakjanak bele értelmes vasat. Ha más tud, akkor ők is. Kérje meg az árát, de rakjon is le valamit az asztalra. Ne áldozzák fel az asztali gépet a hordozhatóság oltárán, cserébe kapunk egy gyenge vasat. Ne legyen már akkora lemaradás technikailag, hogy 12 éves assassins creedeket tudnak csak a gépre portolni . . .
-
Szabi®
addikt
Minden relatív. Mivel a 2006-os Ps3 is vastagon combosabb a jelenlegi Switcnél, így ehhez mérten egy drágább mosógépen is szebb játékok futnak, ehhez képest a Switch 2 1,6 tflops-ja hatalmas ugrás.
Mondjuk ha anno őszinték lettek volna a japók, és nem engedtek volna olyan híreket körbefutni a világon hogy a Switch 1 tflopsos, akkor most nem lenne akkora mínusz, mint amekkora van. Csak a valóság 300 gflops volt . . . Innen az 1,6 tflops is hatalmas ugrás, de mit jelent ez a piacon ? Semmit, légypiszok kb.#678 Farkassacred Hát nekem sem lesz sietős a vásárlás, egyrészt a nyitó ip-k döntenek, másrészt ha tényleg ilyen 1-2 tflops-os cuccot adnak ki, akkor méregből sem veszem meg egy darabig, az tuti.
-
3L1T3
addikt
válasz
Farkassacred #678 üzenetére
Switch-hez képest még így is tetten mréhető ugrás lesz a kövi konzol
-
Farkassacred
őstag
Innentől akkor már csak az ár a kérdés. 200 fölött ebben az évben énnálam biztosan nem lesz nyerő a masina. Bőven elvagyok ezzel a mostanival is. 2-3 év múlva jó lesz majd a váltás ismét.
De ha normálisan áraznak, akkor uccu neki (nem valószínű a dolog sajnos)..
Tévéhez gondoltam volna valami erősebb vasat, ha annyival nem vaskosabb viszont a switch2, akkor tényleg bőven ráér nekem. -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #676 üzenetére
"ebben az alacsony fogyasztású kategóriában"
Nah igen, pontosan itt a bibi, a nintendo átállt a kézi konzolra gyakorlatilag teljesen, és ami marad, nah az mehet tv-re. Ezért nem feltétlenül jó, hogy a handheld és fő konzol szerelemgyermekéből lett egy totál kompromisszumos vas. Azért a nintendo gondolhatott volna azokra is, akik nem a hordozhatóságban keresték az ő termékét, hanem mint anno "tv console".
Nem tartom jó ötletnek hogy azért szüntessék meg a hadnheld vonalat, hogy aztán a tv console bukja hogy megint egy handheld testbe születhessen.
#673 ldave Sztem a nintendonál ilyesmivel nem fognak foglalkozni, hogy adott hardver mit tud, és mit kap később. Ha jól emlékszem a Switchben is még egy cpu magot le is tiltottak . . .
Most már biztos a Steam Deck-el lesz egyenlő :
-
hombre[EU]
veterán
válasz
morfondőr #675 üzenetére
ebben az alacsony fogyasztású kategóriában ez egy versenyképes chip. vannak erōsebb apuk, de meg lehet nézni azok a hardware-ek milyen árkategóriában vannak (600-800 usd) és milyen állapotban jelentek meg,meddig tartott megjelenés után összerakni a software-t ezek alá.
nintendonak BC miatt tegra kellett (erōsebb amd apuval bukják), megfizethetō (nvidianál ez nem a state of art) és olcsón,költséghatékonyan gyártható chip kellett. nem volt sok opció -
morfondőr
addikt
válasz
hombre[EU] #674 üzenetére
Ezért kezdtem azzal, hogy "laikusként ezt szűrtem le"! Ha tévedtem, akkor csak örülök! Mindenkinek az a jó, ha erős konzolt tesz le a Nintendo!
Én már 3 éve kizárólag a switch-en játszom és maximálisan megtanultam, hogy a grafika és a látvány a sor vége felé van, ha egyébként a játékmenet, történet és úgy összeségében a szórakoztatás rendben van. Viszont már kipróbálnék 1-2 újabb 3rd party címet is, ami kimaradt az utóbbi években, de erre jelenleg a Nintendo nem ad lehetőséget. Mondjuk vagy 20 játék van a switchre amit még végig kéne játszani addig! -
hombre[EU]
veterán
válasz
morfondőr #670 üzenetére
mert mi volt a " legújabb hardware" mikor a switch2 dizájn elkészült?
The T239 is an advanced mobile processor, based on an octo-core ARM A78C CPU cluster, paired with a custom graphics unit based on Nvidia's RTX 30-series Ampere architecture, combined with some backported elements from the latest Ada Lovelace GPUs - and with an all-new file decompression engine for fast enginea ps5 proban régebbi cpu és ezzel egyidōs a gpu van
-
ldave
félisten
Amúgy meg most jelentették be a legújabb RTX kártyákat és a hozzájuk tartozó DLSS szoftvert, ami frissül majd a 20/30-as szériára is. Szóval látszik, hogy a modern VGA-k, amik egyre inkább hardver+szoftver teljesítmények együtt, utóbbi komponens miatt később is tudnak további "teljesítményt" kapni.
-
3L1T3
addikt
-
morfondőr
addikt
Persze, ezt értem, de lassan oda jutunk, hogy mire meg lehet venni a switch 2-t, addigra már a 3-nak kellene jönni!
Én abban reménykedek, hogy ha már nem a legújabb hw-t teszik bele ismét, legalább ez az árán is meg fog látszani és nem 200k felett lesz itthon. De ha bele gondolunk hogy ha annyiért akarnák adni, mint a PS5-öt és papíron egy PS4 szintjén van, nem sokan vennék meg! -
ldave
félisten
válasz
morfondőr #665 üzenetére
PC és mobil hardver piac teljesen más elveken működik, de konzoloknál (és nagyon sok más eszköznál) megvan ez a "tech lockdown" dolog, vagyis a fejlesztés egy szakaszában, még jóval a gyártás előtt úgymond lezárják a felhasznált megoldásokat. Nem tudom, hogy a Switch 2-nél mikor volt ez a pont, de ezek szerint valamikor 2021/22 környékén, vagyis amikor a 3000-es RTX volt a soron az Nvidiánál. Onnantól kezdve ahhoz már nem nyúlnak, hiába jön ki közben erősebb, többet tudó hardver.
Emiatt van az a PS5-ben, ami és lesz a Switch 2-ben ami. -
Szabi®
addikt
válasz
morfondőr #665 üzenetére
Pontosan, a 4k-t én is említettem visszább hogy az felejtős. Sőt sztem a 60 fps is. Ha tényleg ilyen kis teljesítményű lesz, akkor nagy csodát nem kell várni sztem. Nem vártam eddig sem, mert egy Switchtől nem lehet, de azért a saját ipjeikbe már ne essen be az fps 20 alá, mert az azt tükrözi, hogy valaki valahol elszámolta magát, nem kicsit, nagyon.
Nekem momentán nem tetszik hogy a japánok kapitalistábbak lettek, mint az amcsik, már ami a spórolást mutatja. Az sem tetszik, hogy ők szándékosan sok-sok generációval visszább "lubickolnak" állandóan lemaradva technikailag, aminek hozománya egy valamirevaló multiplat cím borzalmas cloud gaming kivitelezés.#667 3L1T3 Ismerem a dlss-t pc gamingből, én nem várok konkrétan ettől csodát. Ha a soc cpu+igpu elavult, akkor az valahol ki fog ütni.
-
Szabi®
addikt
válasz
Peaceliker #664 üzenetére
-
morfondőr
addikt
Tegnap este linkeltem a DF videóját, háromnegyed órán át elemzik a legújabb kiszivárgott részleteket.
Én amit leszűrtem az eddigiekből laikusként: Nvidia Ampere architektúra az alapja, amivel a desktop vga-k 2020-ban jelentek meg a 3000-es szériával. Most jelentették be az 5000-es szériát. Úgy tűnik 8 nm-es lesz, ami megint nem egy túl modern, nem túl akkubarát, viszont olcsó. (majd lesz helye 1-2 éven belül a v2-nek ahol 5 nm-re váltanak) Vagyis megint kapunk egy kiöregedett hardvert, viszont elvileg lesz benne egy komoly felskálázás, ami úgy tűnik, elég egyedi lesz és nagyon sokat lendíthet a végeredményen. Nem fog számítani a nyers erő (tflop) mert alacsony felbontásban készül el a képkocka, amit szépen fel fognak skálázni, de azért 4K-t nem igazán kell várni szvsz.
Abban biztos vagyok, hogy most nagyon is jó és versenyképes lesz a teljesítmény, de hogy ez meddig fog kitartani, az már kérdés.
Igazából nem értem abból a szempontból a Nintendot, hogy miért hagyja elavulni a versenyképes technológiáját, mire bejelenti? Az SOC (T239) létezése már legalább 2 éve kiszivárgott, nem hiszem, hogy azóta komoly áttervezésen esett volna át. Azóta ülnek rajta. -
Szabi®
addikt
De a gépigény is exponenciálisan az új játékokkal nő. Tehát az hogy picit erősebb a hardver még nem garancia semmire. Marginálisan nem számít egy Mario alá hogy nüansznyival erősebb a hardver, viszont ha már portolni kell multiplat címeket akkor fájó pont lesz .(megint)
Jobb lenne, ha nem centiznék ki ennyire. -
ldave
félisten
Már biztos írtam, de nekem teljesen mindegy a teljesítménye. Mivel ezen a gépen lesz csak majd új Mario, Zelda, stb, így is úgyis meg fogom venni, mert ezekkel szeretek, szeretnék majd játszani.
Biztos erősebb lesz, mint a mostani Switch, ami nekem amiatt fontos, hogy a kortárs indie játékok, amik a Switchen már azért kicsit körülményesek (pl. Cult of the Lamb, Dave the Diver) minden bizonnyal jobban futnak majd futni a gépen.
-
Szabi®
addikt
Ez nem feltétlenül jó hír, hisz a Steam Deck 1,6 tflops teljesítményű, ami még a sima ps4 szintjét sem éri el. Remélem ez csak egy előzetesen bornírt marhaság. -
ldave
félisten
-
pzstm
titán
-
morfondőr
addikt
-
hombre[EU]
veterán
válasz
danpress87 #653 üzenetére
itt maximum a cikkírója szeretné, nem a nintendo
egyébként csak egy támogatott böngészō kell alá. max homebrew community megoldja,ha annyira fontos valakinek
-
danpress87
csendes újonc
válasz
hombre[EU] #651 üzenetére
Például a hasonló cikkek közül.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nyilván nem ez az elsődleges szempont nálam sem. Ez már csak egy ilyen hab a tortán + rajtam van a hype. -
kicsako
őstag
Már csak abba érdemes belegondolni hogy ez egy (félig) handheld konzol, kanapén hol "egerészel?" Vonaton? buszon? Semmi értelme nem lenne. Egyetlen reális elképzelés a légegér lenne, mint az LG távirányítókban is van.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
danpress87 #647 üzenetére
A Nintendo azt válaszolta, hogy ha elég nagy érdeklődés lesz rá akkor lehet róla szó
ezt kinek, neked privátban?
a gfn pc software-eket futtat. nintendo szempontjából semmi értelme sincs annak,hogy engedélyezi a steamen vásárolt játékokat nvidia elōfizetéssel játszani.
ha lesz cloud gaming (valamilyen formában most is van a store-on) akkor a nintendonál kell elōfizetni, és nintendo softwareket nintendo konzol minōségben fogja futtatni -
morfondőr
addikt
Nem feltétlenül úgy képzelem, hogy lerakom az asztalra és megjelenik az egérkurzor a képernyőn a MS Clippy mellett!
Ugye most is van IR szenzor a jobb joy-conon, lehet áttervezték és most így fog megjelenni, amit pár játéknál majd bevetnek. Mondjuk a mostanit kb. 10 játék használja. Van aki kamerának nézi, ami szvsz hatalmas bődület, mit keresne egy kamera azon az oldalon, ami általában pont nem a játékos felé irányul? A 4 led, ami a játékosok sorszámát mutatja pedig elvileg pont joy-con gombok felőli oldalán lesz, amit ebben a leak-ben nem fényképeztek. -
válasz
Én nem számítanék rá.
-
3L1T3
addikt
válasz
Böngészőt azért ne várj mert az egy újabb esély a konzol törésére. Geforce Now még akár lehet is idővel, ha mondjuk rosszul öregszik a hardver.
-
danpress87
csendes újonc
Sziasztok!
Szerintetek várható a konzolra geforce now támogatás? Olvasgattam már erről régebben is. A Nintendo azt válaszolta, hogy ha elég nagy érdeklődés lesz rá akkor lehet róla szó. Bár arról sem olvastam még, hogy a switch 2-nek lesz e valamilyen böngésző szoftvere. -
morfondőr
addikt
Érdekes:
-
válasz
hombre[EU] #640 üzenetére
+1.
Hori Split Pad Pro-t használok, a nagy kezeimmel öröm vele handheld-ben játszani. A kijelző lehetne még 1-2 collal nagyobb és maradhatna OLED, de úgysem lesz. -
kicsako
őstag
Újabb joy-con képek kerültek ki:
-
David888
tag
Szóval a jövőheti CES-en hivatalos bejelentés is lesz?
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #632 üzenetére
Big thanks
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #626 üzenetére
Dobozáért üresen adok 10 ezret, az enyém usánkába maradt
. . . Volt V2-öm, és két Oledem, csak a V1-et tartottam meg. Azt day1 vettem és azóta is hűen szolgál, egyszer kellett pasztázni ennyi idő alatt. Dokkolva használom, tehát semmi hátrány nem ér.
-
morfondőr
addikt
válasz
Sirandrish #628 üzenetére
"Ezt már egy joideje ugyse használom"
60-70 között szerintem nem kellene sokáig hirdetni. De mostanában eléggé lelassult itt a Switch piac. Szoktam nézni a játékok miatt, és elég sokan elég sokáig hirdetnek ha nem lőnek alá az átlagnak.
-
morfondőr
addikt
válasz
Sirandrish #626 üzenetére
Én nem gondolom, hogy a Switch 1 árára túlságosan nagy hatással lesz az új konzol, mert drágább lesz és így szépen lépcsőzetesen épül fel a paletta. Lehet kap egy minimális kedvezményt az OLED, a v2-t meg kivezetik. Ha bele gondolunk 2017 óta nem változott az ára a Switch-nek, csak nálunk az árfolyamváltozás miatt lett egyre drágább!
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintetek mennyiért lehet most eladni egy makulátlan V1et dobozában?
Lassan felveszem a várakozó pozíciót a 2esre -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #620 üzenetére
rtx2050 már bőven jó. Nem tudom a mostani 390gflops teljesítmény vga fronton mivel egyenlő, de sztem még gtx 1050 sincs . . .
Nekem a docked mode a fontosabb, utazás közben nem játszom. Konzolnak a tv mellett a helye -
hombre[EU]
veterán
engem sem zavar,mert nagyképernyōn csak coop/multi megy családdal/ismerōsökkel. én egyedül 90%-ban handheld használom, abban legyen versenyképes (deck,ally szint) és elégedett leszek...sok thirdparty játékot játszok most, fōleg thirdparty indiek, de szívesen eldúmozgatnék vele,ha meglenne a teljesítmény hozzá
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU] #620 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, maximum a Nintendo tud adni az egésznek egy pofont ha később kiad egy "pro" konzolt vagy egy olyan dokkolót amiben van dedikáltabb gpu. Rengeteg lehetőségük van, de azért továbbra se ez a fő cél szerintem. Azért a Switch hardvere már bejelentéskor elavult volt. Most vannak a piacon sokkal jobb chipek amikkel nagyon jól fogunk tudni szórakozni és nem lesz akkora hardveres limitáció mint most.
-
hombre[EU]
veterán
cpu-ban erōsebb lesz, de azért Proban egy nagyobb gpu van. nem látom azt,hogy a SW2 natívan kinyom 1440p-1800p képet PS4 játékokból.
handheldben erōs lesz,mert a dlss2-vel pici képbōl is viszonylag jó fullhd-t lehet performance módban...de dokkolva ez valahol +- egy 45w-os rtx2050 laptop teljesítményét fogja hozni. azokban kisebb a mem.sávszél ill vram viszont a cuda és tensor magokból több van.
dokkból olyan 1080p60 DLSSquality vagy 4K30 DLSSultra_performance, ami szerintem valós. -
morfondőr
addikt
Tegnapi friss ropogós felskálázós szabadalom:
Forrás: [link] -
3L1T3
addikt
-
3L1T3
addikt
Nekem továbbra sincsenek nagy igényeim, a Switchet most is az exkluzív játékokra tartom, minden másra ott a PC-m. Én csak szebb, nagyobb frammel és nagyobb látotávolsággal és jobb ai-val rendelkező Zelda játékot kérek, és nagyobb handheld kijelzőt. Ja és végre a gép alap menüje se laggoljon ha játék közben belépsz a storeba.
-
Szabi®
addikt
Nem a raytrace miatt kell az erő, hanem azért hogy egy Fifát, MLb-t vagy bármi mást értelmes minőségben lehessen portolni, és ne egy 640x480-as olajfestmény legyen, mint jelenleg. Az MLB olyan recés, mint amikor még a 90-es években ismeretlen fogalom volt az antialiasing. Mert igenis van létszükséglete a Witchernek, a Gta-nak és egyéb "amonnét" jött gameknek. Hardver nélkül pedig egy öncélú downgrade az egész.
Én szeretném ha egyszer elérne a Switch oda, hogy tud futtatni natívan egy Assassins Creedet ami nem 10 éves, hanem csak 3. Vagy legalább a sport játékokban nincs ekkora difi a konkurenciához képest, mert azok jelenleg kis híján élvezhetetlenek. -
cSuwwi
senior tag
válasz
Sirandrish #613 üzenetére
Szerintem a nagyobb kijelző miatt (7" -> 8") mindenképp lesz felbontás emelés, tippre 1080p60-t mondok handheld, de lesz valami energiatakarékosabb módja is 1080p30.
Vagy alapból 30 és gyári táppal/dokkolva 60Hz.Nagyon patchelni se feltétlenül kell majd a régebbi ndo stuffokat, emulátoron sokat ki tudtak hozni belőlük, vélhetően nem az emu modderek patchelték fel, hanem a gyenge vas fogta vissza.
Kíváncsi leszek meddig tudja tartani magát a masina, ha kiadás után fél évig sikerülne, az már siker lenne. Csak nem futnak bele még egyszer egy olyan blamába ami a v1-nél volt az rcm módba lépés
.
-
Sirandrish
Topikgazda
Miért lenne elvesztegetett energia a RT?
Kinek mi...nekem pl OLED kijelzőre nincs szükségem...bár semmilyen kijelzőre nincs szükségem.
De azt pl el tudnám viselni ha a következő Zelda mondjuk 2030ban már nem 18-24 FPS-el futna kőkorszaki felbontásban.
Ahogy annak is tudnék örülni ha nem szökőévente 1 multiplatform cím jönne ki a gépre.
Bár ha valóban 256gigás lesz a tárhelye, akkor igazából mindegy mert egy COD oszt be is telt -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #610 üzenetére
Ünnepek alatt pörgött a Zelda: Echoes of Wisdom. Értem én, hogy kell a sok power, csak nem nagyon látom mire. Ahogy Elite is írja, hogy aztán el lehessen pocsékolni raytracingre? Köszdenem!
Az oled kijelző hiánya pl sokkal jobban fog fájni, de azt az 1-2 évet túléljük LCD-vel, amíg jön az oled verzió. -
Sirandrish
Topikgazda
-
NF-
tag
válasz
Sirandrish #605 üzenetére
A tőlem jobban hozzáértők azt írják, hogy 12GB ram mellett a kitakart soc egy GMLX30-R-A1, amit így kb. tízszeres teljesítményre tippelnek mint a Switch, ami erősebb mint egy Steam Deck, de gyengébb, mint egy Xbox Series S. Viszont nagyon jó 4K felskálázást és ray tracinget ad.
-
Rony949
őstag
Boldog Új Évet!
Reméljük jövő ilyenkor már nagyban csapatjuk majd az Mario Odyssey 2-vel (vagy akármi is lesz az új 3D-s résznek a címe).
-
Sirandrish
Topikgazda
Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!