- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaysee13
tag
Jó kis cucc, de nekem pár hónap után egy custom rendszer (ha jól emlékszem talán Rocknix) telepítés után meghalt, pedig elvileg klón volt, nem a klón klónja.
Én most a BattleXP G350-et akarom kipróbálni, amit elvileg az Anbernic gyárt, és csak pár ezressel drágább. Ha rászánom magam, akkor posztolok egyet róla. Egyébként egy Anbernic RG35XX SP-t és egy Miyoo Mini Flip-et nyúzok, azok működnek jól. -
-
Tamás88
őstag
Na nekem van ilyenem, ráraktam a Rocknix rendszert, ami jobban néz ki, mint a gyári, viszont nincs rajta hang, és nem tudom megoldani, hogy legyen. Mikor feltettem, akkor volt, de fw frissítést csináltam, és azóta nincsen rajta.
-
ben11
őstag
Nekem is volt egy darabig ilyenem. Nagyon jó cucc. Yt tutorial után már könnyen ment a flashelés (már nem tudom melyik variáns volt).
Még otg-n a wifit is sikerült működésre bírni egy adapter segítségével.
Aztán a varázsa elmúlt és ritkán vettem elő így eladtam.
Ettől még hatalmas élmény gyerekkori kedvencekkel játszani rajta. -
-
BBorg
tag
rossz tapasztalat: Ismerősnél próbáltam egy TV-re kötött kicsinyített NES-nek kinéző kontrollerrel is rendelkező darabot. Használhatatlannak ítéltem, mert 0,5-1 másodperces késleltetéssel működött a vezérlés gombnyomás után. Hang, kép és egyébként a működés hibátlan volt.
-
-
Zsír, jó kis hackelés
Azt meg már jópár éve megfigyeltem, hogy gyakorlatilag minden sokkal több macera, mit normál esetben lenne.
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ez elég menő, jól értem, valahogy "visszafejtik" a forráskódot?
https://portmaster.games/games.html?quake
https://portmaster.games/games.html?diabloDevilutionX és Quake portjait ismertem,
emiatt felmentem a padra és lehoztam az eredeti lemezeket. PSP Vitán mind kifogástalanul fut és tökéletesen hozza az élményt#20 Kalacskepu

-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nagyon szépen megy ReVolt. Dukeot akartam még felrakni de oda kell még valami extra file a játékból.
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Uuuu megy is fel
_
Kösz!!! ReVolt kedvenc! -
Csodálom, hogy nem volt említve de Portmaster-nek is adjatok egy próbát.
Rengeteg PC-s játék át van portolva ezekre a kézi ketyerékre, pár példa: GTA 3-VC, Serious Sam TFE-TSE, Half-Life, Stardew Valley, Diablo, Quake stb. Nyilván minden nem fog jól futni egy-egy eszközön, ezzel kísérletezni kell.
-
Ahogy nézem van már R36XX verzió is, amiben van wifi, az talän jobban megéri. Mindenképpen rakd bele az ORIGINAL szót a keresésbe.
Ai azt mondja:
Recommended Online Retailers
The following sellers on AliExpress are widely recommended by the R36S community for providing the authentic version of the console:
- BOYHOM Store: Frequently cited as a reliable source for genuine units, many users have reported positive experiences with their purchases from this store.
- Factory Game Direct Store: Another highly recommended seller known for supplying the standard R36S hardware that is compatible with popular custom firmware options.
- 001 Ali Choice Store: This store is also listed as a trusted seller in community buying guides, offering various color options and reliable inventory. -
Graphics
Jómunkásember
Én szemeztem ezzel, mert árban tök kellemes és élhetőnek tűnik.
Mivel csak régi játékok fognak meg, így lehet jobban járok ezzel.
-
Számomra is a Steam Deck a körte. Funkcionálisan egy felnőtteknek szánt hibrid, amely hordozható, de méretéből és energiaigényéből adódóan nem tekinthető klasszikus kézikonzolnak. Az akkumulátoros üzemidő korlátozottabb, a hordozhatóság pedig inkább alkalmi, mint spontán. Viszont agyalhatsz RPCS3-ban. Megynilnak a kapuk a valódi AAA előtt. Jogos lehet a kérdés, hogy nem hatékonyabb-e egy noti, amely multifunkciós felhasználást tesz lehetővé, és játék mellett irodai feladatokra, tartalomfogyasztásra és alkotásra is alkalmas.
-
#5 Flashback mellé nyomtam
Ezt nálunk a gyerekek használják, de pl egy uncharted, godofwar vagy pár egyedi dolgot én is kipróbáltam (annó ps3-al vittem végig). Nincs sok kapacitásom gémre. A szakmai rész, a handheld viszont érdekes és távolabbra vezet. A hordozható játékkonzol értéke nem az aktuális csúcsteljesítmény, hanem az élmény és a praktikusság egyensúlyán múlik. A klasszikus kézikonzolok, mint amit mutatsz, vagy a psp2 azaz Vita, ma is releváns családi környezetben. Relatív még ez is olcsó kategóriába esik és olyan címek futnak rajta, amelyek játékmechanikában közelebb állnak a modern kínálathoz. Ez magyarázza, hogy egy tizenkét éves felhasználó számára Rayman Legends jellegű játék esetén a platform szinte másodlagos. Oké, nálad majd kettőt kell venni, ami fontos szempont és megterhelőbb, de nálunk már nagyobbak a lányok és haladó szinten nyomják.A nagy kijelzős, modern OLED Switch látványban egyértelműen erősebb, ugyanakkor a hordozhatóság terén kompromisszumot követel. Tesztelthettem mindenfélét. Ezek már nem zsebre vágható eszközök, így otthonközpontú használat során optimalizáltabb az élmény. Ezzel szemben az R36s és psp valódi mobil eszköz maradt: könnyű, strapabíró, és akkumulátoros üzemidőben még egy évtizedes technológia ellenére is meglepően jól teljesít. Ennek gyakorlati előnye, hogy például utazás közben kiváltotta az autóban használt filmes tabletet.
Switch OLED kijelzőbe belefér kb a PSP2 slim -
Nagyon jó írás, köszi a megosztást!
Számomra az R36S gameboy color élmény, így pár exlu címen kívül, ez a kompakt méret és kijelző inkább a gyermekkori kedvenceket idézi. Farzsebbe vele! Akár C64 és NES-SEGA időkig. Pl volt egyszer a darkving duck és contra, megannyi szép emlék. Megnézném ezen a panelen és persze azok a hangok! Tudom megy a ps1 de az más jellegű kontrol, más képarány és egy modernebb éra.Amikor handheld akkor nem csak a Switchben érdemes gondolkodni. Nagyon jó gémek vannak rá, de van még más opció, ha nem akarsz sokat költeni. All time best favorit és épp ezért ár-érték bajnok a psp vita szvsz. Félelmetes mit hoztak ki a szerény hw-ből, ott már találsz AAA címeket. Talán pár év múlva bejön a gyerekeknek az upgrade és 16:9. Gőzöm sincs hol tart az ára, de szinte végtelen lehetőségeket kínál a témában.
-
Ide jöhetnek a tapasztalatok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én most a BattleXP G350-et akarom kipróbálni, amit elvileg az Anbernic gyárt, és csak pár ezressel drágább. Ha rászánom magam, akkor posztolok egyet róla. Egyébként egy Anbernic RG35XX SP-t és egy Miyoo Mini Flip-et nyúzok, azok működnek jól.
[+]