Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Tabaqui
csendes tag
válasz
kabelmania27 #5 üzenetére
Kösz, már postoltam.
https://prohardver.hu/tema/one_otthoni_szolgaltatasok_tv_internet_telefon/hsz_7560-7560.html -
4Grider
nagyúr
Ha létezik is, egy kérdésnek nem hozunk létre egy új témát, hanem mondjuk feltesszük a kérdést a One vezetékes topikban.
És ott is azt fogja ajánlani a többség (nagyon helyesen), hogy a saját LAN-unk kiszolgálására nem használunk elévülő, vagy már eleve elévült biztonságú szolgáltatói eszközöket, így saját eszköz használata esetén nem is lenne probléma a problémád. -
Tabaqui
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Köszi.
Opció nincs, csak ők, nem szeretem én se mióta nem UPC...
Nem tudom milyen doboz, de szerelő azt mondta, az admin jelszó rajta van. Az anyámnak most lecserélt ADSL modemhez úgy kellett kicsikarni belőlük a jelszót, mert azt titkos volt....
Nálam 10 éve fiber van, ilyet sose tapasztaltam, mint amit mondott az illető, mindig berheltem a wifit. Most valami fekete "designed by Vodafone" dobozom van one-nál, kiáll az oldalából egy roppant idétlen fémcső merőlegesen, öröm volt falra szerelni így...
-
"szerelő" ez egy külsős ember lesz, nem feltétlenül hozzáértő hanem azt csinálja amit mondanak neki ember. Lehet valamit félreértett.
A modem távoli kezelésére más admin fiókot használnak, nincs összefüggésben sem az admin fiókkal ami a modemben van sem a belső beállításokkal.
Ugyanakkor van olyan eszköz amely elfelejti fw upgrade után ezt azt a beállítást így egyszerűbb azt mondani hogy hagyjátok alapon mert fw update kireseteli. Amúgy a gyári modemtől nem kell sokat várni, lehet bugos, gyenge stb.Minden egyedi beállítás magával vonzza azt hogy támogatni is kellhet ha valami nem jól sül el, így ez foglalhatja az amúgy is túlterhelt ügyfélszolgálatot. One meg amúgy sem egy jó szolgáltató szerintem, csökkentenek költségeket ahol tudnak.
Ha akarsz vele foglalkozni akkor inkább egy saját routerrel old meg a modem után, tudom hogy költség de azt legalább tudod hogy te állítod be és nem nyúlkálnak bele távolról.Szóval szerintem csak azt akarta volna hogy a következő fw update után resetelődik és hiába állítod be visszaáll alapra.
-
Tabaqui
csendes tag
Anyuméknál éppen most szerelik be a fiber netet One-tól (cirka november óta tartó folyamatos kínkeserves balfasz szerencsétlenkedés után a cég részéről, de ezt most inkább hagyjuk is).
Most beszéltem a szerelővel telefonon, és azt mondta hogy ne változtassam meg a wifi "felhasználónevét" (gondolom hálózat nevére utalt, mert rákérdeztem többször is hogy konkrétan ugyanarról beszélünk-e), és jelszavát, mert "akkor nem látja a rendszerük a modemet a vezetéken, és nem tudnak frissítést kiküldeni az eszközre, és ha nem megy ki egy (firmware) update, akkor elmegy az egész net."
Erre többször is rákérdeztem, hogy a wifi nevéről és jelszaváról beszélünk-e, és ragaszkodott hozzá, hogy igen.
Létezik ilyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Le Mans Ultimate
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest