- SSD kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Egér probléma
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyelőre páromnak nem találtam semmit amit tetszene neki és árban is oké. Viszont a fuji HS30as árát elnézve, meg ahogy nézegettem a milceket, felmerült hogy az enyém lenne cserélve.
Aki nem emékszik, röviden:
-Kényelmesebb méret (nagyobb, markolatos vázak, evf-el, vakuval), egy objektív mind felett (vmi 14-140 környéki, nem fogom cserélni, max ha egy palacsintával megdob a jézuska), és lehetőleg legyen belőle már 1-2 használt
. Ár: Minél kevesebb persze(pl gh1 nem lenne rossz 130 körül, de G10 a 14-150el bő százért még jobb lenne). Ja, tapi helyett tárcsákat, gombokat favorizálok.
Múltkor a GH1 tetszett meg elsőre, de jobban nem túrtam át a magamnak való gépeket. Ezek fényében tudnátok 1-2 gépet ajánlani nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ár: Minél kevesebb persze(pl gh1 nem lenne rossz 130 körül, de G10 a 14-150el bő százért még jobb lenne). Ja, tapi helyett tárcsákat, gombokat favorizálok.