Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
A fentiekben az a szomrú, hogy ha a lengőkar a himbarendszerrel össze van csatolva, nagyon nehéz előidézni, valamint ha a kerék, lánc, fék bent van, szinte lehetetlen. Ellenben ha a lengőkar csak a pivot point-on csatlakozik, akkor simán előidézhető a felettébb hangos kotyogás.
Továbbá: Mikor már biztos voltam abban, hogy a kopogást hátulról hallom, elengedtem az elejének nyomozását, összeraktam a motort, míg az alkatrészre várunk, tolattam ki a műhelyből, s hallottam, hogy az első teló kopog, ahogy a fékkel előre hátra himbázom a motort.
Ez azt jelenti, hogy az első teló csúszó része is szét van kopva, löttyen a teleszkóp is.
Mi a tapasztalat ezzel, elegendő a belső csövön lévő csúszó perselyt cserélni, vagy a szár is annyira kopott már, hogy nem elegendő, akár felújítás, akár szár csere, akár túlméretes persely szükségeltetik?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest