Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoturul
újonc
Akit esetleg érdekelnek az újabb filmek,sorozatok,iptv...szivesen segitek,ha tudok. Ebben a témakörben eléggé otthoniasan mozgok.
-
zoturul
újonc
Iptv hasznalok mar 4 eve,es en elegedett vagyok a szolgaltatassal.az ara meg messze menoen a legjobb....70 euro egy ev elofizetés. film nezeshez hasznalom a flix visiont es a bee tv.minden amire szuksegem van megtalalom a ket progiban...en mar draga kabel tv nem fizetek
-
Kaisi
csendes tag
Én kipróbáltam. Nem magyar a csapat, de nem is ez a lényeg. A minőséggel nem volt gond a teszt alatt, sőt rendszerezettebb volt mint az enyém. Nekem kicsit borsos volt az ára, ha jól emlékszem 18€/hó .A fizetés is nehézkesnek tűnt de nem rendeltem végül. Elég volt a próba.
-
bodorobi
csendes tag
Sziasztok,
felhasználók véleményét várom. Melyik csomag vált be nektek, ami nem szaggat/akad, valós hd tartalom fut? Kipróbáltam kb 10 félét (neten található előfizetős), de azt gyanítom kb ugyanaz mind, sőt van ami tovább van osztva így még gyengébb a minősége. Az xy által javasolt csomagból is elegem van. Beígér mindent aztán meg 2-3 hét után leáll, a személy nem elérhető többé.
Az alul bedobott magyariptv-t próbáltátok? -
judgepist
friss újonc
Sziasztok! Én az IP-TV Player-t használom számítógépen.
hu.all81soft.com/download/308/ip-tv-player/
Üdv! -
nino666
csendes tag
Tudna valaki Xteve docker telepítésbennsegíteni? Synology NAS -ra kéne Docker image? Esetleg használ valaki ilyet?
-
joy2027
csendes tag
Engem is érdekelne. Előre is köszönöszi.
-
espero1
friss újonc
@Kaisi
Engem is érdekelne. Előre is köszönöm. -
Kaisi
csendes tag
válasz
Psycho_Dad #39 üzenetére
Írtam 😉
-
gurus
aktív tag
Engem is
-
csemege86
tag
IPTV nézésre optimális programot keresek PC-n. Az Ace Player (AceStream, a VLC kiegészítője) lejátszólistája ömlesztve mutatja a több ezer csatornát, semmilyen rendszerezés nem elérhető, követhetetlen.
Ajánlottak egy iptvsmarters nevű programot, aminek nagyon letisztult a kezelőfelülete, gyönyörűen tematikusan rendezi az összes csatornát, műsort, viszont valamiért nem indulnak el az adások.
Vagy ezt kéne működésre bírni, vagy egy ehhez hasonló minimalista, könnyen kezelhető és a csatornákat szépen rendszerező alkalmazást keresek.
-
Kaisi
csendes tag
IPTV magyar és külföldi adókkal. (Magyar HD-k is és külföldi UHD-k is vannak a csomagban) Emberi áron. Ha érdekes keress próbáért.
-
magyariptv
újonc
Én a https://magyar-iptv.cc szolgáltatást használom
Szinte minden magyar tv csatorna megtalálható, több 1000 film és sorozat magyar nyelven, van 48 órás teszt is ráadásul nagyon olcsó -
mtibor2000
csendes tag
Sziasztok! Vodafone szolgáltatást használok. 2 napja smart tv.-n, telón, tableten minden iptv app megkukult, nem tud csatlakozni a külföldi szerverhez, nem tud lejatszani m3u playlistet (IPTV Smarters, IPTV Extreme, Ibpro, 9Xtream mind kuka). Tapasztalt valaki hasonlót?
-
magyariptv
újonc
Magyar IPTV !!!
2 nap teszt ingyen !
3 eszközön, akár egy időben !
Web: https://magyar-iptv.net
Whatsapp: https://tinyurl.com/sk7t8nh3 -
csemege86
tag
Olyan lehetőséget keresek, hogy online stream-ként tudjak nézni focit, leginkább angol Premier Leauge meccseket. Régebben VLC-n vagy AceStream-en lehetett beüzemelni. Nem tudom, ez IPTV megoldásnak felelt-e meg, de több ezer nemzetközi csatorna volt a kínálatban. Viszont az volt a bajom, hogy még így is akadozott sokszor, hogy előfizettem rá, tehát gyakorlatilag ugyanott voltam, mintha simán ingyenes kalóz stream oldalakon online, böngészőben néztem volna a meccseket. Létezik valami megbízható megoldás?
-
krisztiannp
friss újonc
szia !
ha érdekel IPTV csomag 250 HD és FULL HD magyar csatornával 20 ezer film és sorozat a videotárban , visszatekerhető TV adás egyszerre akár 3 eszközön is nézhető . GARANCIÁT VÁLLÁLUNK ARRA HOGY AZ ADÁS NEM FOG AKADNI !!! akkor keress bátran
E mail : krisztianpongracz0@gmail.com vagy facebookon : https://www.facebook.com/profile.php?id=100089215992665 -
Stealth
senior tag
válasz
<Adamsky> #18 üzenetére
ittott.tv egész jól ment samsungon, de tcl-re meg nincs app.
Esetleg nézz rá! -
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit teleszaladt a tököm azzal, hogy a magyar kábeltévé szolgáltatók pont a számomra fontos csatornákat nem sugározzák (vagy ha igen, akkor van, amelyik nem HD-ban).
Szóval szeretném lemondani a francba, de kellene valamilyen alternatíva.
Az alternatíva alatt valamilyen Android TV (!) rendszer vagy Kodi alatt futó megoldás érdekelne. Egyelőre az OnlineStream Kodi add-onját használom, de ez nem 100%-ban üzembiztos, ill. van olyan csatorna (pl. HírTV) ami 1 órás csúszással stream-el.
Egyéb ötlet, javaslat? -
atyec7
tag
Jelenleg egy Golden Interstar Beta X HD IPTV box-ot használok. Ez ugye 1080p felbontást tud. Kérdés: van-e 4k UHD IpTV box. Talán ezt találtam: Golden Interstar G-150 TV Box-4K UHD. Az viszont érdekes, hogy előbbi Linux, és 2GBit RAM DDR3, 1GBit Flash SPI NAND, az utóbbi viszont Android, és 1 GB DDR3 RAM + 8 GB EMMC Flash. Ja, és nem kapható Mo.-on. Tud esetleg "itthon" 4K verziót, vagy EU-s legalább 2, vagy több GB RAM megoldást valaki?
-
MarKoo
addikt
Sziasztok!
Tud nekem ajánlani valaki olyan IPTV szolgáltatót, ami Magyarországon is megfelelően működik. Nem feltétlen ragaszkodok az Alis eladókhoz, sokkal inkább egy biztos megoldásra lenne szükségem 3 tv esetében, beltéri egység nélkül!
-
válasz
pappkarcsi #8 üzenetére
IPTV PRICES:
###############################
1 month = 10.00 EUR
3 months = 25.00 EUR
6 months = 45.00 EUR
12 months = 75.00 EUR
###############################
Payment method: PayPal
-
pappkarcsi
senior tag
Az sem rossz amugy, csak nekem a kód kéne nyilván, amit beletesz.
Érdekes, hogy nem találni sehol a neten, se darkon.
PIN kóddal van védve a fiókodban, a lista pont ezért, hogy ne adhasd tovább.
Nekem elég lenne 4 hónapra, megkérdezed mennyi az annyi? Nekem csak magyar tv kell + talán felnőtt kategória jöhet. Köszi! -
válasz
pappkarcsi #3 üzenetére
Én 75 euro / év ajánlatot kaptam
Azt mondta az "eladó", h 1 eszköz ha kell még egy akkor + 60
Jah és nem csak magyar, hanem amit akarsz bele tesz a "csomagba" -
pappkarcsi
senior tag
sziasztok!
több helyen felütötte fejét most neten a külföldi csoportokban, hogy a duplexplay-re árulnak listákat havi 15-20 euróért. Nyilván nem ennyibe kerül ez, hanem megy a business az m3u-val.
Kérdésem, hogy mennyiért hogyan lehetne magyar csatornás m3u-t szerezni, ami frankón működik.
Kipróbáltam a szolgáltatást, amit adnak, tényleg minden frankón megy, 100+ magyar csati, sok HD is van, de a playlist, amit betett az app-ba PIN kódos, tehát nem lehet kimenteni, és csak holnapig adta tesztre.
Ötlet? Vajon milyen árban vannak ezek, mennyit kell érte fizetni, és hány tévén használható?Köszi!
-
s_knight
tag
Sziasztok,
Nemrégiben kezdett el érdekelni az IPTV terület. Hogyan tudnám ezt otthon megvalósítani? Láttam egy nagyon jó média lejátszót ([link]) csak ha jól láttam nincsen hozzá digitális vevő egység (vagy csak rosszul értelmeztem a dolgokat.)
Alapvetően olyan követelményem lenne a rendszerrel kapcsolatban, mint egy alap NAS egységgel. Vagyis legalább 2 HDD-t tudjon amit tükörbe összetudok kötni. Ha arról van szó akkor torrentezzen (avagy tudjon sshzni, vpnezni, rsyncelni). A digitális részről pedig gyakorlatilag olyat szeretnék, hogy WLANon keresztül két különálló laptopról különböző adást nézek amit tudok oda vissza tekerni (lásd IP tv) esetleg felvenni. Innen már tényleg nem sok az időzített felvétel készítése előre programozás stb. Esetleg a felmerült reklámok kivágási lehetősége?
Ezt a rendszer hogyan tudnám felépíteni? Egyáltalán megvalósítható? Milyen limitációk lehetne? Várom a válaszokat és az esetleg javaslatokat is.
Köszönöm előre is.
Üdv,
IstyU.I.:
Ha már volt ilyen forum téma akkor bocsi az offért, az aktivabb fórum témát pedig szivesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hővezető paszták
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Linux Mint
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
- További aktív témák...
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Razer Kraken X - Multi Platform Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Razer Kaira X Kék/Fehér Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Trust GXT Forta Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Turtle Beach Stealth 600 Gen3. /// Új // Számla+Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest