- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
parandroid #7688 üzenetére
Én úgy emlékszem, mintha ha az ellent muteolnád akkor valóban végleg lemutolod.
Egyébként azért nem nyomják a votebant mert ugyanolyan idióták. Pubbol már nincs is jó szerver, ezért se játszok sokat. Csak az anyázás megy, meg ha jön valaki, és első körben lelövi a fél csapatot akkor meg csiterez a kis 14 éves kocka gyerek.
Legutóbb is felmentem valahova, lelőttem egyik körben az összes ellenséges embert, aztán egyből ment, hogy na ki vagy te, meg anyázott stb...Ha már itt tartunk tud-e valaki olyan pub szerót amire többnyire értelmes emberek járnak, és nincs állandóan tömegnyomor?
-
-
-
h.adam.92
őstag
válasz
parandroid #7690 üzenetére
hát ja. az a player list is nagyon droidul van megcsinálva. jöhetne update..
milyen néven tolod? -
h.adam.92
őstag
válasz
parandroid #7688 üzenetére
voice_enable 0
-
parandroid
félisten
Playerlistben csak csapattársat tudok muteolni. De ha enemy, akkor amint mindketten halottak vagyunk, azonnal kénytelen vagyok a szociálisan hátrányos helyzetű kis értelmi fogyatékos szarfos zenéit hallgatni. Olyan hangerőn, hogy teljesen le kell halkítanom a fülesemet. Csak azt nem értem, hogy miért csak engem zavar? Miért nem nyom rá senki más votebant?
p
-
válasz
parandroid #7685 üzenetére
Player Listben elnémíthatod , ha zavar, de ha adminplugin-os válasz kéne, na azt nem tudom
Merre felé játszotok ti egyébként, és milyen néven? Hátha összefutnánk
-
parandroid
félisten
Kéne valami autokick a sok csírára, aki full hangerőn nyomatja a szar zenéit public szerevereken.
p
-
Genius007
őstag
Ha volt ennyi pénzed gépre, akkor szerintem vegyél vízhűtést!
50k-bol már egész jót lehet kihozni, és a zúgást sem hallod.
Engem nagyon felbaszott amikor ATi 3870 x2 1gb/512 karim volt, olyan volt a hangja, mint valami repülőgép turbina, vettem vizet, és már azt se hallom, hogy megy a gép. -
-
h.adam.92
őstag
hát nálam is voltak akadások, de egy idő után elmúltak és az a winyó miatt volt. a másik, hogy windows fostád van arrol nem is akarok beszélni...
am, igen a 65nm-es gtx-ek melegednek mint atom. ugyan ez van a g80 8xxx szériával is. vegyél vizet vagy vegyél egy scythe musashi-t (10k) esetleg tolj be egy ventit a vga alá.
proci meddig megy 24/7-ben -
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #7670 üzenetére
nem is tudoooom....
elég friss amióta megvan a gép?#szerk: Roccat guim van...vidkari baszakszik...ha nem megy 100%-on a venti 81°-os gridben is csinálja nem csak css-ben....
vagy a windows... van amikor egy 15 másodpercre befagy.... vagy ez is a vidkari? -
Sziasztok!
nem nagyon ismerhettek még, de régóta css-ozok. szerintetek érdemes bekapcsolni a color correctiont? Javít vagy ront a látáson? FPS-t levesz?
GabN73: a hibától eltekintve tök letisztult az egész, FPS konfigod van vagy miféle?
-
GabN73
addikt
CSOPIFOTOOOOO
aki tudja mi a gond azt meghívom vmelyik lanon egy sörre.... -
birozoli7800
senior tag
válasz
phanzetomox #7664 üzenetére
Te beteg vagy!
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #7662 üzenetére
áááááh nem érdemes, olyan jó hallgatni mikor sírnak, nekem ez ad erőt
-
birozoli7800
senior tag
válasz
phanzetomox #7661 üzenetére
Nem kell velük foglalkozni....
Olyankor én lemutolom mindet és játszok. -
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #7658 üzenetére
igen azt jelenti h nem szór a fegyód... cfg-vel el lehet érni de azt is lehet picit látni (privát hackest nem)
+a sok pubhigh materials wh-zik (sv_pure 0 -.-'') és ők a high 8 éves legoépítők....ma felmegyek BB-re (végre jó a net) erre feljön három 8 éves 1 folyton tkzik (-2 8-as statja volt) másik nekem ugat h miért írtam le 2 szót....3. meg csak 1-2x szól bele...
és nekem mondja h ne írjak mert ő nem tud olvasni,beírom h analfabéta erre megkérdezi h mi az
jólvan eriggy' legozzzál...
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7652 üzenetére
aimtól nem lesz könnyebb a no zoom neki,azt hamar észrevennénk.
norecoil ami ma menő
cod4 az meg teljesen más felépítésű játék,a cs:s meg csak az 1.6 javított grafikájú,elb@szott motorral...
ha meg dedós neki miért játszik?
sose értettem az ilyen "hígokat"
cu @ LAN ..... -
phanzetomox
őstag
én is így vagyok mindegyikkel csomót játszok/játszottam már, ha épp az egyikbe szar vok akkor átugrok a másikra gamelni azt kész
(meg ez a 31 éves vagyok nekem ez dedós .... hát ez baromság
mér lenne dedós? )
genius007: lehet aim-ra gondolt , azért olyan könnyű neki a célzás
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7649 üzenetére
" cs-ben no zoommal lőni,nagyon egyszerű. "
Lehet Ő KODIAK, vagy kuLi?
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7649 üzenetére
kb. a kettőnek köze sincs egymáshoz. mindkettőben több 100 órám van már, hasonlóság nem sok van a kettő között. jól kiegészítik egymást nálam. ha az egyik felbassza az agyam, megyek a másikra
-
phanzetomox
őstag
huh most igen felb@szták az agyam a cod4 topicban . idézem :"ez igaz! de én már 31 éves vok nekem a cs már dedós cod4-ben igen tudni kell célozni,zoomolni. cs-ben no zoommal lőni,nagyon egyszerű. és pedig cod4 élethűbb! igaz codos srácok??? "
nemtom hogy vagytok vele de sztem a cs-t és a cod4-et nem lehet összehasonlítani már csak azért se mert a cod4 újj cs:s meg több éves -
Djuree
félisten
összeraktam egy új configot.
vettem egy e6400-es procit, amit egyenlőre 2500mhz-re felhúztam. megy fullon átlag 100 fps-el a cs.
az ugyanilyen órajelű amd x2 procimmal, mediuom beállításokkal ment 70-80fps-t. no comment.
holnap már 3ghz körülire húzomremélem meglesz a 120 fps átlag. ez már azért elég lesz
-
phanzetomox
őstag
válasz
birozoli7800 #7636 üzenetére
ez jó bill nekem is volt
-
phanzetomox
őstag
válasz
birozoli7800 #7636 üzenetére
épp mondani akartam én is
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon régóta szeretnék venni egy olyan billt,mint ami a jól ismert CS-s videóban van a gyereknek
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7632 üzenetére
ezaz, indulhat az Activity show...!
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7629 üzenetére
akkor mire?
dm szeró neve kell? -
sNORh
addikt
válasz
phanzetomox #7629 üzenetére
melyik warszerón?
améjkre sodorja a társaság, vagy ahol van ellen..
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7627 üzenetére
nem járok publikre
-
Genius007
őstag
Engem meg valami low magyar pubról bannoltak ki ...
(na most elárultam magam, nem volt mix, és puboltam)
Awp legon toltam egy 60/12 statot azt hiszem, mondjuk nagyrészét desertel, azt is only 1hit-be, és a sok low meg kibannolt, ha IP bant kaptam akkor szívás, mert fix íp-m van ... -
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7620 üzenetére
csak azért mert gaben meg akar leckéztetni, mert ő is híg xd
-
phanzetomox
őstag
Hííg ? ki? phanzetomoy a nickem
szerk: mért?
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7618 üzenetére
egy nicket kérhetnék?
ha már olyan nagy hííg ember vagy.... -
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7607 üzenetére
taps!
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Húú micsoda problémamegoldás.
-
sNORh
addikt
válasz
ejj micsoda problémamegoldóképességre vall eme tett..
az mindígsegít haver mindenen..
ha nincs skilled tedd újra és olyan low+ lehetsz mint mondom vagyis Genius xd -
phanzetomox
őstag
hello mindenki ! megoldottam az ezeréves problémámat (hogy csomó szeró nem jön be nekem) újrattettem a gamet aztán most jó
-
apollo12
veterán
helo mitöl van az hogy kifagy a játék amikor belépek és üt a zene ??
a css ben meg a l4d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest