- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
mr.saint #6592 üzenetére
Esetleg valami jóbarát azon a lanpartin nem állított a biosba valamit?? Ha icipicit is tulhúzta a gépedet azt nem biztos hogy minden game kiadja viszont a csé procit terhel leginkább és lehet hogy azért akadsz ki. Nekem is 2.7en orthos stabil a gép de mikor kilépek cséből irja a hibát. Mondjuk menet közbe még sose akadt ki nekem.
-
sNORh
addikt
-
Genius007
őstag
válasz
mr.saint #6592 üzenetére
Na re ... a Szilveszter is megvolt.
Nekem a játék akkor fagy ki, amikor fellépek egy szerverre, de akkor sem mindig, újra indítom, és jó.
De általába nekem a Ctrl+Alt+Del is segít ... aztán feladatkezelőbe be, és vissza.
Nem tudom miért csinálja ezt, egyszer csak nekem is elkezdte aztán kész ... -
mr.saint
tag
Tisztelt urak valaki mondjon már valami értelmes dolgot mert ez a cs s felidegesít
nagyon! Most egy vista32 oprendszer használoka játék kifagy! Tegnap xp volt játék kifagy!
xp 15 driver felrak egyik sem jó helyzet ugyan az! EVGA 9600gt ssc. Komolyan milyen drivert rakjak már fel? Valaki sughatna aki vistat használ milyen driverrel nyomja?Vagy esetleg haldoklik valami de tesztek alatt semmi sem melegszik minden normális üzemi hőfokon! Minden megy már nem tudom mit csináljak? Előtte is vista volt csak a steamben nem volt szöveg de legalább ment minden! Elmentem lanpartira felraktam egy xp-t de azóta tart ez a dolog. Minden tippet szívessen fogadok!
Előre is köszönömBoldog új évet mindenkinek
-
Solad
addikt
miért tiltanak le sorra steamen miota phaorian a nevem?
-
ricsy888
senior tag
válasz
illusiON #6581 üzenetére
HL2-höz én is sokat találtam, de cs-hez egyik se működik. Mondjuk nem is arra gondolok, hogy átrakták az egész gamet crysis szintű kinézetre, hanem hogy csak egy-két textúrát élesebbre lehetne cserélni.
Rengeted videót láttam youtubeon,(HD-ben) hogy elég éles textúrák voltak, meg olyan mapokon is volt HDR ahol elvileg nincs, pl. D2 -
Djuree
félisten
BUÉK minden cs kockának (meg a nem kockáknak is
)
-
ricsy888
senior tag
Sziasztok! Tudnátok nekem linkelni egy oldalt ahonnan le lehet tölteni olyan modot cs:s-hez, amitől szebbek lesznek a textúrák?
Kerestem gugliba, de nem igazán találtam semmi használhatót.Boldog Új Évet!
-
heihachi
addikt
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #6576 üzenetére
Igen, nálam is pista 64 van, megerősítenélek, nálam se volt baj 32-es xp-n!
Elq**k, mint feri
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6573 üzenetére
Everest nem fut? Nálam azóta nem csinálja, amióta gondosan lelövöm az everestet a játék indítása előtt. Egyébként Oblivionnal ugyanez a helyzet, az is indítás után azonnal fagy, ha everest fut. Viszont csak azúta csinálja, amióta 64 bites Vistám van, a 32 bites XP alatt nem tapasztaltam.
p
-
Vasinger!
nagyúr
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! (jah és sok FPS-t és fraget
)
(#6572) sNORh : Nekem is elkezdte csinálni újra. Addig nem zavar ameddig nem lesz belőle baj!
-
Genius007
őstag
Nekem meg mostanába azt csinálja, hogy fellépek a szerverre, és kifagy miatt Team-et választhatnék, vagy jobb esetbe Ctrl + Alt + Del, aztán vissza játékba segít csak. Hmm.
Lehet csak nálam csinál ilyet .... Win7 6956 jobb volt mint a Win7 7000.Boldog Fragekben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Ui.: sNORh, csak a magad nevébe beszélj.
-
Draken
őstag
hello, vista alatt egy párszor kidobja a hl2.exe leállt-ot, csak nem tudom miért, nincs esetleg erre valami megoldás? left4dead-nél ugyan ez a helyzet
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6562 üzenetére
nem, igazad lehet. én mondjuk nem is nagyon játszottam még 100 fps fölött. lehet ha huzamosabb ideig nyomnám mondjuk 150 fps-el akkor én is így látnám
ez olyan mint amikor még nem tudod milyen igazi nővel lenni, addig elvagy magaddal is, de utána már nem állnál vissza rá semmi pénzért
-
Genius007
őstag
Consoel => net_graph 3 és jobb oldalt majd ki írja szépen a TickRate-et.
Lehet velem van a baj, de én 130fps alatt nem nagyon tudok játszani ... nem is a dara része megy jobban 150-170fps-el, hanem a desert fejesek. AK-val 80fps-el is lelehet tunkolni az ellent, de Desertel szaladni, és hipp - hopp fejest adni 80fps-el számomra nehéz.
De mondom lehet csak én vagyok ilyen láma. -
<NewL>
addikt
válasz
satomee #6549 üzenetére
régebben sokat játszottam a cod2-vel
azt simán vitte,mondjuk csak dx7-be,nekem ott is élvezhető volt a grafika,sose arra mentem^^ 80-90fps-em volt általában,de néha picit akadozott,még akkor csak 512mb ram volt benne,most 1giga powee
csak nem lenne jó kiadni egy marik pénzt egy játékért ami még nem is megy...
elsőnek valakitől elkérem sztem,persze vizsgaidőszak után...
addig nézek egy pár videót.mennyi fps-etek van úgy általában,mennyitől élvezhető(a dara) /vagy ez teljesen más mint a cod2/
-
-
Vasinger!
nagyúr
Nyugi "gyerekek" már haladok! Már nem minusz 50, hanem 60 FPS. Tök jó 150 fps helyett 90-nel rohangálni!
sNORh: És ultimateról?
-
satomee
senior tag
Egy 2.4es celeron+A9550GE 128MB+512MB volt a leggyengébb konfig amin próbálkoztam a játékkal. Neten nem tudtam sajna kipróbálni,de 10 botnál már beszaggatott-ami viszont jobban terheli a procit mint ha neten játszanál. Szal ha nem is lesz fps dömping,de szerintem is el fog döcögni rajta szépen.
-
Vasinger!
nagyúr
Újraraktam a windowst, minusz 50 FPS
-
<NewL>
addikt
sziasztok
snorh mesélte milyen jókat lüvöldöztök
elmenne szerintetek a gépemen : 9550 256mg vga,2.7ghz celeron,1gb ddr poweee
low grafikán lenne elég fps-em?
játszik valaki ilyen ratyi géppel?
thxüdv szabi
-
-
Genius007
őstag
Módosult az első hozzászólás!
>>> [link] <<<
-
mad1
veterán
válasz
Genius007 #6525 üzenetére
Ezt en kervenyeznem a helyedben elso hsznek,a moderatort keresek topicban
Valami hasonlo keppel:Nagyon jo hsz.
-
Isten88
senior tag
válasz
Genius007 #6525 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat, kb 3 napnyi idegeskedésnekvetettél véget!
A console idegesített a legjobban, mert nem tudtam rate-et állítani.
Lehet jövőre befektetek CSS-re egy netes vásárlásra...
Még egyszer köszönöm szépen, le is mentettem magamnak a válaszokat! -
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Ez 100%, hogy nem a Vista hibája! Mert eddig mindenkinél (nálam is) tökéletesen hozzáadta a szervereket, a favorit résznél! Szerintem próbáld meg újra felrakni a STEAM-et.
(Csak a klienst töröld le, ne a CSS-t!), aztán ha akkor sem jó, és már végképp nem tudsz mit csinálni, akkor rakd újra az OS-t!
Pontosan milyen Vistád is van? Mert ugye abból is van több féle, én a Vista Ultimate-et ajánlom, ha nincs 4GB ramod, akkor a 32bit-es verziót, ha 4GB ramod van, vagy esetleg több, akkor pedig a 64bit-es verziót. -
Genius007
őstag
válasz
Isten88 #6522 üzenetére
Rate:
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) netkapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb netsebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom.Szerver IP-k:
Szerver IP-ket most nem tudok adni, de ha meglátogatod a game-monitor.com oldalt, kiválasztod a Counter-Strike: Source -t, az országnál Hungary-ra teszed, aztán beírod hogy a keresőbe, hogy Steam, akkor valószinű kifog dobni 1-2-3-4 Non-Steam Servert! (Tört Szervert).
NET Packet, FPS Számláló:
A jobb alsó sarokba a számlálót a net_graph 3 parancsal tudod kirakni.
CSS Bolti ára:
A játék dobozos változatát a cdgalaxis.hu -tól tudod megrendelni, ami tartalmazza még az említett Day of Defeate: Source játékot, és a Half - Life2 DeathMatch-et is. (Ha jól emlékszem)
Ha mégis úgy döntenél, hogy STEAM-en veszed meg (Online), akkor 9,99€ + Áfáért tudod megvenni. [link]
PH!:
A PH!-s előtagot természetesen nyugodtan kiteheted, ha úgy tetszik!
Remélem semmit nem hagytam ki.
-
netboy
senior tag
valaki megmondaná mi lehet a baj ha vista alol játszanék és a favoritnál hiába adom hozzá a servert, nem látja. ha ismim adja hozzá neki megy!(bár xp alol) mi lehet elállítva?
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6516 üzenetére
Nem tudom miért, de nekem XP sehogy sem akar menni a gépemen ....
Akármilyen XP-t rakok fel, 1-2napig megy (vagy még addig se) és kész .. akad, meg minden ...Ellenben a Vista az szépen gyorsan fut, de még az sem az igazi, ami nagyon bejött nekem, az a Windows 7 ( 7000 Beta ), gyorsabb mint a Vista, és stabilabb is, már most!
Alt + Tabnál is pikk - pakk váltja az ablakokat játék közbe, nem kell 5-10sec-et várni, mire átvált. Indulás - Leállításról már nem is beszélek. Szóval nekem az jött be a legjobban, na meg a CSS is gyorsabban fut rajta! Bár ez gép függő, régi gépeken még az XP a jó, újabb gépeken meg a Vista és a Windows 7 a jó.
Én úgy vagyok vele, hogy kikell próbálni, és megtapasztalni, mert lehet X ember gépén tökéletes, de pl. a Tieden meg nem. Egy próbát szerintem mindenképpen megér. -
Isten88
senior tag
válasz
Genius007 #6520 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ, a "-console" rész kellett csak, kipróbáltam, bejött.
A "rate"-ről rudnál nekem kicsit mesélni, hogy mi az a 25000, valamint az utóbbi kettő 100? Meg ezek mit állítanak? Csak mert ha tudom, hogy mit jelent, talán jobban tudom majd memorizálni a későbbi időkre...
CS 1.6-tal játszottam eddig több-kevesebb sikerrel, mostanában haverokkal toljuk, csinálok itthon dedicated szervert és becsatlakoznak hozzám, ebből kaptam kedvet a Source-hoz is, csak ott még lámáskodok.
Nickem "Isten88 [HUN]", de ha jóváhagyjátok, akkor beteszem a "[PH]"-s tagot is, csak gondoltam előtte megkérdezem, nehogy rosszat csináljak vele és megsértsek valakit.
Szerverek? Hát, a magyar szervereket előnyben részesítettem alacsony pingjük miatt. Játékon belüli keresőt használtam, és amit kiadott alacsony pinggel, ahhoz ptóbáltam csatlakozni, de eddig csak azokhoz sikerült, amelyik a rate-et magának átállította. Azt hiszem ilyen volt az "X-treme", vagy valami hasonló nevű szerver is. Mint előző hozzászólásomból kiderült, próbáltam a PH-shoz is csatlakozni, de azt hiszem a rate beállítási problémáim miatt nem jártam sikerrel.
Tudnátok pár IP-t adni, ahol jót szoktatok funolni, és vannak playerek is?
Még csak tört szerveresek jöhetnek szóba...mennyi a játék ára? Kb...?
Még az is érdekelne, hogy tehetem be a számlálókat a jobb alsó sarokba, mint ami az előttem hozzászólónál is van [(#6521) Vasinger!], mert CS 1.6-ban is hasznát vettem...
Köszönöm szépen a válaszokat! -
Genius007
őstag
válasz
Isten88 #6519 üzenetére
Hali!
Te ezek szerint a Tört Counter-Strike: Source -t raktad fel, azzal eredeti szerverre nem tudsz felmenni, csak törtre. Az eredeti CSS-t STEAM-be (Client) vagy boltba tudod megvenni.
Dobozos változathoz jár majd a Day Of Defeate: Source is. Ha STEAM-be veszed, akkor csak CSS-t kapsz, de viszont olcsóbb lesz (1-2-3ezerrel).A console-os dologhoz meg annyit, hogy amikor indítod a css-t, akkor utána írod, hogy -console
Ha jól emlékszem, akkor neked így kell indítani: hl2.exe -game cstrike -consoleEkkor előjön főmenüben a console, ahova beírhatod a következő parancsokat, hogy megfelelő rate-el játszhass!
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100Ha esetleg ettől megnövekedne túlságosan a pinged, akkor próbáld ki 25000 80 80-al.
Remélem tudtam segíteni.
_______________________________________________________________________Milyen szerverekre szoktál járni, és milyen Nick névvel ... ?
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi voltam a Source-ra, hát felraktam a minap estéket átcsézve. Meglepődtem, hogy a szerverek közt találtam PH-sat is, tehát logikusnak tartottam, hogy létezik hozzá topik is, megkerestem, amint látjátok meg is találtam.
Feltettem eme klienst: "Counter-Strike Source FULL DiGiTALZonE". Problémáim adódtak egyes szervereknél...becsatlakozok, spectatorként semmi gond, belépek ct vagy t-ként és egyből megáll minden a pályán, majd később "connection problem" hibaüzenet az egyik sarokban. Egyik sikertelen próbálkozásaim sorozatánál valaki megemlítette mikrofonban, hogy rate-et állítsam át. Mivel google a barátom, utánajártam a dolognak, konzolban kell működni. Konzolt ebben a verzióban előcsalni nem tudtam...
Valaki tudna ajánlani egy klienst, amit használva átküszöbölhetők az ilyen problémák?
Értem ezalatt, hogy a konzol megjelenik a '0' gomb megnyomásával, hogy bírja rate-et állítani, vagy éppen ebben a kliensben elő lehet valahogy csalogatni a konzolt?
Valamint hogyan tudnék rate-et állítani?
Köszönöm a válaszaitokat! -
illusiON
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Segítségetek kérném.
Érdemes e visszaváltani XP-re Vistáról, mert XP-n sokkal több az FPS. Nemtudom, de mióta Vistám van, nincs elégg fura fps értékeket kapok.
Van vkinek tapasztalata XP vagy Vista a jobb CSS-re? Van aki most is Vistán játszik?
Az meg a másik, hogy a beállításokat se tudom rendesen belőni. Szval ha berakom az AA és AF-et, 8-ra ill 16-ra, akkor átlagban kevesebb az FPS, de 100 alá nem megy. Ha meg leveszek mindent, akkor mikor 30-an vunk a szerón, lemegy akár 70-re is :S
Kérem segítségetek!
-
Djuree
félisten
hát ez egy baromi fura jelenség
ha botok ellen játszok akkor jó a képfrissítés, ha felmegyek egy netes szeróra akkor 60hz
nem vágom mi ezmég az általad említett progikat nem raktam fel. régen fent voltak mikor még nagy tuninger voltam
itthon nem akarok szarakodni velük, marad a botok elleni játék. úgyis megunom egy óra alatt, addig meg jók a botok is
-
Djuree
félisten
válasz
sid.:Rc211v #6509 üzenetére
na látod, mondtam én már az elején hogy így kell
-
Genius007
őstag
válasz
Bazzzz én azt hittem a szerót 100tickel indítottad .... omg.
-
illusiON
őstag
válasz
igazán semmiség szivesen segitettünk kitalálni neked teljesen magadtól a megoldást
-
sid.:Rc211v
őstag
Hat gyerekek ez mar nagyon nagy lol..Ra jöttem a megoldasra.. Nekem ugye egy LAN-os tickrate 100-as szerver kellene..Alapból a CS az tickrate 33 -on megy lassu szar.. csak annyit kellett tennem hogy a CS-t elinditom tickrate 100-on amihez annyit kell csinalni hogy cs ikonjára jobbklikk tul. , cél mező végére beirod hogy -tickrate 100 ennyi
alkalmaz ok..Inditod a csét kreálsz egy szerót és tick 100 on megy ... köszönöm mindekinek a segitséget
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Genius007 #6507 üzenetére
ok bocsi csak azt hittem átsiklottál flette
Mostmár az nem gond hogy van e net vagy nincs ez már megoldódott ez a problem.. hanem egyszerüen csak nem tudok rácsatlakozni a szerverre..ez a gáz..megcsináltam mindent ugyan ugy ahogy kell.. a jobbklikk steam / servers / lan fűl alatt lehetett látni a szervert csak éppen rá joinoltam akkor nem töltöti be hanem kis idő után irja ki amit az elözző hsz-omba irtam.. Remélem sikerül már vhogy megcsinalni mert hétfön lesz a lan parti és nem szeretnék tickrate 33-as szerveren jatszani.. -
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #6506 üzenetére
Ha tudnám, akkor már válaszoltam volna.
De megmondom őszintén nem igazán értem a problémádat!
Nekem amikor nem volt net, akkor ugyan úgy ment a Dedicated Serverem, mint amikor volt NET ... Belső IP-mmel indítottam, aztán viszlát ... ha valaki rámakart volna csatizni belő hálóba, akkor is ment volna, mert épp ez a lényege, hogy nem kell hozzá net ...
De javíts ki ha hülyeséget beszélek, de komolyan nem értem már az egészet.Ui.: Este leszedek / csinálok egy friss új szerót, aztán ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest