- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulajdonképpen a játék már elindul, de komoly képi hibákat produkál. Tehát ez még elméletben sem igaz: "...vagyis a programfuttatás technikailag már megoldott, és elméletben minden helyesen jelenik meg. "
Ehhez Daniel Owen videóját ajánlom: Call out the BS when you see it - Crimson Desert Devs change their tune -
zseko
veterán
Igazából már én is átmentem gamepad irányába az egér-billentyű helyett pc-n, és már szívesebben használom azt (de konzolt nem tartom semmire, nincs, és nem is tervezek), részben pont amiatt hogy balos vagyok és már rohadtul ráuntam hogy minden játékot át kell konfigurálnom, és még utána játék közben 'finomhangolni'. (persze vannak alap megszokott bill-ek mint a nyílgombok>irányítás, JobbShift>futás, JobbCtrl>ugrás, End> reload, Home> kukker[távcső
], stb) Na meg az hogy az én megítélésem szerint már ritkán van olyan igazi fps játék amihez az egér+bill hasznosabb és még játszanék is vele (ebből kifolyólag pl. a Crysis-t a 2-től, és a Far Cry-t a 3-tól fölfelé azokat én már nem is tartom igazi fps játékoknak, mivel még kezdő-gamepadosként is végigbírtam vele játszani - sőt, igazából a Crysis 2 alatt tanultam meg kezelni), már jobban fekszenek a tps jellegű játékok. -
This is what blatant Anti-Consumerism and Backdoor agreements looks like...
Nem véletlen, hogy nincs Intel Arc támogatás, durva, mi folyik a színfalak mögött
-
TESCO-Zsömle
titán
-
ricsip
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Aki nem vesz részt aktivan, az később ne sírjon h. nem az lett az eredmény amit ő szeretett volna.

amúgy, ki a fene vesz játékra Intel VGA-t
Aki nem akar 4-5-600 ezret kiadni középkategóriára. Vannak páran. Nyilván eltörpülnek az nvidia és az amd felhasználók között. De az intel 0-ról indult, sok meló feljönni látható részesedésig. -
-
ricsip
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ha meg mindenki csak vár, és kussol, nincs róla negatív sajtó, ne aggódj, fél év múlva se csinálják meg h. menjen a nem-fősodratú GPU-n.
-
KAMELOT
titán
válasz
Dark Archon
üzenetére
+1 jobb kivárni a javításokat!
-
-
ricsip
addikt
-
PuMbA
titán
Már csinálják az Intel támogatást

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tök más játékról rakta be a screenshotot, csak nem akartam belekötni tegnap.
-
-
Sinesol
veterán
Inkább az itt a probléma, hogy AMD "optimalizált " cim, az utóbbi években azért óriásit javultak az ARC meghajtók, teljesitmény is javult, következő generációra valós opció lesz.
Bár annyira én sem követem a játékipart, de még csak emlitve sem hallottam sehol a nevét és nem is tűnik különösebben érdekes játéknak.
-
prolad
addikt
Ez az év legjobban várt címe? Akkor idén is gyenge év lesz. Nem hallottam róla eddig (ez nyilván az én hiányosságom) de videók alapján is elég tucatcímnek tűnik.
A probléma elég kínos, főleg ha az Intelnél még mindig vannak VGA tervek, illetve a handheld vonalnak is nekimennének (ahol csak a gyalázatos Z1/Z2 Extreme az ellenfél aminél az AMD biztosra ment és párszor elgáncsolta). -
hapakj
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha külön dedikált támogatásra van szükség, semmi értelme a DX12/Vulkan API-knak..
. - hááát a platform specifikus api-k sem sokkal jobbak amúgy -
KROK640
nagyúr
És akkor megnéztem a gépedet.
"AMD 3500+ Barton,ASUS A8 NE FM - 1011,2x512MB Corsair 400Mhz Dual,MSI 3850 OC 256 MB,1 db Samsung 320Gb,Nec 7173A,Plextor PX-130A,GIGABYTE SUPERB 460W"
Egy Barton már mindenhez is kevés, de nem mellesleg 3500+-os sosem létezett tudtommal, hanem 3200+-ig voltak.Én azért 10th gen Intellel vagyok

-
KROK640
nagyúr
Végül én is tübb mint 10 év késéssel játszottam végig a GTA5-öt, de csak a stpryt, az tetszett. A multira fel se néztem, nem érdekelt.
Szerintem a GTA6-ban sem fog érdeklni a multi.
A TPM chip, boot sector variálás meg nem tudom, hogy függ össze a csalókkal, de azt felejtsék is el. -
roseA580
aktív tag
Nekem Intel GPU-m van de szerencsére minden más játék jól működik amit kipróbáltam a max. 60 Hz 4K-s TV-men, monitoromon.
De nagyon jók amúgyis a visszajelzések:
Ui:
Filmnézéshez választottam az INTEL ARC kártyát, nem FPS hajszolásra!
-
Sinesol
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akinek nincs nvidia-ja, az annyit is ér.
-
X2N
őstag
Az kinek a hibája? Intelé vagy a fejlesztőké? Vannak problémák AMD és NV kártyákkal is:
Crimson Desert GPU Benchmarks, Bugs, Simulation Error Tests, & Intel Arc Gets Screwed -
nubreed
nagyúr
Most nyilatkoztak valamit a fejlesztők, hogy komolyan veszik a PC-s felhasználók visszajelzéseit, meg, hogy rengeteg kritikát kaptak (JOGOSAN!!!) amiatt, mert így elbaszták az irányítást PC-n, túlzásba vitték a contoller erőltetést (komolyan, elmész te a picsába ha PC-n kontollert akarod nekem erőltetni, nem is értem) és erősen dolgoznak azon, hogy mindezeket javítsák. Remélem, hogy a következő patch -ben a WASD -ot is át lehet mappelni.
Meg a szörnyűséges és túlbonyolított menü rendszeren is dolgozhatnának, az valami kibaszott agyrém...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
11:1 Fároszra, hogy ha a konzolokba nem AMD GPU lenne, akkor azt se támogatná.
Desktop only A+ játéknál semmi értelme a dedikált Intel/AMD támogatásnak. Tovább megyek: Ha külön dedikált támogatásra van szükség, semmi értelme a DX12/Vulkan API-knak... -
KAMELOT
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
-
-
-
-
LackoMester
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Rossz helyre ment. Bocs
-
Nem ez a lényege, hanem hogy ennyire nem jól kommunikált egy mára nem kis méretű cég, és így adta ki az első fizetős AAA játékát. Ocsmány kapufa.
Mondom ezt úgy, hogy nekem bejön a játék pedig csak pár órát raktam bele, az amire számítottam. A Patch-ekkel meg csak még jobb lesz. De ezt a PA akkor is félre kezelte.
-
KAMELOT
titán
Ki használ itt Intel vga-t, hogy gondja lenne ezzel a játékkal?
A PC-sek 95% AMD vagy NV kártyát használ, azokat meg nem érdekli ez a hír! -
csibe1
veterán
Köszi a tippeket, hogy melyik játékokat kerüljem el.

Biztos öregszem, de már nincs igazán kedvem-türelmem-időm az ilyen szado-mazo szakkörökhöz.
Régen még tizedjére is nekimentem, de azóta már valamiért nem hat meg annyira a dolog.
Ha esetleg érdekel a sztori, akkor keresek egy végigjátszást youtube-on.
A Space Hulk Deathwing-et is félbehagytam, mert nem jött be, hogy időre fussak egy terminator páncélban, a tök egyforma folyosókon.
Anno ez még buli volt, most már csak a fejlesztők emlegetése, meg uninstall van.
Szerencsére a youtube ezek jó részétől megkímél; a bemutató, végigjátszó videókkal.
Azok alapján el lehet azért dönteni, hogy az a bizonyos játék tetszik, bejön vagy nem.
-
zseko
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát, tapasztaltam
Nagy fájdalmam a WUCHANG: Fallen Feathers, nagyon akarnám azt a játékot, de előtte rápróbáltam virágboltból (pont a soulslike jellege miatt), a játék indítása utáni ötödik percben futottam bele a harmadik karakterbe (egy udvaron) akin másfél óra volt átverekedni magam...
Aztán tizenöt perccel később belefutottam a következőbe, ott el is engedtem...
Ez alapján a WUKONG is kétséges, pedig az is nagyon bejön. Egy combos leárazásnál, ha 10-15€ lesz, azért csak megveszem majd őket... -
zseko
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt már húsz évvel ezelőtt sem toleráltam amikor még volt időm is rengeteget játszani, nem hogy most. Tudod ki fog húsz-harminc perceket újrajátszani egy idióta fejlesztői döntés miatt, ha ott kell hagynom a játékot és el kell mennem, szórakozzon az édesanyja idejével, ne az enyémmel.
-
csibe1
veterán
"arra mindenesetre készülök, hogy miután megjelenik, jó ha még várok vagy egy félévet az akciókra, meg a patchekre, szóval a 2028 az egy nagyon optimista becslés, könnyen lehet, hogy inkább 2029 vége, 2030 eleje lesz mire ténylegesen teljes pompájában tudom játszani, kényelmesen PC-n."
Megvan az Epic Store-ból is, akcióban ingyenes volt.

Nálam szerintem nem igazán fog rendesen futni, de valamiért még a GTA5-öt se játszottam végig.
Valami mindig közbejött.
A mostani árak mellett meg felejtős a gépfejlesztés.
A kiadók meg baromságokkal fárasztanak (TPM chip, boot sector variálás, mert kell a csalók miatt - háát persze...), szóval kihagyom a multis dolgokat.
Amióta nincs bérelt szerver megette a fene a multis dolgokat, annyi a csaló, mint a szemét.
Nincs kedvem 100-200GB-okat adni egy játéknak az SSD-ből, a semmiért.
Akad egy csomó régebbi játék amikhez egy csomó mod van.
Előkeresem őket, aztán egy jó darabig elleszek velük.
-
Kolbi_30
őstag
Sikerulr ejjel jatszani ezzel a remek jatekkal...nem lenne rossz, de a fokusz mozog..akadoozik a 140 fps 30nak erzodik..lenne meg vele mit farikcsalni
-
hapakj
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mondjuk eleve furcsa nekem hogy akkor minek van az Api szabvány bele kell nyúlni gyártónként.
- mert nem implementálják rendesen a gyártók a szabványt. -
KROK640
nagyúr
Egyetértek. Még anno a Mafia 1-ben ezeket egy türkkel ki lehett kapcsolni, mára már lelőhetetlen intrók, és menük stb, vannak.
De azért megjegyzem, hogy a játék so kesetben ezek alatt tölt be, pláne a konzolról potolt címeknél idegesítő, hogy tölt, nyomj egy gombot, majd tölt, nyomj megint egy gombot, akkor megint tölt és majdegyszer végre játékba kerülsz. De otthagyni sem tudod, mert ha nincs aki megnyomjon egy gombot, akkor nem tölt tovább. Na ez az igazán zavaró.Ami a mentés rendszert illeti, engem is zavar, hogy a játék akkor autosavel amikor gondolja, sok esteben egyetlen mentést felülírva, és egy BUG vagy nagyon rosszdöntés miatt simán tudod magamat folytatahatatlan helyzetbe navigálni, amin csak a játék teljes újrakezdése segít sokszor (több játékkal jártam már így). Pont amitt már nem győzöm mentegetni a játékállásoklat miután kilépek játékból.
Egyébként pont tegnap játam úgy az Indiana Johnesban, hogy egy kínlódos részen meghaltam. negyed órás volt a mentés... Mondom de jó, hogy csak magától ment, én nem tudok

-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez igazából nem lenne egyedi eset. Gondoljunk csak bele, hogy a 2000-es évek közepén/végén milyen sok játék induláskor NVidia logót (The way it's meant to be played) lógatott be, aztán a userek nagyrésze azt hitte, hogy csak NVidián fognak indulni ezek a játékok, és észnélkül vettek a geForceokat. Aztán megjelent az ATi/AMD hasonló logos megoldása, ami természetesen nem jelentette azt, hogy a másik gyártó VGAján nem futnaa játék, de gyengébben ment általában. De sokszor 1-1 driver ezt is megoldotta.
Az új dedikált Intel kártyák pedig ha kicsit kalandvágyó a user, akkor simán titkos tipp-ként is szerepelhetnek, hiszen meglepően jó ár teljesítmény viszonyuk van, és a VRAMot sem spórolják le...
-
KROK640
nagyúr
Így van... sajnos én erősen gyanítom, hogy PC-sként 2028-2029 előtt aligha fogok a GTA6-al játszani

Mondjuk a GTA5-öt anno 2015 elején kipróbáltam aztán az elején félbemaradt. Nem segített a dolgon, hogy az akkori gépemen minimumon is erősen akadozott 1024×768-on is.
Mikor kijött az Enhanced akkor álltam neki sokkal felnőttebb fejjel, FHD-ban RT-vel minden maximumra tolva, tükörsima 60FPS-el. teljesen más élmény volt az egész játék. Lehet, hogy majd a GTA6-al is így járok ... arra mindenesetre készülök, hogy miután megjelenik, jó ha még várok vagy egy félévet az akciókra, meg a patchekre, szóval a 2028 az egy nagyon optimista becslés, könnyen lehet, hogy inkább 2029 vége, 2030 eleje lesz mire ténylegesen teljes pompájában tudom játszani, kényelmesen PC-n. (És akkor arról még nem szólt a fáma, hogy a mostani gépem (I5 10400F, 32GB DDR4, RTX3060 12GB) esetleg kevés lesz hozzá --- bár low grafikán FHDra tuti elég lesz) -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem csak DirectX 12-t használ. Nyilván a DirectX 12 része fut Intelen, és ha behazudják a játéknak, hogy az Intel GPU mondjuk AMD GPU valójában, akkor el is indul, csak nem futnak le azok a részek, amelyek nem szabványosak. És ez konkrétan azt jelenti, hogy több dolog nem is jelenik meg a menüben.
#48 MasterDeeJay : A Starfield szabványos kód volt amúgy, és nem kell rá külön driver support. Viszont eleinte másképp működött benne a shader fordítás, és az Intel fordítója számottevően lassabb például az AMD fordítójánál, így az egész úgy futott, hogy pár másodpercenként megállt 1-2 másodpercre. Ezért lett ez letiltva, mert amúgy sem működött volna. Akkor lett engedélyezve a futtatás, amikor a Starfield shader fordítása is megváltozott, így jóval több dolgot generált előre az első indításnál. Az Intel igazából ezzel nem csinált semmit, ha ezt a Microsoft nem szabja át, akkor még ma sem futna Arcon, mert egyszerűen vannak szituációk, amikor kb. tízszer lassabb az Intel fordítója az AMD fordítójánál. Ez persze azért is van, mert eléggé más az Intel architektúrája, nem igazán ezekre a helyzetekre van a hardver tervezve. Ezt még a következő Xe3 sem oldja meg. Majd az Xe4 lesz átszabva valamikor.
-
Ha nem kap hozzáférést nem tudja megírni rá a drivert. Emlékeim szerint starfieldnél is ez történt aztán talán pár hétre rá már ment is a játék. Nekem pont volt early accessem és A770-esem akkor.
Mondjuk eleve furcsa nekem hogy akkor minek van az Api szabvány bele kell nyúlni gyártónként. -
beef
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt megértem, csak ne az én időmmel szórakozzanak, ha valamiért abba kell hagynom.
-
MaraTóni
tag
Ez a kalap kaki mint az év legjobban várt játéka?
Mit is várhatnánk egy Intel hatertől...
Amúgy meg hogy lehet így megírni egy kódot?!
If Intel GPU/IGP detected then go to exit?
ha valami DX12-t használ, akkor az összes kompatibilis eszközön futnia kell!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
VágniValó
üzenetére
sokat screenshotoltam, hogy vissza tudjam olvasni a felugró üzeneteket.
Mondjuk ettől nekem is ki a t*k*m...
GoW:SoS-t néztem TheVR Pisti által és folyton meg-meg kell állítanom, mert még Ő se tudja elolvasni, olyan gyorsan eltűnnek a popup-ok.

sz: Itt jegyezném meg, hogy gyerekkorom óta lassabban olvasok másoknál, így ebből lesznek még gondjaim, ha nekikezdek CD-nek...
-
Van. ESC utána "others" és ott "Title Screen" (de nem értem a 'quit to' szó miért nincs benne)
Mentés: ESC-->Save/Load Game, ott lemész egy üres entry-re és save.Nem intuitív, 67 percem van benne, de annak a harmadát olvasással töltöttem és sokat screenshotoltam, hogy vissza tudjam olvasni a felugró üzeneteket.
-
beef
őstag
Az a kisebbik gond a játékoknál, hogy nincs desktopra kilépés, mert ahogy más is írta, van alt+f4

Ami viszont nagyon tud idegesíteni, amikor minden indulásnál végéig kell nézned 3 videót + 2 figyelmeztetést, amik nem átléphetők, majd utána press any key, menü és betöltés. Miért?
Lehetne egy menüben bepipálnom, hogy köszi láttam már mindent, következő indításra töltsd azonnal az utolsó mentést.
A másik undorító, amikor az én szabadidőmmel szórakoznak azzal, hogy nincs kézi mentés, ráadásul fogalmad sincs, hogy mikor mentett utoljára. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az AMD le se szarja, hogy működik-e Intelen. Ezt az Intelnek a dolga biztosítani. A játék pedig olyan dolgot használ, amire jelenleg nem lehet most szabványos kódot írni. Ezért van az, hogy hiába veri át a dll a játékot, helyenként vannak megjelenési hiányosságok, mert a feature, amit ellenőriz, arra az Intel driver nem ad vissza semmit, tehát be se tudja tölteni. Ezért lett letiltva Intel GPU-n. Ha az Intel ad olyan kiegészítéseket a DirectX 12-höz, amivel ezt megoldják, akkor engedélyezni fogják.
Nem, nem ugyanaz a helyzet, mint ami a Starfieldnél történt. Ugyanis a Starfieldnél az Intel nem tudta stabilan futtatni a játékot az elején, ezért tiltották le akkor. Az Intel be is jelentette, hogy tudnak róla és dolgoznak rajta, így a játék később kapott egy frissítést, amiben már stabilan futott az Intel GPU-in. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ahogy gondoltam!
https://www.techpowerup.com/347591/intel-offered-hardware-optimization-help-to-crimson-desert-developer-for-years-company-says
(a hír topikjában van rá dll patch ami átveri a játékot hogy AMD kártyának hitesse el magát az Intel kártya és részben működik is)A helyzet ugyan az mint ami a Starfieldnél történt.
Mi a közös mindkét esetben? AMD támogatott játék. Ezek szerint AMD továbbra is félti helyét azért a pár%-os asztali GPU piacért? Régen volt az amikor az Intel kártyái megközelítették az AMD kártyák részesedését, de akkor sem igazán az Intel kártyák voltak jók hanem az AMD-k gyengék. Bár hozzáteszem ár teljesítménben még is is nagyon jók az Intel kártyák.
Ugyanakkor a tesztek nem igazolják hogy AMD kártyákon jobban futna a játék. Tehát mesterséges limitációról van szó.Az igazi az lenne hogy egy teljesen szabvány API amely minden gyártóra kiterjed és alapból minden játék egy adott módba fusson, az extrákra legyenek optimalizációk. Jelenleg a DX12 erre ezek szerint nem alkalmas.
-
donki
senior tag
Jelentősen esett a cég árfolyama a játék megjelenése után. Ezt a befektetők is átverésnek értékelték
. pedig amúgy a minőséget leszámitva szerintemnteljesen normális kezdés, sok eladott példánnyal. -
marcee
addikt
Ez übergáz! Alap kellene, hogy legyen a szabványos feldolgozó és csak az után jöhetne a specifikus optimalizálás.
Ezzel keresztbe tesz a versenynek, és a játék időtállóságának is (régi jól megírt címek már simán játszhatók igpu-n).
-
hapakj
őstag
Hát ez nagyon amatőr.
-
yanna
addikt
Én kérek elnézést, biztos hülye vagyok, de mi az, hogy nem fut a címe...?

-
Zsohi
őstag
Persze hogy jol fut a jatek, 10 eve latvanyosabban nezett ki egy-ketto, nehany reszlete meg a 20 evvel korabbi idoket idezi.
Az iranyitasert felelos szemely valoszinuleg egy polip lehetett, mert abban is lehetetlen megoldasok vannak. Nyomjad meg az L1-t utana az X-et, utana told felre a jobb analogkart, utana novesszel egy ujabb kart, ugy kb 6 ujj-jal es akkor utana johet a kovetkzo gomb es ha ez megvan, utana egy het kihagyas utan majd mar semmire nem fogsz ebbol emlekezni.
A harcrendszer megint total brain fuck kategoria.
Ha nem az Amd promon keresztul szereztem volna be ezt a jatekot mar refund-olva lenne ez a borzalom.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
PS7-re esetleg?
-
csibe1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor is csak konzolra...

A PC-s verzió az még egy év, legalább. -
.LnB
titán
Nagyon jól ràéreztem a trailer alapján (+a rutin meg az évek) hogy ezt a játékot kerülni kell egy ideig, mert gondoltam, hogy így fog megjelenni. A Steam vegyes értékelései mindent elmondanak.
-
ripla
addikt
GTA 6? HA megjelenik idén, akkor is majd kell neki még minimum fél év, mire játszhatóvá patchelik. Nyugodjál meg, évek kérdése még az a játék, mire játszható lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg alig beszél valaki a Death Stranding 2-ről, egyidőben jött a Crimsonnal, és az legalább tökéletesen fut PC-n. Ráadásul az is brutálisan nagy nyílt világ.
-
icemad
nagyúr
Passz. Megvettem már, de csak ma lesz időm játszani is vele. 😁
Egyébként én simán eltudnék képzelni több Witcher vagy Zelda klón játékot. Souls like cucc van egy rakat, évente több cím is jön ki. De ilyen nagy, nyílt világú "homokozó", ritkán jön. Gta, Rdr2, Witcher 3, Cyberpunk 2077, No man's sky, Minecraft, Assassin's Creed, meg még néhány cím jutott eszembe. Annyira nem vagyunk ellátva. Ebben meg mindenből van egy kicsi. Na megyek kipróbálom.
-
Porcica
csendes tag
Amúgy ja. xD
De az a durva, mikor fizetek egy játékért 25eurot, és kapok egy félkész sz. rt, dee fognom kell magam és a játék discordjára kell járnom 24/7, hogy amúgy ez meg az rossz, meg azt cseréljétek le... tudjak játszani.
Vagyis amúgy vettem egy játékot, és én vagyok a saját béta teszterem.
Nem 1 ilyen játék van a táramban..., de amúgy amit művelnek fent a devek az külön egy stand up comedy. -
Yodafon
őstag
ev legjobban vart jateka? Nem korai ez kicsit? GTA 6 ? Hello!
-
ultrasound
tag
Akkor értelmet nyert a KF jelölés a procimon!
-
Ezt már eljátszotta a Bethesda a Starfieldel. Ott az volt hogy nem adtak Intelnek korai verziókat hogy rászabja a drivert és az eredménye az lett hogy megjelenéskor fekete kép fogadott. Nem volt idő rá hogy megírják.
Csak ugye azt gondolná az ember hogy vannak szabványos Api-k mondjuk DX12 és azon keresztül egyformán működnek alapvetően a kártyák és a specifikus dolgok kerülnek egyedileg bele.
Az meg hogy Intel/AMD IGP van a gépbe annak is mindegynek kell lennie, legyen kézzel kiválasztható melyikkel fusson a játék és ne önkényesen gondolja hogy az nem jó. Ezek totál alap dolgok, ezer éve is így volt. Hozzáteszem mai IGP-k is DX12-esek, nem lehetne akadálya hogy fussanak még akkor is ha csak pár fps-el is. -
GodGamer5
addikt
Na ilyenek miatt nem vettem soha Inteles VGA-t... Sokadik game, ami szar ARC-on.
-
mg1992mg
őstag
Védi őket a fene, de a részletes gépigényben sem említenek sehol Intel-es videókártyát
-
Ez egy gyönyörű öngól Pearl Abbys

-
kilua
senior tag
Mi a helyzet a Qualcomm snapdragon copilot plus PCken? 🙃
-
nubreed
nagyúr
Hát ez nem túl jó. Teljesen vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban, vannak benne apró de annál idegesítőbb dolgok. Pl. a WASD -ot nem lehet lecserélni, más gombokat át lehet mappelni de a karakter fel-le-jobbra-balra irányítását nem. Én szeretem a nyíl billentyűket használni, ezt szoktam meg az évek alatt. A másik, a menü rendszer egy kalap szar, teljesen feleslegesen van túlbonyolítva. A játékban nincs olyan opció, hogy quit to desktop. Úgy tudsz kilépni a desktopra ha először visszalépsz a főmenübe majd onnan ki a desktopra. Teljesen érthetetlenek nekem ezek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
], stb) Na meg az hogy az én megítélésem szerint már ritkán van olyan igazi fps játék amihez az egér+bill hasznosabb és még játszanék is vele (ebből kifolyólag pl. a Crysis-t a 2-től, és a Far Cry-t a 3-tól fölfelé azokat én már nem is tartom igazi fps játékoknak, mivel még kezdő-gamepadosként is végigbírtam vele játszani - sőt, igazából a Crysis 2 alatt tanultam meg kezelni), már jobban fekszenek a tps jellegű játékok.

Ezt valahol jogosnak erzem...