Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Hali!
Szerintem nem tudsz promóciós kódot használni, hiszen igen kedvező bevezető áron kínálják a LF2.0-át.
Ha jól tudom, akkor egy évre vállaltad, hogy üzemelteted a FON spotot. Így a régi szerződési feltételek már lejártak. (Szerintem telepítsd olyan helyre, ahol még hasznát veszed/mások hasznát veszik.)
-
kapcs-ford
őstag
Mivel mégsem sikerült találnom olcsóbb cuccot ezért jelentem, hogy a Fonera 2.0 Liberator megrendelve!
A fon-nak van egy progija telcsire, wifis telcsid osztja wifin a 3g kapcsolatot. Egy haverom szerint nagyonjó.
[link]
Van olyan progi is amivel a gépeden levő netes kapcsolatod tudod megosztani wlan-on hotspot-ként de nem tudom mi a neve... egyszer be volt ide linkelve. -
poffsoft
veterán
A régi routerem helyére ment fel a fonera, és a fonerában port forwardnak adtam meg az asztali ip címéhez a portot, ennyi. A régi routerrel ment is a dolog , és a port ugyanaz maradt.
Mást nem állítottam sehol.
Kérdés: pontosan akkor mit kell csinálnom, hogy kinyíljon végre? -
poffsoft
veterán
Akkor részletesebben:
asztali gép->wlan->Fonera->DSLrouter->netelvileg a portot kinyitottam, tcp és udp is, a wlan key IP-jéhez, meg a router ip-jéhez is (mert nem akart kinyilni), jelenleg a wlankey (már fix) ip-jéhez van rendelve, viszont most is zárva maradt. A régebbi surecom routerrel így megnyitva ment is, most meg nem?
wwenigma: azért a felét értettem a mondókádnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest