Új hozzászólás Aktív témák

• péjé

őstag

válasz Dißnäëß #49986 üzenetére

Én is használt gépet vettem mint itt jópáran, újonnan ez a képminőség bőven millió feletti.
    LCD vonalon a használt gépek között ennyiért épp nincs kínálat.
    Amiket felsoroltál azok a működési elvei a vetítőknek, minőségi sorrendet felállítani sztem nem igazán lehet mert kicsit almát a körtével összehasonlítás és nyilván a felsőkat. vetítő szép képet ad mindegy a működési elv.
    Néha van itt jóféle (ami időnként elfajul) vita erről, én inkább azt mondom hogy ki melyik képét szereti meg.
    A Sony (sxrd) vagy JVC (D-ILA) gépek az LCD egy továbbgondolt verziója, a DLP-val szemben az előny a magas on/off kontraszt miatti jobb feketeszint...egy zömében sötét jelenetekkel teli film ezeken jobb. A DLP jobb ansi kontrasztja miatt a világosabb jeleneteknél már előnyben van, a gyors mozgásokat jobban tudja megjelentíteni, én személy szerint élesebbnek találom a DLP képet. A DLP-nél a szivárvány a felsőpolcos gépeknél már szinte alig látható, ue. LCD-nél nulla. A DLP gépek jellemzően hangosabbak, ezt is érdemes figyelembe venni. A LED az a megvilágítás módja, általában kis fényerejük van de megfelelő környezetben akár jó is lehet, van használt nagyon jó ledes gép kb 600eft-ért amit bármi mellé oda lehet rakni.
    DLP használt gépek amiket érdemes megnézned: SIM2 Domino60, Projectiondesign F22, SIM2 HT3000e. Itt vannak... [link] Mindegyik 0,95dmd-vel szerelt felső kat. gép. Kalkulátorral lehet megnézni hogy tudod elhelyezni őket, általában hosszabb vetítési távval működnek így akár hátsó falra is lehet tenni nem kell belógatni.
    Epson tw9300-at láttam már 450eft-ért, nem lehetetlen azért kifogni egy jobb LCD-t de most nincs. Jobb JVC/Sony meg már kiesik bőven a keretedből.
    na hirtelen ennyi, majd még ajánlanak mások is, persze ha van kédés akkor csak bátran.
    Belépő kat. gépet szándékosan nem ajánlottam, de ha azt keresel akkor épp van Benq w2000 a PH-n eladó, ha inkább tévéznél akkor van ledes LG PF1500G.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák