- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
krichd1 #66887 üzenetére
A két tesót már fülvégre kaptam,először a CAV 12-es hibridet hallgattam miután 3-órát pucolgattam a dohányfüsttől,még most is szellőzik,semlegesítem a dohányszagtól.
Először a szokásos melegítés zajlott,míg a csövek bemelegedtek,ez kb fél óra volt utána már nem változott a hangja. Teszteléshez CD-t hallgattam,de sajnos a forrásom egy nem túl minőségi harman volt egy musical fidelity DAC-al a kábelek Valhalla ,Nordost kombináció volt,hangfal Open Baffle.
Poppal nyitottam a hallgatózást,az ének és színpad a hangszerek tapinthatóak voltak,bár itt az OB ebben a formájában elég gyengén mizsikált,nem is nyűgözött le. A következő stílus a Jazz volt,itt már szépen működtek együtt,dinamikában nem volt hiány, bőgő húrjai rezegtették a bambuszt alattam a rezesek igazi érces hangja egészen különleges hangulatot varázsolt a nappaliba. Komolyzenével sem jött zavarba,a nagyzenekari részeknél sem volt káosz a zenekarban,korábban sajnos nem tapasztaltam ezt a "fegyelmezett,rendezett" megszólalást.
A CAV a8m erősítőt csak futólag próbáltam,hozta a papírformát ,zenére meg sem közelítette a CAV 12-es modelt és az is biztos,hogy az Open Baffle-val nem tudnak mit kezdeni egymással. A 8m hangja nem fogott meg igazán,dinamika rendben volt meg a tere,de hiányzott a melegség és elég fakónak tűnt a 12-höz képest.A Bodor még várat magára,talán majd holnap vagy kedden próba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer laptop MSI Thin GF63 12VE -641
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest