Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joco81

csendes tag

Sziasztok!
    Benq W1070; W1090 vagy egyéb ajánlott típus nincs valakinél eladó véletlenül? :)
    Első projektor vásárlása előtt állok, meghallgatok javaslatokat!
    A felhasználás első sorban szabad téri vetítés lenne ház falára, illetve alkalmanként nyaraláskor magunkkal vitt, kifeszített lepedőre. Többségében mesék a gyerekek miatt, kisebb arányban filmek.
    Mivel szabad tér, tudok játszani a távolsággal, tudom előrébb-hátrébb helyezni a projektort.
    Egy Benq W1070 eladó projektort most találtam a markatplace-en, az adattáblája szerint 2012 évben gyártott gép. Kell aggódnom amiatt, hogy ilyen régi? Az eladó elmondása alapján kb 30-40 üzemóra van benne összesen. A jövő héten útba tudnám ejteni személyesen kipróbálni/átvenni. 65000 ft amúgy az irányár.
    A keret amúgy 100-120 k. Ha ár-érték arányban jelentősen jobbat találnék 150 körül, akkor addig el tudok menni árban.
    Más eladó gépek, amit jelenleg találok a közelemben, vagy útba tudom ejteni a közeljövőben:
    Benq MH535 - 120 e ft. 2 db 3d szemüveggel, amik számomra annyira nem annyira értékemelő tényezők... Nem beszéltem még ezzel az eladóval.
    Optoma HD146x -100 e ft. Szintén 2 db 3D szemüveggel, ezzel sem beszéltem még.
    Optoma HD27E - 120 e ft. Nem beszéltem még vele sem.
    Epson Eh TW750 - 160 e ft. Ebből megpróbálnék azért alkudni egy kicsit... Az eladó elmondása szerint kb 2-szer volt bekapcsolva. Holnap megnézi nekem, hány üzemóra van benne. Kb 2 éves gép.
    Szerintetek melyikkel járnék a legjobban?
    Köszi előre is a választ!
    Üdv
    Jocó

Új hozzászólás Aktív témák