-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
Sziasztok!
Van egy (vagyis már majdnem kettő)) ősrégi sztereó erősítőm (belülről: (1); ((2)))
A kelleténél jobban búg a transzformátora, ezért azt gondoltam hogy teszek kipróbálásképp az "erősítő vázlemeze" és a transzformátor közé gumírozott alátéteket (és persze alulra is, a vázlemez és az anya közé) hátha javít valamit. Viszont nem tudom, hogy ha (igaz csak elméleti síkon nézve) a gumik miatt megszűnne a fémes kapcsolat a transzformátor és az "erősítő vázlemeze" közt, az számít-e valamit?
Egy kicsit érthetőbben: szóval nem tudom, hogy ilyen transzformátoroknál volt-e valami testelési szerepe is a csavarral az alaplemezhez rögzítésnek, vagy ne izguljak mert azt nem így szokás megoldani, hanem a transzformátorból ki-be menő vezetékek közt van olyan, aminek az a feladata.Persze ha nem tudom halkabbá tenni, akkor átültetem a donornak megvásárolt másik erősítőnek a transzformátorát. Mondjuk nem szeretnék bajlódni a sok vezetékvég ki-be forrasztgatásával, ezért egy egyszerű barbárabb módszert, oldalcsípőt és sorkapcsot szándékozom használni a beavatkozáskor (mondjuk azután már nem lesz olyan korhű a belseje
).
Ha az említett módszerek valamelyike beválna, akkor megmérkőztetném az új szerzemény grundig box 5700-as hangdobozokat az Acron 300B-vel és a szintén új szerzemény Qed hangszóróvezetéket (persze a gagyi banánok nélkül) a 268-502-000-ás vandamme-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- World of Tanks - MMO
- Jövő évre halasztották a Marvel 1943: Rise of Hydra megjelenését
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest