-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
joco81
csendes tag
Sziasztok!
Benq W1070; W1090 vagy egyéb ajánlott típus nincs valakinél eladó véletlenül? :)
Első projektor vásárlása előtt állok, meghallgatok javaslatokat!
A felhasználás első sorban szabad téri vetítés lenne ház falára, illetve alkalmanként nyaraláskor magunkkal vitt, kifeszített lepedőre. Többségében mesék a gyerekek miatt, kisebb arányban filmek.
Mivel szabad tér, tudok játszani a távolsággal, tudom előrébb-hátrébb helyezni a projektort.
Egy Benq W1070 eladó projektort most találtam a markatplace-en, az adattáblája szerint 2012 évben gyártott gép. Kell aggódnom amiatt, hogy ilyen régi? Az eladó elmondása alapján kb 30-40 üzemóra van benne összesen. A jövő héten útba tudnám ejteni személyesen kipróbálni/átvenni. 65000 ft amúgy az irányár.
A keret amúgy 100-120 k. Ha ár-érték arányban jelentősen jobbat találnék 150 körül, akkor addig el tudok menni árban.
Más eladó gépek, amit jelenleg találok a közelemben, vagy útba tudom ejteni a közeljövőben:
Benq MH535 - 120 e ft. 2 db 3d szemüveggel, amik számomra annyira nem annyira értékemelő tényezők... Nem beszéltem még ezzel az eladóval.
Optoma HD146x -100 e ft. Szintén 2 db 3D szemüveggel, ezzel sem beszéltem még.
Optoma HD27E - 120 e ft. Nem beszéltem még vele sem.
Epson Eh TW750 - 160 e ft. Ebből megpróbálnék azért alkudni egy kicsit... Az eladó elmondása szerint kb 2-szer volt bekapcsolva. Holnap megnézi nekem, hány üzemóra van benne. Kb 2 éves gép.
Szerintetek melyikkel járnék a legjobban?
Köszi előre is a választ!
Üdv
Jocó
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G16
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged