- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #5360 üzenetére
Ahhoz képest nem is olyan rossz az a switch 1 verzió, hogy majd 10 éves platform
-
nagyatt
tag
Nem tudom volt-e már
FF7 PS5 vs Switch 2:
[link]Alapvetően itt sem vall szégyent a kis masina.
-
nagyatt
tag
Ez nagyon jó, én is valami hasonlón gondolkoztam
“Ők a konzolok apple-je”
Van egyfajta státusszimbóluma a többi gyártóhoz képest és ezt a miliőt mesterségesen fenn is tartatja magának. Lehet gyengébb a hardver mert nem olyan csúcs a grafika, de az egész csomag(handheld mód, exluzív szórakoztató játékok, stb)úgy működik jól ahogy van. Ha egyesével nézzük a paramétereket akkor találni jobbat a piacon, de ha egy egységként tekintünk rá akkor aligha. És ennek van képük megkérni az árát is. Az emberek pedig kifizetik azt nem is kis számban. -
nagyatt
tag
Kirby Forgotten Landből pedig 7 millió talált gazdára.
Nem azt mondom, hogy egy liga a két játék a DS1hez képest, komplexitásban stb, de azt igen, hogy így azért nehéz belőni mi lesz sikeres eladás és mi nem.Ha azt az oldalát nézem hogy melyik közben szórakoztam jobban, akkor egyébként a Kirby is marha jó élményeket adott, mert a kislányommal játszottuk végig. Valószínűleg mindkettőre ugyanúgy fogok emlékezni, hogy jól szórakoztam a végigjátszás alatt. De lehet a DS1ben voltak amúgy üresjáratok.
-
nagyatt
tag
válasz
NyMRooD #3405 üzenetére
Nem tudom de itt a cikk ami levezeti tételesen:
Estimated Development Cost
According to various sources, including industry insiders and financial reports, the estimated development cost of Tears of the Kingdom is $500-700 million. This figure is significantly higher than the estimated $350-400 million spent on the development of Breath of the Wild. To put this into perspective, the estimated development cost of The Last of Us Part II was $100-150 million.
[link] -
nagyatt
tag
Ezúttal a Chatgpt-t hívtam segítségül
Hogy almát az almával hasonlítsuk a Horizont vettem alapul a Zelda ellenében. Illetve TLOU csak érdekesség képpen.
Horizon Forbidden West:
fejlesztési költsége körülbelül 212 millió dollár volt, a fejlesztés csúcspontján több mint 300 teljes munkaidős alkalmazottal.
TOTK :
GB Times jelentése alapján a fejlesztési költségek 500 és 700 millió dollár között mozogtak.
Last of us Part2:
A The Last of Us Part II fejlesztési költsége körülbelül 220 millió dollár volt, a fejlesztés során a csapat létszáma csúcspontján elérte a 200 főt. A fejlesztés 2014-ben kezdődött és körülbelül hat évig tartott.
Van még kérdés ? -
nagyatt
tag
válasz
Farkassacred #3259 üzenetére
Közben tudod vinni magaddal a strandtáskában
-
nagyatt
tag
Parancsolj
A Nintendo GameCube népszerűsége elmaradt a konkurens konzolok, mint a PlayStation 2 és az Xbox mögött több okból is:
Multimédia funkciók hiánya: A GameCube kizárólag játékra volt tervezve, míg a PlayStation 2 és az Xbox DVD lejátszási képességekkel is rendelkeztek, ami vonzóbbá tette őket a vásárlók számára
Harmadik fél támogatásának hiánya: A GameCube kevesebb harmadik fél által fejlesztett játékot kapott, mint a konkurensei, ami korlátozta a játékok választékát
Marketing és időzítés: A PlayStation 2 már egy évvel korábban, 2000-ben megjelent, és gyorsan nagy népszerűségre tett szert, míg az Xbox 2001 végén debütált, erős marketing kampánnyal
Technikai különbségek: Bár a GameCube technikailag versenyképes volt, az Xbox erősebb hardverrel rendelkezett, ami vonzóbbá tette a technológia iránt érdeklődő játékosok számára
-
nagyatt
tag
Copilot szerint ez így nem állja meg a helyét, csak a miheztartás végett:
A GameCube játékok ára 2001-ben körülbelül 49,90 USD volt. A konkurens konzolok, mint például a PlayStation 2 és az Xbox játékai hasonló áron mozogtak, általában 50-60 USD körül
Ettől függetlenül én sem ájulok el természetesen az áremelkedéstől, szerintem egész egyszerű az árukapcsolás. Relatív megfizethető árú konzol mellé medd meg a drága játékokat szindróma. Ez mondjuk az exluzívok esetében magyarázható, de egy 3rd party valóban nem alternatíva egy PS%-höz képest. Egy esettől eltekintve, ha valakinek egy darab konzolja van és preferált a handheld játék.
-
nagyatt
tag
Most konzolvilágnál 29.800 Ft a DK, anno a PS5 ön 26.000 körül nyitott az Astrobot. Szerintem nincs kategóriákkal elszállva az árazás.
# 3078 Norb79
Lehet van benne valami!Mindenesetre az én előrendelésemből nem esznek.
-
nagyatt
tag
válasz
markknight #2809 üzenetére
Nekem is van több ismerősöm legalább 4-et tudok kapásból, ahol apuka játszott gyerekkorában nintendót most pedig már kisgyerekesek és nekik is megvették a konzolt.
Ebből az egyikőjüknél mind a 3 gyereknek van 1-1 példánya. -
nagyatt
tag
Itt egy CP 2077 PS5 vs Switch2 összehasonlítás:
[link]
Majdnem hozza a PS5 szintjét.
Ez az Nvidia valami nagyot gurított a Nintendóval. -
nagyatt
tag
IGN hands on videóban többek között tesztelték a kijelző minőségét és nincs szégyenkezni valója a régi OLED modellhez képest. Jó lesz ez
[link] -
nagyatt
tag
válasz
markknight #2690 üzenetére
Én nem látok ég és föld különbséget, ahhoz képest, hogy
mennyivel erősebb a vas…
De messzebb megyek a PS4pro és PS5 között sincs óriási csoda. Kb hozza azt a grafikai szintet magasabb felbontás és FPS mellett. -
nagyatt
tag
válasz
ooooobi #2573 üzenetére
PS5 Pro sem hoz sokat a PS5 höz képest látvány terén.
Szerintem a PS4-el elértük azt a grafikai szintet, ami már teljesen kielégítő.
Itt már a programozáson,optimalizáláson,kreativitáson, játék designon múlik a dolog, nem a hardveren szvsz. Felskálázással pedig még rugalmasabb tud lenni egy-egy architektúra.Emlékszem rá, hogy a balatonon a kempingben én játszottam a tetrisszel a szomszéd lakóautóban meg az NDK-s kisgyerek tolta a gameboyt. Csöpögött a nyálam érte egész nyaralás alatt.
-
nagyatt
tag
Annak mindenesetre örülök, hogy "szinte csak" az áron megy a diskurzus. Ez számomra azt jelenti, hogy maga a termék egyébként hozzni fogja az elvárásokat többé kevésbé. Magyarul nem fog akkora csalódást kelteni a vártakhoz képest. Úgy tűnik maga a hardver ezúttal sokkal versenyképesebb mint a switch 1 idejében volt. A játék tartalom szempontjából szerintem kifejezetten jó, hogy van visszafelé kompatiblilitás, új játékok is jönnek szépen egy MK, egy DK és Metrod azért elég komoly címek. Akinek a switch az elsődleges konzol a 3rd party címek is végre játszhatóvá fognak válni, nem lesz akkora a gap az aktuális mainstream konzolokhoz képest. Ráadásul ez egy hordozható eszköz, PS5-öt biztos nem fogod kivinni az udvarra, vagy a vonaton játszani vele.
Szóval én elégedett vagyok egyelőre aztán majd a részletekben rejlik az ördög. -
nagyatt
tag
Keresi a szinuszát
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #2293 üzenetére
Jajj de jó, hogy nem játszottam végig a TOTK_ot direkt félre tettem a switch 2-re. Ezek szerint bejöttek a számításaim.
-
nagyatt
tag
Április 17!!!
Mario Kart!
GameChat-> C gomb
-
nagyatt
tag
Igen, de a Nintendo lehet úgy gondolkodik, hogy a pénzedért te azokat az általuk készített exkluzív játékokat tudod játszani, amit más platformon nem és itt ez az érték. Lehet, hogy nem csili vili a grafika, de a játékmenet kétszer olyan élvezetessé teszi, mint egy unreal5 játékot, ami lehet jól néz ki, de kikapcsolod egy idő után. Volt már ilyen nálam nem is egy. Pedig én is imádom a vizuális orgiát, viszont ha unok egy játékot akkor otthagyom egy idő után. Legutóbb az Alan Wake2vel jártam így. Ellenben a Zelda új részét órákig nem tudom letenni, pedig úgy néz ki ahogy. Szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy önmagában, hogy mi az "érték" egy konzolban az elég relatív fogalom és akkor itt még az egyéni preferenciák is hozzá jönnek. Mindenki mást preferál. Nálam az a kérdés, hogy egy csomaggá majd hogy áll össze az egész. Lehet, hogy nem lesz olyan penge a grafika mint egy PS5Pro vagy highend PC, de ha egy középutat tud és mellette egyébként bazi jó játékélménnyel tudja azt biztosítani, akkor én tudom a helyén kezelni ezt a platformot, ahogy az 1-et is. De ezzel párhuzamosan megértem azt is, hogy mindenkinek van igénye a jobb teljesítményre és uptodate hardverre. Mostmár nemsokára meglátjuk mi valósul meg ebből.
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #1616 üzenetére
Szerintem nem baj, hogy csak egy PS4 pro szint lesz(reméljük tényleg tud majd ennyit), mert azért ha belegondolunk ma már nincs akkora grafikai különbség egy 10 éves PS4 pro szintű teljesítmény és egy mostani gen között, mint mondjuk az azt megelőző generációban. Lásd TLOU2, GOT, GOW, stb... Ezek már elég jó látványvilágot jelentenek PS4-en is. Nekem legalább is személy szerint ez a grafikai szint egy hordozható eszköztől teljesen elfogadható lesz.
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #1222 üzenetére
Ott van rajta, hogy LED hát nem látod ?
-
nagyatt
tag
Én előrendelem egyből ahogy lehet függetlenül, hogy LCD-vel vagy OLED-el nyit. Max majd később upgradelek, ha kijönne egy OLED verzió. Persze ha rögtön jön az OLED akkor az a preferált, de ennek hiányában sem fosztanám meg magam a többi élménytől, amit feltételezhetően fog adni a gép.
-
nagyatt
tag
Igen elég érdekes egy ilyen “cél” hardver esetében. Nem ismerjük a körítést, hogy mit enged meg. Bár ha most megjelenés előtt szűk egy évvel megtudják ezt oldani, akkor azért kérdéseket vet fel bennem, hogy egy komplex architektúra váltás valóban le tud-e futni következmény mentesen. Mobil piacon azért évente meg tudják ezt ugrani, hátha itt is sikerül a Nintendonak.
-
nagyatt
tag
Én úgy értem, hogy egyrészt mivel később jelenik meg a konzol, így kénytelen a Nintendo más beszállítót keresni, illetve ezáltal ha már keres, akkor azt olcsóbban és hatékonyabb energiafelhasználású megoldásra váltaná ki. Ez jelenleg lehetségesen a Samsung lenne.
Nvidia ebben az esetben nem játszik. -
nagyatt
tag
válasz
l.skywalker #212 üzenetére
Várjuk nagyon. Mindenesetre nem volt rossz döntés megvenni az Oled-et decemberben. Addig is lesz min játszani. A március még messze van. De legalább úgy tűnik igaz a hír valóban.
-
nagyatt
tag
Nem tudom volt-e már ?
Analysts predict that the Nintendo Switch 2 will retail for around $400 at launch. This would put Nintendo’s handheld in contention with rivals like the ROG Ally and Steam Deck.
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #110 üzenetére
Akkor ez azt is jelenti, hogy ugyanez a cartridge megoldás lesz tovább örökítve. Magyarul nem csak online játékokat tud futtatni. Ahhoz képest, hogy mennyien temetik a fizikai adathordozót, még mindig van rá kereslet ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest