-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
Mezga Aladár #66898 üzenetére
A sztereo erősítőm egy FineArts V4 (tuning by Hivox) és előtte egy Lupus DAC van. A hangsugárzóim AR S40 dobozok, ezek is a Hivox által tuningoltak. A kábelek AQ, illetve a táp kábel Valhalla.
-
ranter
csendes tag
Üdv, a kérdésem erősítővel kapcsolatos, remélem jó helyen teszem fel - házimozihoz is köze van:
Adott egy Yamaha HTR-2866-os erősítő. Csak Yamaha hangfalak vannak rákötve egy aktív ilyen márkájú mélynyomóval. Elsősorban tévézésre használom, de zene is szól persze rajta.
A gondom, hogy az erősítő készenléti állapotban - vagyis amikor a távvezérlővel kapcsolom ki, - magától bekapcsol, majd ki. A kikapcsolás lehet egy percen belül is, de van hogy csak az automata kikapcsolási idő - 120 perc van beállítva - után kapcsol ki. Próbából levettem róla műholdvevő dobozt, hátha az küld hdmi csatlakozáson keresztül jelet - ugyanis be van kapcsolva, hogy egy távvezérlővel bekapcsoljon műholdvevő-tv-erősítő, - de így is bekapcsolt. Leginkább este vehető észre, mikor bekapcsol, egy "kellemes" kattanással ébreszt álomból, de persze napközben is előfordul.Az erősítő hibája lehet, valamilyen eszköztől kaphat jelet, vagy esetleg áramingadozás?
Köszi a válaszokat, én csak használom a cuccot, nagyon expert nem vagyok a témában.
Péter
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Irmscher 353 #66819 üzenetére
A következő lemezjátszók közül érdemes lenne valamelyiket megvenni? Ha igen, melyiket?
- PHILIPS 777 - dd
- Dual 415-2
- Pioneer PL-2
- Pioneer PL-200 - dd
- AKAI AP-B21
- SANYO TP-B2Köszönöm a válaszaitokat!
-
nebulo5
senior tag
válasz
lemmy9 #66892 üzenetére
Nálam is media play-hez lett beszerezve. Még tavaly novemberben volt lehetőségem (pont egy Medxxx ?) lejátszónál megtapasztalnom a táp okozta változást. Láthatóan "jobb" lett a kép a tévén. (nem tudom pontosan leírni - na meg, nem is igazán a kép minőség érdekelt- de "élesebb/dinamikusabb lett. Ami nálam a beszerzésre hozott döntést, az a hang változása volt! Gyakran hallgatok digitális forrásból zenét, ne mindig a cd játékost nyüstöljem. És jól hallható pozitív változást hozott a dinamikában, részletezettségben. Talán, még a zenei tér is "pontosabb" lett. Két napot kölcsönbe kaptam, saját rendszeremben tesztelhettem. Engem meggyőzött!
Sajnos, akkoriban éppen lekéstem egy hirdetésről, így ("egyszer élünk" alapon) vettem egy újat! Szerintem, nem csak engem győzött meg a hasznosságáról, mert egy hétre rá, a haverom is vett egyet.
DAC-hez még nem volt alkalmam kipróbálni, mert kellene másik csatlakozót ráműteni... De be van tervezve. Idő kellene, ami mostanában sajnos, kevés van. -
lemmy9
őstag
válasz
Mezga Aladár #66893 üzenetére
Valahol mélyen a kisördög mondta ezt nekem
, vagy nem is olyan mélyen.
-
Dorian
félisten
válasz
nebulo5 #66891 üzenetére
Ez nem lineáris táp. Ill. azt mondják, hogy a készülékek belső DC-DC átalakításai miatt csak kevéssé érezhető egy bármilyen külső táp hatása. De lehet, h ki kéne próbálnom.
Mellesleg ennyiért mocskos drága ez a táp, bármelyik használt X-Boxot és alkatrészeket áruló üzletben ~4000-ért lehet ilyent venni, aztán csak az 5V csatit kell rajta kicserélni.
-
nebulo5
senior tag
válasz
multiplikato #66888 üzenetére
Árukhoz mérten, ezek a tápok igen jók!
-
python1
veterán
válasz
krichd1 #66887 üzenetére
A két tesót már fülvégre kaptam,először a CAV 12-es hibridet hallgattam miután 3-órát pucolgattam a dohányfüsttől,még most is szellőzik,semlegesítem a dohányszagtól.
Először a szokásos melegítés zajlott,míg a csövek bemelegedtek,ez kb fél óra volt utána már nem változott a hangja. Teszteléshez CD-t hallgattam,de sajnos a forrásom egy nem túl minőségi harman volt egy musical fidelity DAC-al a kábelek Valhalla ,Nordost kombináció volt,hangfal Open Baffle.
Poppal nyitottam a hallgatózást,az ének és színpad a hangszerek tapinthatóak voltak,bár itt az OB ebben a formájában elég gyengén mizsikált,nem is nyűgözött le. A következő stílus a Jazz volt,itt már szépen működtek együtt,dinamikában nem volt hiány, bőgő húrjai rezegtették a bambuszt alattam a rezesek igazi érces hangja egészen különleges hangulatot varázsolt a nappaliba. Komolyzenével sem jött zavarba,a nagyzenekari részeknél sem volt káosz a zenekarban,korábban sajnos nem tapasztaltam ezt a "fegyelmezett,rendezett" megszólalást.
A CAV a8m erősítőt csak futólag próbáltam,hozta a papírformát ,zenére meg sem közelítette a CAV 12-es modelt és az is biztos,hogy az Open Baffle-val nem tudnak mit kezdeni egymással. A 8m hangja nem fogott meg igazán,dinamika rendben volt meg a tere,de hiányzott a melegség és elég fakónak tűnt a 12-höz képest.A Bodor még várat magára,talán majd holnap vagy kedden próba.
-
multiplikato
tag
Sziasztok! Beszereztem egy MUSE TDA1543x4 DAC-ot és ehhez egy elég gyatra kapcsolóüzemű tápot kaptam (12V 0,5A). Ajánlatok egy jó lineáris tápegységet? Vagy ehhez lehet labortápot illeszteni, ami 2A-os?
-
fehér_ember
addikt
válasz
blattida #66885 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
Eléggé nem voltam képbe a transzformátor felfogatásával sem, ugyanis tegnapelőtt amikor kivettem a 4 csavart akkor döbbentem rá hogy ezidáig lehet hiába ellenőriztem a csavarok meghúzottságának állapotát a kereszthornyú csavarfej és a lemez alatti anya "húzásával"; hisz nem tudtam hogy a transzformátor alatt szintén csavaranya van és ráadásul valami fehér műanyagszerű alátéttel amikből már volt apró darabokra szétesett is. Ezzel csak azt akarom mondani, lehet mégsem voltak kellően összeszorítva a tanszformátor lemezei, így egy hangyányi esély talán mutatkozik az operáció megúszására, de azért nem igazán hiszem hogy annyi elég lesz az üdvözüléshez, még gumival sem. Remélem ha megérkezik a donor, akkor annak halkabb lesz a tápja és így hasznát vehetem szükség esetén; mert nem sűrűn van olcsón eladó (igaz most épp van másik is, persze azt már nem szándékozom megvenni
, annak ellenére sem, hogy épp olyan "ezüst" előlapos mint a sajátom, és külsőleg mégszebb állapotú).
Nincs összehasonlítási alapom más sztereó erősítővel (technics-szel sem), ezért nem tudom mennyire más világ (rosszabb-e vagy jobb-e). Apróhirdetésben láttam tavaly előtt ősszel, Kecskeméten árulták. Őszintén szólva nagyon tetszett külsőleg és az előbbiekben is linkelt oldalon a kortársaihoz viszonyítva a beárazás alapján is az értékesebbek között szerepelt + a belseje se rettentett el.
Belenyúlás mentes, működőképes.Az átkondizás még nem szerepel következő lépésként tervbe, hanem egy ennél legalább 15-20 évvel fiatalabb általánosságban is jónak mondott márka-típus beszerzése.
Acron - Grundig viszonylatban még kíváncsibbá tettél, igaz a "nagyon másképp szól" nem túl jó előjel.
Azt hittem német-német, zárt-zártHangsugárzó kábelnél úgy gondoltam, muszály egy másmilyent is kipróbálnom, ezek szerint abban nem tévedtem akkorát.
-
blattida
nagyúr
válasz
fehér_ember #66880 üzenetére
Szia!
Az a technics még egész más világ, mint a jóval későbbi márka társai. Mondhatni kötelező lenne őket átkondizni, azaz cserélni bennük az elektrolit kondenzátorokat.
Jó lesz a gumi csak a trafó alá, a ház meg az anya közé minek? Mondjuk nincs szükség a fémes kapcsolatra, ebből a szempontból nyugodtan mehet oda is...
A grundig meg az acron nagyon másképp szól, így ez végül is nem az ő meccsük lesz, hanem a Te ízlésedé.
A qed vs vdc meccs elvileg eléggé egyértelmű lesz, meglepődnék, ha a qed futna be nálad...borg25
Élvezd ki a franciát, amíg lehet. Viszont az aiwa hangdobozokat nagyon gyorsan el kellene felejteni, mert a füled edzéséhez borzasztóan kevesek, mivel rengeteg információ elvész általuk, így igazándiból mindig őket fogod hallani, hiába cserélnél bármit előttük, akár sokkal jobbra. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
borg25 #66883 üzenetére
Inkább olyat kellene keresned ami önmagában (bármilyen szoftveres,eq-s,stb beavatkozás nélkül) is jól szól és így (ha akarsz) kevesebbet kell ”állítanod a hangon”,mert minél többet avatkozol bele,annál sz@rabb hangot kapsz a végén.
És általában a “jó áras” 100e-es dobozok jobban szólnak,mint az 50e-ek,de minden attól függ,hogy neked melyik hangja tetszik.
-
borg25
senior tag
válasz
liszi70 #66882 üzenetére
Igen, megéri minél jobban kerülni, de az a JBL hangszóró kemény lecke volt. Pedig régebben még gondolkodtam rajta, hogy azt kéne venni, mert milyen nagy frekvenciatartományt fed le, most pedig egy frászt, túl sok benne a basszus. Ha azt választanám tuti kellene az EQ, hogy vissza tudjam fogni a mélyet.
Szóval most majd keresek egy olyan hangfalat, ami minél egyenletesebb karakterisztikájú, inkább keményebb hangzású (mondván, hogy a hang szoftveresen még lágyítható) De majd, ott is kompromisszumot kell kötnöm, és végül ha eredetibb hangot akarok, akkor marad a kalibráció és az equalizer. Múltkor néztem is, hogy a Foobar alá van hozzá plugin, de nem akartam 30e-ért mérőmikrofont venni. Most se, de látom, hogy az úton ott van az is.
Ugye jól sejtem, hogy az ajánlott hangfalmárkák is azért ajánlottak, mert szépen szólnak, és minél inkább igyekeznek az eredeti hangot visszaadni.
Eredetileg kinéztem egy Mission 751 hangfalpárt 44e-ért, de gondolom jobban járatok, ha először egy picit edzem a fülem az új erősítővel, hogy jobban meghalljam a különbségeket, és csak utána kezdjek hangfalat venni. 50-100e között szánnék majd rá. Nagyon érezhető különbség van egy 50e jó vétel és egy 100e jó vétel közt? -
borg25
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítségegeteket. Végülis a BC Acoustiqueot vettem meg. Még nincs teljesen beállítva, hétfőn még kell hozzá vennem banándugót, és a húsz éves Aiwa musiccenter hangszórói vannak rákötve olyan villanyszerelős módon, de érezhetően tisztábban szól rajta a hang. Pedig a center is 700 márka volt anno, sztereó erősítővel és virtual dolbyval.
Azt hiszem egy tökéletes induló hifit ajánlottatok, és nem hagytatok, hogy lebeszéljem róla magam. A hangfalakat is meghajtja rendesen, pedig féltem tőle, hogy kevés lesz. A következő beruházás majd akkor egy jobb hangfalpár lesz, abban majd újra kérem a segítségeteket.Tegnap már próbálgattam a hangfalakat is. Meglepett, hogy tényleg mennyire mások tudnak lenni ugyanannál a számnál. Hangnál nehéz elképzelni, pedig belegondolva a színes TV-k is ilyenek, ahány márka, annyi féle színezet. Annyi, hogy a TV-nél hozzá lehet nyúlni a fényerőhöz, kontraszthoz, telítettséghez. Hangnál van a hangerő, esetleg az Equalizer. Bár ezt eddig nem nagyon használtam, mert ragaszkodtam az eredeti hanghoz, és nem akartam mély vagy magas kiemeléssel élni, de látom már, hogy meg kell tanulnom az EQ használatát, ha az eredeti hangot akarom visszahallani. Fura.
Még egyszer köszönöm.
-
fehér_ember
addikt
Sziasztok!
Van egy (vagyis már majdnem kettő)) ősrégi sztereó erősítőm (belülről: (1); ((2)))
A kelleténél jobban búg a transzformátora, ezért azt gondoltam hogy teszek kipróbálásképp az "erősítő vázlemeze" és a transzformátor közé gumírozott alátéteket (és persze alulra is, a vázlemez és az anya közé) hátha javít valamit. Viszont nem tudom, hogy ha (igaz csak elméleti síkon nézve) a gumik miatt megszűnne a fémes kapcsolat a transzformátor és az "erősítő vázlemeze" közt, az számít-e valamit?
Egy kicsit érthetőbben: szóval nem tudom, hogy ilyen transzformátoroknál volt-e valami testelési szerepe is a csavarral az alaplemezhez rögzítésnek, vagy ne izguljak mert azt nem így szokás megoldani, hanem a transzformátorból ki-be menő vezetékek közt van olyan, aminek az a feladata.Persze ha nem tudom halkabbá tenni, akkor átültetem a donornak megvásárolt másik erősítőnek a transzformátorát. Mondjuk nem szeretnék bajlódni a sok vezetékvég ki-be forrasztgatásával, ezért egy egyszerű barbárabb módszert, oldalcsípőt és sorkapcsot szándékozom használni a beavatkozáskor (mondjuk azután már nem lesz olyan korhű a belseje
).
Ha az említett módszerek valamelyike beválna, akkor megmérkőztetném az új szerzemény grundig box 5700-as hangdobozokat az Acron 300B-vel és a szintén új szerzemény Qed hangszóróvezetéket (persze a gagyi banánok nélkül) a 268-502-000-ás vandamme-mal.
-
python1
veterán
válasz
Mezga Aladár #66872 üzenetére
Köszi!
Ááááá nem a Bodor is marad,csak megtetszett ez a két vasdarab, meg a hangjukat is dícsérik.
CAV 12 belső,takarítani kellett -
törölt tag
Harnoncourt visszavonhatatlanul visszavonult.
-
crissprivat
senior tag
Hali.
Ma kicsit rendbe tettem,kitakarítottam a rég nem használt Technics SU-V500 erösítöm. Még valamikor a 90-es évek közepén vehettem. Évek óta a pincében porosodott. Néztem ki mellé egy Technics ST-G50 tunert. Hangfalaim is vannak a régmúltból,RFT 3010. A kertben tavasztól öszig elmuzsikálnak majd. Oda pont jó kombináció lesz -
Tomacko
őstag
válasz
borg25 #66864 üzenetére
Zenére ha nagyon kell a HK akkor a régiek közt keresgélj, és szerintem is sztereót. Valahogy a mai HK erőlködők nem ütik meg a szintet amit anno zsigerből hoztak. Sem hangban, sem gyártás minőségben nem olyan jók sajnos az elmút másfél évtizedben. Én legalábbis ezen oldalát is nézegetem mindig, hogy mit kéne venni mikor be bújik a kisördög, hogy lépjek feljebb
De mindig oda jutok, hogy maradok én szépen a régi technikánál, már csak azért is mert valahogy jobban bejönnek a tranzisztoros erőködők hangban mint az integráltak manapság.
Amire fáj az egy csöves lenne..... de az egyenlőre az álom kategória marad, mást kíván a család
-
krichd1
addikt
válasz
borg25 #66862 üzenetére
Marantzokat elég sok helyen meglehet hallgatni, például Hifi Barlang, Audiomekka, stb...
A HK3700 hangminőségileg nem jobb összességében, mint egy BC 202, a hálózati lejátszó képessége ami miatt esetleg megérheti, ha olyat keresel és újat.(#66863) Dorian: Azért jobb lenne összehasonlítani pár használt 50-100eFt körüli erősítővel ilyen kijelentés előtt. Amúgy ennek most akkor mi a neve? Little amp4you?
(#66864) borg25: Ne sajnáld PM-68-at, nem egy kiemelkedő hangú erősítő amúgy, csak most épp a 30-50eFt-os kínálat nem valami jó. A Jamo mellet azért meg hallgass meg más hangdobozokat is. Egy állványos hangdoboz állvánnyal együtt ugyanannyi helyet foglal, mint egy álló hangdoboz.
A helyedben még nem hagynám figyelmen kívül a vaterás Grundig City-t 25eFt-os áráért, Hivox tuninggal ebből is lehetne jó erősítőt csinálni.
Vagy kérj egy próbapéldányt abból az erősítőből, ami most Doriannál van. -
blattida
nagyúr
válasz
Dorian #66863 üzenetére
Hallgasd meg mondjuk a Szentgyörgyi László (VibaVoice) féle pocket akkumulátoros erősítőt is. Ugyan az nem ilyen szépen dobozolt, cserébe jóval olcsóbb és hasonlóan jó hangra képes...
borg25
Az a jamo egy átlagos érzékenységű hangsugárzó, egy akkora szobába messze nem kell neki akkora teljesítmény ahhoz, hogy Te már ne bírd a hangerőt, értsd, már az oldalankénti 20 wattól is ordítana... -
borg25
senior tag
Sajna a Marantz 68-as időközben elkelt.
Az Acoustique-ot meghallgattam és tetszett, meg hallgattam pár hangfalat is, ami nagyon tetszett az a jamo 626, de egyrészt álló és hová teszem, meg elgondolkodtam rajta, hogy a Acoustique mit tudna vele kezdeni? Vagy egy Dali Lektor 2-vel? Ezért most a Cambridge Audio A5 felé hajlok, mert mégis csak +20W
Viszont találtam egy Harman Kardon AVR 645-öt 65e ért. Jó vételnek tűnik, megér ennyit?
http://www.hazi-mozi.hu/hmoklist.php?zid=3098&xid=1&yid=0&oid=21 -
Dorian
félisten
Most kapcsoltam be itthon Hivox új "kicsi" erősítőjét (kipróbára érkezett). Tényleg első benyomás, tehát ennek megfelelően értelmezzétek.
Kvra jó. Most azt gondolom, h ezt újonnan 55-ért árulni egyenlő az 50-100ezres használt erősítő piac megsemmisítésével.
Direkt metállal kezdtem, mert Zoli korábbi erősítői sztem ott szoktak gyengélkedni. Minden hangot kordában tart, mélyeket nagyon pontosan megfogja.
És amitől főleg féltem, hogy a HTA után kevés lesz a boogi: ez is zenél -
borg25
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor igyekszem kipróbálni őket.
Van rá tippetek, hogy Maranzt hol lehet Pesten meghallgatni? Néztem a nagyobb áruházakat, de nem volt a kinálatában.
Viszont így akadtam rá erre:
Harman Kardon HK3700 80e újonnan, hogy kiállítási darab. Megér 2x annyit a BC-hez képest, illetve +30e a Marantz Pm68-nál -
alexka79
csendes tag
válasz
borg25 #66854 üzenetére
CA A5 az enyém, volt időm és lefotóztam megint, raktam fel új fotókat a hirdetéshez. Megvan az eredeti csomagolása, User's manual is. Szerintem nem jár rosszul vele aki majd elviszi! :-)
Van egy CA A500-m is, azt akarom megtartani. Az már távirányítós (eredeti távja is megvan), egyébként szinte ugyanaz mint a CA A5.
Így ránézésre a BC sem rossz.
-
krichd1
addikt
válasz
borg25 #66854 üzenetére
Szia. Kissé túl sok itt a Denon.
A watt értékeket felesleges volt odaírnod, van ahol el is írtad. Ha a Denonokat nézzük, akkor ezek közül a 735r a legjobb ár/érték arányú szerintem. Cambridge A5 egy korrekt hangú "budget" erősítő, a 36eFt-os használt árát én azért sokallom. A BC Acoustique EX-202 újonnan ajánlott inkább. A Marantz Pm-68 szintén kicsit túlárazott szerintem, de magasabb kategóriába tartozik, mint például a BC, de elég amolyan egységesített meleg tónusú Marantz hangzása van, ami nem feltétlen tetszik mindenkinek. Bár szerintem kis tuninggal határozottan jobb hang is kihozható lenne belőle.(#66856) binatone: Nem egészen, illetve a mostani használt áraik sem fedik a hangbeli képességeiket, például 980R-ből elég sokat kellene alkudni.
-
blattida
nagyúr
válasz
binatone #66856 üzenetére
Szerintem nem annak szánta, de nagyjából igen.
borg25
Szia!nem rossz közülük a ca, de én inkább a bc acoustique-ot ajánlom, az ő teljesítménye is elegendő egy akkora szobába. Amit te tapasztaltál, az inkább az adott hangsugárzónak volt köszönhető, egész pontosan az ő érzékenységüknek.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
borg25 #66854 üzenetére
+1 a BC-nek, bár tipikusan a ronda de finom jelző jut róla eszembe...
Ellenben a watt-ok száma nem feltétlenül egyenlő a hangerővel, mert vehetsz te 100W-os erősítőt is ha szar, érzéketlen dobozokat próbálsz vele meghajtani, ergo ezt mint fontos szempontot is vedd figyelembe a shopping turnéd előtt, tehát e téren a cél a minél magasabb, lehetőleg min 89 - 90dB/W/m, vagy ettől is magasabb érzkenységgel datált hangfal, mert úgy kisebb teljesítmény mellett fogsz nagyobb hangerőt elérni, és a torzítás is mérsékeltebb lesz!
-
válasz
johnywalker #66853 üzenetére
"Ugyan már...ne toljuk túl..."
Egyetértek, ne toljuk túl. De a túltolást nem én kezdtem, hanem te, amikor a témához nem tartozó, indifferens kérdéskört dobtál be azzal, hogy "ez magyar mentaltás".
Szerintem nem az. Részemről téma lezárva.
-
borg25
senior tag
Sziasztok!
Nézelődtem a használt piacon, ti ezek közül melyiket ajánlanátok klasszikus és dance és disco zenére?
Denon Pma 860 20e 80w
Denon Pma-720a 35e 80w
Denon PMA-535R 26e 70w
Cambridge Audio A5 36e 60w *
BC Acoustique EX-202 42e 40w, illetve ennek van digitális csatlakozója.
Marantz Pm68 50e 95w *
Toroidtrafós Denon PMA-480R sztereó erősítő 25e 80w
Denon PMA-715R 32e 100w
Denon PMA-735R 25e 65wA BC Acoustiquenál, láttam, hogy ajánlott, de attól félek, hogy nem-e lesz kevés a 40W egy 20m2 szobába? A régi Yamahát is mindig háromnegyedig járattam 60w-os dobozhanfalával és 40w-os videotonnal, ezért a rossz érzés
Így elsőre hallgatás nélkül a Cambridge Audio-ra szavaznék, az ráadásul Pesten is van, a PM68-ért meg le kéne menni ami hozzádob +5e-t.
Hangfalat még nem tudom, de KEF C1 szintűben gondolkodok. -
válasz
johnywalker #66851 üzenetére
"Már, ha szakmai topikban ilyen jelentős kérdéseid merülnek fel.."
Amikor szakmai topikban ilyen "jelentős" kijelentéseket tesz valaki, arra számítania kell, hogy ilyen "jelentős" kérdések merülnek fel.
-
johnywalker
őstag
válasz
Ereshkigal #66846 üzenetére
Életemben és munkámmal kapcsolatban ukrán, román és osztrák mentalitás szerint ismert mentalitások is betartják a szabályozásokat, de nem akarnak még egy ugrással túllépni rajta.Legalábbis az ésszerűségen belűl.Már, ha szakmai topikban ilyen jelentős kérdéseid merülnek fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest