Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Várható megjelenés: 2025 április-május (2024 augusztusi "info" szerint...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
Nem tudom volt-e már ?
Analysts predict that the Nintendo Switch 2 will retail for around $400 at launch. This would put Nintendo’s handheld in contention with rivals like the ROG Ally and Steam Deck.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
addikt
válasz Sirandrish #197 üzenetére
Mondjuk attól, hogy nem OLED még lehet jó a kijelzője. Oké, egy OLED akkor is más, és én is arra gerjedek. De ha kap egy használható kijelzőt én leadom az előrendelést.
A notebook.hu -nál amúgy is mindig könnyű szerezni, ha pár héttel előtte is adom le valamire az előrendelést. Addigra meg már amúgy is lesznek tesztek.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Sirandrish
Topikgazda
Perpillanat sok "jóra" én sem számítok a Nintendótol, de azért egy sima LCD-től azért többet várnék tőlük.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz Sirandrish #194 üzenetére
Játékra (is) én is OLED TV -ket használok. Ezért örültem anno, hogy a Nintendo is kijött egy OLED -del szerelt készülékkel. De hasonló lépést nem várnék megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
A kis játékkuckómba nekem is C2 van.
A másik szobába van egy sima Samsung LED TV amin LEHET hogy szebb lenne a Switch, de ha oda is beköltöznék valami játékkal, az asszony kivágna az utcára szerintemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
A megjelenés még egy dolog, mert főleg ha egyszerűbb a grafika azért még élvezhető nagyobb képernyőn is. Persze van pár eléggé ocsmány játék...
Ami jobban zavart, az az alacsony fps, és hogy sok játéknál még azt sem tudta normálisan tartani. Saját címnél sem.
Én ebben szeretnék előrelépést.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Sirandrish #185 üzenetére
Nekem is ez a bajom, ott az 55"os LG C1, aminek PC-n és PS5-el is gyönyörű képe volt, rádugom a nintendot és számolgatom a pixeleket . Cserébe viszont Fire Emblemezni meg pokémonozni nem tudok más platformon, szóval azért így is elégedett vagyok
-
addikt
válasz Sirandrish #188 üzenetére
Sony Trinitron PVM. Stúdió monitor. De használok mást is.
Ha már Nintendo topik, legyen ON is a TotK -val.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #185 üzenetére
Amúgy sem elég hozzá egy CRT, csak jobban néz ki (szerintem) összességében nézve. Viszont minőségi átalakító nélkül azért lesznek "anomáliák". Például a kisebb szövegek olvashatósága. Nekem nem érte meg többet költeni, de azért pár játéknál én is használtam.
Nem csak Nintendo -nál.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha a felhasználók 80%a nem szeretné, és erről hivatalos források is beszámolnának, a Nintendot akkor sem érdekelné
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem "sajna" csak LED meg OLED TV-m van, ráadásul mindkettő 65ös, szóval már néha bántotta a szemem, pedig nálam sokadik a grafika
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Létezhet arról felmérés, hogy hányan nem szeretik kézben használni?
Go Gunners!
-
addikt
válasz Sirandrish #182 üzenetére
Engem azzal húzott be a Nintendo, hogy van a konzolnak handheld opciója is. Így szinte csak akkor volt TV -re kötve, amikor a joycon -nal lehetett variálni a levegőben.
Egyébként még CRT -n is használtam, mert jobban nézett ki, mint nagyképernyős OLED -en.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Én egyszer (akkor is csak napszakakot váltogattam Zeldába kutyasétáltatás közben ), pedig első napos vétel volt
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
kicsako
őstag
Engem az sem érdekel ha kijelző nélkül adják, csak legyen előrelépés teljesítményben
Tudom a grafika nem minden, anélkül is élvezem a játékokat, de 2025ben azért illene nem pixelháborúzni a 4k tv-k korában. -
addikt
válasz Sirandrish #175 üzenetére
Anno emlékszem az LG G szériás telefonokra, amit nem AMOLED, de ennek ellenére kva jó kijelzővel szereltek. És ugye nem az volt az egyetlen jó kijelző az elmúlt évek során.
Szóval opció már régóta van. Nem is feltétlenül ragaszkodnék az OLED -hez, ha valamilyen frankó kijelzőt kap.
Csak marha nagy a szórás minőségben és a Nintendo szeret spórolni a komponensekben.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Qled vagy Miniled még lehetne. Jó kis miniled fasza kis fényerővel. Igaz...sose látnám, de a tudat!!!
-
addikt
Az az igazság, hogy aki 7 év alatt, most már 140 millió eladás körül jár, az megengedheti magának, hogy ilyenekkel taktikázzon. Szerintem.
Abban meg nagyjából biztos vagyok, hogy a Nintendo betámogatja úgy tartalommal az új gépet, hogy megérje váltani Switch -ről.
-
-
MODERÁTOR
A Nintendo következő pénzügyi évében jöhet az új Switch
A Bloomberg riportja szerint a Nintendo értesítette a kiadókat az érkező új Switch startjának csúszásáról. A rajt szempontjából eredetileg az idei ünnepi szezon volt megcélozva, de a friss adatok alapján ez inkább a következő pénzügyi év vége felé esedékes, ami a 2025-ös esztendő elejét jelenti.
Ezt több média is megerősítette, bár nyilván nem hivatalos bejelentésről van szó, így a dátum változhat. Az ünnepi szezonról egyébként alapvetően nem célszerű lecsúszni, de egy több éves elérhetőségre tervezett konzolnál ez nem számít akkora tragédiának, így a Nintendo több tényezőt is figyelembe vehet a start optimális időpontját tekintve.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz hombre[EU] #158 üzenetére
Szerintem a Zelda/Mario/Metroid/etc eladásait semennyire sem befolyásolja egy aktuális COD(pl), főleg nem házon belül..
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
morfondőr
őstag
Hát... Tegnap jött egy új Peaches trailer, ma bejelentették a Ys X: Nordics-ot, Tomb Raider is launch trailer is kint van. Meg úgy szinte minden nap jön valami kisebb-nagyobb video a Nintendo csatornára. Nem tudom, hogy mivel készülnek, vagy készülnének a direct-be, de egyre kevesebb bizalmam van benne, hogy mostanában lesz egy.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
MODERÁTOR
Ma estére is pletykáltak egy Direct-et "A bejelentéssel" - lehet az ikszboksszal keverték
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
NyMRooD
őstag
válasz hombre[EU] #143 üzenetére
Mivel nincs hivatalos bejelentés nem 100%. Az meg, hogy mikor lesz kint, a pletykák szerint idén, de ugye a pletykák szerint az elmúlt 3-4 évben mindig jött egy pro is karácsonykor meg tavasszal, aztán látjuk mi lett belőle.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Szabi®
addikt
Az időrablás sem mindegy hogy hogyan zajlik, hogy kényszeres játssza az ember és sokáig, és már úgy van vele hogy bárcsak a végére érne, vagy minta Switch esetében, hogy több címnél is űrt hagy a Credits a játék végén.
Nálam "nagyobb" konzoloknál ez volt, Egy Zeldánál meg mindig mennék vissza azokra a tájakra. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #109 üzenetére
Uhh ez de jó lenne.
Már eleve bekérdeztem volna a switch topikban, hogy érdemes-e jelenleg switch-et venni (még mindig nem vettem semmit... ), erre látom hogy belátható időn belül jön az utódja.
A visszafelé kompatibilitás tök jó lenne. Miután a DS lite-om tönkrement, nagyon hiányzik valamilyen konzol. PS-t, xbox-ot úgy gondoltam, hogy nem veszek, az nagyon sok időmet elvett régen és abba nem akarok visszaesni, jelenleg így látom. -
NyMRooD
őstag
Sry, már befejeztük, reméljük mind a kettőnk kedvében jár a Nintendo és igaz lesz a hír, hogy fizikai és digitális bc is lesz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
MODERÁTOR
Tudom, hogy nagyon nincs miről beszélgetnünk itt, de ha lehet, inkább a Nintendo off topikban folytassátok az amúgy érdekes megbeszélést, kösziiiiii.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
NyMRooD
őstag
"Teljesen hektikus egy akció során, hogy mely játékok akciósak, és milyen mértékben." - Nem is állítottam az ellenkezőjét, csak annyit mondtam, hogy olyankor általában olcsóbbak vagy kb annyiba jönnek ki.
"digitális korszak lesz, én akkor fejezem be ezt az egészet" - nem akartalak meggyőzni, hogy ne, csak megjegyeztem, hogy ha hagyod a konzolokat akkor a gaming-et is hagynod kell, mert a PC a te szempontodból már elesett, de gondoltam, hogy ezzel tisztában vagy, csak megyjegyeztem.
-
Szabi®
addikt
Teljesen hektikus egy akció során, hogy mely játékok akciósak, és milyen mértékben. Mivel ez nincs kőbe vésve. Az év nagyrészében drágábbak, a régebbi játékok is drágábbak .28 éves playstation 1-es játékaim vannak, több karccal, mint amennyi hajszálam van, és köszönik jól vannak . . . 89'-es game boy kazetták szintén . ..
Egyáltalán nem írtam a store meghalásáról (pedig van olyan is), én arról írtam, hogyha digitális korszak lesz, én akkor fejezem be ezt az egészet. Az tőlem kívül áll, hogy kinek hogy éri meg, meg hogy szereti, nekem úgy ez már nem fog tetszeni. Ettől érthetőbben nem tudom ezt kifejezni, mint ahogy fentebb is vázoltam. -
NyMRooD
őstag
Ha a lemez szalmabáb akkor az is, hogy elveszíted a digitális vásárlást, egy bolt bezárás után sem veszítette még el senki.
Azt egy szóval sem mondtam, hogy mindig olcsóbbak, de akciósan általában azok szoktak lenni, a probléma, hogy megjelenéskor drágábbak mint lemezesen.
A ragnarök most nem akciós, akciósan 17 szokott lenni, arúkeresőn a legolcsóbb 16790 szállitással. Egyébként szerintem nem hivatalos eladó, Elitet kell megkérdezni, hogy adhatják ennyiért (hivatalos boltokban 20+ ezer), de ez már nem ide tartozik.Egyébként meg mind a kettőnek van előnye meg hátránya, de sajna ma már hiába van meg lemezen, ahhoz is töltögetni kell a patcheket. Én a digitális megosztás miatt a digitálist preferálom (régebben meg az is ok volt, hogy nem kell a lemezeket cipelni), de megértem ha neked a lemezes jobb.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #125 üzenetére
True story
@ ρσгτσ: fiók #127: hmmm, elgondolkoztattálEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Szabi®
addikt
Marhára kisarkítod a store-t mintha az tényleg egy must have lenne, pedig ez közel sincs így. Sony saját címe God of ragnarök online 29990, lemezesen meg 16000 . . . Miről beszélünk ? Elden Ring 21000, lemezesen meg 16000.
Tökre nem úgy működik a store, ahogy azt te lefested. Rossz az egész megfogalmazásod, mert eleve a store-t úgy kéne emlegetned, hogy van AMI OLCSÓBB, de könyörgöm, menj már fel rá, és nézd már meg a "AAA" játékok árait, és azt tükrözd már rá az ÚJ lemezes játékokra. Mennyi idő alatt hal meg egy lemez ? Ez elég szalmabáb érv, persze meg egy zongora is ráeshet, tudom . . . -
NyMRooD
őstag
Pc-t csak azért hoztam fel, hogy ha a konzolok is áttérnek a csak digitális megoldásra akkor nem csak a konzolozás ér neked véget hanem a videójátékozás is. A használt piaccal hasonlítod össze a digitálist, digitálisan akciósan általában olcsóbbak mint lemezen, még teljes áron is (nem a használt lemezekkel hasonlítom össze). Ha játszani akarsz a phantom painnel akkor a digitálissal kb 1 óra (internet sebesség függő, de azért az 1 órába és lassabb kapcsolattal is beleférsz), lemezesen ha nem egy nagy városban laksz és nem boltból veszed 1-2-3 nap (ha boltból veszed jó esélyel ugyan ott vagy). A lemez tönkre mehet, elveszíthető, etc, digitálisan ott lesz (ha bezár a shop akkor is lásd eddigi példákat). Lemezes verziók nagyrészt jatszhatatlanok, mindenhez van day1 patch (ha a konzol bolt úgy zár be, hogy nem férsz a játékhoz, a patchez sem fogsz). Szóval 2 előnye van a lemezes verziónak, kiteheted a polcra és eladhatod.
+1 digitálist vehetitek ketten is, day1 -50%, ilyet nem tud a lemezes.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Én szeretek rendelkezni a cuccaimmal, a pc nem releváns példa mert ott a letöltés mint fogalom mindig is köztudatban volt, amióta van internet, viszont a konzolos játékaimat szerettem gyűjteni, ha ezt elveszik tőlem, akkor nekem a konzolozás már nem konzolozás, csak egy "beltéri" egységgel ér fel onnantól hogy digitális., kb mintha "nézném" az animal planetet . . . Az árak a storeokban mindig is vaskosak, ha pl pont játszanék egy régebbi címmel, Pl Metal gear Solid Phantom Pain, annak a store-os ára 6400ft a 10500-ról, és 9 éves játék . . . nocomment. Lemezesen pedig 1500ft--ért jutottam hozzá használtan.
Szinte nincs érv a digitális mellett, talán egy lustasági faktor kikerülése, hogy nem kell megerőltetnie magát a júzernak a lemez behelyezésével. -
NyMRooD
őstag
Csak nem vetted észre, max kéthavonta leviszik annyira. Persze ez azon nem változtat, hogy ha most akarsz vele játszani és a ps5-ös verzióval akkor +10 ezerbe kerül, viszont ha vársz -3 ezer a lemezeshez viszonyítva, sajna a digitális boltokban az alapár lassan csökken (bár lemezeknél is ha nem használtat veszel), viszont az akciók egyre nagyobbak. Egyébként volt "ingyenes" is ps+-on belül.
Akkor azzal feladod a videójátékozást mint hobbit, mivel PC-n már a lemezekre is egy steam kliens kerül, ráadásul a játékipar is ott tart, hogy ami a lemezre kerül az sokszor játszhatatlan (nembeszélve arról, hogy az sem lesz a tiéd).
Amúgy teljesen megértelek, pl switch-re én sem merek digitálisan vásárolni, ha bejelentik a BC-t majd akkor. A másik két konzolra is csak azért merek, mert az xbox hozzáállása miatt várható volt, hogy a ps is bevezeti. De pl a steam is megvártam amíg elég nagy nem lett, hogy ne tűnhessen el a sűlyesztőbe.
-
addikt
válasz Sirandrish #125 üzenetére
Szerintem kamu. Inkább megvette digitálisan is (vagy mégegyszer), hogy ne kelljen kibontani.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Ps5-re nekem 6500-at nem írt soha, csak ezek a "tizenvalahányezer" forintos árak vannak mindennél. És ez egy 4 éves játék . . .
Ha meglépik az only digit világot a konzolok, nah az lesz nekem az utolsó konzolozás. Eleve nincs semmilyen rendelkezési jogod a játék felett, nem is értem hogy adhatják ennyivel többekért . . .
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #120 üzenetére
Ha egyikünk végigviszi, a másik is örül
-
NyMRooD
őstag
A Tony hawk ps4 most 6500 Ft, a cross platform is annyi akciósan, bár most valóban 17k. Megjelenéskor a lemezt éri meg szerintem jobban (legjobban meg a használt lemez), játéktól függően általában 6-12 hónap után meg már a digitális akciósan.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én meg úgy csinálom hogy belefutok egy akcióba...ráírok Koncsikra...megvesszük felesbe, majd 2 évig hozzá se piszkálunk, és majd egyszer valamikor végigvisszük
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #118 üzenetére
Én pont a türelem miatt vagyok a lemezes oldalon, mivel tudom azt, hogy idővel a lemezes kiadások ára beszakad, és nem csak 1-1 akción múlik, viszont a store-ban meg van az akció, de ezenfelül bizony sokáig sokkal vaskosabb árat tartanak a játékok, sztem indokolatlanul drágább a store-os vásárlás a lemezessel szemben.
-
Sirandrish
Topikgazda
A türelmetlen emberek ragaszkodnak a lemezes játékokhoz, akik mindent első nap akarnak tolni.
Én nem ilyen vagyok...nekem ráér. Én PS5nél is már digitális gépet vettem, mert nekem egyszerübb így. Általában akcióban vásárlok, 95%ban akkor is felezve, így nekem ez sokkal kényelmesebb. Tudom, a lemezt el lehetne adni, de engem ez nem érdekelEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #115 üzenetére
Ps4-ps5-ön se, tapasztalat . . . Szinte duplája sokszor a store ár, minta lemezes verzió. ha a konzolok meglépik az only digital korszakot, akkor én nem konzolozom. Csak egy pár példa Tony Hwak 1+2 ps5 digitálisan 17 ezer, lemezesen meg 9. Assassins Creedek ugyan ez . . . A lemezes játékok ára szinte konzisztens alacsonyabb mindig, mint a store.
-
hadam98
senior tag
válasz Sirandrish #115 üzenetére
Ha tényleg lesz visszafelé kompatibilítás úgy jóval több értelme van a digitális játék vásárlásnak. Egyébként első nap mennék a boltba ha ez a hír igaz. A konzol viszont tényleg remélem idén megjelenik.
-
Sirandrish
Topikgazda
Mondjuk Nintendon nem is igen éri meg digitálisan vásárolni, mert ahogy te is írod évekkel később is minimális bukóval el lehet adni a játékokat.
Ezzel szemben mondjuk PS5re megjelenés után pár hónappal már általában kapnak 30-40 vagy akár 50%os kedvezményt a játékok, amit ráadásul felesbe is meg lehet venniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balazs_
senior tag
válasz morfondőr #113 üzenetére
A Nintendo elég konzervatív gondolkodású, jó eséllyel ők lesznek az utolsók, akik elhagyják a fizikai kiadásokat.
Egyetértek, így néznek ki most az eladások:
- PS5: 67% digitális,
- XBox: 72%, most jönnek is hírek, hogy megszüntetik/leépítik a dobozos játékokat,
- Switch: 48.2%.De bolond is lennék mindent digitálisan venni, ha kb. 15% bukóval adom el használtan a játékot.
-
morfondőr
őstag
A Nintendo elég konzervatív gondolkodású, jó eséllyel ők lesznek az utolsók, akik elhagyják a fizikai kiadásokat.
Az nagyon örvendetes hogy lehetőség lesz felturbózni a régi játékokat, a Xenoblade sorozat instant jöhetne, Zeldák.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ha hordozható akar maradni, akkor BR olvasó nehezen fér bele.
Lehet a digitális játékok lesznek a cél, de azért még nem tartunk ott hogy a fizikai adathordozót 100%ig elhagyják..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyatt
tag
válasz Sirandrish #110 üzenetére
Akkor ez azt is jelenti, hogy ugyanez a cartridge megoldás lesz tovább örökítve. Magyarul nem csak online játékokat tud futtatni. Ahhoz képest, hogy mennyien temetik a fizikai adathordozót, még mindig van rá kereslet ezek szerint.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz hombre[EU] #109 üzenetére
Ajánlom is neki
Az egyik ok amiért azonnal megvenném, az a remény hogy mondjuk a 2 Zelda kap valamiféle 60FPS patchet az új masinára[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
Tavaly ilyenkori hír: Microsoft enters 10-year agreement with Nvidia and Nintendo in fight to save Activision deal
...Microsoft also revealed it has finalized a 10-year agreement to bring the latest version of “Call of Duty” to the Nintendo platform once the merger with Activision is completed...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
HUmenetke
tag
Jaajj igen, ez is szembe jott velem Az uj konzolra eltudom kepzelni, hogy akar Call of Duty cimek erkezzenek. (Azt hiszem erre valo hajlandosag kommunikalva is lett az Activision reszerol anno) Talan a hardver is kepes lesz ra.
-
morfondőr
őstag
válasz HUmenetke #100 üzenetére
Pár nappal ezelőtt röppent fel, hogy az xbox játékok multiplatform-ok lesznek, PS5-re is lesz Halo, Gears of War és a többi. Ezzel együtt a Nintendo is képbe került. Elvileg jövő héten lesz hivatalos bejelentés.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest