- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Több mint 2 éve van Fonera, routerem. De most ezek az újak nagyon jók lennének, mert mobil nettel használnám. A kérdésem az volna, hogy kupont hol lehet szerezni? Ha ennyi ideje tag vagyok (és osztom a netet) gondolom járna, de hol találom meg?
-
amargo
addikt
Hi
Promotion code al mennyivel lehet kevesebbért kihozni a 2.0 font?
Van egy régi Fon-om azzal mi lesz ilyenkor a helyzet, mert azt nem használnám.. továbbá van-e valakinek Promo kódja?
-
amargo
addikt
Szerintetek ez most mi? Vagy hogy? Vagy csak én nem látom a tájékoztatást? De akkor is miért kerül majd 4x annyiba, mint amiért vettem? vagy ez már egy új fon?
Sok a kérdés..
-
amargo
addikt
Belkin USB 2.0 Plus Hub (4 Port)
Ilyenem van, szerencsére egy áruház lánc elárazta és 3e jutottam hozzá.
Továbbá nagyon jó, csak azt tudom írni.Egy ilyenen még gondolkoztam volna:
Belkin Hub-To-Go
Ha több port kell. Igényes összeszerelés jellemzi, ha jól tudom a MAC is velük gyártat? -
amargo
addikt
Nem konkrétan a fon-nal kapcsolatban, bár implementálták hozzá
Azért ez ez lehet első ránézésre elég bugyuta, de csak az látszik mennyi lehetőség rejlik ezekben a dolgokban.
-
amargo
addikt
Köszi, erre lettem volna kíváncsi
Még egy kérés kérdés t-mobile web'and'walk os (icon 225) usb stickje akinek van és ilyen Fonja is kitudná próbálni, hogy mennyire megy vele? Egy fórumon olvastam, hogy a támogatást éppen várják hozzá, de lehet azóta jött ki rá valami.
Esetleg Budapesten ha van valakinek, 1x kipróbálhatnánk vele.
Köszönettel
amargo -
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford #3422 üzenetére
Pedig mostmár itt lenne az idelye..
Mert 2-en egy USB sticket használni nem jó pofa.. Max notirol fogom osztani a router felé a netet, ami majd tovább adja, de ez milyen már?Bár a T-testvérnek is jöttek ki GSM-es routerei, csak mennyi lesz?
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford #3420 üzenetére
Áhhh, csak szenilis vagyok.
Akkor én is kérek 5leteket, GSM lekezelő routerre, mert eddig csak drákat láttam.. Linksys-t.
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford #3406 üzenetére
Ez miért is jobb? Mármint ez a Linksys, nem tud GSM kártyát lekezelni.
Nekem meg pont olyan alternatíva kellene, ahol GSM-t is hozzá lehet csapni valahogy, akár usb stick-en kerszetül.
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford #3399 üzenetére
Höhhh, az jó, ha ezeket tudni fogja!
Akkor megéri venni
Ui.: Már meglévő fon-hoz is lehet kérni? Utána olvasok..Szerk:
Bár látom nem is lehet rendelni..Ui.: hol tudom megnézni az aktív promó kódjaimat?
-
amargo
addikt
válasz
kaller1 #3079 üzenetére
Bemész a routeredbe (vagy, ha tudod, hogy DHCP-vel kapja a LAN-ra dugott géped az IP-t akkor megnézed az IP-d és növeled eggyel[Itt gond lehet, ha tartományt adtál meg..]) és meglesed a DHCP beállításokat (tartomány) és a Fon-ba megadsz majd neki egy statikus (ezek alapján) címet (akár DHCP-vel is elkérhetnéd, de..) az átjáró pedig a routered IP címe (LAN on belüli)
-
amargo
addikt
Megjött azantenne is, tényleg nem kicsi!
Most már csak fel kell majd barkácsolnom, hogy tudjak sugározni. (9.-en lakom még jelenleg..) -
amargo
addikt
válasz
poffsoft #3042 üzenetére
Hmmm, most nem látom a felületét, de én dd-wrt alatt betudom állítani, hogy milyen MAC cím milyen IP-t kapjon innentől a port fordítás sem gond, de benne van az UPnP is, ezzel meg letudja kezelni
Tehát kérdés milyen eszközök vannak a kezedben. De, ha nincs sok, akkor egyszerűbb, ha a notin/pda/kenyérpirítón fix IP-t állítasz be. -
amargo
addikt
Beüzemeltem tegnap a kicsikét, elég barátságos, bár szerzet nekem vagy 3órányi vele törődömséget.
A leírtak alapján visszaállt a régebbi firmwareés feltudtam tenni a freewlan-t, majd elrejtettem a myplace SSID-t onnantól nem is értem el a felületét.. tudtam a publicra csatlakozni, de ennyi, akkor nyomtam neki egy resetet és akkor jött a szenvedés, nem akart vissza állni a 0.7.1r2, mindig csak jóval magasabb volt.. akkor upgradeltem egy netről leszedettel és onnantól szerencsére már ez várt, majd fel is tudtam rakni ismét.. de kicsit körülményes itt ez a cserélgetés.Egy wrt54gs routerbe van dugva a kicsike. Ha a napokban megjön az antenna jobban kilógatom majd a környékre
-
amargo
addikt
Megjött a foneram
(milyen kicsi
)
Gondolom csüt/péntekre megjön a kis antenna is.. De már ma beüzemelem, vagy holnap. -
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Sziasztok, rendeltem egy alap La Fonera-t, de csak utána vettem észre balga arccal, hogy 2euró hozzá az antenna, mivel már le is vonták a rendelés árát (ma rendeltem) gondolom nincs lehetőség a módosításra, vagy van?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- World of Warships
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Peugeot, Citroën topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest