-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Hemi 426/RT #6196 üzenetére
Hát akkor ezek szerint nem jól értettem mi a kérdésed, bár ahogy írsz, ez nem is csoda
Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy hogy jön a css topikba a hl2dm -
mindfreak
őstag
válasz
Hemi 426/RT #6196 üzenetére
Először is tanulj meg helyesen írni és fogalmazni, de előtte vedd észre, hogy ez nem HL2 DM topic és felesleges itt irkálnod a hülyeségedet.
-
illusiON
őstag
jézusatyaúristenezafiú...
emberek senki se szokott délutánonként játszani? mert nekem ideálisabb lenne akkörül warozni -
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
heihachi #6195 üzenetére
azért ennyire én is vagyok leleményes.....
igazából halottam már valami programocskáról ami ablakokban futat valami jeleket játékosonként és ha nem folyamatos akkor vagy cheat vagy trainer de ha semmi akkor hacker állitolag...(az öcsém haverkodott valami külhoni sráccal és az használt ilyet)
de eddig ami a legszebb volt egy figura betette a portal fegyvert a hl2 dm -be és nagyon szét kinzott mindenkit....ez csak azért ha lámaságokat löknék.... -
heihachi
addikt
válasz
Hemi 426/RT #6194 üzenetére
1.) Ha nem a tiéd a szerver, gyanús valaki és nagyon idegesít, akkor át kell menni másik szerverre.
2.) Ha tiéd a szerver, akkor remek cuccok vannak: AceRates, Detox, stb. -
Hemi 426/RT
aktív tag
Jaj nagy tapasztalt játékos társak!
segitsetek!
hogy lehet kiszürni a kisköcsögqva cheater haxxor gyereket?
mert a moci ugyanaz gondolom a csalás is hasonló....
nem tudtok valami gyogyirt a lelöhetetlen játékélmény gyilkos csirazsákokra?
hátha valaki...... -
Hemi 426/RT
aktív tag
CS-s sebzés HL2 DM-ben valakit nem érdekel?
mivel én kicsira vagyok és nincs CSém de van egy német szeró ahol asszem hasonlóan müködnek a dolgok cuxxx ha valakit érdekel -
Zolás
addikt
Meglett köszi az ötletet
Faxom se tudta hogy ilyen is van
-
Zolás
addikt
Hamar bezárták és átirányítottak két olyan topikba ami kurvára nem ezzel foglakozik. Király ez a rendszer
-
Zolás
addikt
Kis gondom van nyitottam neki egy topikot aki ért a géphez és segítene annak megköszönném[link]
-
Genius007
őstag
Amúgy én csak azt bírom a legjobban, amikor beszol valaki, hogy ... lesd már meg, naná hogy adja neki .. fix 5-ös latency. (Most nem rólam van szó)
Meglestem console -> ping gyereknek 25ms ... mondom szerinted miért fix 5-ös a latency-je? Mert jó a netje ... Van olyan is akinek Bad Boys-on, meg Kartel Kocsmán 3-mas latency-je van, és nem csal, hanem ilyen a netje! Szóval akik egyből azzal jönnek, hogy XY-nak fix 5, de előtte megse lesik console-ba, azt nem csípem!
De mint mondtam most nem rólam van szó, mert nekem " ilyen gondom " sajnos sosem lesz.Arról, meg hogy kinek - vagy + -os a statja, arról inkább ne nyissunk vitát!
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #6177 üzenetére
Pont abból van a vita hogy ott a jel és fix5 a latency. Van egy-két adminkartársam aki ki is vágja az ilyet. Mondjuk multkor volt egy srác fix1-es latencyvel de olyan szerencsétlen volt nem bántottuk
Ebből a +jelből akkor van baj ha közbe jó a statod is mert rögtön szemet szúr mindenkinek. Mondjuk nálad nincs ilyen gond
Mindig minuszos
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #6176 üzenetére
Nem a fenét, Nagy Csapat War szeron meg Bad Boys2-n is kiszoktam venni.
Este / Éjjel mindig kiveszem, mert akkor 90% stabil a net, és nem ugrál a ping.
Nappal meg van hogy felugrik a ping 10sec-re, és ha valaki pont akkor lesi meg a pingem, akkor majd mondja, hogy : Lagger, meg minden ... és a viták elkerülése véget rakom be. -
fradi81
veterán
Hali ide is beírom
Lett egy genius 5.1-em és össze van dugva rendesen ahogy kell. Counter strike source-ban beállítottam hogy legyen 5.1 a hang. A játékban a hangtesztnél:
bal első: center és a jobb hátsó is szól
center: mély is szól
jobb első: center és a bal hátsó is szól
bal hátsó: center és jobb első is szól
jobb hátsó: center és bal első is szól
mély: semmi.mi lehet a gond másnak is volt hasonló?
-
Hulk24
senior tag
Én most német szerveren nyomom pár hónapja és elmondhatom hogy ismerem azt a kb 60 embert (alap emberek) akik odajárnak, van köztük tuti pro is de még soha nem vettem észre, hogy szídnának vagy csalónak neveznének akár engem vagy mást (azért biztos előfordult már). Franciák is járnak oda, talán ők egy kicsit indulatosabbak, de nekem még ők is beleférnek a kultúrába...
Feltünt, hogy sokszor gratulálnak egy jó lövésért vagy, ha esetleg jól fejez be egy kört az illető...
Nem rég voltam fent aszem a BB2-n egy éjszaka, kb. 10en voltunk fent, hát ami ott ment minden volt csak nem játék...mondtam is, hogy szökőévente egyszer jövök magyar szerverre, de a kabaré az mindig megvan...
-
heihachi
addikt
Talán azért is van ez így, mert külföldön kulturáltabbak a játékosok. Egyrészt valóban nem csítereznek le mindenkit egyből, aki jobb játékos náluk* (bár mondom, én sosem csíterezek le a szerveren senkit, már azt is bánom, hogy ide beírtam). Másrészt viszont nem lowoznak le mindenkit, aki nem fossa magából a frageket. Harmadrészt, ott általában van annyi eszük a magukat pronak gondoló vagy valóban pro játékosoknak, hogy nem mennek be lámák közé, egyrészt, mert semmi értelme (nyilván nem kihívás lelövöldözni őket), másrészt, mert elbasszák a lámák játékát. Ellenben a hazai "pro" játékosokkal, akik csak addig "pro"-k, míg a publikon a játékkal ismerkedők, meg kocajátékosok ellen halálra lövik magukat fraggel, aztán büszkén írják minden körben a rankot, had lássa mindenki, közben meg mikor nagy ritkán lelövik őket, szidnak minden életben maradottat, hogy mekkora balfasz, hogy nem ismeri a map minden egyes négyzet milliméterét. Nem is csoda, ha össze keverik őket a csíterekkel. Az ilyeneknek inkább saját súlycsoportjukban kéne ellenfeleket keresni, mindenkinek jobb lenne. Őket nem csítereznék le, a lámák meg eljátszogatnának egymással épkézláb körülmények közt, és nem csak esnének kelnének, nem azzal kéne foglalkozniuk, hogy 15 körön keresztül ugyanaz lövi fejbe, nyilván csíter.
Nem azt mondom, hogy a pro, vagy éppen az átlagnál sokkal jobb játékosok ne menjenek publicra, csak azt, hogy tudhatnák ők is hol a helyük.* azért a németek írják ám rendesen, hogy "heihachi78hun ist ein cheater", nem kell csak egy jó kör hozzá, tehát nem mindenhol megy ez így külföldi szervereken sem
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6161 üzenetére
játszani kell sokat és meglehet tanulni. nekem is haver mutatta, azóta "simán" már nem is játszok. már tudok mindent kiívülről, fajokat, skilleket stb.
2 fajta van: wcs 0.75 és 0.77a 0.75 a jobb mert kevesebb faj van és azok jobban meg vannak csinálva, meg nincsenek annyira durva dolgok.
a 0.77-esen nagyon el van szállva minden. olyan fajok vannak hogy le sem lehet lőni. 100%-os!!! láthatatlanság
viszont itt vannak jó mapok. pl. dust extented, a d1 meg a d2 össze van építve meg még más is van rajta, rohadt nagy pálya de király nagyon
-
Djuree
félisten
-
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #6156 üzenetére
Várj, én nem azt mondom, hogy nem lehet tisztességesen elérni ilyen statot, és mindenki csíter, aki ilyen stattal tolja. Én nem tudom elérni, de ettől ez lehetséges, épp ezért sosem csíterezek le senkit, aki jó stattal rendelkezik, még akkor sem ha pedig tényleg úgy gondolom. Bannolni sem szoktam ezért senkit, csak a sorozatos TK-ért nyomok votebant, a többi nem érdekel.
De olyan nincs, hogy egyik körben kurva jól megy, amikor rászólsz, hogy csal, akkor sehogy nem megy, aztán hirtelen, mikor bírálók eltűnnek, ismét kurva jól megy. (Mellesleg egy sarkon sem tudott a srác úgy befordulni, hogy ne tudta volna egyből, hogy hova kell nézni. Nagyon, nagyon csúnyán csalt.)
Továbbá azért a 39-11 és a 33-1 között jelentős különbség van. A 33-1 arányaiban a 363-11-hez áll közelebb. Ami azért messze nem 39-11. Szóval az, hogy valaki 3-4 szer többet lő, mint amenynit kap, az rendben van, de hogy 33-szor
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #6155 üzenetére
Na ácsi ácsi ....
Azért ezt a 33-1 és már cheatert fejezzük csak be kérem!
Ez miatt szívok én is mostanába ....
Pl. Múltkor felmentem Bad Boys2-re, első két körbe löttem 11embert, és mind fejes lett, egyszer sem lőttek le, igy 11-0 volt, hopp már nyomták rám a BAN-t, hogy Aimozok ...
Aztán tegnap Bad Boys2-n toltam reggelről, 39/11 volt, az utánam levőnek pedig 18/14 talán ... ismét "csalok" szerintük .... Utána ismét reggel SK Server, 28/4 menjek innen hülye csaló magyar ...Admin ... Kicked and Banned ....Pedig csak "szerencsém volt" mindig arra jöttek amerre én, én meg szépen bedaráltam őket. Szóval akinek jó a stat, az nem feltétlen csaló!
-
heihachi
addikt
válasz
mindfreak #6154 üzenetére
Valamelyik nap speed hackel szaladgált valaki a pályán. Elindultunk ct kezdőről, még a kapuig nem jutottam el, a t már ott állt velünk szemben, és halomra lőtt minket. Aztán visszaszaladt, fel A rövidre, és ott is írtott, még az előtt, hogy a ct-k kiértek volna a rövidről középre. Nyomott így vagy 3-4 kört, aztán eltirhult magától. Amúgy tök jól néz ki, ahogy supermani sebességgel közlekedik
Kedden meg rászóltunk a gyerekre, hogy ugyan ne vicceljen már, hogy 33-1-es a statja, mikor a második legjobbnak is csak ~ 20-10, erre elkezdett anyázni, hogy milyen lowok vagyunk. Érdekes módon a következő körben középmezőnyben végzett, majd utána volt 6-9-es statja is, ami után valahogy beindult neki a játék és meg sem állt 27-9-ig. Igaz addigra akik fikázták már nem voltak ott...
Írtó szutyok szerver a BB és a BB2 is, annyi ott a csíter, mint égen a csillag, de hát nem nagyon van más, amin sokan is vannak éjjel 1-2 körül is.
-
mindfreak
őstag
válasz
parandroid #6152 üzenetére
A BB-n minden megtörténhet.
-
heihachi
addikt
válasz
parandroid #6152 üzenetére
Gratulálok
-
parandroid
félisten
Wow, sikerült egy 19:18-as kört csinálnom BB2-n. Ráadásul nem is volt gyenge a mezőny. Kicsit jó vagyok... Még sose volt több fragem, mint ahányszor lelőttek.
p
-
Zolás
addikt
Esetleg nincs rendesen karbantartva a szerver. Vagy olyan szerveren voltál ami automatikusan átállítja a rateket vagy valami egyebet és ezt 2-3kapcsolódás árán lövi be neked a gép. Ha fent vagy és közbe fagyi akkor még lehet a tört szerver című történet ahol meg a steam nem szereti a szervert+sok a csít és kivágja az átlag usert
-
Hulk24
senior tag
sziasztok!
az mitől van, hogy egyes szerverekre amikor kapcsolódik és bejön a szerver abban a pillantba ki is lép hibát érzékelve (mint az MS hibaküldő). de ezt eddig csak egy szervernél tapasztaltam (KH szerver). mind kedvencekbe van, a többi megy is csak ennél néha nem tudok kapcsolódni!
ez mitől lehet?na közben látom hogy Vasinger társnak is ez a baja meg még jópár embernek!
-
Vasinger!
nagyúr
Egy kissebb problémával állok szemben. Mégpedig. Az alkalmazások (játékok) pl a css, mikor kilépek ezt írja ki. De mindíg. Ez mitől lehet. A proci elvileg stabil. Nem értem mi lehet a hiba.
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi #6136 üzenetére
Találtam egy BombsiteLimiter nevezetű eventscript scriptet, szuperül műxik.
Más kérdés, hogy nem tudom miért, de ugye fut a gungame4 a szerveren, és utána ha átváltok war módba (war configot elindítom) hiába állok a kezdőn, nem tudok vásárolni, mert azt mondja nem vagyok buy zone-ban :S
Pedig a war.cfg-ben kikapcsolom az egész eventscriptet, és mégsem működik. Mit baxok el?
-
Zolás
addikt
válasz
illusiON #6137 üzenetére
Letiltja a lerakást és gonosz módon ki is írja hogy ott próbálkozol vagyis a ct-k tudják hogy ott vagy a bombával. Viszont ha menet közbe valaki beléb ct-nek azonnal rakható még ha ugy érkezik hogy még nem él csak a kövi körbe akkor is megvan az 5ct és mehet a lerakó. Ilyenkor szoktak egy kicsit idegesek lenni. Meg amikor nem veszik észre hogy megvan az 5 ct és nem is védik a B-t
A terrorok száma lényegtelen ha csak 3 terror van is megy a B. Ez meg attól függ ven-e bekapcsolva team balance. Voltam már 6-3 as felállásba is röhögve vittük B-re és pukkant is
Modjuk ez egy külföldi szeró volt OSG-n azt hiszem van team balance.
-
heihachi
addikt
Van valamilyen olyan mod szerverre, amivel le lehet tiltani kevés ember esetén az egyik lerakót?
-
illusiON
őstag
hát én ma biztos nem leszek sokáig, úgyhogy ha lesz valami akkor mostantól mehetne felőlem
-
heihachi
addikt
Na, össze tudjuk hozni a hétvégén a gamet vagy sem?
-
Djuree
félisten
na akkor remélem benéz ide moon és szervezi a mókát. habár beszéltem vele és azt mondta a netje nem a legjobb most
-
Fáraó
őstag
Jelen!
-
Djuree
félisten
na ha ma lesz műsor akkor szóljatok mert úgy néz ki a mikim is helyrejött. csupán a winfost kellett újrahúzni
-
joergie
őstag
Gyerekek, nem tud valaki valahonnan egy elfekvő cs:s steam acc-ot?
má' nagyon unom 1.5be, hogy rogyásig vannak csíterrel a nonsteam szerverek.
Léciléci
üdv joergie -
heihachi
addikt
Lehetne valamikor a hétvégén egy kis rendes game
-
Zolás
addikt
Mi ez a rettenet CsOnlájn néven futó fertelem?? Utoljára akkor röhögtem ekkorát amikor CS-t találtam a Flashgamek között. Rettenetes kinézet gagyi grafika. Ennél még a Cs1.6 is sokkal szebb. Hát idáig süllyedt szegény Cs:S már gagyiverzsön is fut belőle. Az agyam elhagyom de azonnal
-
Vasinger!
nagyúr
Megvan a CS: O (Counter Strike online)! Majd ha lesz időm kipróbálom
Megvan vkinek rajtam kívűl? -
Fáraó
őstag
mindfreak: Mert azt hiszik cheater vagy.
Djuree: Igazad van. A mapok ugyanazok. Bár az számomra csak háttér: engem talán azért köt le, mert folyamatosan figyelni kell. Nem nagyon találod magad rövid időn belül ugyanabban a szituációban, s erősen taktikázni/stratégiázni kell - ellenfél mozgásától függően -, ha túl akarod élni a kört.Na megyek, lövök egy-két ellent...
-
-
heihachi
addikt
Micsoda? 2 óra alatt lövöm be magam, onnantól megy oda a célkereszt, ahova akarom
Ott kezdődik a játék. Onnantól 2 órán át megy jól, meg még 2 óra, míg nem megy jól mert fáradt vok, és nem értem miért nem megy és csak azért is tolom, mert miért nem találom el a köcsököt
Szal 6 óra a minimum
-
heihachi
addikt
Na mi van, itt mindenki letette a fegyvert? Áttértetek a békés útra, tárgyalással oldjátok meg a problémákat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest