- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg gyorsan, hány csatornás hangot támogat a játék? Utoljára a Pro Street-tel játszottam, s ott csak sztereót lehetett beállítani. Változott-e azóta a helyzet?
-
törölt tag
válasz
csavarlazito #38 üzenetére
Hozzám inkább a pályaversenyek állnak közel, bár bevallom, a Dirt-öt még nem próbáltam. De már kíváncsi vagyok rá, a jövő héten talán lesz is időm pótolni a mulasztást.
GTR-t lakótárssal nyomtuk, versenyeztünk, ki tud jobb köridőt menni. Jó, ezt más játékkal is meg lehetne csinálni, de valahogy a GTR-t találtuk megfelelőnek erre a célra. Minket hosszú távon is lekötött.
Van benne néhány pálya, amin sétakocsikázni is szeretek, pl. a Nordschleife kifejezetten ilyen. Valamikor nem sietek, negyed órát is eltöltök egy körön, bizonyos szakaszokon lassan korzózok, valahol meg odalépek neki, s ami a csövön kifér. Tetszik nagyon. -
törölt tag
válasz
csavarlazito #36 üzenetére
Azt nem vitatom, hogy a RBR rétegjáték, de az éppen azért készült, hogy az 5% igényeit is kielégítse. Egyébként én sem kínoznám magam ilyen nehéz programmal, a száguldozósakat jobban szeretem.
Viszont érdekes, mert amikor megtanultam úgy-ahogy menni a Raly Trophy-val, akkor 140 kmh-nál szinte már remegett a kezem az izgalomtól, s úgy koncentráltam, ahogy NFS-ben még 300 fölött sem. Maradandóbb élményt nyújtott a program. A GTR-nél ugyanezt tudom elmondani, kellett 3-4 nap, mire megtanultam lassan hajtva nem ronggyá verni a járgányt a Nordschleife-n. Sszívtam vele, de mégis, valami a monitor előtt tartott.
-
törölt tag
válasz
csavarlazito #32 üzenetére
Mindegyikünknek mást jelent a jó játék, még autós kategórián belül is.
Valódi vezetéssel ne hasonlítsd össze őket, az kicsit más tészta.
-
törölt tag
Nekem is egyből a Grid ugrott be róla. Illetve amikor a Grid-del játszottam, akkor az, hogy miért nem tudták hasonlóra megcsinálni az NFS-t. Erre tessék.
fekeandras:
Én mostanában fogom megvenni a MW-t. Azért ha ismét visszatérnek a minőséghez, akkor ki tudja, lehet felrakom a polcra ezt az újat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 3
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest