Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Az nekem is, nem is használom. Viszont ha csak védekezem a pajzzsal és ütnek, akkor sokszor meg sem kell mozdulnom, mert a Block tűz sebzése miatt minden ütés után kapják az ívet és saját magukat nyírják ki. Sorozatos támadásoknál minden ütés után kapnak 9% tűz sebzést, 4-5-6 támadás után simán eltűnik az életerejük fele, kétharmada. És ugye mindenki sebződik aki megtámad, legyenek akárhányan, nekem meg csak tartanom kell a pajzsot.

-
Xaels
félisten
Ez sem rossz, nekem nagyon nem megy a parryzés (nem csak ebben a játékban, kb. az összesben béna vagyok benne). Ezért inkább arra mentem rá, hogy a dodgeolásban jó legyek. De nagyon sok a lehetőség és gondolom később ha más lesz a level cap, meg a többi is bele kerül akkor lesznek itt még érdekes buildek.
-
Xaels
félisten
-
ripla
addikt
Hát nem tudom. Én sorra adtam el gyakorlatilag az összes dobott felszerelést, mert vagy a statjai voltak gyengék, vagy a sebzése volt kicsi, vagy voltak rajta negatív hatások. A 30 szint alatt talán 4 különböző fegyvert használtam, az összes többi kuka lett.
Igen tudom, lehetett volna upgradelni őket, de az is rengeteg különböző nyersanyag, és akkor már inkább másra használtam fel őket, pl. a város fejlesztésére. -
Xaels
félisten
-
ripla
addikt
Azt amúgy elmondom, hogy a legkönnyebb fokozaton játszottam, de nekem sok helyen még így is irgalmatlanul nehéz volt. A Crucible résznél pl., ahol a 10 szinten kellene végigmenni és a végén leverni a bosst, mindezt 1 élettel, az kínkeserves zokogva szívás nekem végig. Vért izzadok mire átjutok rajta, és a bossnál eddig egyetlen egyszer sikerült eljutnom addig, hogy a második körben még kb. 2 ütés kellett volna neki, erre valahogy 1 ütésből lefektetett..... azóta sem bírok túljutni még az első fázison sem.... szóval véleményem szerint még így a legkönnyebb fokozaton is túlságosan nehéz, ezen változtatniuk kellene.
Illetve a statok elosztása is totálisan kiegyensúlyozatlan. Az a kard pl. amivel tolom, 26 strength meg 26 dexterity kell neki, és mire ezeket elérem, nagyjából alig maradnak pontok minden másra... és ezzel nem lehet mit kezdeni, ennyi pont van, ezt kell beosztani. Szóval szerintem ezen a részén is még dolgozniuk kellene. Vagy kevesebb stat kelljen a felszerelésnek, vagy 5 pontot adjon szintenként és ne hármat. Volt olyan, hogy félóránként mentem vissza ahhoz a szoborhoz újraosztani a pontokat, mert minden részhez más megoldások kellettek... ez minden csak nem jó.
-
Xaels
félisten
Nem tudom, most a coop módon lesz a hangsúly, de gondolom az első fejezetbe még raknak még ezt azt. a Pestilence területek folyamatosan terjedni fognak és azokat lehet tuningolni, jól sikerült is fullosra elsőre és jól szét is fingatnak
Vehetsz lakást, azt is be lehet rendezni. A Crucible meg amolyan rogulite mód. -
ripla
addikt
Sikerült is átugrálnom... másodikra. Mert olyan ügyes voltam, hogy mielőtt lerúghattam volna a létrát a shortcuthoz, mellette leestem, úgyhogy futni kellett még egy kört.

Na de meglett a vége, elértem az eddigi maximálisan elérhető lvl30-at, és lefarmoltam egy pestilence területet.
Gondolom akkor innentől ez ennyi, és majd csak a fullos játékban folytatható.
Amíg nem jelenik meg hivatalosan a játék, addig legalább elkezdem az Atomfall-t.
-
myckey
veterán
most a jatekido hogx all ?
tudm hogy kapott frissitest, ami tovabbi teruletet oldott fel, vagyis adott hozza...korulmenyesen, mit bir el a jatekora ? alaposan felterkepezve a mapot.
-
ripla
addikt
Most tartok ott, hogy a térkép jobb felső részén lévő bányarész
átalakult "helyőrséggé", katonák meg inkvizítorok mindenhol, és próbálják áttörni az ébredő isten arcmását ábrázoló falat.Egyelőre tovább kéne ugrálnom ott a lávás részen, de tegnap este félálomban többször is leestem egymás után, no de majd ma, friss fejjel nekiesek.
Csodálatosan beteg az egész játék, az animációkból olyan mélységű hangulat árad, hogy utoljára ilyet a Kingdom Come Deliverance 2-nél éreztem.
-
myckey
veterán
ugy osszessege, sztm kva jo a design es az art ! a grafika meg a map , valtozatossagra sem lehet panasz, mert a minden is valtozik a jatek soran.
-
ripla
addikt
Marin Village bugos, vagy itt mások a szabályok?
Van itt a faluban 2 Blight, ezek azok az ocsmányságok amik ilyen harapdáló csápokat raknak le elég nagy területen, és minden alkalommal amikor elkezdem a játékot, mindig újra ki kell írtanom ezt a kettőt, pedig a pálya elején a továbbjutáshoz a többi ilyen résznél csak egyszer kellett és azok nem is kerültek vissza.Meg van itt nem messze a falutól egy hatalmas Blight szerű izé, rengeteg szemből áll, a térkép nem jelzi és sehol nem találok átvezető utat hogy kinyírhassam.
-
Xaels
félisten
Ja átmész favágóba, persze többféle fa van ne legyen egyszerű
Rohadt sok mindent lehet gyűjtögetni, aztán azokat feldolgozni és stb... Az Earlyben csak az első fejezet van benne, azzal elvoltam így is 30+ órát és még lenne mit csinálni. Most pihentetve van kicsit, de nagyon várom milyen lesz a teljes. -
ripla
addikt
Meglett. A kulcs is. Kiszabadítottam azt a fickót a cellából, bár nem tudom mi a funkciója, mert nem adott semmit, el sem ment, és még vásárolni sem lehet nála. Jó kör volt.

Közben kérdés. Nem lesz benne olyan karakter, akinél gyűrűket lehet venni, esetleg azoknak változtatni a speciális tulajdonságait? A városban az öregasszony csak a ruhákat meg a fegyvereket tudja enchantolni, meg a rúnákat cserélgetni benne.
Illetve. A nálam lévő nyersanyagokat hol és hogyan lehet összerakni fémmé? Például vastörmeléket rendes vassá? Lehet ilyet egyáltalán?
+1
Van benne lehetőség fegyvereket készíteni? A kovács nem tud, csak javít meg upgradel. -
ripla
addikt
A börtönblokkban vagyok, picit kezd idegesíteni, hogy már nyolcadszor esek le ezeken a lelógó kalodákon, amiknek a tetején kellene tovább ugrálni. És shortcutot sem találok, így minden zuhanás után körbe kell mászni és szaladni az egészet, egy cirka 1 perces kitérővel. Ezt itt most direkt szivatásnak érzem.

-
ripla
addikt
A Crucible-nél a második szinten elvéreztem. Ahhoz még kevésnek érzem magam. Pontosabban az cseszte fel az agyam, hogy le tudtam verni őket, de az egyik nyomorék belökött abba a furcsa vízbe és instant halál.
Hány szint van ott?Amúgy akivel lehetett, azzal beszéltem, az egész városi térkép fel van fedezve, voltam mindenhol.
- A jobb felső sarokban a felkiáltójel meg a piros pötty, mindkettő lvl20-as terület.
- A városban a legfelső felkiáltójel az a Crucible (lásd első bekezdés).
- A középső felkiáltójelnél azokat az üvegcséket kellene odavinnem a nem jut eszembe hogy hívják gyereknek, hogy fejlessze az inventorymat (legalábbis semmi mást nem találtam ott ami a felkiáltójelhez köthető, és a questlog is valami hasonlót ír).
- A legalsó felkiáltójel a fő sztori folytatása lenne, ami szintén lvl20-as szint.
- A fehér kérdőjelekkel én jelöltem meg a lvl21 dungeonokat, hogy tudjam hol vannak.
- A zöld pötty meg ott maradt, azt ne nézd, azon már túl vagyok.
És ennyi.
-
ripla
addikt
Megvettem az őszi vásár alatt.
Viszont.
Lvl11 vagyok és elfogytak a szintemhez passzoló küldetések, daily meg weekly feladatokat találok csak a városban, de azokkal nagyon lassú a haladás. A nálam lévő összes küldetés folytatása már lvl20 feletti területekre visz. Találtam 3 dungeont is még itt a kezdőterületen, mert eddig csak a városig jutottam a legelején, ezek is mind lvl21-esek. Ötlet esetleg, hogy mit rontok el? -
Xaels
félisten
Pár napja kezdtem el vele játszani, mert nem volt PC-m és most hirtelen felindulásból össze lett dobva egy gép és ez volt az első játék amit feltelepítettem. Nagyon nem bántam meg, mert a jelenlegi verzió már kifejezetten jól játszható. Tartalom is van benne jócskán. PS5 kontrollerrel játszom, azzal hibátlan. Egyedül a kamera kezelés tud néha esetlen lenni amikor közel vagy valamilyen falhoz. A nehézségi szint állítható, de a közepes szerintem olyan igazi sweet spot, nem túl könnyű, de azért nem is kegyetlen.
-
myckey
veterán
Tartalmas frissítés...

-
Jacktor
aktív tag
Na, eljutottam Darakhoz. Kemény 1,5 órás szívás után, extra low HP-n, az összes kajámat elnyomva végre sikerült lenyomnom....
....az első fázist mint kiderült
-
myckey
veterán
Jelentősen javult a gépigény...többek között.
-
myckey
veterán
- Érkezik az első PATCH
Az eddigi Fixek után, komolyabban belenyúlnak a játékba.
-
Jacktor
aktív tag
Az első bossig csak ma hajnalban jutottam el, lassan haladok mindig, de engem is meglepett hogy kb. 10. próbára meglett (középsúlyban). Előtte léptem szintet, azt mind a staminára raktam, utána meg szórtam rá a gránátot, meg ugráltam előle, nagyjából ez volt a tax.
Aztán adott is egy legó kétkezest tele gemekkel
-
myckey
veterán
Egyébként hogy alakul a rendszerigény? futással nagy gondok nincsenek?
Orbitális hibák? ( találkoztam már pár érdekességgel
-
myckey
veterán
Shoutout to the TOP NOTCH Cutscenes, Music and Voice Acting
The cutscenes in this game are absolutely gripping. It's not often we get videogame scenes with this quality, and I just wanted to take a moment to commend Moon Studios on their work here. This sort of thing being as good as it is is a big combination of wins, such as:
Industry Leading Visuals and Face Capture.
Top Notch Voice Talent
Cinematic Experts
Deep and Convincing Lore and Presentation
Exceptional Music and Framing.
Seriously, this game feels like the spiritual successor to Dishonored in its presentation, and the quality of the story elements of this game should not go unnoticed.
Can't wait to see how this game's universe expands through content and community engagement. I really think Moon is onto something here.
Eléggé odavannak az audiovizuális megvalósításért. Valóban nagyot domborít a program... -
myckey
veterán
Felejtős a bill+egér kombó !
Kontroller kell.A játékról itt sokat írtam, kollégának meg is van...nézegesd, ha tetszik. Folyamatosan fejlesztik, mert van mit.
Ahogy látni is a frissítések számán.DE alapvetően klassz a sztori, világ, átvezetők kép hang, harcrendszer, karakterek bossok, cuccos gyűjtése d2 minta kb.
Van mit faragni, nem is teljes...de már bőven élvezhető !
-
Jacktor
aktív tag
Soha nem játszottam soulslike/nehéz játékkal, ahogy kontrollerrel sem.
Megvettem a játékot PC-re, gondoltam kipróbálom egérbillel, max visszaküldöm. Kontroller nélkül az irányítás pokoli. Nemhogy a platformer vagy harc részek, hanem csak egy sima ajtón is bemenni.
De mivel a képi világ marhára bejött, megvettem életem első kontrollerét (xbox).
Nyilván kínlódtam vele az elején, de jópár tucat halál után már kezd ráállni az agyam a hit-dodge mechanizmusra, és azok kivitelezésére anélkül, hogy lenéznék.
Utána rájöttem hogy az sem segített, hogy egy 2h wandot kaptam fegyvernek az elején. Borzalom volt.
Még nem értem be a városba, ahogy az első bossig sem, meglátjuk azon is túl tudok-e menni... -
myckey
veterán
Ezek rendesen felpörögtek...remélem tényleg minden fenét is implementálnak a játékba, majd éveken keresztül.
-
myckey
veterán
[Planned updates to Inventory Management, Archer builds - @thomasmahler on X
A buildek, de inkább a tárolás, kacatok, nyersanyagok, craftolás etc...ami foglalkoztatja a játékosokat.
-
Ahogy olvastam, hogy megint jött hotfix mondom megnézem hátha natív felbontáson tudom hajtani a monitoromat.
Örömmel látom, hogy van 32:9! -
Tegnap este volt egy kis időm, be is jutottam a városba.
Egy kicsit szöszöltem, talán holnap tolom tovább.
Kifejezetten tetszik. -
myckey
veterán
You are amazing!!!
I mainly bought the game because of your interaction with the player base and focus on fixing/adding/changing everything the community is asking for.
Not many devs nowadays do it or care to do it, and having someone upload 6 patches in the span of one week deserves all the support they can get.
That being said, i gave the game a shot as i switched from a diehard KB+M player to a lie-in-my-chair-with-controller-in-hands type of player and i am enjoying the crap out of the game and it's world you've created.Kudos to you Moon Studios!!!
RedditHotfix 6th
Egy héten belül....
ART:
Improved rim light rendering in the shadows to improve game readability in dark areas. This should help with the “game is too dark” feedback we were getting in some cases.
Adjusted rim lighting looks even nicer and allows characters to feel more integrated into the environments!
Ilyenekre figyelnek, hogy a bevilágítás, fények hogyan alakulnak a visszajelzések alapján. -
myckey
veterán
[My feedback after 32 hours into the game.
Reddit írás, korrekt összegzéssel...
Egyébként jön már az 5. frissítés.
-
myckey
veterán
Aztán már itt is a 4. Hotfix...
[link]
STEAM kapcsán is MOSTLY POSITIVE a mérleg, pedig már van " pár ezer " szavazat. -
myckey
veterán
Maga a game egyébként Soulslike harcrendszer - egyedi, meseszép környezet, világ. - remek D2 loot rendszer...
-
myckey
veterán
Creatorral 32 eur
Key shopokban van leárazás ami 30 eur, de tegnap egyik helyen bement 29-re.Ugye alapból leszállították az árat az EA kapcsán, erre jött rá Május kettőig ha twitch vagy yout. emberkén keresztül veszik meg.
Sztm egyszerűbb és olcsóbb a Keyshop valamelyike. Persze ezek is mind Steam kulcsok.
Játékkal kapocslatos hírnél elég sokat beszéltünk róla. De ez a topic nem megy nagyot, egyelőre.
-
myckey
veterán
Mindeközben már a 3. frissítés is jött a játékhoz. [https://forum.norestforthewicked.com/t/patch-notes-early-access-hotfix-3
Gőzerővel dolgoznak rajta a készítők. A Moon Studios nagyot megy az Ori után, ezzel is.
https://www.reddit.com/r/NoRestForTheWicked/Akciós egyébként a játék. 30 eur több boltban is meg lehet vásárolni, leglális forrásból.
-
hunvarlan
aktív tag
Csak remélni tuodm hogy megszánják a dual sense-s playereket és megcsinálják nekik a gombokat.
-
ARPG-be oltott dark souls.
Jelenleg még csak early accessben elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Videós, mozgóképes topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még valószínűleg változni fog, most rég játszottam már, de annyi féle fegyver van, meg rúnák, skillek. Én kard helyett végül egy egykezes csatabárdra váltottam és azt húztam fel, adtam hozzá először fagy, majd váltottam villám sebzésre.