Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, van egy varázsa a frutiger aero dizájnnak, de amúgy szerintem már giccsbe hajlik, inkább nosztalgikus értéke van. Funkcionális szempontból meg tény, hogy a flat dizájn hatékonyabb, gyorsabban felismerhetők az ikonok, szimbólumok. Viszont rohadt unalmas.
-
Mára eléggé megváltoztak a szoftverfejlesztési trendek, mert a legtöbb helyen a bugmentesség már nem annyira szempont. De még közel sem vagyunk a mélyponton, ahhoz még sok helyen be kell vezetni a vibe codingot, még nincs elég híve az AI fundamentalizmusnak.
Mondjuk a Microsoft régen is elég vegyes minőségű volt, megelőzték a korukat abban, hogy mindig túlvállalták magukat feature-ökben.
Szvsz mára valamivel jobb a helyzet, hisz Windows 10 óta nincs nem találják fel két évente a spanyolviaszt, hanem (régen fél) évente van egy feature update, ami nagyjából hibamentes, működik. Persze továbbra is vannak baromságok, nem is kicsik, de azért érdemes összehasonlítani, hogy az elmúlt 10 év és az azelőtti 10 év között mi a különbség:
2015-2025: Windows 10-11, gyakorlatilag alig változott valami
2005-2015: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 -
Én emlékszem moonman cikkeire a blogján amiben oldalakon át védte és ha bármi gond volt akkor az a driver-ek miatt volt ami a gyártók sara.
Mondjuk az akkori MS tényleg köröket vert a mostanira, vagy az én emlékeim koptak meg vagy nem volt ennyi probléma mint mostanság amikor egy sima patch is meg tudja borítani a dolgokat.
-
Én anno a Windows Vista-t vettem meg dobozosan. Kár volt.
-
-
Én egy pendriveot szagolgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megérkezett. Sokat, majdnem egy hónapot kellett rá várni, és végre a kezem közé vehettem az eredeti Windows 7 Pro...
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest