Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
Kb.: egy féléve abbahagytam ennek a fórumnak az olvasását, mert pár dolog közbejött.
Idén gumicserével kezdtem (Pilot Road 4 Gt lett a kiválasztott), majd mikor jó idő lett irány motorozni.
Az elmúlt hétvégén is beletettem ~750km-t a mociba, a Mátrával, bükkel és egy kis alföldi gurulással együtt. Mondanom sem kell: Baromi jó volt.Érdekes hogy visszaolvasva pár oldalt semmi, de semmi nem változott a fórumban.
Még mindig az megy, hogy kanyarba ha fékezünk első fékkel, akkor felegyenesedik a motor???
No, mindegy, kell, hogy legyen valamiféle téma...A kérdés, hogy nagyon ne legyek OFF, hogy van-e itt valaki, aki használ Wayteq Xrider GPS-t motoron?
Mik a tapasztalatok?
Most készülnék beruházni, de inkább előtte körüljárom a témát.
Eddig telóról megoldottam, de nehézkes elővenni, megnézni, majd elterelés stb. után megint nézegetni az útvonalat. Tanktáskába stb. alrázkódik, egy jobb telótartó, meg már kb. annyi, mint az Xrider.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest