- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az a pár hét lehet, hogy kevés lesz. Én fél éve tolom (igaz minden nap nincs rá időm), de még mindig lowbot vagyok.
Persze valamirevaló mai fiatal egy nyári szünetben behozza, amit én október óta szerencsétlenkedek.
Mekkora igazságtalanság már, hogy fiatalon pénzed nincs jó konfigra, és eredeti játékokra, később meg időd nincs játszani munka és család mellett.
p
-
Genius007
őstag
-
nike_
addikt
Én is pár hete cs-zek, most éppen klánt keresek, ha valakinél van TGF, kérem szóljon!
Üdv.
-
mephi666
nagyúr
most találtam a topikot, szerintem gyakrabban meg fogok itt fordulni... kedvet kaptam a cs-hez... legutóbb kb 5-6éve játszottam még a régi 1.6-tal...
témához: párszáz fps szerintem fölösleges... nekem a stress test 150körüli értéket dob az alaplapomon levő konfiggal és bőven jól megy... anno még voodoo2-vel játszottam úgy lanon q3-at, hogy kb 24es fps-átlagom volt... (minimum22/max26 kb) és 1 ember bírt csak ismerősök közül elverni (városi bajnok volt mellesleg)... "nem az fps teszi a gémert" cod-ot néztem régebben... ott inkább a lag miatt szaggatott vagy nem tudom... idegesítő volt... én inkább azt vallom, hogy: minimum 40fps és 40ms alatti ping kell
így már el lehet játszani hálón...
-
BalaNce87
addikt
válasz
Genius007 #7890 üzenetére
Én nyugodt vok meg le is szarom, csak vki írta ezt hogy lehet miközbe nem, egyébként ne haragudj te pont te mondod, ha jól láttam te írtad be hogy kell az a 300 fps, de mind1 nem akarok itt hülyéskedni ezzel. Persze hogy mind1 mennyi fps-ed van legyen 100 és onnantól egy szava se lehet senkinek, engem csak kíváncsivá tett hogy hogy lehet ennyit elérni, mert ezek az értékekek abnormálisak. Egyébként meg sourcba 50 fps-el is faszán lehet játszani, ha már az fps a téma, a cod2-be volt az hogy 50 fps az olyan volt mintha 15-el játszanál kb... ezt azóta se sikerült javítaniuk, nah oda kell legalább 120-200 hogy azt mondjad faszán megy. Jóvan értem ezt hogy nem kell fps de rólad azt vettem le hogy neked igen is kell 200-300 fps mert a 100-hoz képest sokkal jobb, biztos jobb vmivel de nem kell annyira.
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7888 üzenetére
inkább a botzásnál számítana a tuning mert ugye ott a gép irányítja őket, pubon meg nem
-
phanzetomox
őstag
tehát ha most veszek egy új gépet,vmi négymagosat, akkor lényegtelen hogy tuningolom-e???
??? (legalábbis fps-ben) -
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #7880 üzenetére
Hát rohadtul kamm szaga van ennek a 400-500 fps-nek, ha butítod a játékot és mindent minre veszel azzal is max 10-15 fps-t nyersz, vagy ez a gyorsulás is akkor jön ki amikor kevesen vtok vagy egy officeon állsz t kezdőbe. Nekem sincs gagyi processzorom és húzva van de kb semmit nem számított... szóval ez egy fajta belemagyarázás vagy vmi olyat vesz ki a játékból amivel sok fps-t nyer, de nekem is volt még anno olyan konfimom régi gépemre ami nem csak a játékon belüli dolgokat tette minimálisra hanem minden szart 0-ra rakott a consolba, cpl_millen lett több fps-em ott a kezdő fele meg másmerre is néhol megvolt a 100 egyébként ugyanúgy maradt 40-50 fps-em. Szóval ezekkel az okoskodásokkal max arra jut az ember, hogy ha kb 2-en játszotok egymás ellen és akkor észreveszel minimális gyorsulást, de ez a 400-500fps nagyon erős, max úgy van ennyije hogy nézi a földet de ahogy játszik másmerre néz visszaesik 200-ra.
-
Szab02
aktív tag
Mióta változott a cím kevesen vagyunk.. : lehet jönni ;) 87.229.110.61:29100
-
h.adam.92
őstag
válasz
Vasinger! #7882 üzenetére
ilyen nincs h magonként 3mbcache.
pl q9550 2x6mb cache azt azt jelenti ha a gép a core0-át használja akkor az első 6 mega cache-t használja ki, ha core3 is kell akkor veszi elő a 2. 6 mega cache-ti7-nél pl egyben van a 8 mb cache és így 1 mag is kihasználhatja az egészet
-
Genius007
őstag
válasz
BalaNce87 #7875 üzenetére
próbáld ki cpl_mill mapon,és d2-n, elég sok lesz a különbség, nekem cpl_millen volt 900fps-es is, d2-n meg örülök ha 300 van. O.o
Amugy meg:
Intel Core2Duo E8500 3.16Ghz 6mb -> CSS Stress Test 600fps
Intel Core2Duo E4400 2Ghz 2mb -> CSS Stress Test 270fps
Intel Core2Duo E4400 3.2Ghz 2mb -> CSS Stress Test 450fpsHiába megy annyi Ghz-n, mint az E8500, fps attól még nem annyi, már csak a cache miatt sem. (Az FPS adatok nem biztos, hogy 100%-ra ezek voltak, csak naggyából irtam, amire emlékszem, de kb. igy volt ... )
-
Vasinger!
nagyúr
Én is egyet értek veled.
Egyszer felhúztam a 2 magos procimat (mivel csak kettőt használ ki) 4500 MHz, egyáltalán nem volt az a stabil 400 FPS, meg amiről beszéltek. Alig volt valami gyorsulás. Pedig, ha a CS:S-nek valóban a proci számít, akkor egy C2D ami 4.5 GHz-en megy 6 mb cachel az hol nem elég neki?! Hát nem volt elég a stabil 600 FPS-nek, sőt a felének se.
Szerintem nagy baromság, aki avval eteti az embereket, hogy neki mindig, mindenhol megvan stabilan a >300 FPS PONT.
GabN73: De! Microsoft.com
-
-
Genius007
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
phanzetomox #7866 üzenetére
Én tisztában vagyok, hogy cod2-ről volt, szó én csak azt írtam, amit biztosan tudok. Nekem egyébként cod2-ben is volt, de mind1...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
h.adam.92 #7860 üzenetére
Biztos van egy kis kapu, mert az lehetlen. Habár nekem is 600-700 FPS van 4 playerrel 100 Ticken, de ha felemegyek egy 28 slotos szeróra, 4 flash 3 füst és veled szemben jön 4 ct és ezt mind egy FPS zabáló mapon nincs meg a 200 se, örülök ha van 100-150. Ott nézném meg a csávesznek mennyit produkál. És gondolom nem 1680x1050-ben, 8xaa és 16af-el tolja.
phanzetomox: A cod4-ben van korlát, cs:s-be is van alapból fps_max 300 alapból
-
Genius007
őstag
Na ennyi elég is volt mára.
-
Genius007
őstag
CS Source (sőőt összes Source motoros game alá) Intel proci ajánlott!
Nekem volt Phenom X4 9850 Black Edition, elüzletelgettem Intel Core2Duo E8500-re, és dupla annyi FPS-em lett.Szóval akinek fontos a Source motoros game, az csak Intelt vegyen.
-
BalaNce87
addikt
válasz
h.adam.92 #7852 üzenetére
Azt hogy?
Igaz nekem nem ilyen karim van de mégcsak közelébe sincs ennyi fps-nek általába a 100-120 ami tutira megvan ha sokan vagyunk meg füst akkor szerintem 70 is van. Valszeg szénné butította szegény játékot és így kapott ilyen értékeket ha nem akkor meg nemtudom hogyan. Nekem vhogy nem akar 200-ig felszökni persze kiss helyeken biztos van annyi is.
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7847 üzenetére
max 200 lehet
-
Genius007
őstag
válasz
Bator92 #7848 üzenetére
Próbálj meg frissebb buildos Win7-et felrakni ... már van 72xx -es is.
Vagy szedj le 1-el régebbi drivert, vagy a fene tudja.
guru3d.com oldalon sok jó driver van fenn, nem tudom mennyire ismered. -
phanzetomox
őstag
valaki nyomja 4gb rammal + 4magos proci + 9800gtx/hd4850 ? milyen fps-e van max grafon multiba?
-
Vasinger!
nagyúr
A CS:S-nek mi a jobb ram beállításilag? Magas MHz CL5 vagy Alacsonyabb MHz CL4?
-
Bator92
tag
Ne kezdjetek el ezen vitázni. Inkább mondjátok meg, hogy lehet-e valamit tenni az ilyen textúrahibák ellen?
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7835 üzenetére
hát nem véletlen írják sztem minden játéknál, hogy xp alá 1 giga ram kell, vista alá 2 giga ram
nem véletlen amúgy az sem, hogy máris jön a win7, a vista 2 évig volt "jó"
viszont ha kijön az rtm win7-ből, akkor én is fel fogom tenni próbából, gondolom tanultak a vistából és jobban sikerül...
amúgymeg kinek mi jön be, ha valakinek vista akkor azon játszik, ezen tényleg ne vesszünk össze, úgyis a lényeg hogy cs menjen rendesenOFF vége...
-
Genius007
őstag
Most tényleg nem rosszból mondom, de az ész osztást próbáld a Windows topikban folytatni. Lehet, hogy téged háromszor felbaszott a Vista, de attól még másnál tökéletesen működik és a CS Source is tökéletesen fut rajta. Az meg, hogy nagyobb gépigény kell .. pff .. Vista & Win7 alatt sokkal gyorsabban futnak a játékok / progik mint XP alatt, és ezt nem csak én mondom.
Na mindegy, maradjunk a topik témájánál szerintem.
-
-
BalaNce87
addikt
Kényszert éreznek magukban hogy leváltsák az újabb op. rendszerre, én is xp-t használok, egyébként meg tök mind1 mivan fent csak vannak olyanok akik váltani akarnak csak igazából maguk se tudják minek, egyszerűen új és akkor most legyen ez. Persze mind1 kinek mi van fent nemhiszem hogy érdekelne mást, de ahogy nézem a játéoknál sokszor azoknak van velük problémája akiknek vistájuk van vagy win7-ük persze lehet gépfüggő is.
-
Bator92
tag
Felraktam a Windows 7 RC-t (build 7100). Csinált még valaki ilyen? Felraktam a windows 7-es NVIDIA drivert, de bugzik a játék. bevillannak textúrák meg ilyesmi. Lehet ezellen csinálni valamit?
-
NASATech
csendes tag
-
Stirbi
addikt
szervasztok
sürgös segitség kéne
gondom van cs sourcemmal
64bites vistán olyan probléma van ,h elindittom és akkor kijön olyan,h ,,engine error,, és utána meg,h a hl2 exe müködése leállt.vkivmit? tudna segiteni:?
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7818 üzenetére
hát inkább legyen sörhasam mint vízfejem...
-
Zolás
addikt
Urak szükségem lenne egy szakemberre aki bekonfigolná a szerónkat. Sajna a jelenlegi szakember miután telirakta minden hülyeséggel a szerót meg leszedett egy csomó hasznos mapot távozás előtt kicsit ki is herélte a rendszert. Pár map fennmaradt(főleg ami nem kell a kutyának se) de az admin menüt és egyéb finom pluginokat leszedett. Szóval egy nagy varázslóra lenne szükségem.
Mindenkinek előre is köszönöm aki segíteni tud. -
NASATech
csendes tag
válasz
piadex2 #7808 üzenetére
Én ajánlom még az 1.5-öt is na meg az 1.6 is jó de csak akkor ha van bőven idegrendszered hozzá vagy esetleg egy psichológusod is mivel tele vannak a szerverek nyomorék csíterekkel meg haxorokkal, meg agyon konfigolt hülyékkel. Én ezért vettem meg a source-ot eredetibe mert itt legalább az adminok is fentvannak és el lehet dönteni ki mikor csítel. ;)
-
NASATech
csendes tag
Na megoldódott a probléma. Töredezettségmentesítés nem segített a játéknak semilyen formában, de időközbe megnéztem a többi játékot is pl cs1.5 - 1.6 azok se értek el jobb eredményt 20 fpsnél így jöttem rá hogy a vga drivert kell újrarakni és lám működik teljesen jól minden tehát windows reinstall se kell.
Azért köszi mindenkinek a segítséget -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Multizásra szerintetek, melyik cs verziót érdemes beszerezni? 1.6, source... ?
Bocs, ha lámaságom megnyilvánul a kérdésben, de valamikor el kell kezdenem tanulni.
Kösz előre is a választ:piadex2
-
NASATech
csendes tag
Szevasztok srácok!
Tudna nekem valaki segíteni a problémámban?Megvettem a CS Source-ot eredetibe kb 2-3 hétig ment tökéletesen a laptopomon de utána gondolt egyet és elkezdett szaggatni de olyannyira hogy az fps jobb esetben is max 12-14/sec. Nem csináltam vele semmit, grafikát ugyan úgy hagytam ahogy volt. A rendszermemóriát semmi se zabálja. Magyarán nem raktam azóta fel semmi olyat ami esetleg elszedné a vga alól a rendszermemót mivel integrált. Sőőőt azóta töröltem egy csomó mindent ami esetleg zabálná.. Azóta már újraraktam egyszer de semmi se változott... A Játék cache fájlát ellenőriztettem semmi gond nincs vele. A játékot töredezettségmentesítettem de még így is ugyan olyan sz*r. Majd az egész vinyóra rámentem a töredezettségmentesítővel és ez sem segített.
nettel semmi gond, a ping az normális viszont az fps mondom az maximum 14 és az már tényleg a nagyon maxot jelenti.
A console ezt írta ki az online játék után:
--------------
maxplayers set to 32
Heap: 256.00 Mb
Parsed 359 text messages
Couldn't find custom font file 'resource/HL2EP2.ttf'
Couldn't find custom font file 'materials/vgui/fonts/buttons_32.vbf'
execing config.cfg
Can't use cheat cvar cl_upspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_forwardspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_backspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_max in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_min in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar r_ambientfraction in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
1 CPU, Frequency: 2.2 Ghz, Features: AuthenticAMD SSE SSE2 MMX 3DNow RDTSC CMOV FCMOV
execing valve.rc
[color=#FF0000]cpu speed 2209 MHz AMD
1407 MB of system RAM
cpu speed 2209 MHz AMD
1407 MB of system RAM[/color]
couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Changing resolutions from (640, 480) -> (800, 600)
[color=#FF0000]Unable to remove c:\program files\jtkok\steam\steamapps\felhasználónév\counter-strike source\cstrike_hungarian\textwindow_temp.html![/color]
couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Network: IP xxx.xxx.x.xxx, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Connecting to 87.98.190.40:30090...
Connected to 87.98.190.40:30090Counter-Strike: Source
Map: zm_neko_abura_v2
Players: 55 / 64
Build 3734
Server Number 67
SetConVar: No such cvar ( exploit set to 2), skipping
SetConVar: No such cvar ( UNA_version set to UNA_v2.0), skipping
SetConVar: No such cvar ( Sici_Rtv set to 1), skipping
SetConVar: No such cvar ( Messiah_FoGNoblock set to V1.0), skipping
SetConVar: No such cvar ( set to 8), skipping
SetConVar: No such cvar ( es_corelib_ver set to 2.0.0.248c), skipping
No pure server whitelist. sv_pure = 0
CAsyncWavDataCache: 2 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
Initializing renderer...
[color=#FF0000]Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface.
Support for this will go away soon.
- Material : dev/dev_blendmeasure2
- Surface center : 248 -1021 1536
Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface (material: dev/dev_blendmeasure2). Support for this will go away soon.[/color]
[HUN]^royal_security^ connected
Hazeel (DK) : pussy!
k9-01 : 0
Muffins killed (.DK.)._.Casper._.(.DK.) soger with zombie_claws_of_death.
Grovesy (UK) killed Craizu[$$]e.#33 with zombie_claws_of_death.
muffins name i kevin karlström : !zstuck
(.DK.)._.Casper._.(.DK.) soger killed Phénixxx with zombie_claws_of_death.
Craizu[$$]e.#33 killed -=G.C.B=- schwarzenegger-T800 with zombie_claws_of_death.
Craizu[$$]e.#33 killed jak52 with zombie_claws_of_death.
Stiffler killed muffins name i kevin karlström with zombie_claws_of_death.
Big Mac ://Palapapapa// killed florian.ledig57 with zombie_claws_of_death.
muffins name i kevin karlström : !zstuck
[D|o ( -S]° alex2140 killed [FR]amanda94 with zombie_claws_of_death.
HiV_PositiV4 connected
Jonasse : !zspwan
Phénixxx : tjr des salopes de non fair play
Ń????• ?i†ifŁo? killed (.DK.)._.Casper._.(.DK.) soger with m3.
*°SonY°* connected
Phénixxx : 0
muffins name i kevin karlström : hey everyone wanna know kevins phonenumber?
(.DK.)._.Casper._.(.DK.) soger : !zspawn
muffins name i kevin karlström : !zswn
TurBo^ connected
k9-01 killed boulminou with zombie_claws_of_death.
TurBo^ : !zspawn
Big Mac ://Palapapapa// killed -=F.o.G.z=-Ultima Ratio with zombie_claws_of_death.
[FR]amanda94 suicided.
#Fog.Asso.f? |1 foufoune killed k9-01 with m3.
ARMOR killed Big Mac ://Palapapapa// with m249.
@@¤¤Cris93¤¤@@ killed Grovesy (UK) with m3.
Stiffler killed ARMOR with zombie_claws_of_death.
*CF* >>|ReMiXxX|<< was kicked for being AFK.
-=F.o.G.z=-Ultima Ratio killed -=F.o.G.z=- rmy55 with zombie_claws_of_death.
-=F.o.G.z=-Ultima Ratio killed BladeFR with zombie_claws_of_death.
-=F.o.G.z=-Ultima Ratio killed chetife with zombie_claws_of_death.
-=F.o.G.z=-Ultima Ratio : 0
OwerLoad :
@@¤¤Cris93¤¤@@ killed Stiffler with m3.
[D|o ( -S]° alex2140 killed Hazeel (DK) with zombie_claws_of_death.
@@¤¤Cris93¤¤@@ killed ARMOR with m3.
-=F.o.G.z=- rmy55 : 0
FuX killed ?? - Duschgel - ?? with zombie_claws_of_death.
(.DK.)._.Casper._.(.DK.) soger : !ztele--------------
Most már teljesen mindegy, hogy milyen grafikát, szűrőket vagy felbontást állítok be neki bla bla...
/Amiket pirossal emeltem ki azokat a console is úgy írta/-/a többi szerveren is szaggat[nem mintha ez sokat számítana]/
Ha valaki tudna segíteni vagy bármilyen ötletet adni nagyon megköszönném.
Köszönöm előre is!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Vicces képek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest