Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Szasztok!
Minthogy lekéstük az idei WOC-ra a foglalást, de Kinu (Christian) meghívott bennünket, ezért a standjukon állítottuk a smart espresso profiler-t Berlinben és a Phoenix-et használtuk jórészt. Nem volt vele semmi panaszunk. Christian faterja, aki erdélyi szász lévén perfektül beszél magyarul, elég precíz ember.
A Traveler az a kicsi M47 (jóval kisebb mint a Hario Mini Mill) egy alu házban és egy könnyített őrleménygyűjtővel. Pontosan ugyanaz az o-gyűrűs rögzítés, mint ami az első szériás M47-es volt anno és azóta is hibátalanul működik.
Christian decemberben volt nálunk először, pont egy héttel a gyár leégése előtt. Akkor én azzal tudtam támogatni, hogy egy nagyobb készletet vásároltam tőle valamikor a tél vége felé (sokat agyaltam, még szerencse, hogy volt még belőle).
A tűz után mondta, hogy jön egy új őrlő (a CNC gépeik is tönkrementek/károsodtak az oltás miatt, azok az alsó szinten voltak).
A Phoenix (van demom belőle) szintén kipróbálható nálunk. Több műanyag alkatrész van benne, lényegesen nagyobb testű, ugyanaz az a micro step állítási mechanizmus.
A Traveler és az M47 megmunkálása egy sokkal macerásabb, nagyobb gépigényű (felületmart) művelet.
Most vásárolgatják az épülő gyárhoz a gépeket, úgyhogy remélhetőleg nem tart sokáig, hogy minden termékük ismét készleten legyen.
Én a Traveler-be lettem szerelmes :-), de egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy az ár egy más preferencia koordináta rendszerben sokaknak a Phoenix felé billenti ki a mérleg nyelvét. Túl sokféle őrlőt nem kívánok tartani. A Lido nekem szintén bizonyított már, úgyhogy jelenleg nem lesz nagyobb választék. Alább néhány fotó a két őrlőről.
Ott tartunk időközben, h Traveler-ből Christian már hozzám küldi a vásárlókat, mert rajtunk kívül már csak az USA-ban van készlet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest