Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
etnies #99707 üzenetére
Szerencsére vannak kompromisszumok, amikor a túrás motor is megkapja közel azt a műszaki színvonalat, mint egy SS gép. Persze, az ellenpélda azért gyakoribb.
Nem írtál semmit erre [link]. Vélemény a "10W30-as" kuplung hangomról?
(#99725) Juliuska: Én még nem a legújabb 2018-as modellt próbáltam, hanem az elődjét, a fényezése alapján tán 2013-asat.
Ebben tuti nem volt még ABS, és azt hiszem, nem volt még kipörgésgátló (TCS) sem, és a pillangószelepeket is még szerencsére bowden húzta (nem volt S-TFI sem), ha jól emlékszem, még ez a SET-A kipufogó szervós okosság sem volt.
Szóval, azt hiszem, kijelenthetem, hogy nem az elektronikák tartottak az úton.
Én amúgy jobban is szeretem az ilyen gépeket, amik nincsenek agyig elektronikázva, az egyszerűség engem gyönyörködtet, ez csak egyszerűen magában mint mechanikai alkotás szuper, nem kell hozzá annyi idióta rövidítés, aminek a felét is sok megjegyezni. Oké, fakezűeknek nem való, azoknak ott a tömegközlekedés, mindenki úgy jár a legjobban.Az biztos amúgy, hogy egy ilyen gép kb. a legdurvább önfegyelem tréning, észnél vagy, vagy rögtön jön a bünti.
És sajnos nem feltétlen az önkéntes jótékony adózásra gondolok itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest