- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #19789 üzenetére
Lehetne éppen fordítva is. Nem az a lényeg. Hanem az, hogy MIÉRT???? van neked igazad.
Én az általam említett placebo hatásról tudok mutatni mérést, vaktesztet, videót, képregényt, elektronmikroszkópos felvételt. De Te nem vagy hajlandó semmit mutatni.Komolyan nem érted? Mutasd meg nekem, hogy a föld geoid és elhiszem.
Azért, mert Te vagy Te és Te állítasz valamit, azért az még nem lesz úgy, és értelmes ember nem is hisz vakon mindenben.
Ha a Nasa azt mondaná, hogy a Marson van élet, csak nem tudják megmutatni, akkor kiröhögöm őket. Majd ha bizonyítják, akkor elismerem, hogy tévedtem, hiszen nem esik nehezemre.
Hogy írjam még körbe, hogy kíváncsi volnék akár egyetlen egy idióta linkre arról, hogy két csatlakozó közt mérhető különbség van, ami akárcsak összemérhető hatású a placebóval, ami mint az bizonyított nagyon nagy hatással bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest