-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova91
tag
Na de az általad említett cs:s 100 fps korlátozást is maga a user állította be, nem? Gondolom a css maga nem korlátozza a fps-t, nem?
-
Nova91
tag
Hi! lenne egy kérdésem: Mire jó ez a parancs: fps_max ...?
-
Nova91
tag
Van egy fél megoldásom erre a bizonyos 3800 & 4800 széria problémára ami kellemetlenséget okoz pl.: Nuke felső lerakó fény stb... A fél megoldásra még kitérek: Belépsz a játékba konzolba beírjátok: mat_dxlevel 80.00 (elvileg csak ezt engedi a zblock-os szerverek) majd utána bemész a optionsba amit csak tudsz felraksz maxra (nem minden opció elérhető dx 8-ban, de persze egyén függő én max-on élvezem a játékot) utána keresel egy nuke-os szervert és szép minden. Fps nem változik semmit, grafikában nem igazán láttam különbséget. Azért mondtam a fél megoldást mert utána át akartam rakni dust2-re és valami hibát kiírt. Próba szerencse lehet nekem is menni fog majd próbálgatom. És amíg nincs AMD féle javított driver jó lesz így is a game. Egyébként nem 1 külföldi fórumon panaszkodnak erre beleértve az AMD gamer fórumát is szóval úgy gondolom lesz megoldás csak nem tudom mikor mert ha a 3800-as széria óta megy a sírás külföldi fórumokon nem értem mit pöcsölnek! Sok sikert várom a vissza jelzéseket!
-
Nova91
tag
básszá meg
haverom most vett 4870 karit és detto
Nem akarok ilyen klubba tartozni
Mind1 akárki tud erről valamit vagy sikerül megoldani az írjon ide, de más fórumon sem tudják, azt viszont lehet tudni, hogy az újab kártyák hibája ez mert régebbiekkel ilyen nem volt.
-
Nova91
tag
Csáó!
Nem tudjátok miért van az, hogy mióta megvettem az új vga karim (Sapphire toxic 4850) azóta D2-őn a sötétet még sötétebben látom és a levegőben lévő füstöt is erősebben. Nuke felső lerakón a tetőn beszűrődő fényt még erősebben látom, ha valaki beleáll szinte nem is látok senkit ott. brightness maxon midnen grafikai beállitás max-on. Valaki ha tud segitsen please. Thx -
Nova91
tag
Köszi a segitséget és a gyors válaszokat!
-
Nova91
tag
Sziasztok!
A kérdésem: Miért van az, hogy akármilyen grafikai beállitásra rakom a css-em ugyan annyi az fps és a másik dolog, hogy átlagba van olyan 100-160 közötti fps-em ez normális-e egy ilyen gépnél mert szerintem nem. Erre a 2 kérdésre keresem a választ!
Előre is köszönöm!
Konfig: Proci: AMD X2 6400+ VGA: Sapphire Radeon HD 4850 Toxic RAM: 2x1 Gb 800 Mhz Geil Ultra kit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Nikon DSLR topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest