- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Kéne egy kis help. DT legal FPS cfg-t használok, minden oké, csak nem látom a spréket. Ezt, hogyan lehetne visszakapcsolni? És esetleg azt, hogy a hullák ne tűnjenek el?
De azért leírom a mai nap nagy eseményét
. Infernon leraktam a bombot és egyedül maradtam, felfog robbanni a bomba, mindenki rohan el, én is, rálépek a véletlen a bombára, pukk, felrobban. És mi történt? nami? Életbemaradtam
. Mindenki holtan feküdt én meg a bomba helyén élve álltam. Mindenki írta, hogy god mod off
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
heihachi #6696 üzenetére
Heh. Ez már elavult módszer. Nekem van egy olyan progim is, amivel ha kivámsolsz a registryből 2 adatot és bemásolod őket a progiba, kidobja a csákesz felh. nevét és jelszavát. Persze én nem használtam még, kipróbáltam volna, de csak XP alatt müxik. Azért van meg a progi, ha egyszer elfelejteném a jelszavan, még jól jöhet...
Ezeket egyébént én is így elküldöm vissza annyukbaMás:
Katt
Ezt ma lőttam. 2 tár AK-ból 9 ember. 1 v 9 volt mindenki ellenem fogadott, főleg, hogy látták, hogy másnapos vagyokJó sok pénzt buktak.
-
raczger
őstag
-
heihachi
addikt
Ma ilyet beszélgettem a STEAM-en:
Never tell your password to anyone.
2009. január 24.
16:57 - S T E A M @ community.[hu]: Üdv!
16:57 - heihachi78hun: hello
16:57 - S T E A M @ community.[hu]: Magyar Péter vagyok a magyar steam csoporttól!
16:58 - heihachi78hun: hello
16:58 - S T E A M @ community.[hu]: A steamen van egy új keylogger
16:58 - S T E A M @ community.[hu]: ami sok steam accountot megfertőzött
16:58 - S T E A M @ community.[hu]: A tiedre is felmehet a hacker
16:58 - S T E A M @ community.[hu]: bármikor ellophatják az accountját!
16:58 - heihachi78hun: az gáz
16:59 - S T E A M @ community.[hu]: letöröljük az accountjáról a keyloggert
16:59 - S T E A M @ community.[hu]: hogy megtarthassa a továbbiakban is accountját!
16:59 - heihachi78hun: és mit kell ehhez tennem?
17:01 - S T E A M @ community.[hu]: figyelmesen követnie utasításainkat
17:02 - heihachi78hun: értme
17:02 - heihachi78hun: értem
17:02 - S T E A M @ community.[hu]: a keylogger egy igen veszélyes steam accountokba beépülő vírus
17:03 - S T E A M @ community.[hu]: egy program segítségével megkeresük és eltávolítjuk ezt az igen veszélyes keyloggert
17:04 - S T E A M @ community.[hu]: kezdhetjük a műveletet?
17:04 - heihachi78hun: kezdhetjük
17:04 - heihachi78hun: remélem semmi baj nem lesz
17:04 - S T E A M @ community.[hu]: a művelet 5 percet vesz igénybe
17:04 - S T E A M @ community.[hu]: a művelethez szükséges a felhasználónév és az ahoz tartozó password
17:04 - S T E A M @ community.[hu]: művelet teljesen veszélytelen és gyors!
17:05 - heihachi78hun: de sajnos én nem tudom a jelszót, hívom apukámat, ő szokott belépni nekem
17:12 - heihachi78hun: most mi lesz?
17:12 - S T E A M @ community.[hu]: gépelnje le a művelethez szükséges adatokat és azonnal kezdjük a műveletet
17:13 - heihachi78hun: felhasználónév: anyádat megb****m jelszó apád hátán te k***ög
17:13 - heihachi78hun: azzal kezdődik az ablak, hogy ne adjam ki senkinek a jelszavam te kis b**i
17:13 - heihachi78hun: na húzz a pi**ába
S T E A M @ community.[hu] is now Offline. -
Skyhunter
őstag
Srácok,biztos kérdezték már sokan,de hogy lehet a zombi-s pályákon játszani?Minek kellene történnie?
Leszedtünk egy pár pályát de semmilyen változást nem tapasztaltunk.... -
Fáraó
őstag
Ennyire "lecsúszva" még nem láttam a CS:S topikot.
Játék után kilépek a CS:S-ből aztán kilpnék a Steam-ből is de nem engedi: azt mondja fut még egy alkalmazás. Feladatkezelőből kell a HL2.exe-t leállítanom. Csak most kezdte el csinálni pár napja -talán a L4D frissítés után
?
Esetleg tapasztalt még vki ilyet? -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6683 üzenetére
Én most nem értem a probléma tárgyát ...
Ha másik cfg-be akarod írni (a keveredés miatt pl.) akkor csinálsz egy xy.cfg -t, beleírod, aztán az alap cfg-be meg bele írod, hogy exec xy.cfg, akkor az is betöltődik.
Vagy most lehet én vagyok a hülye, de tényleg nem vágom mit akarsz pontosan. -
Genius007
őstag
Az azért van, mert nincsenek engedélyezve a portok a netednél ...
Ha routeren keresztül tolod, akkor engedélyezd a routerban 27015 - 27020 portokat kb ...Djuree: Az csak ilyen Clan oldalnak indult meg minden, de mivel clan már nem nagyon van, (szétvagyunk eléggé esve) ezért az oldallal sem kínlódok már annyira ... Bár ha valaki template ügyben tudna segíteni, azt megköszönném.
-
Genius007
őstag
Vazze, ne legyél már értetlen légyszives, nem értem mit nem értesz ezen ...
.bat -file-ba ezek vannak neked benne.
@echo off
cls
echo Protecting srcds from crashes...
echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
title srcds.com Watchdog
srcds
echo (%time%) srcds started.
start /high /wait srcds.exe -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12 -ip 192.168.110.1 -port 27015
echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
goto srcdsA 192.168.110.1 helyére természetesen a saját külső IP Címedet írod, és ennyi.
De tessék feltöltöttem neked az én file-omat, ha esetleg neked nincs meg -.-"
-
Bocaa
senior tag
kívülről nem enged csatlakoztatni bevan írva a bat file-ba az első verzió amit genius írt az ip nélküli és nem tom milyen ip-n csatlakozhatna az az ember aki velem akar játszani
-
Bocaa
senior tag
sikerült!!!!!!
megy a szerver.
ha valakit érdekel feljöhet bár semmilyen mod nincs rajta azt sem tom hogy kell örülök ,hogyműködik
köszi a segítséget
hogy lehet a szeró nevét módosítani -
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Izééé ... van valahol egy leírás, hogy mit kell utána írni milyen parancsot, és akkot t ö r t lesz ... vagy lehet valami kis file kell hozzá, ha nem haragszol, akkor ennek majd este 20óra fele nézek utána, mert mindjárt össze esek.
(fél órát aludtam, + mentem vagy 150km-t ma) -
Bocaa
senior tag
a kari hibázik 3d alatt még 200/300 as órajelen is
-
Bocaa
senior tag
bekulok hihetetlen el akartam adni a tönkrement 7800gt-ről a a silencer hűtőt erre kiderül ,hogy még müxik a kártya hihetetlen
ha valakinek kéne 5ezerért kompletten megvállok tőle
most tesztelgetem 1 kicsit mennyi fps-töbletem lesz a 3850-essel
az eredeti Cs-t felengedi a szeróm az fix a többi verziót ,hogy engedhetem fel? -
pofa
tag
Platform error! module failed to initialize.
A 0x10f.....címen található utasítás a 0x12.... mamóriacímre hivatkozott.
A memóriterületen nem végezhető le a kov. müvelet:"read".
Bejön a fekete az elajén, és utána jön a hibaüzenet.
A DoD elindul semmi baja!
Mi lehet a baj?
Azóta csinálja, hogy leszedtem a sp3-at, ami után összeomlott a rendszer, de utána ujra raktam a vinfost, és a csét is, ezért ennek köze nem lehet hozzá, gondolom, remélem.
-
Bocaa
senior tag
már kész megy a szeró csak 1 baj van
én azt szeretném ,hogy ez olyan szeró legyen amire mehet mindenki aki rendelkezik bármilyen counter strike-al ha értitek a célzást
azt ,hogy tudnám megoldanikéne a help mert akkor este tudnék 1v1-ezni
és botot ,hogy rakok erre a szeróra
-
Bocaa
senior tag
válasz
Genius007 #6643 üzenetére
dehogy azért arra nincs szükségem csak 1 hat helyes szerót szeretnék csinálni ahol én vok az admin.És azt bármikjor elindíthatom és haverokkal állatkodhatunk rajta
ez lenne a cél de ezért nincs kedvem bérelni egyet
a hls update toolt telepítsem fel vagy a letöltött exének legyen ez a célja?? -
Bocaa
senior tag
majd megnézem ha lesz megint időm és arok a fejleményről..
pedig azthittem olyan egyszerű szerót csinálni mint pl. a tony hawk american wastelandben -
-
Bocaa
senior tag
ebben a szerver készítésben elakadtam nem kicsit
tudnál segíteni?
ott megvan adva mi legyen a cél ja a parancsikonnak a d meghajtóra rakjam és olyan mappába mint ahogyan azt te leírtad?? -
Xelo
addikt
emberek, megnyílt a Steam account boltom, ha gondoljátok kukkantsatok be: [link]
van GTA4 (+ extrák 6K), L4D (+ extrák 6K) is! -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6626 üzenetére
Tudod lehet STEAM-be szervert csinálni (Dedicated Server) ahol " Te szabod a szabályokat" ..... felmehetnek, mapot tudsz váltani, kidobni valakit, meg minden ....
De van a rendes Dedicated Server amit nem STEAM-be kell csinálni, arra lehet rakni Mani Admin Plugin, SourceMOD-ot, MetaMOD-ot, DM, GunGame és stb pluginokat, scripteket, meg mindent .... ellehet vele szórakozni, én főleg akkor használom, amikor rossz a netem, 5v5 warozok BOT-okkal. -
Genius007
őstag
Már leírtam egyszer, csak visszakell keresni a topikban.
Tessék => Home Dedicated Server
akasp: Én sokáig toltam Win7 PreBeta - Beta-val, és az a tapasztalatom, hogy pl. a Win7 6956 sokkal jobb mint a Win7 7000. A CSS is jobban ment rajta, de mégsem az igazi valami miatt .... néha van hogy elkezdek "akadni" pedig az FPS 190, és a pingem is jó ...
Most perr - pill ezt használom => Windows Vista Eternity 2009 SP1 x86
Kellemes csalódást okozott, szép is, jó is, CSS is tökéletesen megy rajta.A win7 javára szerintem eddig csak a gyors elindulás - leállítás szól.
Na meg hogy a programok, meg minden valahogy gyorsabb Win7 alatt, bár mint mondtam, valami miatt most sem az igazi ...Mod.: Természetesen az összes OS amit most említettem, az 32bit-es.
-
akasp
senior tag
hali.
windows 7tel próbálta már vki a gamét?
én jelenleg most azzal tolom, de 1restart=1game.. amikor kilépek a gaméból és ujra elinditom akkor nemengedi a steam, stry again blabla.. restart után megy.. vki help?
jah és sztem xp alatt jobban futott meg vista alatt is.. vagy csak nekem nincsenek jol beállítva de ezt csak érzéssel tudom mondani, fraps még nincsfenn -
Bocaa
senior tag
nem lehet valahogy a játékban úgy szerót csinélni otthonról,hog yaz menjen a neten miközben az én gépem a host?????
és ha a sima create server az netremegy akkor annak mi lesz az IP-je -
Fáraó
őstag
Ezer éve már csak azon morogtam milyen szar ez a motor, aztán ma este mostanáig nagyon jót játszottam a BB-n, és jó volt a társaság is.
Bár lehet, hogy anyáztak, de ugye nem hallottam semmit: voice_enable 0 rulez.
Grat az 1.hsz.-hez, végre kezd arcot ölteni vele a topik.
-
mad1
veterán
Koszi az nfo-t
heihachi:Mar 2eve folyamatossanSzerencsere.Atlag 4-8 haver is osszejon
-
Zolás
addikt
válasz
mr.saint #6610 üzenetére
A frissitett csé már jobban alkalmazkodik a gépedhez mint a tört ami jópáréves verzió. Azt a részt ami szar a videókártyádban sokkal intenzívebben használja és igy előjön a hiba.
Mondjuk törttel a vidkari 30%a látszik a frissített meg 80%. Na mivel már nagyobb %ban terheled a vidkarit ezért jön ki a hiba. Valami nagyon kis hiba lesz és amennyiben kolléga állítása helyes ez hardveres és nem javitható. marad a gariztatás ha lehetséges. -
pofa
tag
Sziasztok.A 4400+ -os procimmal lepörgettem a Video Stress Teszt-et, és 100-270 Fps között mozgott. Most vettem egy 5400+-os Black E. procit, és mintha 75 fps-re le lenne korlátozva?
-
válasz
mr.saint #6606 üzenetére
Ne várj vele.
Nem lesz jobb.Ez a hiba mindíg ott lesz a vga-ban.
Én már lecseréltem minden komponenst, és ugyan az maradt.
Vissza gariba,leírva a hiba okát, valamint a jelenséget mit produkál, és melyik alkalmazásnál.Mert hiába tesztelik 3d mark-kal, nem fog előjönni.
Meg kell próbálni gariztatni, mivel így majd el sem tudod adni a későbbiek folyamán.
Ez nagyon sok g9x szériánál előfordul.
Sokaknak cserélték, mivel ez gyári hiba.
Aki kereskedő nem hajlandó ezzel foglalkozni,attól többet nem is szabad vásárolni terméket.
Mivel egy adott vga-nak minden képi alkalmazást futtatnia kell.
Nem lehet előírni a vásárlónak, hogy....jahh ott nem fut, de 3dmark, és társai alatt nagyon jól megy,nem okoz problémát.üdv
gúz! -
Zolás
addikt
válasz
mr.saint #6606 üzenetére
Már akkor fekete amikor inditasz vagy játék közbe feketül?? Ha inditásnál akkor a gép olyan felbontást-hetrzfrissítést állított amit a monitor nem szeret és ezért a momcsi kikapcsol vagy simán feketére vált. Nekem is új játékoknál rögtön lövi a 85hz frissíést én meg cfg-be állítgatom 60ra
Nem tudom miből gondolja hogy jó nekem a 85hz
Vagy akkora felbontást rak hogy ihajj és vehetem lejjebb
Ha többet irsz a hibáról egyszer ugyis elháritjukAddig meg sok sikert
-
válasz
mr.saint #6592 üzenetére
BSOD
jelenleg ezzel van gariztatva a 9600gt-m.
Egyszer csak megjelent ez a hiba és source valamint left 4 dead alatt produkálta.
Tesztek alatt nem.
Nálam véletlenszerűen lekapcsolt a monitor és "gondolom" a gép működött alatta,csak a restart oldotta meg a problémát.
A hang is beakad ilyenkor, valamint 1 óra játék alatt biztosan előjön.üdv
gúz! -
mr.saint
tag
Köszönöm urak a válaszokat
A gépet szétszedtem majd összeraktam minden jó.
Érdekes ha felrakok egy tört cs játékot akkor azzal simán játszom nem áll meg.
De ha felrakom a steamet akkor az első inditássnál kiirja valami olyasmit hogy beállitja a windowst ha nem engedem neki akkor nem indul el ha engedem akkor kb 20 perc játék és ősszefossa magát fekete képernyő és kapufaRestart azt ennyi
futtatam teszt programokat is minden jó nem értem komolyanÉn csak szopok a cs-vel
Ha a helyzet nem javul akkor a következő dolog az lessz a három játék accauntja eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged