Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CES 2026: betöltötte a puskaport a Vera Rubinnal az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Én sem írtam a cb1000r után mekkora ugrás volt (ha nem is hiper) az Aprilia, de nagy lépés volt, még az emberiségnek is. Tényleg az amit te mondasz, meg amit Dodor is próbált megfogalmazni, oda megy ahova nézel, bárhol, bármekkora tempónál. Nincs az, hogy jaj nem fordul el, nem fér el. Stabilan mindig, minden körülmények között azt csinálja amit mondasz neki vagy csak elég rágondolni... De akkor ez nem Aprilia sajátosság, hanem az új motorok velejárója.
Ahogy mondtam talán régebben, idén cb400(lol)/sv1000/tuonov4 -re és -ről a Mátra/Bükk közepén átülve... a különbség no comment.
Nyugodtan írd le szerintem a tapasztalatokat. Ha nem tudunk motorozni legalább olvassunk róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Könyvajánló
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ahogy mondtam talán régebben, idén cb400(lol)/sv1000/tuonov4 -re és -ről a Mátra/Bükk közepén átülve... a különbség no comment.