- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Szomorú, hogy nem az Indy-t csinálták meg, esetleg még az Alan Wake 2 is jó lett volna.
-
Jakesz
addikt
válasz
Juhaszatti #6 üzenetére
Inkább az az érdekes ennek kapcsán, hogy nem a Split Fictiont csinálják meg. Mivel ez egy nagyon friss játék, ezért sokkal többen kapnának rá.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Shinjike87 #3 üzenetére
Az It Takes Two-ból több mint 20 millió fogyott, óriási siker volt, és év játéka díjat is nyert 2021-ben. Azon én nem csodálkozom.
-
Jakesz
addikt
A szavazás csak egy igényfelmérés volt a részükről, nem az alapján dőlt el a következő projekt.
-
sz.mich
tag
Én csak a Spyro-t nem ismerem, de a többi nagyon jó játék, jöhetnek! Aztán majd csak lesz GoW Ragnarök is.
-
Shinjike87
aktív tag
Hát a szavazásra bocsátott óriáscímek mellett az It Takes Two és a Kena fosfingom nincs, hogy nyerhetett. Ez bundázott, barikáim.
Az Until Dawn-on kívül mind "kis" címek, visszafogott szinkronmennyiséggel. Szerintem a fiúk szusszanni akarnak egyet, vagy minél gyorsabban több referencia anyaggal rendelkezni.
-
Wesder
titán
Beszarás, hogy nem a Control lett megszavazva.
-
Jakesz
addikt
Kíváncsi leszek rájuk. Bizonyára most többen kritikusak lesznek, hogy nem egy GoW Ragnarök vagy Spider Man 2 lesz a következő, de ezek is jó címek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hyundai, Kia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest